نويسنده موضوع: نرم افزار MATLAB  (دفعات بازديد: 22355 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال ديدن موضوع.

آفلاين محمد نحوي

  • همکار علمی
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 916
  • -دريافتي: 1803
  • ارسال: 2812
    • دانشجوي دکترا الکترونيک
    • وب سايت شخصي
نرم افزار MATLAB
« : 18 تير 1384 - 14:02:02 »
دوستان سلام  :) .
در اين قسمت آموزش مختصري درمورد نرم افزار مت لب  :D رو گذاشتم . البته همونطور كه ميدونيد اين نرم افزار بسيار گسترده است  :roll: . مطالبي كه من نوشتم براي شروع شايد مفيد باشه  :wink: . ولي توصيه مي كنم براي استفاده بيشتر از help خود نرم افزار استفاده كنيد . اين نكته رو هم در نظر بگيريد كه اكثر كتاب هاي آموزشي MATLAB ترجمه help نرم افزار هست .



اميدوارم مفيد باشه :lol:  

يكي از دوستان به نام اقاي احمد احمدپور لطف كردن و آموزش قسمت simulink رو به زبان فارسي فرستادن كه من به اين قسمت اضافه مي كنم :

سيمولينك
فايل ضميمه نامه است.

محيط فرامين مت لب:
فايل ضميمه نامه است.

« آخرين ويرايش: 8 ارديبهشت 1386 - 10:53:07 توسط محمد نحوي »
شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمه‌ي جهاد في‌سبيل‌الله.
هجرت، هجرت از سنگيني‌هاست و جاذبه‌هايي كه تو را به خاك مي‌چسباند.
چكمه‌هايت را بپوش، ره‌توشه‌ات را بردار و هجرت كن.

آفلاين jadeh2

  • کاربر ساده سطح دوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 0
  • -دريافتي: 6
  • ارسال: 131
    • http://www.microworld.blogfa.com
سوال
« پاسخ #1 : 1 ارديبهشت 1385 - 00:18:08 »
سلام دوستان

من دارم مطلب رو از روي help نرم افزار ميخونم راستش جند تا دستور هست كه هر جور خواستم تو ضيحاتش رو ترجمه كنم جور در نيومد اطه دوستان يك توضيح تلكرافي براي هر كدوم بدن ممنون ميشم:
eig
svd
poly
conv
roots
ww.microworld.blogfa.com

آنلاين امیرعلی بلورچیان

  • مدیر سایت
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 1175
  • -دريافتي: 6307
  • ارسال: 7150
    • کارشناس ارشد الکترونیک
نرم افزار MATLAB
« پاسخ #2 : 1 ارديبهشت 1385 - 00:56:57 »
سلام خوب هستين؟
roots: براي محاسبه ريشه هاي معادله ي تعريف شده.(ريشه هاي p=0 رو حساب ميكنه)
;[1,0,3]=p<<
(r=roots(p<<

conv: ضرب دو تابع رو حساب ميكنه.

poly : براي مونتاژ چند جمله اي ها از روي ريشه هاست (بر عكس roots)

آفلاين jadeh2

  • کاربر ساده سطح دوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 0
  • -دريافتي: 6
  • ارسال: 131
    • http://www.microworld.blogfa.com
سلام
« پاسخ #3 : 9 ارديبهشت 1385 - 16:01:48 »
سلام
يك سوال فوري

در مطلب يا اصلا تو رياضي تابعي به نام (سينك)داريم؟
اكه داريم از لحاظ نوشتاري جهطوري مينويسنش.من بعد از تعريف مقادير x
نوشتم sinc(x) كه ارور داد؟
ww.microworld.blogfa.com

آفلاين محمد نحوي

  • همکار علمی
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 916
  • -دريافتي: 1803
  • ارسال: 2812
    • دانشجوي دکترا الکترونيک
    • وب سايت شخصي
نرم افزار MATLAB
« پاسخ #4 : 10 ارديبهشت 1385 - 01:44:16 »
سلام . خوبي دوست عزيز ؟
اين نتيجه HELP متلب هست :

SINC Sin(pi*x)/(pi*x) function.
    SINC(X) returns a matrix whose elements are the sinc of the elements
    of X, i.e.
         y = sin(pi*x)/(pi*x)    if x ~= 0
           = 1                   if x == 0
    where x is an element of the input matrix and y is the resultant
    output element.
 
    See also SQUARE, SIN, COS, CHIRP, DIRIC, GAUSPULS, PULSTRAN, RECTPULS,
    and TRIPULS.

هيچ نكنه خاصي هم نداره شما چطوري sin ميگريد همون طوري بايد بنويسيد sinc(x) ok  و دقت كنيد كه x حتما بايد عدد باشه . اول با يه عدد امتحان كنيد مثلا sinc(3) ok اين رو بدون ok بنويسيد ببينيد چي ميگه .
موفق باشيد .
شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمه‌ي جهاد في‌سبيل‌الله.
هجرت، هجرت از سنگيني‌هاست و جاذبه‌هايي كه تو را به خاك مي‌چسباند.
چكمه‌هايت را بپوش، ره‌توشه‌ات را بردار و هجرت كن.

