اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مسیریاب

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مسیریاب

نوشته اصلی توسط navard
    ممنون
    والا فکر کردم سوالات خیلی ابتدایی ست اینجا جاش نباشه
    من تازه کارم را شروع کردم با خیلی چیزها اشنایی ندارم
    مثلا باکس هدر گفتن چیه؟
    128 مگر سطحی نیست پروگرام مخصوص دارد؟
    در مورد اینکه 5 برنامه بنویسیم چه مواردی با هم فرق میکنند؟

با مراجعه به فروشگاه ESHOP.ECA.IR موارد فوق را مشاهده کنید.

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط Beh.vorojak
    سلام دوستان

میدونم که اینجا اصلا جاش نیست که دارم این سوال رو میپرسم ولی مجبورم دیگه...با عرض پوزش

فوت پرینت دکمه فشاری (push botton ) رو میخوام
    حتما در نت موجود هست. ولی بهترین روش استفاده از کولیس و ساخت پکیج با نرم افزار پروتئوس است.
    متاسفانه حتی بعضی از قطعات بسیار مشهور هم که در کتابخانه وجود دارند ، اصلا دقیق نیستن. البته شاید من اشتباه می کنم. ولی من چند باری سر 1 میلی متر کل برد را خراب کرده ام. :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
      اگه با پروتئوس کار میکنید فوت پرینت این قطعه رو نداره و میتونید خودتون یه پکیج واسش درست کنی فاصله پایه های push button از هم 200th میتونید دو تا پد توی این فاصله از هم بذارید بعد یه خط top silk هم دورش بکشید بعد کل اون چیزی که کشیدید را انتخاب کنید ، کلیک راست کنید و گزینه make package رو بزنید حالا فقط باید دسته ای که میخواد این قطعه داخلش قرار بگیره رو انتخاب و یه اسم هم واسه پکیج بذارید تا کلید شما به لابراری پروتئوس اضافه بشه و میتونید هر وقط خواستید با همون اسم سرچ بکنیدش

اگر هم با پروتله که من خودم تازه شروع کردم با پروتل کار کنم :mrgreen:
      با نرم افزار پروتئوس کار میکنم.میشه بیشتر توضیح بدید؟زیاد وارد نیستم من.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Beh.vorojak
        با نرم افزار پروتئوس کار میکنم.میشه بیشتر توضیح بدید؟زیاد وارد نیستم من.
        اول باید از کلید F1 رو بزنید تا snap 50th انتخاب بشه (یا از view گزینه ی snap 50th رو انتخاب کنید) بعد یه پد مربعی (سایز s-70-30 برای این کلیدا خوبه ) روی صفحه میذاری بعد به فاصله 4 پد سوراخ یه پد دیگه میذاری (یعنی بین دوتا پد سه سوراخ باید ول باشه)
        حالا باید یه خط دور کل کار بکشی این شکلی:

حالا کل این چیزی که کشیدی رو باید انتخاب کنی و روش کلیک راست بکنی و گزینه make package رو انتخاب کنی.
        حالا یه پنجره باز میشه توی قسمت New Package Name باید یه اسم برای کلیدت انتخاب کنی تا هرجا دیگه که به این جور کلید نیاز داشتی بتونی با همین اسم صداش بزنی
        توی قسمت Package Category فرقی نمیکنه کدوم گزینه هارو انتخاب کنی
        توی قسمت Packege Type باید normal رو انتخاب کنی
        توی قسمت Package Sub-category گزینه none رو انتخاب کن و ok رو بزن تا پیکج به لابراری اضافه بشه حالا از لیست قطعاتت انتخابش کن و بیارش توی صفحه.
        همین
        AYRIC

دیدگاه

سلام دوستان ! 1 مدت من نبوودم حسابی کاوبوی بازی در آوردیینا ! :دی

من هم با 24 سنسور
          2 دیپ سوییچ و کلی چیزای دیگه
          فقط با atmega32

در مورد موتور و باتری یکو راهنمایی میخوااااااااااااااااااام !؟
          موتور 18 ولت بگیرم یا 12 ؟
          باتری چه طور ؟

اضافه شده در تاریخ :
          راستی دارم 1 برنامه مینویسم که بشه واسه رباطای با سنسورای زیاد فقط با ماوس و کپی پیست برنامه نوشت :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

نظرتون چیه ؟
          کسی دلش میخواد با همچین برنامه ای کار کنه عکسشو میذارم ببینین نظر بدین خواهشا !؟

