اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عکسهای آمپلیفایرهاتون (ترجیها ساخت خودتان) رو اینجا بگذارید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : عکسهای آمپلیفایرهاتون (ترجیها ساخت خودتان) رو اینجا بگذارید

این عکس علل حساب اینجا باشه تا بعد عکس های تکمیلی رو بدم

مشخصاتش هم 4 تا tda 7294 هست
    با ی امپ کلاس d برای ساب
    2تا از tda ها با دوبل 35 راه اندازی شده
    2تاش با دوبل 25 ولت
    کلاس دی 200 وات میده واسه ساب دوبل 40 ولت
    فیلتر پایین گزر واسه ساب به همراه گین و ولوم تعیین فرکانس کات اف به همراه بیس بوست ک برای ساب روی 200 هرتز تنظیم شده
    فیلتر بالا گزر داره البته به از نوع پسیو ک روی 120 هرتز تنظیم شده
    تیوتر هاش 7 کیلو هرتز به بعد رو اجرا میکنه و سنترش هم 1 کیلو تا 7 کیلو
    کیفیت صدا واقعا عالی شده
    حجم صدا در حدی ک واسه تست ویترین خونه اومد پایین
    باکس هاش هم تمون سیلید هستند

دیدگاه

سلام دوستان این سیستم صوتی خودمه که پارسال ساختمش
      این آمپلیفایرشه که بیش ظبط پایونیره و آمپش برد 200 وات

اینم کراس اوور شه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام اینم مراحل مونتاژ و محصول نهایی

جدیدترین ویرایش توسط madar1; ۱۰:۳۸ ۱۳۹۵/۰۴/۰۸.

دیدگاه

سلام به همه
        این هم فیلتر اکتیو حسابی من !!!

این فیلتر تو انجمن هست خیلی عالی جواب میده منتها 2 تا ایراد داشت ک من برطرفش کردم
        یکی این که خروجیش یکم ضعیف بود ک من با ی طبقه اپ امپ تقویتش کردم و عالی جواب میده
        دوم این ک قسمت 180 درجه اختلاف فازش عیب داشت ک من درستش کردم چون بهش نیاز دارم
        ی ولوم بیس هم بهش اضافه کردم ک سوکتش همون جک برق 12 ولته هست

اینم امپلی فایر کلاس دی ((D))
        300 وات برا خونه دوبل 50 ولت با ی جفت ماسفت خیلی عالی جواب میده
        اینم طراحی و پی سی بی و همش از خودم بوده و البته با کمک مهندس بهنام محمدی ک واقعا دمش گرم

دیدگاه

سلام دوستان
          اینم یه پخش تقریبا حرفه ای که ساختمش واسه ماشین
          تنها سایت آپلود عکس و فایل و آهنگ و فیلم رایگان و دائمی با لینک مستقیم و حجم بالا و بدون نیاز به ثبت نام و با ماندگاری مادام العمر آپلود سنتر عکس و فایل

4تا خروجی 30وات بدون دیستوریشن
          بلوتوث یو اس بی رم ورودی aux ورادیو FM
          با یه کلید فشاری هم روشن و خاموش میشه (فلیپ فلاپ با 555 ویه رله16امپر)بهترین روش واسه محافظت در برابر ولتاژ معکوسه..فقط یه دیود واسه مدار فلیپ فلاپ گزاشتم اگه تغذیه درست متصل بشه فلیپ فلاپ هم توسط کلید سوئیچ می کنه ومدار روشن میشه ولی اگه تغذیه برعکس باشه هیچ وقت فلیپ فلاپ سوئیچ نخواهد شد
          فیلمش رو هم انشاءالله وقت کنم میزارم
          لینک فیلم کوتاه ازش:

ای سی امپلی فایرش هم دوتا TDA7377 هستش
          جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۶:۰۸ ۱۳۹۵/۰۵/۰۱.
          Proudly @real_ahmadi
          #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سلام چند وقت پیش یه آمپلی ساختتم که که پیش از اینکه تو جعبه قرارش بدم ازش عکس گرفتم[IMG][/IMG] البته هنوز نوشته های روی پنل دستگاه رو نچسبوندم [IMG][/IMG][IMG][/IMG]و[IMG][/IMG]
            جدیدترین ویرایش توسط SSTK; ۲۰:۳۷ ۱۳۹۵/۰۶/۱۲.
            یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

هرگونه سوال و جواب توی این تاپیک ممنوعه
              دوستان و همکاران لطفا رعایت کنید

برای سوال جواب پیرامون این تاپیک ، به تاپیک زیر مراجعه کنید
              سلام. اسم تایپیک موقت نوشته شده. دوستان محبت کنند پیشنهادات خودشون رو برای نام تایپیک به پیام خصوصی من ارسال کنند تا از بین اونها یکی رو انتخاب کنیم. در ضمن اگر پستی رو به اشتباه پاک کردم عذر خواهی میکنم. چون اینکار وقت زیادی میبرد مجبور شدم از ADSL یکی از دوستان استفاده کنم به همین دلیل خیلی با عجله انجام شد و فرصت کافی برای

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                این آمپلی فایر رو من چند ماهی میشه ساختم . گفتم چند تا عکس براتون بزارم.
                فعلا فرصتم کمه انشاا... از مداراتش هم عکس میزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK نمایش پست ها
                  سلام چند وقت پیش یه آمپلی ساختتم که که پیش از اینکه تو جعبه قرارش بدم ازش عکس گرفتم[IMG][/IMG] البته هنوز نوشته های روی پنل دستگاه رو نچسبوندم [IMG][/IMG][IMG][/IMG]و[IMG][/IMG]
                  سلام داداش میشه نقشه مدار میکثرت رو بزاری تا ما هم استفاده کنیم