آفلاين jadeh2

  • کاربر ساده سطح دوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 0
  • -دريافتي: 6
  • ارسال: 131
    • http://www.microworld.blogfa.com
سلام
« پاسخ #5 : 10 ارديبهشت 1385 - 03:30:39 »
سلام محمد اقا
ممنون از جوابت
من دقيقا نوشتم:
sinc(3)
ولي ارور undefine ميده
اصلا اين تابع رو نمي شناسه
قبلا تو help هم سرج كردم اين تابع نبود
ورزن مطلبم هم 7
استادمون كفته بود يك بار خروجي اين تابع رو مستقيما از طريق خود اين تابع بدست بيارين بعد منحنيشو بدست بيارين و بار دوم بوسيله تعريف اين تابع همين كارو بكنين
                                   به ازاي xهاي برابر صفر اين تابع مقدارش يك
و به ازاي xهاي مخالف صفر
مقدارش ميشه
sin(pi*x)) تقسيم بر pi*x
يعني با دستور while برنامشو بنويسيم
ممنون
ww.microworld.blogfa.com

آنلاين امیرعلی بلورچیان

  • مدیر سایت
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 1175
  • -دريافتي: 6307
  • ارسال: 7150
    • کارشناس ارشد الکترونیک
نرم افزار MATLAB
« پاسخ #6 : 10 ارديبهشت 1385 - 11:25:12 »
سلام
منم با تابع sinc مشكل دارم.
مثالي كه تو خود help نوشته هم اجرا نميشه !
مجبور ميشم خودم تابع رو تعريف كم.
ممنون مي شم كمك كنين.

آفلاين محمد نحوي

  • همکار علمی
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 916
  • -دريافتي: 1803
  • ارسال: 2812
    • دانشجوي دکترا الکترونيک
    • وب سايت شخصي
نرم افزار MATLAB
« پاسخ #7 : 10 ارديبهشت 1385 - 14:00:53 »
دوستان سلام .
يه نكته اي هست كرك متلب 7 خيلي خفنه و معمولا كامل نصب نميشه . به عنوان مثال من خودم نتونستم روي لب تاپم نصبش كنم .
به نظرم پاكش كنيد اين ورژن قبليش رو نصب كنيد كه كركش خيلي خيلي بهتر هست .
يكي از عواملش ميتونه همين متلب 7 باشه .
موفق باشيد .
شأن انسان در ايمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمه‌ي جهاد في‌سبيل‌الله.
هجرت، هجرت از سنگيني‌هاست و جاذبه‌هايي كه تو را به خاك مي‌چسباند.
چكمه‌هايت را بپوش، ره‌توشه‌ات را بردار و هجرت كن.

آفلاين nanoware

  • کاربر کامل سطح سوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 172
  • -دريافتي: 175
  • ارسال: 404
  • اينارو ميشناسي؟
ezplot
« پاسخ #8 : 9 شهريور 1385 - 20:11:54 »
آها پیداش کردم!
به وسیله ی دستور ezplot به معنی EasyPlot بدون تعریف بازه میشه توابعی از سمبولها را رسم کرد.
مثال:
[list=]sysms x y[/list]
[list=]y=log(x)[/list]
[list=]ezplot(y)[/list]
 ;)
{خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

آفلاين یاشار شکوهی

  • کاربر کامل سطح سوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 3
  • -دريافتي: 125
  • ارسال: 415
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #9 : 19 آبان 1385 - 18:23:48 »
« آخرين ويرايش: 19 آبان 1385 - 18:36:50 توسط ybshokouhi »
BNTSTBNT

آفلاين rax

  • کاربر تازه وارد سطح پنجم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 12
  • -دريافتي: 13
  • ارسال: 42
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #10 : 25 خرداد 1389 - 21:18:45 »
سلام اینجا یه GUI هست مه نمودار بد رو خطی نشون میده چطور باید باهاش کار کنم؟

کاربران مهمان مجاز به مشاهده لینک ها نیستند. لطفا ثبت نام نمایید. ثبت نام -- ورود

جای خاصی باید تو متلب سیوش کنم؟؟ تا فرمول رو وارد کنم؟

A Simple Example.

>>MySys=tf(1000*[1 0],[1 10]);   %define Xfer function
>>BodePlotGui(MySys)        %Invoke GUI

دستورش به صورت بالاست

آفلاين nanoware

  • کاربر کامل سطح سوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 172
  • -دريافتي: 175
  • ارسال: 404
  • اينارو ميشناسي؟
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #11 : 25 خرداد 1389 - 21:31:03 »
شما متلب رو ران کن و عینا اینارو تایپ کن:
MySys=tf(1000*[1 0],[1 10]);
BodePlotGui(MySys)
{خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

آفلاين bigham24m

  • کاربر تازه وارد سطح اول
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 12
  • -دريافتي: 5
  • ارسال: 6
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #12 : 4 ارديبهشت 1390 - 15:23:08 »
سلام. توی متلب می خوام مدار RLC و راه انداز شبیه سازی کنم توی راهنما خوندم باید از کتابخانه powerlib قطعات رو انتخاب کنم ولی نتونستم پیدا کنم. مشکل از کجاست؟ powerlib نصب نشده یا من نمی تونم پیدا کنم.

آفلاين bigham24m

  • کاربر تازه وارد سطح اول
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 12
  • -دريافتي: 5
  • ارسال: 6
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #13 : 8 ارديبهشت 1390 - 11:58:46 »
سلام. توی متلب می خوام مدار RLC و راه انداز شبیه سازی کنم توی راهنما خوندم باید از کتابخانه powerlib قطعات رو انتخاب کنم ولی نتونستم پیدا کنم. مشکل از کجاست؟ powerlib نصب نشده یا من نمی تونم پیدا کنم.
موقع نصب متلب simpowersystem رو هم باید نصب کرد. در این صورت کتابخانه powerlib هم فعال می شود.

آفلاين مهندس برق قدرت

  • کاربر تازه وارد سطح سوم
  • *
  • تشکر
  • -اهدايي: 1
  • -دريافتي: 46
  • ارسال: 29
    • مهندس برق قدرت
پاسخ : نرم افزار MATLAB
« پاسخ #14 : 20 اسفند 1390 - 21:27:39 »