البته بعضی قسمتا هنووز بهش اضافه نشده :redface: زمان میبره که کامل شه ! ولی کارش درسته :job: :job: :job: :job: :job:

اضافه شده در تاریخ :
          دوستان نظرتون در مورد این باتریا چیه ؟؟؟

هر کدوم 43 تومانه :eek: :rolleyes: :redface: :cry2:
          اسمم را پدرم انتخواب کرد !
          نام خوانوادگی ام را یکی از اجدادم !
          دیگه بسه راهم را خودم انتخواب خواهم کرد !
          اینم لینک من :
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.msg585767#msg585767

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rasadeyan
            دوستان نظرتون در مورد این باتریا چیه ؟؟؟

هر کدوم 43 تومانه :eek: :rolleyes: :redface: :cry2:

بر اساس یک تجربه بسیار با ارزش :

باطری های لیتیوم موجود در فروشگاه های اینترنتی به هیچ وجه کیفیت لازم را ندارند و آمپر واقعی نوشته شده روی باطری را تحویل نمی دهند.

من از تبریز باطری لیتیوم - یون گرفتم با مشخصات زیر :

3.7V - 3000mA

ظرفیت جریان دهی : کاملا واقعی

قیمت : دونه ای 25000 تومان

مارک : CFL

ساخت : سنگاپور

پلاتین زدن : کلا 2000 تومان

اگه سوالی داشتید در خدمتم. :read:

دیدگاه

راستی دارم 1 برنامه مینویسم که بشه واسه رباطای با سنسورای زیاد فقط با ماوس و کپی پیست برنامه نوشت :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

نظرتون چیه ؟
              کسی دلش میخواد با همچین برنامه ای کار کنه عکسشو میذارم ببینین نظر بدین خواهشا !؟

البته بعضی قسمتا هنووز بهش اضافه نشده :redface: زمان میبره که کامل شه ! ولی کارش درسته :job: :job: :job: :job: :job:

یکی از دوستام یه همچین برنامه ای نوشت که توش پیست رو میکشیدی آرایش سنسورهات رو هم مشخص میکردی و یه برنامه هم مینوشتی روبات خیلی قشنگ روی خط به حرکتش ادامه میداد
              خوش به حالش برد خوارزمی سوم شد
              باری موتور هم 12 ولت و rpm پایین (مثلا 600) بگیرید و تا 16 با 17 ولت بهش بدید اینطوری ترک موتور بسیار زیاد میشه و چسب که به تایرها میزنید راحت کنده میشه به علاوه سر پیچ ها خیلی راحت چرخش های سریعی انجام میدید(بخاطر قدرت زیاد موتورها)
              باتری هم باید 5 سل بگیرید.

AYRIC

دیدگاه

roboreza در مورد موتور بیشتر توضیح بده ؟!؟!؟!؟

آقای وکیل زاده !؟ من حداقل به 5 ولت واسه مدار نیاز دارم
                در ضمن اینا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟
                میشه 1 عکس از باتریا بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
                اینم لینک من :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده

باطری های لیتیوم موجود در فروشگاه های اینترنتی به هیچ وجه کیفیت لازم را ندارند و آمپر واقعی نوشته شده روی باطری را تحویل نمی دهند.

3.7V - 3000mA

سلام به همه

منم دیدم به این قسمت علاقه دارم و یکم تجربه دارم گفتم بیام توی بحث شرکت کنم.

من حرف اقای وکیل زاده رو قبول دارم.البته مارک CFL رو اصلا قبول ندارم ولی این باتری های توی سایت ها هم خوب نیست.Camelion خوبه

