:cry2: :cry2: اره قهر کردم :mrgreen:
منم می خواستم هینو بگی بعد دوباره درستش کنم :mrgreen: :mrgreen:
قهر چیه ؟
به قول شاعر
همه چی ارومه تو به من می ...
عرفان جان اگه در مورد ارتبات i2c توضیح بدی عالیه .مثلا چطور اون کدی رو که در دیتاشیت زده با میکرو ارسال کنیم.
الان میگه چه ادمای بی جمبه ای :mrgreen:
راحت ترین کار اینه که اون کدا رو به دسیمال تبدیل کنی اونجوری بجای مثلاً 01110010 میزنی 114 بعد این عدد رو با دستور i2cwbyte راحت میفرستی به وسیله مورد نظر .
اینجوری :
i2cwbyte 114
البته قبلش باید آدرس مربوط به وسیله مورد نظر رو بدونی که اول اون ادرس رو براش یه اسم میزاری و بعدش ارسال میکنی و بعد میای کد مورد نظر رو میفرستی . نمونش :
Const wr = &H88 این میشه آدرس وسیله مورد نظر که تو دیتاشیت عنوان شده.
I2cstart اینجا i2c شروع بکار میکنه
I2cwbyte wr اینجا ادرس رو میفرستی
I2cwbyte 114 و ینجا کد مورد نظر به صورت دسیمال شده
I2cstop اینجا هم پایان i2c
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
بزار یکم کاملش کنم
CONFIG i2CDELAY=X
تنظیم فرکانس کلاک i2C باید توی دیتاشیت نوشته باشه
CONFIG i2C SDA= pin
پایه دیتا باید مشخص کنی مثلا PORTA.0
CONFIG SCL = PIN
پایه کلاک باید مشخص کنی مثلا PORTA.1
برای ارسال مازیار یکم پیچوند :biggrin:
I2CSEND SLAVE ,VAR
SLAVE ادرسی که توی دیتاشیت گفته مثلا مازیار ادرس گفته H&88 یا WR
VAR داده های که قصد ارسال به I2C را داریم مثلا 114 یا هگز آن
با برنامه های مختلفی میشه برای میکروکنترولر ها برنامه نوشت که بهشون میگن کامپایلر معروف ترنشون کدویژن با بسکام هست اینا برنامه رو به 0 و1 تبدیل می کنن بعد با وسلیه ای به اسم پروگرام می ریزن توی میکرو (البته پروگرام ها اکثریتشون هیچی ندارن حتی یه دونه ای سی) نه اینکه بیاد حروف ها رو 0 و 1 کنه مثلا برای درست کردن لامپ چشمک زدن باید پین ها رو روشن خاموش کنی توی دیتاشت های میکرو نوشته برای این کار باید این 0 و1 ها رو بفرسی کامپلیر اون 0 و 1 ها رو میدونه
اگه خواستی یاد بگیری فیلم های اموزیش توی بخش AVR هست اگه به مشکلی بر خوردی توی همون جا بهت کمک می کنن
سلام مصطفی جون میبینم که به میکرو علاقه مند شدی ... فقط بهتره بقیه بحثو با پیغام خصوصی یا تو انجمن خودش مطرح کنی عزیز دل.
اینجوری وگرنه میاد تاپیکو میقفلن. این داش عرفان ما هم که وارده تا میتونی ازش بپرس تا دیگه هی یاد تاپیک بزنه بعدش بگه ماسفت چیه . صدا چیه !!!
AV Maziton 100
Render By Artlantis Studio
[img width=346 height=100]http://maziyar123.persiangig.com/View.jpg[/img]
دیدگاه