اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد ارایش سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد ارایش سنسور

من فکر می کنم چون پک ها تنوع زیادی دارند+ قیمت نسبتآ بالایی که دارند.(مثلآ برای 20 تا سنسور باید بین10 تا 40 هزار تومان پول بدی) این جوریه که میگی.
    اما در حالت کلی پک هایی مثل cny70 حتی فیلتر هایی برای تآثیر ناپذیری از محیط هم دارند، اما دیود های مادون قرمز به طرز عجیبی به نور محیط وابسته اند. راستی کنترل مادون قرمز ها و تنظیمشون هم یه قضیه گیج کننده ی دیگه س.
    ضمنآ کسی جواب سوال ما رو بلد نیسسسسست؟؟؟: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=44690.0

دیدگاه

اگه توجه کرده باشین تو همه ی عکسایی که دوستان گذاشتن همه جا استفاده کردن و این برام سوال شده ؟!؟

لطفا هر کی هر چی می دونه بگه

خیلی ممنون

دیدگاه

ببخشید جا = جدا

دیدگاه

سلام
          پارسال در مسابقات روباتیک فنی حرفه ای مرحله کشوری شرکت کردم
          یه سوال تئوری داشت که گفته بود سنسورها رو چجوری بچینیم تا حرف E و O و . و 8 و مربع تو پر و تو خالی و دایره تو پر و تو خالی را تشخیص بده. مسیر به اندازه 3سانت قطعی داره. طول ربات حداکثر 7سانت باشه!
          من که نوشتم وقتی با پردازش تصویر خیلی راحت میشه، مگر خریم که با سنسور انجام بدیم؟
          حالا داورا چه نمره ای دادن بماند.
          ولی بنظرم این جوری میشد انجام داد
          * * * *
          * * * *
          * * * *

باور کنید تنها راه ممکن هست
          بصورت ماتریسی ببندیم. خط آخر هم 3سانت با خط اول فاصله داره برای بریدگی 3سانتی

دیدگاه

معمولا از اعداد فرد سنسور استفاده میکنند ولی هشتا رو می توین به این روش هم نصب کنید
            *
            * *
            * *
            * * *
            دو تا سنسور وسط برای این که وقتی روبات روی یک خط راست قرار داره سرعتش رو بیشتر کنه
            www.roboticngo.com
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

8 تا سنسور رو به صورت هلال ماه بذارید عالیه .خیلی دقیق میشه !
              اول توکل
              دوم پشتکار
              سوم مشورت
              چهارم عمل
              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
              نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.

دیدگاه

بهترین حالت اصولا حالت 8 فارسیه و باید سنسورای وسط تر بهم نزدیک تر باشن و دور تر ها دور تر بعد میشه در دو طرف سنسور جلو 2 سنسور برای تشخیص رنگ زمینه گذاشت... و 2 سنسور هم پایین تر از آخرین سنسور ها واسه زاویه 60 درجه....

÷ ÷ ÷
                ÷ ÷
                ÷ ÷
                ÷ ÷

÷ ÷

تقریبا اینطوری
                The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.

دیدگاه

دوستان برای نصب سنسور مادون قرمز بیشتر از 8تا چیکار باید کرد؟ بدون استفاده از گیت منطقی؟ یعنی برای پایه های adc! ایا باید از 2تا میکرو استفاده کرد؟

دیدگاه

میتونید از مالتی پلکسر هم استفاده کنید ولی سرعت پردازش پایین میاد
                    میتونید یک adc خارجی استفاده کنید
                    ولی من خودم همیشه از cny70 استفاده میکنم و مستقیم هم میدم به i/o میکرو و مشکلی پیش نمیاد
                    حتی من مولتی ترن واسه پول اپ هم نمیزارم و از مقاومت ثابت استفاده میکنم ولی راحت جواب میده
                    البته اگه حرفه ای باشید میتونید به این شیوه حتی از سنسور های 3 و 5 میل عادی نیز استفاده کنید(یکی از دوستان بنده که رتبه 1 و 2 مسیریاب کشوری رو داره از همین روش و سنسور های معمولی استفاده میکنه و به راحتی جواب میگیره)
                    و چیزی که واقا باعث تعجب هست اینه که ایشون به جای هرز گرد از بست پلاستیکی و به جای چسب دو طرفه از چسب نواری استفاده میکنند و برنامشون هم 20 30 خط بیشتر نیست(ساده ترین حالت ربات رو میسازند) اما با این حال باز رباتشون عملکرد بسیار عالی داره!

دیدگاه

ممنون دوست عزیز. مالتی پلکسر که هیچی. i/o هم که فهمیدم. میخوام بدونم ایا میشه با adc بیشتر از 8تا سنسور گذاشت؟ اصلا میشه؟ یا اینکه ارزش نداره؟
                      در مورد تغییر رنگ زمین چی؟ از هر روشی که سنسور رو وصل کتی به برنامه ربط داره؟

دیدگاه

خوب وقتی روش اتصال سنسور ها فرق کنه برنامه هم باید تغییر کنه
                        8 تا سنسور که چیزی نیست داداش
                        من خودم بهترین نتیجه رو تو 36 تا و به شکل زیر گرفتم(البته از adcاستفاده نکردم، در ضمن تو مداری رو که باهاش بایاس میکنی سنسور رو بزار ببینم چطوره)
                        ________
                        . .
                        . .
                        البته اون سنسور های کناری تعدادش اینقدر نیست ها!فقط خواستم شکل کلیش رو برات بکشم
                        میتونی 12 تا وسط و هر طرف هم 12 تا بزاری
                        برنامه و شماتیکت رو بزار یه نگاهی بکنم

دیدگاه

سلام

اگه این شرایط به وجود بیاد

*
                          * *
                          * *
                          *

سنسور پایینی پایینی که با هر انحرافی سریع از مسیر خارج میشه....

تکلیفش چیه

دیگه اصلا نمیشه با PWM روبات رو کنترل کرد؟؟؟

اینطور نیست؟؟؟؟

بهترین ارایشی که من بهش رسیدم اینه

هشت تا سنسور

**
                          * *
                          * *
                          * *

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X