به نام خدا
سلام یه مدار یو پی اس از یه سایت خارجی دیدم بادیود درست کرده بود ولی یه مشکل کوچیک داشت این شد که مشکلشو برطرف کردم وبهینه ترش هم کردم.
این مدار:
[HIDE-THANKS]

[/HIDE-THANKS]
باتریB1 تغذیه اصلی هستش یعنی میتونید خروجی یک ترانس رو دی سی کنید وخازن صافی واسش قرار بدید و وصلش کنید به این قسمت.
باتری B2 باتری بک اپ هستش همون باتری پشتیبان که وقتی برق قطع شد برق مداری که به خروجی مدار وصل شده رو تامین می کنه.
یه ال ای دی هم قرار دادم تا وقتی تغذیه اصلی وصل باشه روشن میشه.
دیود D1 باعث میشه تا ولتاژ خروجی به ورودی بر نگرده
دیود D3 و مقاومت R1هم واسه اینه که باتری بک اپ شارژ بشه
دیود D2 مال اینه که تا وقتی برق اصلی هست باتری وارد مدار نشه (تا وقتی برق خروجی D1 بیشتر برق خروجی D2 باشه جریانی از D2عبور نخواد کرد پس یعنی باتری از مدار خارجه تا وقتی که برق قطع شد خیلی سریع باتری توسط D2وارد مدار میشه.
دوتا خازن خروجی هم ریپل و نویز اگه باشه میگیرن.
این مدار واسه جریان یک امپر طراحی شده واسه جریان بیشتر باید دیود های D1وD2 به دیود های جریان بالاتر تعویض شوند توصیه می کنم از دیود های شاتکی استفاده کنید.
مقاومت R1 رو یه مقاومت 10 اهم دو وات و یه مقاومت 2.2 اهم دو وات بزارید
باتری هم اسیدی یا سیلد اسیدی استفاده کنید.
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
سلام یه مدار یو پی اس از یه سایت خارجی دیدم بادیود درست کرده بود ولی یه مشکل کوچیک داشت این شد که مشکلشو برطرف کردم وبهینه ترش هم کردم.
این مدار:
[HIDE-THANKS]
[/HIDE-THANKS]
باتریB1 تغذیه اصلی هستش یعنی میتونید خروجی یک ترانس رو دی سی کنید وخازن صافی واسش قرار بدید و وصلش کنید به این قسمت.
باتری B2 باتری بک اپ هستش همون باتری پشتیبان که وقتی برق قطع شد برق مداری که به خروجی مدار وصل شده رو تامین می کنه.
یه ال ای دی هم قرار دادم تا وقتی تغذیه اصلی وصل باشه روشن میشه.
دیود D1 باعث میشه تا ولتاژ خروجی به ورودی بر نگرده
دیود D3 و مقاومت R1هم واسه اینه که باتری بک اپ شارژ بشه
دیود D2 مال اینه که تا وقتی برق اصلی هست باتری وارد مدار نشه (تا وقتی برق خروجی D1 بیشتر برق خروجی D2 باشه جریانی از D2عبور نخواد کرد پس یعنی باتری از مدار خارجه تا وقتی که برق قطع شد خیلی سریع باتری توسط D2وارد مدار میشه.
دوتا خازن خروجی هم ریپل و نویز اگه باشه میگیرن.
این مدار واسه جریان یک امپر طراحی شده واسه جریان بیشتر باید دیود های D1وD2 به دیود های جریان بالاتر تعویض شوند توصیه می کنم از دیود های شاتکی استفاده کنید.
مقاومت R1 رو یه مقاومت 10 اهم دو وات و یه مقاومت 2.2 اهم دو وات بزارید
باتری هم اسیدی یا سیلد اسیدی استفاده کنید.
سوالی بود در خدمتم
موفق باشید
دیدگاه