دیدگاه

ببینید شما اگه یه موتور مثلا 1000 rpm بگذارید خیلی جاها به 1000rpm نیازی ندارید و مجبورید با pwm یا تغییر ولتاژ سرعت رو کم کنید. اینجوری دو تا مشکل پیش میاد اول اینکه موتور هایی که سایز برابر دارن هر چی دورشون(rpm نامی) بیشتر باشه قدرت کمتری دارند حالا تازه شما میاید و ولتاژ دو سر موتور رو کم هم میکنید این کاهش ولتاژ فقط باعث کاهش سرعت نمیشه بلکه باعث کاهش قدرت هم میشه پس در واقع دارید قدرت رو خیلی پایین میارید. قدرت پایین موتور باعث ایجاد حرکت پنگوئنی ، خوب نچرخیدن سر پیچ ها مخصوصا پیچ های تیز ، وقتی میکرو یه دستوری رو به موتورها میده تا موتورها میاد به نیروی اینرسی قلبه کنه و دستورات رو انجام بده خیلی طول میکشه و در نتیجه اختیار روبات از دست میکرو خارج میشه و مهم ترین بدی که داره اینه که چسب قوی نمیتونی به تایرات بزنی چون موتورات زور نداره که چسب هارو از روی پیست بکنه.
                    پس اون چیزی که بالا گفتم رو شما باید برعکس عمل کنی یعنی بیای یه موتور با دور پایین انتخاب کنی (مثلا 600 rpm) و بعد بیای ولتاژ رو هم ببری بالا تا ترک موتور زیاد بشه و مشکلاتی که در بالا گفتم تا حدودی رفع بشه.
                    برای این میگم تا حدودی ، چون بقیش به کدی که مینویسی بستگی داره
                    AYRIC

دیدگاه

3.7V - 3000mA

آقاای وکیل زاده ! مگه من واسه سنسورهام به 5 ولت نیاز ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      بیشتر توضیح بدین !؟ جریانی که این باتریا میدن عالیه ! ولی ولتاژ خیلی پایینه !؟

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط roboreza
                      ببینید شما اگه یه موتور مثلا 1000 rpm بگذارید خیلی جاها به 1000rpm نیازی ندارید و مجبورید با pwm یا تغییر ولتاژ سرعت رو کم کنید. اینجوری دو تا مشکل پیش میاد اول اینکه موتور هایی که سایز برابر دارن هر چی دورشون(rpm نامی) بیشتر باشه قدرت کمتری دارند حالا تازه شما میاید و ولتاژ دو سر موتور رو کم هم میکنید این کاهش ولتاژ فقط باعث کاهش سرعت نمیشه بلکه باعث کاهش قدرت هم میشه پس در واقع دارید قدرت رو خیلی پایین میارید. قدرت پایین موتور باعث ایجاد حرکت پنگوئنی ، خوب نچرخیدن سر پیچ ها مخصوصا پیچ های تیز ، وقتی میکرو یه دستوری رو به موتورها میده تا موتورها میاد به نیروی اینرسی قلبه کنه و دستورات رو انجام بده خیلی طول میکشه و در نتیجه اختیار روبات از دست میکرو خارج میشه و مهم ترین بدی که داره اینه که چسب قوی نمیتونی به تایرات بزنی چون موتورات زور نداره که چسب هارو از روی پیست بکنه.
                      پس اون چیزی که بالا گفتم رو شما باید برعکس عمل کنی یعنی بیای یه موتور با دور پایین انتخاب کنی (مثلا 600 rpm) و بعد بیای ولتاژ رو هم ببری بالا تا ترک موتور زیاد بشه و مشکلاتی که در بالا گفتم تا حدودی رفع بشه.
                      برای این میگم تا حدودی ، چون بقیش به کدی که مینویسی بستگی داره

حرفات خیلی زیبا و متین بود خودمم میخواستم ولتاژ بالاتر بدم!
                      ولی 1 سوال دیگه !
                      اگه ولتاژ بیشتر بدم امکان داره که موتورا بسوزه ؟؟؟؟
                      1 موتور خیلی عالی بهم معرفی کنین ! قیمتش جفتش تا 200 تومان میتونه متغیر باشه

اضافه شده در تاریخ :

راستی برد سنسور من مثله اینکه جریان میکشه :surprised: :surprised: :surprised: چیکار کنم درس شه ؟ همه لحیم کاریا رو چک کردم ! کلی هم تمیزش کدم ولی وقتی ولتاژ 5 به دو سر مدار وصل میکنم ولتاژ دو سر مدار میاد پایین در حد 1.9
                      این افت ولتاژ میتونه بدلیل کمبود جریان باشه ؟
                      اینم لینک من :

دیدگاه

آقاای وکیل زاده ! مگه من واسه سنسورهام به 5 ولت نیاز ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        بیشتر توضیح بدین !؟ جریانی که این باتریا میدن عالیه ! ولی ولتاژ خیلی پایینه !؟
                        خوب ٰ عزیز ٰ باید یک پک 6 تایی داشته باشی.

دیدگاه

خوب ٰ عزیز ٰ باید یک پک 6 تایی داشته باشی.

