اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
    خوب ، ببینید هر کس طراحی خاص خودش را داره. من چند تا اسم می برم ولی کلی نیست ، قیمت هم که در فروشگاه های آنلاین هست.

ATMEGA128A

سلام
    چرا از ATMEGA128 استفاده کردید مثلا 16 یا 32 استفاده نکردید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
      سلام
      چرا از ATMEGA128 استفاده کردید مثلا 16 یا 32 استفاده نکردید؟
      به 3 علت :

1 - حجم برنامه نویسی ما خیلی زیاده.

2 - تعداد پین هایی را که استفاده کرده ایم ، خیلی زیاده.

3 - ATMEGA128 را به راحتی توسط یک باکس هدر 2X5 پروگرام می کنیم بدون این که نیاز باشه از روی MAIN BOARD جدا بشه.

در این 3 مورد ، مورد شماره 2 و 3 خیلی خیلی مهم است.

باید تجربه کنید تا دقیقا متوجه بشید که چه میگویم.

دیدگاه

به 3 علت :

1 - حجم برنامه نویسی ما خیلی زیاده.

2 - تعداد پین هایی را که استفاده کرده ایم ، خیلی زیاده.

3 - ATMEGA128 را به راحتی توسط یک باکس هدر 2X5 پروگرام می کنیم بدون این که نیاز باشه از روی MAIN BOARD جدا بشه.

در این 3 مورد ، مورد شماره 2 و 3 خیلی خیلی مهم است.

باید تجربه کنید تا دقیقا متوجه بشید که چه میگویم.
        ببخشید مگه چقدر حجم کد دارین که این همه فضا لازم دارین؟؟ مگه قراره چه کاری انجام بشه؟

تعداد پین زیاد؟؟ oo:

دلیل آخری هم که دیگه...

دیدگاه

اینو استادتون گفته؟ :mrgreen:
          یعنی بقیه میکرو هارو نمیشه با باکس هدر پروگرام کرد؟ :icon_razz:
          AYRIC

دیدگاه

[

[/quote]
            امکان دارد در این مورد بیشتر بفرمایید اصلا اشنایی ندارم

دیدگاه

وقتی کسی یه چیزی را نمی داند ، نباید طوری سوال کند که نشان دهد می داند!!!!!!

همه میکروکنترلر های AVR را می توان توسط باکس هدر پروگرام کرد. ولی حتما باید پین های مربوط به آن را آزاد گذاشت یا جریان کشی و اتصال به تغذیه نداشت. این باعث پیچیدگی طراحی PCB می شود. چون شما مجبور هستید از این پین ها استفاده نکنید و یا اگر استفاده کردید به جایی وصل کنید که موقع پروگرام کردن ، مشکلی پیش نیاد.

در مورد پین زیاد هم که آن قدر واضح است که توضیح ندهم. به هر حال ربات پیشرفته با تجربه چند ساله با یک ربات آزمایشی فرق می کند.

24 تا سنسور

دیپ سوئیچ 5 تایی برای انتخاب برنامه مورد نظر

6 عدد خروجی ورودی L298

سنسورهای تشخیص شیب و مانع

LED وضعیت

کلید استارت

خروجی بازر

و ...

همه این ها نیاز است تا ربات شما بسیار راحت و بدون دردسر کار کند. در حالی که یک بی تجربه در مرحله اول همه این ها را نفی می کند. اما به مرور زمان ارزش وجود این قطعات را بسیار زیاد می دانید.

با یک مگا 32 میشه انجام داد؟ اگرم بشه خیلی پیچیده تر میشه. من الآن بهتر از هر کسی و بدون دغدغه و به راحتی میکروکنترلر MEGA128 را پروگرام می کنم حتی اگر فیوز بیت ها هم اشکال داشت می توانم تصحیح کنم.

سخن آخر این که ، اول هم گفتم که هر کس طراحی خاص خودش را دارد. بعضی تیم ها به جای L298 از یک درایور دیگر استفاده می کنند ، بعضی تیم ها از دوتا L298 استفاده می کنند و بعضی از تیم ها از ماسفت استفاده می کنند.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط roboreza
              اینو استادتون گفته؟ :mrgreen:
              یعنی بقیه میکرو هارو نمیشه با باکس هدر پروگرام کرد؟ :icon_razz:
              من خودم استاد میکروکنترلرهای AVR و استاد تمام کمال پروگرامر AVR هستم.

