اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت کنترلر cnc بوسیله ی آردوینو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت کنترلر cnc بوسیله ی آردوینو

سلام ببخشید اموزش راه اندازی اسپ موتور 5 سیم روی شیلد cnc رو میزارید

دیدگاه

با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز
      من برای اینکه اسپیندل رو به شیلد وصل کنم و به صورت اتوماتیک خاموش و روشن بشه باید چیکار کنم؟
      با نرم افزار های مختلف من تست میگیرم ولی پین های مربوط به ساپیندل هیچ ولتاژی به ما نمیده که حتی رله رو فعال کنه
      ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دیدگاه

سلام در مورد نحوه اتصال استپ موتور ها در اموزش توضیح ندادین و اینکه چه استپ موتوری باید استفاده بشه( فقط تو آموزش گفته شده که این درایور برای استپ موتور های 2.2 به بالا کاربرد داره)
        تفاوت استب موتورای 2 فاز و 3 فاز چیه از کدوما میتونیم استفاده کنیم و از کجا بفهمم که این دو مدل درایوری که گفته بودین برای استپ موتوری که میخ.ام بخرم جواب میده یا نه ؟

دیدگاه

سلام اقا ممنون اموزش عالی بود

دیدگاه

در پاسخ به دوستانی که end stop هاشون کار نمیکنه باید
            کد:
            [COLOR=#24292E][FONT=SFMono-Regular]$21=1 (hard limits, bool)[/FONT][/COLOR]
            و برای طراحی بهترین گزینه artCam هست
            جدیدترین ویرایش توسط hassan_d; ۰۷:۵۳ ۱۳۹۶/۰۹/۰۲.

دیدگاه

سلام من این برد رو راه اندازی کردم فقط یک مشکل مربوط به end stop دارم . که کار نمیکنه- وقتی موتور در حال حرکت هست با اتصال پین های end stop محورمورد نظر متوقف نمیشه- همچنین رفتن به نقطه 0,0 چگونه انجام میشه(وقتی اولین بار سیستم روشن میشه)
              جدیدترین ویرایش توسط yousef1392; ۱۰:۱۴ ۱۳۹۶/۰۸/۳۰.

دیدگاه

سلام در چه قسمتی باید تعداد پالس موتور رو تعیین کرد مثلا برای یک step motor 1.8 درجه با 200 پالس یک دور میچرخه ولی چون پیچ های استفاده شده برای محور ها(یا بال اسکورو و ...) گام های مختلف داره جابجایی ها فرق داره و باید set بشه

دیدگاه

سلام ببخشید نمیشه فایل های مربوط با baud rate 9600 رو قرار بدید .
                  چون موتورها حرکت نمیکنند

دیدگاه

دوست عزیز من تجربه ساخت cnc دارم.
                    از با یک مهندس مکاترونیک در ساخت یک cnc همکاری داشتم.
                    تجربه مهندس این بود که برد اردینو نویز برمیداره.
                    از یک کنترلر دیگه برای ساخت cnc استفاده کن.

دیدگاه

سلام
                      خسته نباشید
                      ایا امکان اتصال استپ موتور ۵ سیم به شیلد هست؟

دیدگاه

سلام بله ، در برنامه یونیورسال جی کد سندر در قسمت Commend طبق اموزشی که دوستمون گزاشته بود باید بیایید $$ رو وارد و اینتر کنید و تنظیمات کلیه قسمت ها میاد که باید برای هر سه محور با توجه به گام بال اسکرو مقادیر رو وارد کنید بر حسب mm/step
                        مثلا اگر موتور شما ١.٨ درجه هست و از بال اسکرو با گام ٥ استفاده میکنید
                        اینجور حساب میشه که
                        200 تقسیم بر ٥ برابر میشه با ٤٠
                        عدد ٤٠ رو برای اون محور وارد میکنید
                        البته اگر از میکرو استپینگ بر روی شیلد استفاده نکرده باشین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

احتمالا ترتیب سیم های موتور رو اشتباه وصل کردین در دیتا شیت موتور رو در اینترنت پیدا کنید و به شیلد وصل کنید