خوب در مورد باتریا یکم بیشتر توضیح بده! اگه لینکی داری بده ببینم ؟!
                          از کجای تبریز خریدی اینارو ؟
                          اینم لینک من :

دیدگاه

آقای وکیل زاده !؟ من حداقل به 5 ولت واسه مدار نیاز دارم
                            در ضمن اینا رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟
                            میشه 1 عکس از باتریا بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

اضافه شده در تاریخ :

خوب در مورد باتریا یکم بیشتر توضیح بده! اگه لینکی داری بده ببینم ؟!
                            از کجای تبریز خریدی اینارو ؟
                            توضیح خاصی که نداره. باطری لیتیوم یون هست.

همه باطری فروشی های تبریز داره.

البته جدیدا یه مدل هم اومده که با چاپ برجسته روش زدن سامسونگ کره!!!!!!!! و جریانش هم در حدود 2600 میلی آمپر. من تست نکردم. اگر از دوستان تست کردن ٰ نتیجه را همین جا اعلام کنند.

دیدگاه

حرفات خیلی زیبا و متین بود خودمم میخواستم ولتاژ بالاتر بدم!
                              ولی 1 سوال دیگه !
                              اگه ولتاژ بیشتر بدم امکان داره که موتورا بسوزه ؟؟؟؟
                              1 موتور خیلی عالی بهم معرفی کنین ! قیمتش جفتش تا 200 تومان میتونه متغیر باشه
                              ما مخلصیم :nerd:
                              نه موتورهای 12 ولت رو میتونی تا 17 ،18 ولت بهشون بدی من خودم تا 20 هم دادم.
                              اون موتورای فالهابر با طراحیه بینظره که اگه 12 ولتش بشه 14 میسوزه. :surprised:
                              یه سری موتور ژاپنی 500RPM هست که استوکه ولی گشتاور و شتاب فوق العاده ای داره.من خودمم از اینا استفاده میکنم البته یکم بزرگه.قبلا که HV155 بود از اونا استفاده میکردیم ولی وقتی دیگه وارد نشد این موتورا روگیر آوردم که دیدم حتی بهتر از اون HV155 هاست.

راستی برد سنسور من مثله اینکه جریان میکشه :surprised: :surprised: :surprised: چیکار کنم درس شه ؟ همه لحیم کاریا رو چک کردم ! کلی هم تمیزش کدم ولی وقتی ولتاژ 5 به دو سر مدار وصل میکنم ولتاژ دو سر مدار میاد پایین در حد 1.9
                              این افت ولتاژ میتونه بدلیل کمبود جریان باشه ؟
                              مقاومت فرستنده هات رو چند گذاشتی؟
                              منبع ولتاژت تا چند آمپر جریان میده؟
                              چک کردی با دوربین ببینی فرستنده هات روشن میشن یا نه؟

AYRIC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
                                ما مخلصیم :nerd:
                                نه موتورهای 12 ولت رو میتونی تا 17 ،18 ولت بهشون بدی من خودم تا 20 هم دادم.
                                اون موتورای فالهابر با طراحیه بینظره که اگه 12 ولتش بشه 14 میسوزه. :surprised:
                                یه سری موتور ژاپنی 500RPM هست که استوکه ولی گشتاور و شتاب فوق العاده ای داره.من خودمم از اینا استفاده میکنم البته یکم بزرگه.قبلا که HV155 بود از اونا استفاده میکردیم ولی وقتی دیگه وارد نشد این موتورا روگیر آوردم که دیدم حتی بهتر از اون HV155 هاست.
                                مقاومت فرستنده هات رو چند گذاشتی؟
                                منبع ولتاژت تا چند آمپر جریان میده؟
                                چک کردی با دوربین ببینی فرستنده هات روشن میشن یا نه؟
                                میشه 1 عکس یا 1 لینک از موتورا بهم بدی ؟؟؟؟؟؟؟

22k مقاومت فرستنده منه همونطور که می دونی با uln2803 روی برد برد چک کردم از فاصله 1 سانتی متری هم جواب میده!
                                من مشکل از همون جریان چون منبع من ضعیفه! جریان هم که تقسیم میشه دیقه چیزی نمیمونه!

نظر شما چیه ؟ واقعا میشه از منبع جریان باشه ؟ اینطوری باشه خیالم راحت میشه !؟ :redface:
                                اینم لینک من :

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X