اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مصرف یک کامپیوتر معمولی چقدره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مصرف یک کامپیوتر معمولی چقدره؟

با سلام خدمت آقایون مهندس

اگر دقت کرده باشین پاور های کامپیوتر در وات های مختلف به بازار عرضه میشن. مثلا همین چند دقیقه پیش یک پاور گرین دیدم که نوشته بود 1233 .
    وات

می خواست بدون یک کامپیوتر در بیشترین حالت چقدر مصرفشه؟ اگر در خطوط مجزا بشه گفت خیلی بهتره! مثلا 3V3 یا 5V

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

پاسخ : مصرف یک کامپیوتر معمولی چقدره؟

سلام
    ببینید سوالتون یه کم نا مفهم هست منظور شما از این که میگید یه کامپیوتر معمولی چیه؟
    ببینید پاور کامپیوتر معمولا اون پیزی که مینویسند رو به ما نمیده مثلا مینویسه 780وات اما اگه خوب دقت کنی میبینی کنرش نوشته 680real یعنی مقدار واقعی که میده 680 هست
    از طرفی راه درست این که شما ببینید که سسیتمتون چقدر مصرف میکنه این هست که بینید کلا چه قطعاتی تو سیستم شما بکار رفته و هر قطعه چقدر مصرف داره بعد همه رو با هم جمع کنید سپس یه پاوری که 20-30 درصد بالا تر از ماکزیمم توان مصرفی شما توان real داره رو بخرید .اینکه توان شما از توان کل مصرفی یه مقدار بالاتر باشه لازمه به دلیل
    اورشوتهایی که ممکن هست در ابتدا رخ بده
    اینکه شما از کجا میتونید میزان مصرف هر قطعه رو در بیارید اگر تو کاتالوگ خود قطعه نیست یه راه خوب اینه که از پشت کارتن پاور های green یه جدول تقریبا کامل هست که برا کلی از قطعات مصرفشون رو نوشته
    اگه پیدا نکردی بگو کامپیوترت چی داره تا من پاور مورد نیازت رو بهت پیشنهاد کنم
    خوش باشی

دیدگاه

پاسخ : مصرف یک کامپیوتر معمولی چقدره؟

ممنون از پاسختون!
      راضی به زحمت شما نیستم!خودم پیدا می کنم :smile:!
      شهریار
      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X