اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست کمک برای ساخت آمپلیفایر برای یونیت 75W با امپدانس 16OHM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست کمک برای ساخت آمپلیفایر برای &

شما قبل از اینکه من بگم بوق ها رو موازی وصل کنید چه طور وصل میکردید ؟؟؟؟
    بوق ها موازی وصل کردم یک دفعه چهارتا موازی وصل کردم به یک کانکتور کانال C و کانکتور دیگه آزاد بود
    و یک دفعه هم دوتادوتا موازی کردم و به دوتا کانکتور کانال C وصل کردم در هر دو حالت با افزایش حجم صدا صوت و یا قطعی داشت.
    کدوم خروجی ها صدای وززز ازش بیرون میاد ؟؟؟ آیا همون خروجی c , d هست ؟؟
    تمام خروجی ها با دوتا باند از چهار باند این مشکل وجود داره
    [hr]
    یک تعمیر کارم آوردیم گفت دستگاه ضعیف به هرکی دادین گفته تقویتش کرده بدین خودش درست کنه.
    درکل مشه آمپلیفایر بدون تعویض مدار تقویت کرد؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست کمک برای ساخت آمپلیفایر برای &

نوشته اصلی توسط alireza094
      بوق ها موازی وصل کردم یک دفعه چهارتا موازی وصل کردم به یک کانکتور کانال C و کانکتور دیگه آزاد بود
      و یک دفعه هم دوتادوتا موازی کردم و به دوتا کانکتور کانال C وصل کردم در هر دو حالت با افزایش حجم صدا صوت و یا قطعی داشت.تمام خروجی ها با دوتا باند از چهار باند این مشکل وجود داره
      [hr]
      یک تعمیر کارم آوردیم گفت دستگاه ضعیف به هرکی دادین گفته تقویتش کرده بدین خودش درست کنه.
      درکل مشه آمپلیفایر بدون تعویض مدار تقویت کرد؟
      این یونیت ها رو با کانالهای دیگه مثل a - b و d هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
      در ضمن دیدم که ولوم گین هم روی پنل دستگاهتون هست . میکروفن رو به هر کانالی که وصل می کنید ولوم گینش رو اول ببندید و تا جایی باز کنید که دیگه سوت نکشه. ولوم تریبل رو هم زیاد نکنید.
      شما به این دستگاه فقط یونیت وصل می کنید یا اینکه باند 12 اینج هم وصل می کنید؟؟؟

دیدگاه

پاسخ : درخواست کمک برای ساخت آمپلیفایر برای یونیت 75W با امپدانس 16OHM

این یونیت ها رو با کانالهای دیگه مثل a - b و d هم تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
        اینکاروانجام دادم a,b باولوم کمتری با مشکل مواجه میشن و d هم مثل c هست.
        میکروفن رو به هر کانالی که وصل می کنید ولوم گینش رو اول ببندید و تا جایی باز کنید که دیگه سوت نکشه. ولوم تریبل رو هم زیاد نکنید.
        تمام اینکارها را انجام دادم خروجی مورد نظر حاصل نمیشه.
        شما به این دستگاه فقط یونیت وصل می کنید یا اینکه باند 12 اینج هم وصل می کنید؟؟؟
        داخل مکان هیئت 4فقط باند 12 اینچی وصل مشیه و از یونیت استفاده نمی شه.
        بیرون از مکان وقتی هیئت میره بیرون به این دستگاه 4 باند و 4 یونیت که دو به دو باهم موازی شده است.
        1 باند از کانال a و 3 باند از کانال c و فقط دو تا از یونیتها بصورت موازی به کانال d و از کانال b به AUX یک دستگاه بانیران قدیمی(مدلش یادم نیست)تغذیه میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza094
          و از کانال b به AUX یک دستگاه بانیران قدیمی(مدلش یادم نیست)تغذیه میشه.
          :surprised:
          یعنی شما خروجی آمپلی فایر b رو به ورودی یک آمپلی فایر دیگه وصل می کنید؟؟؟
          این کار اشتباه هست
          اگر می خواهید تقویت بیشتر بشه باید از line out دستگاهتون به line in دستگاه بانیران متصل کنید هیچ وقت خروجی تقویت شده یک آمپلی رو به ورودی آمپلی فایر دیگه ندین.
          راستش من هم نظرم اینه که پیش همون تعمیرکار ببرید و مشکلتون رو بگید چون اون خودش میدونه چکار کرده
          بازهم ببخشید که نتونستم بیشتر از این در خدمت باشم. اگر سوالی داشتید تا حد توان و سواد در خدمتم.
          موفق باشید

دیدگاه

اقا علیرضا به نظر من هم اون تعمیر کاره دستگاه رو خراب کرده باید ببری پیش خودش درستش کنه برا usb هم میتونستید از این پخش چینی ها که تازه اومده هم رم sd میخوره و هم usb و هم رادیو داره استفاده کنید خروجی rca هم دارن براحتی میتونید وصلش کنید به امپلی فایر بدون هیچ مشکلی تازه ریموت کنترل کاملی هم دارن و قیمت مناسب فقط تنها مشکلش اینه که باید براش یه ترانس 12 ولت بخرید و بزارید براش(چون پخشه برا ماشین هستن) از لحاظ کیفیت هم از اون برد کوچیک که جاسازی کردید تو اون دستگاه خیلی بهترن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X