اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت کنترلر cnc بوسیله ی آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت کنترلر cnc بوسیله ی آردوینو

با سلام و خسته نباشید .میتونم بپرسم از چه نوع استپر موتوری استفاده کردید.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز.ضمن تشکر از آموزش های خوبی که قرار دادید.
      سوالم این بود که من از درایور های DRV8825 استفاده کردم .
      الان نمیدونم از چه نوع استپر موتوری استفاده کنم.به نظرتون کدوم بهتره ؟
      و سوال دوم هم این که از چه منبع تغذیه ایی استفاده کنم؟ چند ولت و چند آمپر؟؟؟
      و سوال سوم هم این که این CNC محدودیت اندازه دارد؟؟ (از نظر طول و عرضش)
      و باز هم تشکری میکنم از آموزش های خوبی که قرار دادید.و ممنون میشم درباره سوال هایی که پرسیدیم کمک کنید

دیدگاه

باعرض سلام مجدد.
        از استپر موتور دی وی دی رام یا سی دی رام برای ساخت استفاده میکنم.

دیدگاه

با سلام
          من دنبال فایل بسکام برنامه ای هستم که روی میکرو پروگرام میشه...میشه راهنمایی کنید از کجا پیدا کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alirahmanian36 نمایش پست ها
            با سلام
            من دنبال فایل بسکام برنامه ای هستم که روی میکرو پروگرام میشه...میشه راهنمایی کنید از کجا پیدا کنم
            دوست عزیز اینجا بحث راه اندازی با آردوینو هست
            این دیگه نرم افزار و زبان خاص خودش رو داره بسکام برای کار با خود هسته AVR هست.
            در تاپیک جداگانه ای دقیقا مورد نیاز خودتون رو مطرح کنید تا دوستان کمک کنند.
            البته همینکه بگید برنامه بدید راه بندازم به جواب نخواهید رسید باید توضیحات دقیقی بدید که میخواهید چی بسازید و تا کجا پیشرفتید و ....
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
              تشکر می کنم برای این آموزش بسیار مفید و کامل
              ما را از علم و دانشتات در این زمینه بی بهره نزارید و این آموزش رو با استادی پیش برید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                واقعا مطابتون عالی بود و استفاده کردم

می خواستم بدونم چطوری می تونم محور چهارم یا همون چرخشی را هم که در شیلد هست فعال کنم

دیدگاه

داداش دمت گرم من تمام سخت افزارها رو گرفتم و مونتاژ کردم و دستگاه کامل شد فقط مشکلم اینه که در تست تک پالسی با نرم افزار موتورها خوب کار میکنن اما در تست پالس پشت هم موتورها به حالت قفل در میان و یک صدای ویز میدن مشکل از کجاست ممنون از کمکت
                  جدیدترین ویرایش توسط Ahadiran83; ۱۸:۱۳ ۱۳۹۶/۰۶/۱۰.

دیدگاه

سلام داداش دست درست تا اینجا همچیز درست انجام دادم در تست تک پالسی درست کارمیکنن موتور ها ولی در تست کدهای پشت هم موتور به حالت قفل در میاد ویک صدای ویز میده مشکل از کجاست ممنون از راهنماییتاین مشکل حل شد
                    جدیدترین ویرایش توسط Ahadiran83; ۲۲:۱۵ ۱۳۹۶/۰۶/۱۳.

دیدگاه

سلام ممنون از مطلب خوبتون فقط نحوه کنترل اورفرز توسط شیلد سی ان سی آردوینو رو هم توضیح بدین.

دیدگاه

سلام مهندس من تمام مراحل انجام دادم دستگاه کار میکنه فقط دوتا سوال دارم اول اینکه چجوری باید برای دستگاه تعریف کرد که در جای خاص طرح رو پیاده کنه مثلا از مر کز شروع کنه چون من هر چی طرح بهش میدم از گوشه میره میزنه دوم اینکه چرا زاویه z کار نمیکنه من برای زاویه zهم استپ موتور گذاشتم در حالت دستی کار میکنه در حالت اتوماتیک نه ایا باید کدها رو تعغیر بدم ممنون از شما دوستان هم اگر میتونن کمک کنن ممنون میشم

دیدگاه

ضمن تشکر از دوست عزمون و تایپیک جامع و مفیدش .
                          دوستان توجه داشته باشین برای درایور drv8825 ترتیب وصل پایه های استپر موتور به شیلد متفاوت از این درایوریه که تو توضیحات اومده .
                          ترتیب پایه ها پشت درایور نوشته شده ---> A1 بعد A2 بعد B1 بعد B2 .
                          جدیدترین ویرایش توسط behzad005; ۰۰:۱۹ ۱۳۹۶/۰۶/۱۵.

دیدگاه

سلام
                            دوستان ظاهرا فقط در مورد بحث الکترونیکی این ابزار همه جا صحبت میشه ولی هیچ آموزشی از طراحی مکانیکی نیست!!!
                            من خیلی جستجو کردم وتیجه ای نگرفتم اگه شما منبعی دارید معرفی کنید.

میخواهم cnc به ابعاد حد اقل 1m*1m بسازم برای همچین ابعادی ( ویا حتی بزرگ تر ) کسی نقشه ای چیزی نداره ؟

و خواهش میکنم دوستانی که این دستگاه را ساخته اند و یا اطلاعاتی در خصوص طراحی مکانیکی دارند یک پیام خصوصی به من بدهند تا باهاشون در ارتباط باشم و ازشون کمک بگیرم.

سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedel نمایش پست ها
                              سلام
                              دوستان ظاهرا فقط در مورد بحث الکترونیکی این ابزار همه جا صحبت میشه ولی هیچ آموزشی از طراحی مکانیکی نیست!!!
                              من خیلی جستجو کردم وتیجه ای نگرفتم اگه شما منبعی دارید معرفی کنید.

میخواهم cnc به ابعاد حد اقل 1m*1m بسازم برای همچین ابعادی ( ویا حتی بزرگ تر ) کسی نقشه ای چیزی نداره ؟

و خواهش میکنم دوستانی که این دستگاه را ساخته اند و یا اطلاعاتی در خصوص طراحی مکانیکی دارند یک پیام خصوصی به من بدهند تا باهاشون در ارتباط باشم و ازشون کمک بگیرم.

سپاس
                              سلام دوست عزیز این اموزش رو مطالعه کنید تمام ابعاد به همراه همون بحث مکانیکی توضیح داده شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad005 نمایش پست ها
                                سلام دوست عزیز این اموزش رو مطالعه کنید تمام ابعاد به همراه همون بحث مکانیکی توضیح داده شده
                                http://saakhtani.ir/archive/1395/10/51908
                                بله سپاس این را قبلا خوانده بودم
                                داشتم روی نقشه اش برای بزگتر کردن کار میکردم.

اما فقط همین یک نقشه را تونستم پیدا کنم .
                                اگه دوستان دیگه ای هم نقشه ای دارند که به درد میخوره قرار بدهید لطفا .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X