اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ولوم سیستمهای صوتی خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ولوم سیستمهای صوتی خانگی

در مدارات صوتی گاهی کیفیت و پخش صدای طبیعی مهم است انگاه انکودر فقط یک عملکرد در مدارات دیگر محسوب می شود .متاسفانه دوستان توجه به عمق مطلب نمی کنند .و گاه فقط به پیشبرد نظر خود و غلبه ان بر نظرات دیگر می اندیشند .من از خودم صادر کننده مطلبی در مورد مدارات صوتی نیستم و این مطالب حاصل تحقیقات و سازنده های حرفه ای صدا می باشند .
    نتایج زیر بدیهی است :
    -انکودر با ولوم کلاسیک تفاوت دارد و برای تشخیص موقعیت نیاز به دیسپلی می باشد .
    - به علت ساختار دیجیتال در دستگاههای با کیفیت صوتی استفاده نمی گردد .
    - میزان خرابی انکودر در گذشت زمان را می توان از تکنیسنهای دستگاهی صوتی پرسید .ایا انها سویچهای انکودر را شستشو داده اند .
    - ولوم های الپس هرگز کثیف نمی شوند و فضی ان در بسته و گاهی متریال گران است .
    - امکان وجود فانکشن های دیگر در انکودر ان را یک تجهیزات کاملا دیجیتال نشان می دهد .

به نظر می اید با دستیابی به قطعات با عملکرد جدید تر /تولید قطعات کلاسیک خاتمه یابد ولی عملا کیفیت های بالاتر در این قطعات فقط قیمت انها را بالاتر برده .و هرگز مصرف انها خاتمه نیافته .

بار دیگر تکرار می کنم در جایی که ماهیت صدا می بایست حفظ شود فقط از روشهای انالوگ استفاده می کنند .و مواردی مانند کثیفی با قطعات گرانتر حذف شده است .

دیدگاه

ظاهرا بحث از روتاری انکدر به این دم و دستگاههای حرفه ای رسیده جدا از بحث های آقا هومان که خیلی حرفه ای در مورد سیستمهای حرفه ای صوتی صحبت می کنند (حرفهای ایشون رو به هیچ وجه تکذیب نمیکنم ولی اکثر کسایی که اینجا هستند اودیو فیل نیستند و فقط دنبال یه صدای خوب هستند ) استفاده الکی از کنترلر های دیجیتالی و مدار های ایجاد افکت (مثل این مدار های الکی مگا باس و space sound و ....) به اصالت صدا لطمه میزنه و اونو از حالت طبیعی خارج میکنه نمی دونم دوستان از سیستمشون چه چیزی می خوان یه صدا شسته و سبک و یا بوم بوم و تیس تیس اگه همچنان به کنترلر های دیجیتال علاقه مندید از این تولید کنندگان چینی دست بردارید و به سمت کمپانی های معتبری مثل فیلیپس برین اگه هم توی مدارتون محدودیت ولتاژ تغذیه ندارین از 12 ولت دور شین آمپلی فایر هایی که برای 12 ولت و کار ماشین تغذیه میشه زود از ناحیه خطی وارد ناحیه اشباع میشن ( این امر شاید به دلیل حرص ما به ایجاد صدای بلند تر از این آمپلی فایر ها باشه که در نهایت به ایجاد دیستروشن بالا تر ختم میشه) .در ضمن بلند گو و کابینت اونو فراموش نکنین ظاهرا اوجور که میگن قیمت بلند گو نصف قیمت یه سیستم صوتی رو به خودش اختصاص میده .

دیدگاه

شاهد این هستیم که نوعی ساده نگری در مدارهای صوتی به وجود امده .و عده ای معتقدند که باید از پیچیدگی مدارات دوری کرد که باعث لطمه به ماهیت صدا می شود .
        تعداد زیاد کنترل ها و فیلترهای اکتیو و مدارات eq شما را به هدف خود که صدای خوب است نزدیک نمی کند .
        ایجاد خطاهای فازی پس از فیلترهای مبدل d/a یک عاقبت بد است برای شنونده .حتی می گویند درایورهای جعبه بلندگوی خود را متعدد انتخاب نکنید و این خطاها بروز می کند .پس برویم سراغ فول رنج ها .کارخانه هایی مانند لودر اکنون درایورهایی دارند که ارزوی بسیاری از دوستداران موسیقی است .
        چرا باید از یک دیوایدر مقاومتی که اثبات شده بسیار با کیفیت هست برویم سراغ انکودر ؟ایا پس از ان می توان گفت من این انکودر را برای ساخت یک های فای می خواهم ؟
        من روز پنجشنبه از بازار جمهوری سویچ دوبل 11 حالته را برای ایجاد مدار اتنیتور مقاومتی بر اساس مقسم ولتاژی با مقامت سری خریدم .قصدم قرار دادن انها در یک پاور امپ است . جالب است هزینه و وقتی که می گذارید بسیار کمتر از انکودری است که نمایشگر می خواهد .البته قصدم انصراف سازنده از پروژه خود نیست .بلکه معتقدم احتمالا موفق به ساخت نمی شوند !!! تجارب بچه های ما در زمینه diy بسیار محدود است .

