اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت PCB با روش ابتکاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت PCB با روش ابتکاری

نوشته اصلی توسط freedom_truth
    آقای خواجه جعفری! شما کار خاصی کردین که کاغذتون لای غلتکها سر نخوره؟
    ما فعلا این روش رو با کاغذ فوتو انجام میدیم و راضی هم هستیم. اما اگر این کاغذ برچسب ردیف میشد خیلی خوب میشد.

خب، فعلاً ....
    سلام

اگر قبل از وارد کردن کغذ روغنی به پرینتر یک برگ آ4 معمولی را بهش بچسبو نیم مشکل حل میشه ؟؟؟

بعد هم اینکه یه سوال داشتم ::

این کاغذهای فوتو را از کجا تهیه می کنید ؟؟؟

تهران یا کرج پیدا میشن ؟؟

موفق باشید :smile:
    [left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
    ، همین ... *. * * *. * * * [color=re

دیدگاه

سلام
      یک نوع کاغذ هست که بهش میگن کاغذ سفلکس
      اندازه A4 دویست تومان هست (اهواز) نوع بی رنگش از همه بهتره
      من امتحان کردم عالی بود.معمولا چسب فروشها دارن. :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coloory
        سلام

اگر قبل از وارد کردن کغذ روغنی به پرینتر یک برگ آ4 معمولی را بهش بچسبو نیم مشکل حل میشه ؟؟؟

بعد هم اینکه یه سوال داشتم ::

این کاغذهای فوتو را از کجا تهیه می کنید ؟؟؟

تهران یا کرج پیدا میشن ؟؟

موفق باشید :smile:
        بازم سلام
        در مورد جمله اولتون فکر کنم یه جوری بشه ردیفش کرد. اما مشکل اینجاست که ما خودمون پرینتر نداریم، این خدمات کامپیوتری هم خودشو هی لوس میکنه میگه چاپگرم خراب شد و از این حرفها.
        اگه من خودم چاپگر داشتم اصلاً روی کاغذ چاپ نمی کردم. چند وقت پیش یه مطلب تو اینترنت پیدا کردم که آموزش داده بود چطوری چاپگر رو تغییر بدیم تا مستقیماً روی فیبر چاپ کنه.
        به نظرتون چطوره؟ اگه بشه چی میـــــــــــــــشه!

در مورد سوالتون هم باید بگم تقریبا همه جا پیدا میشه. کاغذ فوتو چیز خاصی نیست. همون کاغذیه که روش عکس چاپ میکنن. خدمات کامپیوتری ها و چاپی ها همه دارن.
        اینجا تو شهریار به راحتی پیدا میشه. شما هم که اهل کرج هستی..... بابا بچه محلیم دیگه....... :biggrin:

موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط freedom_truth
          چند وقت پیش یه مطلب تو اینترنت پیدا کردم که آموزش داده بود چطوری چاپگر رو تغییر بدیم تا مستقیماً روی فیبر چاپ کنه.
          به نظرتون چطوره؟ اگه بشه چی میـــــــــــــــشه!
          سلام
          لینکی از این مطلب دارین ؟
          من قبلاً دیده بودم ولی الآن هر چی می گردم نمیتونم پیداش کنم
          ببینم اگه ریسک زیادی نداشته باشه (خرابی پرینتر) امتحانش کنم
          از ماست که بر ماست !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Karim
            سلام
            لینکی از این مطلب دارین ؟
            من قبلاً دیده بودم ولی الآن هر چی می گردم نمیتونم پیداش کنم
            ببینم اگه ریسک زیادی نداشته باشه (خرابی پرینتر) امتحانش کنم
            با جستجوی این کلیدواژه در اولین نتیجه جستجوی گوگل قرار میگیره: how to hack a printer to print pcb

این آدرس سایت اصلی مطلب هستش: http://techref.massmind.org/techref/pcb/etch/c84-st.htm

اینم آدرس فرومی که راجع بهش بحث میشه: http://www.cnczone.com/forums/showthread.php?s=f5848b868395b2f658a3e97ef7d97b96& amp;t=30951

موفق باشید

دیدگاه

سلام:
              منم امتحان کردم زیاد بد نشد ولی به نظرم اگر چند بار دیگه کار کنم بتونم فیبر رو بهتر در بیارم

دیدگاه

سلام
                من همیشه با کاغذ گلاسه براق درست میکنم نتیجه خیلی خوبه فقط 2 نکته :
                دو نوع کاغذ گلاسه براق در بازار هست . یکی گلاسه واقعی (کاغذ فشرده) و دیگری گلاسه تقلبی (کاغذ معمولی با یک لایه مواد براق) که باید از نوع اول استفاده کرد چون نوع دوم این لایه براقش ذوب میشه و میچسبه به برد .
                اندازه سوراخ پدها را حدود 25-30 میل در نظر بگیرید . چون جوهر که ذوب میشه اگر اندازه سوراخ کوچک باشه آنرا پر میکنه و سوراخکاری خیلی مشکل میشه .
                راستس این کاغذ برچسب را چه جوری تهیه کنم . برم یک برچسب بگیرم و از لایه زیریش استفاده کنم ؟ معمولا جای برش برچسب ها روی این لایه اثر میگذاره ایرادی نداره ؟
                If everything seems under control, you're just not going fast enough
                Mario Andretti