انشاالله در آینده نقشه پروگرامر خودم را میزارم تو نت ببینید چی هست. اصلا این پروگرامرهایی که در فروشگاه های الکترونیک به فروش میرسه ( البته این ایرانی ها ) فقط یک اسباب بازی هست. به طوری که تمام فکر و ذکر ایرانی ها شده بازی کردن با فیوزبیت ها ، در حالی که من تو عمرم به جز بار اول ، هیچ وقت یادم نمیاد که مشکل فیوز بیت داشته باشم.

شرمنده که من من کردم در جواب سوال شما بود که فکر نکنید من کم تجربه ام و همین طوری یه چیزی گفته ام.

شاد باشید.

دیدگاه

به نظرتون تعقیب خط درست کردن کار خیلی شاقی هست؟ حالا حرفه ای یا آماتور.فوقش میره تو یه مسابقه و برنده میشه.که چی؟! تعقیب خط واسه من استارت شروع کار با میکرو بود.یاد گرفتم و بوسیدمش گذاشتم کنار.تجربه هاش برام مفید بود،همین!

والله استاد کی نژاد که فکر کنم خیلی ها بشناسن ایشون رو، هیچ وقت ادعای استادی نکردن تو AVR ، با اینکه واقـــعــــا استاد هستن و نیازی هم به بیان استاد بودنشون نیست!
                به هر حال،من ترجیح میدم همچین تاپیکی رو بسپارم دست متخصصان تعقیب خط

دیدگاه

وقتی کسی یه چیزی را نمی داند ، نباید طوری سوال کند که نشان دهد می داند!!!!!!

همه میکروکنترلر های AVR را می توان توسط باکس هدر پروگرام کرد. ولی حتما باید پین های مربوط به آن را آزاد گذاشت یا جریان کشی و اتصال به تغذیه نداشت. این باعث پیچیدگی طراحی PCB می شود. چون شما مجبور هستید از این پین ها استفاده نکنید و یا اگر استفاده کردید به جایی وصل کنید که موقع پروگرام کردن ، مشکلی پیش نیاد.

در مورد پین زیاد هم که آن قدر واضح است که توضیح ندهم. به هر حال ربات پیشرفته با تجربه چند ساله با یک ربات آزمایشی فرق می کند.

24 تا سنسور

دیپ سوئیچ 5 تایی برای انتخاب برنامه مورد نظر

6 عدد خروجی ورودی L298

سنسورهای تشخیص شیب و مانع

LED وضعیت

کلید استارت

خروجی بازر

و ...

همه این ها نیاز است تا ربات شما بسیار راحت و بدون دردسر کار کند. در حالی که یک بی تجربه در مرحله اول همه این ها را نفی می کند. اما به مرور زمان ارزش وجود این قطعات را بسیار زیاد می دانید.

با یک مگا 32 میشه انجام داد؟ اگرم بشه خیلی پیچیده تر میشه. من الآن بهتر از هر کسی و بدون دغدغه و به راحتی میکروکنترلر MEGA128 را پروگرام می کنم حتی اگر فیوز بیت ها هم اشکال داشت می توانم تصحیح کنم.

سخن آخر این که ، اول هم گفتم که هر کس طراحی خاص خودش را دارد. بعضی تیم ها به جای L298 از یک درایور دیگر استفاده می کنند ، بعضی تیم ها از دوتا L298 استفاده می کنند و بعضی از تیم ها از ماسفت استفاده می کنند.
                  سلام
                  اقا معذرت بابت سوالم

دیدگاه

درخت هر چه پر بار تر سر به زیر تر...

اما در این مورد

1- همه میکروکنترلر های AVR را می توان توسط باکس هدر پروگرام کرد. ولی حتما باید پین های مربوط به آن را آزاد گذاشت یا جریان کشی و اتصال به تغذیه نداشت. این باعث پیچیدگی طراحی PCB می شود. چون شما مجبور هستید از این پین ها استفاده نکنید و یا اگر استفاده کردید به جایی وصل کنید که موقع پروگرام کردن ، مشکلی پیش نیاد.