دیدگاه

ببخشید ولی من حرفی که زدم مربوط به مارکهای مارشال و امثالهم نبوده..

حرفه ای ترین پخش پایونیر که شاید تو ایران نباشه یا 1-2 تا باشه و قیمتش هم بالای 2-3 ملیون هست هم از همین انکودرها استفاده میکنن..

یا هر برند خوب دیگه ای نظیر اکلیپس - الپاین - کلاریون و..(غیر از الپاین مدلهای نسبتا خوب این پخشهایی که نام بردم زیر 500 تومن نیست)..

ما عادت داریم وقتی از چیزی نمیتونیم خوب استفاده کنیم..کلا اون سیستم رو میبریم زیر سوال.. :rolleyes:
          12 ولت دور شین آمپلی فایر هایی که برای 12 ولت و کار ماشین تغذیه میشه زود از ناحیه خطی وارد ناحیه اشباع میشن
          این حرفی که شما فرمودین مربوط به یه ست صوتی هست که با یه امپ 2 تا 50 وات 6 تا ساب و 4 تا اسپیکر رو ببندند.

اگر انتخواب تمامی موارد روی اصول و محاسبه باشه - همچین چیزی امکان نداره.امپلیفایر های ماشین هم هیچ فرقی با بقیه ندارن - فقط شما توی خونه با ترانس برق امپ رو تامیین میکنین ولی تو ماشین با DC-DC Converter ی که توی امپ هست.

این رو هم اضافه کنم که گرفتن یه صدای با کیفیت توی ماشین بسیار سخت تر از گرفتن یه صدای خوب توی خونه هست و توی ایران تعداد افراد کمی هستند که ست صوتی ماشینشون روی اصول بسته شده و تنظیم شده و شما از شنیدن صدای موسیقی در اونها لذت میبرین.

دیدگاه

ما مردمی هستیم که حرف خودمان را قبول می کنیم و ان را تکرار می کنیم .
            و در ضمن منطقی نیست هر مخالفتی را در این ببینیم که بلد نیستیم استفاده کنیم .شما وجود نمایشگرهای انالوگ و عقربه ای را در اتومبیل می بینید و هنوز به وسیله دیجیتال و رقمی جایگزین نمی شوند .چرا ؟
            من ایراد دیگر انکودر را برای انهاییکه بلدند استفاده کنند !بگذارم !!
            در حالت خاموش دستگاه اطلاعاتی از بلندی صدا در یک امپ بدست نمی اورید .و همیشه چشم شما به اعداد است و اطلاعاتی را که با ان خو گرفته اید را نمی یابید .شاید این همان قسمتی باشد که دوست ما می گویند بلد نیستیم !!
            با تایید استفاده انکودر در برخی از محصولات غیر حرفهای صوتی توجه شما را باز به ادامه تولید ولوم های گران قیمت کلاسیک از سوی سازندهای مانند الپس جلب می کنم .
            و اکثر امپ های حرفهای و های اند بدون دیسپلی هستند .کلاریون در رده هایاند مورد اشاره بنده نیست .لطفا در نظر بگیرید که چه عنوان شده است .
            ایا مخالفتی با رایج بودن ولوم کلاسیک در دستگاه های اند امروزه هست ؟ایا کاربد این قطعه و صرف نظر از انکودر نشانه بهتر بودن ولوم کلاسیک نیست ؟
            در ضمن انکودر بسیار ارزانتر از ولوم های گران قیمتی است که گاهی ماتسو شیتا هم ساخته !!
            ایا ادیو نت از مارکهای معمولی صوتی است ؟به این ادرس برویم و ببینیم که از چه روشی استفاده می کند .
            http://www.audionote.co.uk/comp/atten.shtml

اگر اطلاعات توسط اینترنت سرچ شود وضعیتی پیش نمی اید که اکنون افراد متهم به ندانستن روش استفاده از انکودر شوند .نباید بی دلیل شیفته دیجیتال در جایی بود که انالوگ حرف اول گفتن است یعنی صدا .

