اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت مناسب

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت مناسب

سلام دوستان

من چند تا بلندگو در مدلهای زیر دارم. واسه کدوم آمپلیفایر بسازم و تو خونه استفاده کنم؟
    میخوام وصل کنم به pc و از موسیقی لذت ببرم با کمک شما دوستان.
    واسه کدومشون آمپلی فایر درست کنم و چه مداری پیشنهاد میدید ؟

یک مرجع هم اگر معرفی کنید که اصول کار رو یاد بگیرم ممنون میشم.
    البته چندتا از دوستان راهنمایی هی خوبی کردن ولی دوست دارم به همه چیز کار مسلط بشم و بدنم چی به چیه؟
    امیدوارم برای یاد گیری تجربیاییتون رو به منم بگید.

این اسپیکر آیوا قدیمی هست که مشخصاتش تو عکس زیر هست :

2تا از اینها دارم

اینم باند خربزه ای

و اینم اسپیکر میکرولب که اون bass وسطی نمیدونم چرا دیگه صدا نداره و قبلا با تقه میزدم روش کار میکرد ولی دیگه بعد یه مدتی با مشت و لگد هم راه نمیافتاد . پشتش رو باز کردم قطعی نداره .قسمت ساب ش رو هم نتونستم باز کنم و ممهور شده بود :biggrin:

پاسخ : آمپلیفایر خانگی با کیفیت بالا و قیمت مناسب

سلام دوست عزیز تغذیه چی داری .
    چه ترانسی رو میتونی براش جور کنی.
    اگر مشکل تغذیه نداشته باشی مدار زیاده.
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

ساب اسپیکر میکرولب از جلو باز میشه ( پنل پلاستیکی جلویی رو با چسب حرارتی به بدنه چوبی چسبوندن )
      با احتیاط یک پیچ گوشتی پهن یا کاردک تو درزش بذارین بازش کنین ساب با پیچهاش در خدمت شما خواهد بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
        سلام دوست عزیز تغذیه چی داری .
        چه ترانسی رو میتونی براش جور کنی.
        اگر مشکل تغذیه نداشته باشی مدار زیاده.
        نمیدونم والا . یه مداری باشه که تفکیک صدا و bass خوبی داشته باشه و در عین حال هزینه زیادی رو دستم نذاره.
        حالا با توجه به این شما چی امر میفرمایید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen++
          ساب اسپیکر میکرولب از جلو باز میشه ( پنل پلاستیکی جلویی رو با چسب حرارتی به بدنه چوبی چسبوندن )
          با احتیاط یک پیچ گوشتی پهن یا کاردک تو درزش بذارین بازش کنین ساب با پیچهاش در خدمت شما خواهد بود

بنظر شما قابل تعمیر هست ؟
          یا اینکه ساب رو بردارم و یک آمپلی فایر جدا بسازم و با اون بلندگو های aiwa اضافه کنم به سیستم صوتی جدید

اینجوری اگر بشه میشه 3 تا ساب و 4 تا بلندگو فرکانس بالا و میانی

دیدگاه

اون قدیم قدیماااا ساخت خود بردش با خرید قطعات زیاد هزینه نمیبرد :mrgreen: الان که ماسفت شده دونه ای 5000 تومان نمیدونم والا
            ولی قطعا هزینه تغذیه زیاد میشه ترانس که واویلا ! خازن ها هم 4700/100 ولت هم خدا میدونه چقدر شده ! :angry:
            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

سلام
              اون speaker های ایوا از همشون بهتره دور اون باند خربزه ای هارو یه خط قرمز بزرگ بکش اصلا بدرد سیستم های خونگی نمیخورن و ارزش ندارن :NO:
              عکس های ایوا خیلی بد افتاده و بی کیفیته یه عکس خوب با نور کافی ازش بگیر بزار
              توانشون چقدره؟
              من برای اینا STK رو پیشنهاد میکنم یه امپ خوبی میشه توانشون رو بگو تا ببینیم چه شماره ای مناسبه براشون
              ترانس بزرگ و گرونی هم نمیخواد با حدودا 50 تا 70 هزار تومن سیستم رو میتونی جمع کنی و امپ رو توی خود جعبه اسپیکر بزاری
              اون میکرولب رو همونجوری که محسن جان گفت بازش کن و ببین کجاش قطع شده و درستش کن

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز sanup2006
                من هم با نظر مهدی جان موافقم اون باندهای آیوا از بقیه بهتر هست. اگر بتونی ترانس 24 ولت دوبل 4 آمپر جور کنی یک سیستم خونگی مناسبی می تونی تهیه کنی ترانس جور بشه مدار مشکلی نیست. حدودا" همانطوری که مهدی گفت حدود 50 تا 60 تومن برات آب میخوره.
                موفق باشی

دیدگاه

با سلام : به نظرم دلیل قطع بودن صدای باس خرابی ولومش با ید باشه و مثلا یکی از سه پینی که به ولوم وصل هستندن پرچش شل شده یا سیمش کنده