دیدگاه

امپلی فایر کلاس D ک ولتاژ رو میشه تا دوبل 150 ولت بالا برد و ماسفت هم میشه تا چندین جفت اضافه کرد به خاطر ماسفت درایور قوی ک داره
                    اگه ماسفت قوی و با تعداد بالا استفاده بشه میشه این امپ رو روی امپدانس های پایین تر از نیم اهم هم استفاده کرد

دیدگاه

خب خیلی وقت که تو این تاپیک عکسی گذاشته نمیشه!
                      اینم یه جفت بلندگو که با بلند گو های دم دستی ساخته شده!
                      اول نصب کراس اور خازنی و اسپیکر که پشتش رو از این چسب دوطرفه های سایت زدم تا تو بیس زیاد تق تق نکنه!
                      بعد درز گیری با فوم پلی یورتان(از رنگ فروشی ها میشه تهیه کرد به اسم اسپری فوم)
                      بعد برش اضافه های فوم
                      بعد روکش و ادامه ی کار!
                      به شرح عکس:

ببخشید دیگه کیفتش کمه چون نتم ضعیف بود عکسو فشرده کردم مثلا!
                      این کیفیتش بیشتره::
                      [SPOILER]

اینم لینک مستقیم:

http://s8.picofile.com/file/8294645592/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B7%DB%B0%DB%B4%DB%B2%DB%B4_% DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B2%DB%B3.jpg

جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۸:۱۳ ۱۳۹۶/۰۲/۲۱.
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

امپلی فایر av400

دیدگاه

سلام و عرض ادب خدمت دوستان در این تاپیک
                          به نظرتون به همراه عکس نقشه مدار و قطعات به کار رفته و... و کلا توضیح مختصر هم بدید بهتر نیست تا پر بار تر شه این تاپیک؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365 نمایش پست ها
                            سلام به همگی
                            در این مدار تماما" از ترانزیستور قدرت منفی D1047 استفاده شده است. تاپیک این مدار رو قبلا" ایجاد کردم. تو این مدار یک جفت ترانزیستور به هر طرف اضافه کردم که هم pcb جدا برای ترانزیستور های قدرت کشیدم و هم pcb کلیش رو تغییر دادم . بعدا" نقشه اش رو تو تاپیک جداگانه ای خواهم گذاشت. این مدار تو بین مدارات bjt که ساختم بالاترین کیفیت رو داشت.

سلام دوست عزیز اطلاعات ساخت این مدار رو میتونید در اختیارم بزارید ؟
                            با تشکر
                            انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

درود بر دوستان عزیز.
                              این عکس مربوط به امپلی فایر ماشین برند ممفیس آودیو هست.که میخواهیم با هم تشریح کنیم.پس به زبان خیلی ساده توضیح میدم.
                              قدرت این امپلی 4 کانال 55 وات RMS هست.با قابلیت بریج(دو کانال در یک کانال).
                              ظاهرا این امپ مونتاژ چین هست.
                              این امپ دقیقا با نقشه های داخل انجمن سازگار هست و دوستان میتونن با نقشه های داخل انجمن این امپ رو بسازن.
                              شما رو با اجزای داخلی این آمپ بیشتر آشنا میکنم.

1=این هسته ی اصلی تغذیه امپ هست و وظیفه اش تبدیل ولتاژ 13 ولت باتری ماشین به دوبل 40 ولت (برای تغذیه ماسفت های آمپ) و دوبل 15 ولت (برای تغذیه مدار کراس اور اکتیو امپ) هست.این هسته یک نوع ترانس ایزوله افزاینده ولتاژ هست.
                              2= این 4 ماسفت به شماره (IRF3205) به کمک اون هسته تغذیه وظیفشون افزایش ولتاژ باتری ماشین هست.این ماسفت ها با ترکیب پوشپول کار میکنن.این 4 ماسفت دو تا دوتا به هم بسته شده اند.
                              3= دو عدد دیود دوبل شاتکی هست که وظیفشون صاف کردن ولتاژ خروجی هسته ی امپ هست.
                              4=این 6 عدد رگلاتور خطی هست.3 عدد 7815 و 3 عدد 7915 هست.برای ساخت ولتاژ متقارن 15 ولت برای قسمت کراس اور اکتیو امپ طراحی شدن.
                              5= شماره 5 و 6 تصویر ماسفت های اصلی امپ هستند.4 تاش (IRF540) و 4 تاش (IRF9540) هستند.ماسفت های مثبت و منفی که تو انجمن دوستان باهاش زیاد امپلی ساختن.هر دو عدد ماسفت برای یک کانال هست.
                              7=خازن ها و سلف خروجی منبع تغذیه امپ هست.
                              8=رله های خروجی حفاظت درایور ها(بلندگوها) هستند.این رله ها به همراه مداری که دارن از درایور ها محافظت میکنن.معروف به مدار محافظ بلندگو
                              9=این هم قسمت هم به کراس اور اکتیو معروفه و وظیفش کنترل سیگنال خروجی درایور ها هست.توضیح دقیق این قسمت رو در گوگل جستجو کنید.چون طولانیه.
                              بقیه سلف های ریز و درشتی که توی عکس مشاهده میکنید برای جلوگیری از ورود نویز به طبقات مختلف مدار طراحی شدن.
                              سوالی اگر بود در خدمتم.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

امپلی فایر کلاس D
                                توان 2000 وات بهمراه تغذیه سوئیچینگ با ولتاژ دوبل 100 ولت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X