دیدگاه

ببینید ادیونت معروف در دنیا که کیتهای بالای 3000 دلار هم تولید می کند چه ولومی را پیشنهاد برای کیفیت می کند .باید تجربه کنید و ببینید ببخشید ....بشنوید صدا را .البته اگر مجموعه پروژه شما به سمت کیفیت می رود یعنی hifi :applause:

دیدگاه

AN Order Code
                Impedance
                Number of Steps
                Function
                UK Retail Ex. Vat

SWITCH-001/50
                50k
                23
                Mono
                £ 140.00

SWITCH-002/50
                50k
                23
                Stereo
                £ 230.00

SWITCH-001/100
                100k
                23
                Mono
                £ 140.00

SWITCH-002/100
                100k
                23
                Stereo
                £ 230.00

SWITCH-001/250
                250k
                23
                Mono
                £ 140.00

SWITCH-002/250
                250k
                23
                Stereo
                £ 230.00

لطفا به قیمتها توجه کنید من شخصا منتظر بروز فعالیتهای بچه هایی هستم که دیدشان به صدا در موسیقی ....یک دید معمولی نباشد و پا به پای ادیو فیل های بین المللی جلو بروند .ایا می توان اطلاعات یک ادیو فیل در مورد مقوله کیفت را رد کرد ؟انها حتی ایده می دهند به طراحان .

دیدگاه

اقا حالا چرا عصبانی شدید ؟ :mrgreen: من که منظوری نداشتم..

من استفاده انکودر رو بیشتر توی Headunit ها دیدم و یا همون Source ها..چرا ؟ چون ورودی دیجیتال هست و خروجی انالوگ و میشه توی دامنه سیگنال دیجیتال قبل از ورود به D/A Converter تغییراتی انجام داد.

توی پاور امپها اکثرا از ولوم های انالوگ استفاده میشه و معمولا دیجیتال نیست..چرا ؟ چون ورودی انالوگ هست و خروجی هم انالوگ هست و کلا همه چیز انالوگ :smile:

استفاده از وسایل اندازه گیری عقربه ای هم مهم ترین علتش نشون دادن تغییرات به صورت مشخص هست و البته بستگی به مصرف کننده هم داره.

به هر حال هر کدام از اینها کاربرد خودش رو داره و بستگی به طراح و مصرف کننده مورد نظر داره.

:smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mr.designer
                    ببخشید ولی من حرفی که زدم مربوط به مارکهای مارشال و امثالهم نبوده..

حرفه ای ترین پخش پایونیر که شاید تو ایران نباشه یا 1-2 تا باشه و قیمتش هم بالای 2-3 ملیون هست هم از همین انکودرها استفاده میکنن..

یا هر برند خوب دیگه ای نظیر اکلیپس - الپاین - کلاریون و..(غیر از الپاین مدلهای نسبتا خوب این پخشهایی که نام بردم زیر 500 تومن نیست)..

ما عادت داریم وقتی از چیزی نمیتونیم خوب استفاده کنیم..کلا اون سیستم رو میبریم زیر سوال.. :rolleyes:
                    12 ولت دور شین آمپلی فایر هایی که برای 12 ولت و کار ماشین تغذیه میشه زود از ناحیه خطی وارد ناحیه اشباع میشن
                    این حرفی که شما فرمودین مربوط به یه ست صوتی هست که با یه امپ 2 تا 50 وات 6 تا ساب و 4 تا اسپیکر رو ببندند.

اگر انتخواب تمامی موارد روی اصول و محاسبه باشه - همچین چیزی امکان نداره.امپلیفایر های ماشین هم هیچ فرقی با بقیه ندارن - فقط شما توی خونه با ترانس برق امپ رو تامیین میکنین ولی تو ماشین با DC-DC Converter ی که توی امپ هست.

این رو هم اضافه کنم که گرفتن یه صدای با کیفیت توی ماشین بسیار سخت تر از گرفتن یه صدای خوب توی خونه هست و توی ایران تعداد افراد کمی هستند که ست صوتی ماشینشون روی اصول بسته شده و تنظیم شده و شما از شنیدن صدای موسیقی در اونها لذت میبرین.

دوست عزیز در اون قسمت هم گفتم اگه محدودیت ولتاژ تغذیه ندارین از 12 ولت دور شین استفاده از dc to dc converter در آمپلی فایر های پر قدرت ماشین هم دلیل همین قضیه ست خب کسی بخواد یه آمپلی فایر برای خونه بسازه که نمیاد تغذیه 12 ولتی براش درست کنه بعدش با dc to dc converter ولتاژ رو بالا ببره و متقارن کنه مگه اینکه بخواد اونو تو ماشین استفاده کنه
                    بهتر بود تاپیک قبلی مو اینطور می نوشتم تا سوء برداشت نشه

"اگه هم توی مدارتون محدودیت ولتاژ تغذیه ندارین از 12 ولت دور شین تقریبا تمام آی سی های آمپلی فایر که برای 12 ولت و کار ماشین تغذیه میشه زود از ناحیه خطی وارد ناحیه اشباع میشن "