دیدگاه

سلام
                          من میخوام یه cnc درست کنم ک بتونم باهاش تو خونهpcbدرست کنم(کار من باهاش ساختpcb هستش(دقتش مهمه برام) نهایتش برش یه پلکسی 3میل یا mdf 3 میل هست ) الان موندم برای ساخت از اردینو استفاده کنم یامچ تری
                          و اینکه من از درایور موتور4.5امپریTB6600 استفاده کنم و موتور های 4 امپری مثلا گشتاور بالا مثلا 10 استفاده کنم خوبه برای این کار من(در ضمن موتور های1.8درج دقت کافی داره یا دقیق تر باشه )
                          و این مدار رو برو برای اردینو درسته؟
                          http://uupload.ir/files/5ek1_academy...ino_cnc_24.jpg
                          یه سوال دیگ میشه من از شیلد ورژن3 استفاده کنم اما خروجی هر موتور ک محور های x y z بهشون وصل میکنم قبل از وصل کردن به موتور باTB6600 تقویت کنم یا با دوتا l298 بعد به موت,ر ها وصل کنم(ینی خروجی شلید رو به TB6600 بدم تا جریان تقویت بشه بعدش بدم به موتورم) برا این میگم ک تو نت راهنماییبیشتری در مورد cnc شیلد هست

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر لطقا به من بک کمک ویژه ای بکنید واقعا احتیاح دارم به کمک مدیریت من سال هاست که دارم در رباتیک فعالیت میکنم اما به خاطر سربازی که اخیرا تمام شده و ضربه ای که به سرم خورده و باعث تشنج های زیادی میسم یک فراموشی های زیادی شدم تروخدا بهم کمک کنید همه به همین خاطر منو مسخره میکنند می خواستم کد کامل آردوینو UNO برایم ارسال کنین من همه چیزهاشو قبل از سربازیم کامل کردمو ساختم اما واقعا قادر به نوشتن برنامش نیسم من از شیلد A4988 استفاده کردم بدون هیچ نقسی ساختمش فقط و فقط باید برنامه و کد هارو بریزم به آی سیم که دیگه کار کنه واقعا همه منو مسخره میکنند حتی خانوادم برای اینکه منو یه خنگ معرفی میکنند ترو خدا آقای مدیر و دوستان این لطف و در حقم انجام بدین و این کد و کامل و به ترتیب روی ایمیلم ارسال کنید ازتون خواهش میکنمو التماس مینم . دیکه مغزم کشششو نداره دارم تلامو مینم اما نه با مطالغه و نه حتی با فکر کردن به یا د نمیارم تروخدا این لطفو در حقم بکنید این ایمیلم هست.
                            sevenstair@gmail.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mrlio نمایش پست ها
                              سلام وقتتون بخیر لطقا به من بک کمک ویژه ای بکنید واقعا احتیاح دارم به کمک مدیریت من سال هاست که دارم در رباتیک فعالیت میکنم اما به خاطر سربازی که اخیرا تمام شده و ضربه ای که به سرم خورده و باعث تشنج های زیادی میسم یک فراموشی های زیادی شدم تروخدا بهم کمک کنید همه به همین خاطر منو مسخره میکنند می خواستم کد کامل آردوینو UNO برایم ارسال کنین من همه چیزهاشو قبل از سربازیم کامل کردمو ساختم اما واقعا قادر به نوشتن برنامش نیسم من از شیلد A4988 استفاده کردم بدون هیچ نقسی ساختمش فقط و فقط باید برنامه و کد هارو بریزم به آی سیم که دیگه کار کنه واقعا همه منو مسخره میکنند حتی خانوادم برای اینکه منو یه خنگ معرفی میکنند ترو خدا آقای مدیر و دوستان این لطف و در حقم انجام بدین و این کد و کامل و به ترتیب روی ایمیلم ارسال کنید ازتون خواهش میکنمو التماس مینم . دیکه مغزم کشششو نداره دارم تلامو مینم اما نه با مطالغه و نه حتی با فکر کردن به یا د نمیارم تروخدا این لطفو در حقم بکنید این ایمیلم هست.
                              sevenstair@gmail.com
                              سلام یک سری فرموار های آماده وجود داره که شما فقط زحمت تیون کردنش رو به خودتون میدین/ معروف ترینش Marlin هست که سرچ میکنین و دانلود میکنین و طبق دستگاهتون تغییرش میدین

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام ببخشید چرا متن برام بالا نمیاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X