2- 24 تا سنسور

3- دیپ سوئیچ 5 تایی برای انتخاب برنامه مورد نظر

4- 6 عدد خروجی ورودی L298

5- سنسورهای تشخیص شیب و مانع

6- LED وضعیت

7- کلید استارت

8- خروجی بازر

و ...
                    موارد شماره گذاری شده
                    1- اگه شما واقعا استاد پروگرامر بودی میدونستی راهی هم هست که بدون توجه به این که پورت های پروگرام میکرو رو به کجا وصل کردی بتونی میکروت رو پروگرام کنی

2- با این یکی موافقم اما 20 تا هم بسه

3- با 5 تا دیپ سوئیچ میشه 32 حالت مختلف رو نشون داد یعنی شما 32 مدل برنامه مختلف مینویسی oo:

4- برای هر موتور یه خروجی pwm کافیه میشه با همون هم موتور رو چپگرد یا راست گرد یا متوقف کرد هم سرعتش رو کنترل کرد

5- اونم که دوتا پورت بیشتر نمیگیره بیشترش هم یعنی نمیدونید چطور باید با یه سنسور مانع رو دور زد

6- اونم که یکی یا نهایتا دو تا کافیه تابلو روان که نمیخوای راه بندازی

7- یکی

8- مگه ماز خطه که بازر بذاری

AYRIC

دیدگاه

واقعا بعضی ها اعتماد به سقف دارن!! :NO: والا ما که موهامونو تو الکترونیک و رباتیک سفید کردیم اینجور صحبت نمیکنیم oo:
                      عالم باشی اما اخلاق نداشته باشی ، مفت هم نمی ارزه :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط navard
                        سلام
                        اقا معذرت بابت سوالم

تو چرا زود به خودت میگیری. من اصلا منظورم شما نبود. شما سوالات پایه ای و خوبی میپرسید و من هم در حد اطلاعات و تجربه ام ، پاسخ میدهم.

در پاسخ دوستان :

موارد مربوط به فرهنگ و اخلاق را که کار ندارم ، چون اگر کسی چیزی می داند و واقعا کسی هست برای خودش با اطلاعاتش و پروژه هایش شناخته می شود نه به اخلاق و سیاست و .... من اگر می دانم می گویم بلد هستم تجربه دارم و اگر نمی دانم می گویم که بلد نیستم. در مورد آن چه که من می گویم حرفه ای هستم ، حاظرم با تمام این دوستان سر به زیر مسابقه طراحی بگذاریم با جایزه بزرگ ایران.

اما در مورد اطلاعات فنی که ربات تعقیب خط چیزی نیست ، من به خاطر آشنایی با میکرو به این رشته روی آوردم و در مورد مسئله بسیار جالب دیپ سوئیچ 5 تایی که می توان 32 حالت مختلف را انتخاب کرد نشان از بی تجربگی شدید دوستان را دارد.

خداییش چطور در مورد دیپ سوئیچ 5 تایی این طور فکر کردید؟!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:

من باید اونجا یک جدول باینری را به هر یک از اعضای گروه بدهم بگوییم طبق این جدول صفر و یک های دیپ سوئیچ را طوری انتخاب کن که برنامه شماره 29 انتخاب شود؟!!!!!!!!! :eek: :eek:

در حالی که ما تنها 5 برنامه مختلف می نویسیم که حتما حتما نیاز است ( اگر کسی نفی کند ، چند تا مسابقات را از نزدیک ببیند ) و به کسی که سر پیست می رود می گوییم طبق شرایط پیست یکی از این دیپ سوئیچ را انتخاب کن.

به هر حال ، جواب میدیم یه حرفی درمیاریید ، جواب نمیدیم یه حرف دیگه در میارید.

شاد باشید.

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط roboreza

4- برای هر موتور یه خروجی pwm کافیه میشه با همون هم موتور رو چپگرد یا راست گرد یا متوقف کرد هم سرعتش رو کنترل کرد

خوب حالا حساب کن ببینیم کلا چندا پین از مگا 128 برای L298 نیاز است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

اما در مورد اطلاعات فنی که ربات تعقیب خط چیزی نیست ، من به خاطر آشنایی با میکرو به این رشته روی آوردم و در مورد مسئله بسیار جالب دیپ سوئیچ 5 تایی که می توان 32 حالت مختلف را انتخاب کرد نشان از بی تجربگی شدید دوستان را دارد.