دیدگاه

ایا دوستان ازمایشاتی در تاثیر تغذیه بر پاسخگویی فرکانسی مدار صوتی داشته اند ؟برای مثال باطری می تواند باعث تعریف جدیدی در پارامترهای دستگاه شود .و این را با هوم اشتباه نگرید .حتی من دیده ام در مدارات صوتی که باطری دکمه ای بایاس dc ایجاد می کرده .صحبت از یک جور تمیزی تغذیه است .
                      پری امپ هایی که کلا با باطری کار می کنند گران هستند .من ازمایشاتی با دو نوع رکتی فایر ترتیب دادم کاربرد یکی باعث تغییر در مقدار بیس مدار می شد !!البته باز تاکیید می کنم مسله در رابطه با پارامترهای شناخته شده مانند جریان دهی نیست .لطفا قبل از مخالفت ....اینترنت را سرچ کنید .

من خودم باور نمی کردم ولی وقتی رکتی فایر صوتی را با قیمت 1000 دلار دیدم متوجه شدم که مدرات صوتی پیچیده گی پاسخ دارند و همه چیز انطوری که ما تصورداریم نیست .
                      ایده دوست ما در تغذیه باطری برای ایجاد صدای برجسته های فای بسیار خوب است ولی تا زمای که پای سویچینگ وسط نیامده .....یعنی ان را conv نکنیم .

دیدگاه

بهترین راه استفاده از چندین باطری با جریان دهی مناسب به صورت سری است. مثلاً با 10 باطری 4.5 آمپری شما میتونید یه منبع 60 ولت متقارن 540 واتی داشته باشید که برای راه اندازی یه آمپ قدرتمند فوق العاده است. ولی بسیار گران و پر دردسر :sad:
                        خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

برای همین هزینه گزاف است که بخش های کم مصرف تر را می توان با باطری تغذیه کرد .ایده تغذیه پاور با باطری همانطور که فرمودید پر هزینه است .بدترین نوع تغذیه سویچینگ است .و بهترین ترانس هسته اهن .
                          برای همین است که در کلاس a-ab از این نوع تغذیه استفاده می شود .
                          من پیشنهاد می کنم فضای تشخیص کیفیت پخش صدا به وجود اید .برای مثال بلندگویی که کیفیت واقعی را باز سازی نماید .سورسی که صدای طبیعی دهد و سرانجام بتوان تقویت کننده را تست کرد .یا ازمایشاتی با تغییرات در عنصر یکسوساز ان ترتیب داد. من دوستی دارم که پلی استیشن 1 را دارد اپ گرید می کند برای پخش cd .
                          در این مسیر قصد دارد تغذیه سویچینگ را حذف و حتی از tube برای یکسو سازی استفاده کند .تیوبی به نام 6x4 و برای مثال ساخت بریمار uk .
                          انگاه باز سازی سیگنال ها را ببینید .
                          پلی استیشن 1 خود یک سورس حرفه ای در موسیقی است .این ارزش یک دستگاه 6000 دلاری را دارد .
                          البته نه تمام مدلهای ان .فقط یک نوع ان .

دیدگاه

بدترین نوع تغذیه سویچینگ است
                            عجیبه.. :eek:

ولی یکی از بزرگترین سازندگان پاور امپها (Crown) از تغذیه سوئیچینگ در امپها استفاده میکند..

به نظر من تغذیه سوئیچینگ بهترین نوع تغذیه هست و حتی ولتاژ مطلوب تری ارائه میده..شما اگر با ترانس تغذیه رو تامیین کنید..باید انقدر بانک خازنی قدرتمندی داشته باشین که بتونه همواره یه ولتاژ نسبتا رگوله به شما بده..

حجم و راندمان هم که مشخصه..

ولی سوئیچینگ خیلی تمیز تر و بهتره..و البته طراحی سوئیچینگ خوب کار هر کسی نیست و معمولا اشکالاتی پیش میاد که همه میندازن گردن این نوع تغذیه ها..

دیدگاه

ببخشید من نظری راجب به منبع تغذیه سویچینگ و تمیزی :mrgreen: ان ندارم .ولی در مورد دستگاه صوتی های اند ان را توصیه نمی کنم .قصد جسارت نیست ولی برای ادامه بحث در این مورد باید یک متخصص در دستگاه صوتی باشید .و اگر در این مورد اطلاعات داشته باشید منی بینید که سازنده ای نزدیک ان نمی شود .

دیدگاه

لطفا شما سوابق ان کمپانی را که بزرگتر از ادیو نت در صداست بگذارید تا ببینیم .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X