دیدگاه

سلام
                  من 3 ساله با این روش فیبر چا پ میکنم،روش کاملش با توضیحش هم از اهدافم بود که توو سایتم بزارم و اگه خدا بخواد چاپ با لمینت و بقیه رو هم توضیح خواهم داد،اما فعلا چند تا سوال رو باید جواب بدم
                  اولا جنس کاغذ مهم نیست،مهم اینه که چیزی روی اون مانع بشه از کامل چسبیدن پودر کارتریج به کاغذ،من حتی کسیو میشناسم که اول پودر بچه میزد به کاغد معمولی،بعد راحت چاپشو انجام میداد و ...
                  مهم جنس کاغذ نیست،مهم اینه که با کاغذ خواصی،زمان بندی ها دستت بیاد،پس با یکی از اینها شروع کن و ..
                  کاغذ و جوهرش باید طوری باشه که زیاد مجبور نشی اطو بکشی،توو بعضی پرینترها که ضخیم چاپ میزنن،پودر روی فیبر پهن میشه،عملا سالهاست این روش جوابشو پس داده و من توو اینترنت بارها راجع بهش مقاله پیدا کردم،جالب اینجاست که اونها هم هر کدوم از یک مدل کاغذ استفاده کردن،مثلا خودم از یک مدل گلاسه 15 تومنی استفاده می کنم ...
                  عملا تا الان تونستم خیلی راحت باهاش برای atmega128 , ... فیبر در بیارم و خیلی راحت میشه از لای پایه آی سی ،سیم رد کرد و ...
                  نیاز به صبر برای جواب پس دادن نیست،جوابشو خیلی وقت پیش پس داده ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamansouri
                    سلام
                    من همیشه با کاغذ گلاسه براق درست میکنم نتیجه خیلی خوبه فقط 2 نکته :
                    دو نوع کاغذ گلاسه براق در بازار هست . یکی گلاسه واقعی (کاغذ فشرده) و دیگری گلاسه تقلبی (کاغذ معمولی با یک لایه مواد براق) که باید از نوع اول استفاده کرد چون نوع دوم این لایه براقش ذوب میشه و میچسبه به برد .
                    اندازه سوراخ پدها را حدود 25-30 میل در نظر بگیرید . چون جوهر که ذوب میشه اگر اندازه سوراخ کوچک باشه آنرا پر میکنه و سوراخکاری خیلی مشکل میشه .
                    راستس این کاغذ برچسب را چه جوری تهیه کنم . برم یک برچسب بگیرم و از لایه زیریش استفاده کنم ؟ معمولا جای برش برچسب ها روی این لایه اثر میگذاره ایرادی نداره ؟
                    سلام
                    نکاتی که شما اشاره کردین درسته و باید رعایت بشه.
                    و اما در مورد سوالتون: من نفهمیدم شما چجور برچسبی رو گفتین ولی بهتره از این برچسب ها که بصورت صفحات بزرگ هستند و مغازه دارها برای تبلیغات روی شیشه از اونها استفاده میکنن بخرید.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      همونطور که گفتم چسب فروشها کاغذ سفلکس بی رنگ دارند
                      لایه بالایی رو جدا کن و از کاغذش استفاده کن

دیدگاه

راستی،من اولین بار وقتی با این روش آشنا شدم که یکی گفت مایع ژلاینینی مخصوصی هست که اگه پشت کاغذ پرینت شده بزنی،چسبندگی کاغذ از بین میره.
                        خیلی گشتم ولی پیدا نکردم،اگه کسی هست که چیزی بدون خوشحال می شم ...
                        راجع به جنس کاغذ هم باید بگم ما برای پرینتر رنگی ها 2 مدل داریم:یک مدل گلاسه هست که کاغذ روغنیه و روی اون میشه گفت لیزه،یک مدل هم فوتو ها هستن،روی اونها با پودر خواصی پوشیده شده گه اگه دست بشکین حسش می کنین،اینا برای این روش بهترن،روی پودرها چاپ زده میشه،بعد روی فیبر که اطو کردین،چون تونر به فیبر چسبیده،از این طرف از کاغذ با این پودر جدا میشه ...
                        پودر بچه هم که گفتم جواب می ده ...
                        کاغذی انتخاب کنین که زبر باشه تا پودر رو به خودش نگه داره،چاپ روی پودر زده میشه و به راحتی هم از کاغذ جدا میشه ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X