خداییش چطور در مورد دیپ سوئیچ 5 تایی این طور فکر کردید؟!!!!!!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek:

من باید اونجا یک جدول باینری را به هر یک از اعضای گروه بدهم بگوییم طبق این جدول صفر و یک های دیپ سوئیچ را طوری انتخاب کن که برنامه شماره 29 انتخاب شود؟!!!!!!!!! :eek: :eek:

در حالی که ما تنها 5 برنامه مختلف می نویسیم که حتما حتما نیاز است ( اگر کسی نفی کند ، چند تا مسابقات را از نزدیک ببیند ) و به کسی که سر پیست می رود می گوییم طبق شرایط پیست یکی از این دیپ سوئیچ را انتخاب کن.
                          منظور اینه که با دو تا دیپ سوئیچ میشه 4 تا برنامه مختلف رو پیاده کرد که زیاد هم هست که فکر نمیکنم حفظ کردن 4 تا حالت باینری هم کار سختی باشه

خوب حالا حساب کن ببینیم کلا چندا پین از مگا 128 برای L298 نیاز است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          کلا دو تا پورت pwm برای دو تا موتور کافیه :bye

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط bstar2
                          توجه توجه :
                          اینجا یک مکان علمی میباشد نه جایی جنگ و دعوا !
                          به قول یکی از اساتید همین انجمن :
                          به اندازه ادمهای روی کره زمین الگریتم برای نوشتن وجود دارد !
                          شاید بعضی از دوستان چیزیرو تجربه کردن که دیگران نه دیدن و نه تجربه کردن !
                          از خود تعریف کردن چیز خوبی نیست !
                          مشک ان است که خود ببوید نه انکه عطار بگوید !
                          لطفا شلوغ نکنید و به سوالهای علمی هم دیگه پاسخ بدید !
                          با تشکر از همتون !
                          قبول دارم
                          آتش بس :mrgreen:
                          هرکی سوال بپرسه امیدوارم منم بتونم کمکش کنم
                          AYRIC

دیدگاه

تو چرا زود به خودت میگیری. من اصلا منظورم شما نبود. شما سوالات پایه ای و خوبی میپرسید و من هم در حد اطلاعات و تجربه ام ، پاسخ میدهم.

در پاسخ دوستان :

موارد مربوط به فرهنگ و اخلاق را که کار ندارم ، چون اگر کسی چیزی می داند و واقعا کسی هست برای خودش با اطلاعاتش و پروژه هایش شناخته می شود نه به اخلاق و سیاست و .... من اگر می دانم می گویم بلد هستم تجربه دارم و اگر نمی دانم می گویم که بلد نیستم. در مورد آن چه که من می گویم حرفه ای هستم ، حاظرم با تمام این دوستان سر به زیر مسابقه طراحی بگذاریم با جایزه بزرگ ایران.

به هر حال ، جواب میدیم یه حرفی درمیاریید ، جواب نمیدیم یه حرف دیگه در میارید.

شاد باشید.
                            ممنون
                            والا فکر کردم سوالات خیلی ابتدایی ست اینجا جاش نباشه
                            من تازه کارم را شروع کردم با خیلی چیزها اشنایی ندارم
                            مثلا باکس هدر گفتن چیه؟
                            128 مگر سطحی نیست پروگرام مخصوص دارد؟
                            در مورد اینکه 5 برنامه بنویسیم چه مواردی با هم فرق میکنند؟

دیدگاه

سلام دوستان

میدونم که اینجا اصلا جاش نیست که دارم این سوال رو میپرسم ولی مجبورم دیگه...با عرض پوزش

فوت پرینت دکمه فشاری (push botton ) رو میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Beh.vorojak
                                سلام دوستان

میدونم که اینجا اصلا جاش نیست که دارم این سوال رو میپرسم ولی مجبورم دیگه...با عرض پوزش

فوت پرینت دکمه فشاری (push botton ) رو میخوام
                                اگه با پروتئوس کار میکنید فوت پرینت این قطعه رو نداره و میتونید خودتون یه پکیج واسش درست کنی فاصله پایه های push button از هم 200th میتونید دو تا پد توی این فاصله از هم بذارید بعد یه خط top silk هم دورش بکشید بعد کل اون چیزی که کشیدید را انتخاب کنید ، کلیک راست کنید و گزینه make package رو بزنید حالا فقط باید دسته ای که میخواد این قطعه داخلش قرار بگیره رو انتخاب و یه اسم هم واسه پکیج بذارید تا کلید شما به لابراری پروتئوس اضافه بشه و میتونید هر وقط خواستید با همون اسم سرچ بکنیدش

اگر هم با پروتله که من خودم تازه شروع کردم با پروتل کار کنم :mrgreen:
                                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X