--------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام

منم با گفته های دوستان موافقم. اگه تجریه داری گسسته بساز تجربت هم بیشتر میشه اگه نه همین stk که مهدی جان گفتن بهترین گزینه هست براتون .
                    من تو گوگل گشتم یکم ندیدم چند واته. واته بانداتون رو بنویسید بهنر میشه راهنمایی کرد.
                    در مورد باند میکرو لب هم اول ولومش رو چیک کن اگه درست نشد دنبال لحیم سرد بگرد .
                    اگه که نه باید خازنارو چکشون کنی که یکم سخته

ی دور رفتم گوگل سرچ کنم چقدر پست اومد :redface: :icon_razz:
                    زکات علم نشر آن است
                    بیشتر با من اشنا بشین :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      سلام
                      اون speaker های ایوا از همشون بهتره دور اون باند خربزه ای هارو یه خط قرمز بزرگ بکش اصلا بدرد سیستم های خونگی نمیخورن و ارزش ندارن :NO:
                      عکس های ایوا خیلی بد افتاده و بی کیفیته یه عکس خوب با نور کافی ازش بگیر بزار
                      توانشون چقدره؟
                      من برای اینا STK رو پیشنهاد میکنم یه امپ خوبی میشه توانشون رو بگو تا ببینیم چه شماره ای مناسبه براشون
                      ترانس بزرگ و گرونی هم نمیخواد با حدودا 50 تا 70 هزار تومن سیستم رو میتونی جمع کنی و امپ رو توی خود جعبه اسپیکر بزاری
                      اون میکرولب رو همونجوری که محسن جان گفت بازش کن و ببین کجاش قطع شده و درستش کن
                      من کامل بازش کردم و هیجا توانش رو ننوشته بود :sad:

میکرولب رو هم باز کردم و از سر ولوم تا رو پی سی بی تست اتصال کوتاه گرفتم و قطع نبود.
                      پشت ساب رو هم نتونستم باز کنم چون چسب زده بودن خیلی زیاد :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                        سلام
                        دوست عزیز sanup2006
                        من هم با نظر مهدی جان موافقم اون باندهای آیوا از بقیه بهتر هست. اگر بتونی ترانس 24 ولت دوبل 4 آمپر جور کنی یک سیستم خونگی مناسبی می تونی تهیه کنی ترانس جور بشه مدار مشکلی نیست. حدودا" همانطوری که مهدی گفت حدود 50 تا 60 تومن برات آب میخوره.
                        موفق باشی
                        ترانس رو که جور میکنم مشکلی نیست
                        فقط دوستان میگن بدون وات نمیشه فهمید چه مداری خوبه و وات اینا رو هم هیجا روش نزده بود :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                          با سلام : به نظرم دلیل قطع بودن صدای باس خرابی ولومش با ید باشه و مثلا یکی از سه پینی که به ولوم وصل هستندن پرچش شل شده یا سیمش کنده
                          تست کردم ولی قطعی نداشت.
                          اشتباه کردم یادم رفت دو یر پتانسیومتر ولوم باس رو نگرفتم البته بعید هست پتانسیومتر خراب باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                            سلام

منم با گفته های دوستان موافقم. اگه تجریه داری گسسته بساز تجربت هم بیشتر میشه اگه نه همین stk که مهدی جان گفتن بهترین گزینه هست براتون .
                            من تو گوگل گشتم یکم ندیدم چند واته. واته بانداتون رو بنویسید بهنر میشه راهنمایی کرد.
                            در مورد باند میکرو لب هم اول ولومش رو چیک کن اگه درست نشد دنبال لحیم سرد بگرد .
                            اگه که نه باید خازنارو چکشون کنی که یکم سخته

ی دور رفتم گوگل سرچ کنم چقدر پست اومد :redface: :icon_razz:
                            لحیم سرد چیه دوست عزیز؟

خازن ها رو چجوری تست کنم؟

2تا سیم مشکی و قرمز از ساب اومده بود بیرون و وصل شده به TDK2030 و هیچ چیز غیر عادی نبود.

دیدگاه

خیلی خیلی خیلی از لطف همه دوستان خوب و با معرفت.
                              ممنون که کمکم میکنید.

بازش کردم ببینم چی به چیه !!

نقشه اتصالات داخلی اینجوریه :biggrin:

باند وسطیه همون 6.5 اهمه هستش
                              نمیدونم چرا با یه خازن وصل شده بودن به 2 تا اسپیکر بالایی.
                              اسپیکر سمت راست هم با 2 تا سیم زرد و مشکی اومده بود بیرون از باکس.
                              یعنی تو خروجی یک سفید-مشکی دارم و یک مشکی زرد.

چطوری میتونم بفهمم اون بلند گو های بالایی سالم هستن یا نه ؟؟؟؟
                              با تست اهم فقط سمت راستیه 5.5 اهم داشت!!!!!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X