تا اونجای من متوجه شدم داخل همین سایت توضیح داده شده بود داخلش یک سری سکتور هست که بر اساس زمان صحبت دستگاه تلفن اونارو میسوزونه وما با فندک ها کاری میکنیم که این سکتور ها نسوزه ویا نیم سوز بشه
سلام
در این کارت ها یک میکرو که معمولا pic 16f84 و یک eeprom وجود دارد
در مورد نحوه کم شدن اعتبار همونطور که یکی از دوستان گفتند توشون count down counter هست و اصلا ربطی به خازن و فندک و ابن حرفا نداره یا من بلد نیستم
در مورد هک کردن که کم نکنه کاملا این قضیه و فراموش کنید و فقط و فقط تنها را حل شبیه سازی این کارت ها است یعنی بردی که ما رو اون یک میکرو میزاریم و عملیات کارت رو با نرم افزار برای اون شبیه سازی میکنیم
در مورد این کارت هم که کم نمیشه نظری ندارم
سلام دوستان
من در زمینه انواع کارت فعالیت میکنم چه بانکی چه تلفن چه ...
همون طور که دوستان گفتند داخل اینها یه مدار امنیتی و یه میکرو و یه eeprom هستش
اول که کارت رو شارژ میکنن قابلیت شارژ مجدد اون رو از بین میبرن(هر بایت دارای یک بیت برای قابلیت شارژ است که اگر یک شود کارت شارژ نمی شود)
حالا شما که از کارت استفاده میکنین این بایت ها دونه دونه صفر میشه تا وقتی بیت یکی باقی نمونه
در این میون مدار امنیتی و میکرو تبادل اطلاعات رو بر عهده دارند
حالا به نظر شما اگه با فندک میشه این کارتها رو کاری کرد که دیگه دشارژ نشن بگین ما هم یاد بگیریم
به نظر من که بعید هستش چون ارتباط این کارتها سریال هستش و از یک پایه برای این کار استفاده میشه
باز اگه دوتا پایه ارتباطی داشت منطقی بود ولی با این تفاسیر بعیده
به نظرم به فکر ایده های جدید مبتنی بر کارت باشید بهتره تا فکر هک کردن کارت تلفن
پیدا کردن راه شارژ کارت تلفن ها خیلی خوبه و لی از نظر علمی! که بدونیم چطور میشه این کار رو کرد!
ولی دزدی دزدیه!
این رو هم بگم که مخابرات ماله بابام نیست!
چه دست توی جیب بکنی!چه این کار رو بکنی اسمش دزدیه!!!!
دزدی کیه دادش من ! تشریح مرده ها هم حتما جنایت علیه بشریت هست !
باید کار کرد تا یاد گرفت و فهمید چطور کار می کنه تا از ایدش بشه خوب و بهینه در جای درست استفاده کرد. :nerd:
گر مسلمانی از این است که حافظ دارد وای اگر از پس امروز بود فردایی
خب شاید فندک اتمی کار میکرو رو مختل می کنه یا باعث میشه ارتباط میکرو به eeprom از بین بره یا لطمه ببینه.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
سلام دوستان.
کارتآهای تلفن به دو نسل تقسیم بندی میشن
نسل اول: این کارتآها دارای تراشه بزرگتری بودن و 8 پایه داشتن که امروزه مورد استفاده قرار نمیآگیرن چون قابل شارژ(عمل شارژ با ولتاژ 21 ولت انجام میآشه) بود(من یکی داشتم ولی گم شد)
نسل دوم: دارای امکانات بیشتریه که امکان شارژ رو نمیده(همون کارتآهای 6 پایه امروزی) درواقع ساختار داخلی تراشه ها مثل یک حافظه است(64 بایت) 8 بایت اول شماره سریال روی کارت و کارخانه سازندس 5 بایت دیگه مشخص کننده اعتبار کارته عدد رو میآبریم مبنای 2 بعد هر بیت نشانگر هر واحد اعتباره (5 تومن) هر بایت 8 واحد پولی رو شامل میآشه این 5 بایت رو به صورت مبنی 8 تبدیل هر رقم از تعداد یکآهای هر بایت تشکیل میآشه وقتی هر بیت 0 بشه دیگه نمیآشه اون رو به یک تبدیل کرد (عمل نوشتن یک بار صورت میآگیره) پس نمیآتونین شارژش کنیین فقط میآتونین کارت رو با میکروکنترولر شبیه سازی کنین من قبلاً میآخواستم این کارو بکنم ولی کامپیوترم(همراه هارد) شوخت و هرچه بافته بودم رشته شد :cry2:
دیدگاه