اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست مدار آمپلی فایر با TDA1562

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست مدار آمپلی فایر با TDA1562

سلام
    من با TDA1562 مدار تقویت جریانی که توی دیتاشت هست رو بستم، ولی اصلا توی خروجی هیچی سیگنالی مشاهده نمیشه. پایه های 4 و 16 را هم با مقاومت به تغذیه وصل کردم ولی بازم سیگنالی تولید نشد.
    لطفا اگر کسی تونسته با این ic مدار ببنده و جواب بگیره، کمک کنه شاید به جواب برسم.

پاسخ : درخواست مدار آمپلی فایر با TDA1562

نوشته اصلی توسط samane_A
    سلام
    من با TDA1562 مدار تقویت جریانی که توی دیتاشت هست رو بستم، ولی اصلا توی خروجی هیچی سیگنالی مشاهده نمیشه. پایه های 4 و 16 را هم با مقاومت به تغذیه وصل کردم ولی بازم سیگنالی تولید نشد.
    لطفا اگر کسی تونسته با این ic مدار ببنده و جواب بگیره، کمک کنه شاید به جواب برسم.
    سلام
    معمولا مدارات تقویت توان صوتی تو خروجیشون جریان تحویل میدن و این آی سی از تقویت حالت Bridge داخلی برای افزایش توان تو خروجی استفاده میکنه.
    مداری که تو دیتا هست باید کار کنه ، اما اگه جواب نگرفتین میتونید از این مدارات استفاده کنید :

http://www.circuitamplifier.com/tda1562q-70-watts-btl-amplifier

http://www.extremecircuits.net/2010/...ier-using.html

دیدگاه

یعنی در خروجی هیچ سیکنال سینوسی را با اسیلوسکوپ نباید ببینیم؟
      ممکنه IC سوخته باشه؟ از کجا می تونیم اینو بفهمیم؟

دیدگاه

شاید زمین اسکوپ رو به GND تغذیه وصل میکنید!؟باید به دوسر خروجی وصل کنید اگه نه سیگنال ورودی رو چک کنید.
        مطمئن بشید که مدار Mute نیست . برای اینکار پایه 4 آی سی رو با یک مقاومت 10 کیلو به VCC وصل کنید.

دیدگاه

ممنون از راهنمایی هاتون!
          منم خروجی را از دو سر پایه های 7 و 11 که بهشون مقاومت 4 اهم وصله می گیرم، ولی بازم جوابی نمیده.
          پایه 4 را هم به VCC وصل می کنم ولی باز هم جواب نمیده.
          برای وروردی هم از فانکشن ژنراتور استفاده میکنم.
          میشه بگید چجوری از سالم بودن IC می تونم مطمئن بشم؟ که اگه سوخته است برم یه IC دیگه بگیرم.
          لطفا هر چه زودتر کمک گنین، این پروژه خیلی حیاتیه!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 :sad:

دیدگاه

دوست عزیز یکی دیگه از بچه ها هم با این آیسی کار کرد ولی موفق نشد راش بندازه،این تاپیکو نگاه کن
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=53017.msg279432#msg279432
            این آیسیو از کجا خریدی؟چه قیمت؟من فکر می کنم علتش اینه که این آیسی ها از ابتدا خراب هستند،احتمالا خرابی 1562 زیاده...
            رازی در کار نبود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samane_A
              ممنون از راهنمایی هاتون!
              منم خروجی را از دو سر پایه های 7 و 11 که بهشون مقاومت 4 اهم وصله می گیرم، ولی بازم جوابی نمیده.
              پایه 4 را هم به VCC وصل می کنم ولی باز هم جواب نمیده.
              برای وروردی هم از فانکشن ژنراتور استفاده میکنم.
              میشه بگید چجوری از سالم بودن IC می تونم مطمئن بشم؟ که اگه سوخته است برم یه IC دیگه بگیرم.
              لطفا هر چه زودتر کمک گنین، این پروژه خیلی حیاتیه!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 :sad:
              خواهش میکنم
              راه فهمیدن سالم بودن آی سی ، بستن مدارشه.
              من از این آی سی صدا گرفتم ولی نه 70W !!! ( خودشو کشت حدود 20W خروجی داد. اونم با خازنهای لیفت 15000uF )
              به نظر منم آی سی مورد نظر تقلبیه . شایدم مارک خورده باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X