اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]آمپلی فایر با ترانزیستورهای 2N3055 و MJ2955 - از توان 120 ت

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر با ترانزیستورهای 2N3055 و MJ2955 - از توان 120 ت

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    اگه خمیر بزنی که خیلی بهتره گرما هم بهتر عبور داده میشه
    دوطرف طلق رو خمیر بزنم منظورتونه؟(اینجوری بهتره؟)

دیدگاه

ببین این خمیرسیلیکون کارخاصی نمی کنه فقط انتقال گرمامیده شمادوطرف طلق روخمیربزن.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
        دوطرف طلق رو خمیر بزنم منظورتونه؟(اینجوری بهتره؟)
        همینطور که دوست عزیزم امپراتور فرمود هر دوطرف خمیر بزن خیلی بهتره منم خودم اینکار رو میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimad
          باند ساختن میدونم چجوریه ولی تا حالا تجربه ساختش رو نداشتم فک میکنم به اون کیفیت کارخانه در نیاد حالا دوستان اگه تا حالا این تجربه رو داشتند یا لطفا ما رو بی نصیب نزارن
          ببین دوست عزیز
          این باندهای کارخانه ای طراحی خیلی حرفه ای ندارن.و طوری بلندگوها را میسازند که برای همه مناسب باشد.و اگر بخواهید باند حرفی کارخانه ای داشته باشید باید میلیونی خرج کنی.که اصلا نمیصرفه :angry:
          من برای ساب خودم یک باکس طراحی کردم و فوق العاده جواب داد و صدا در بعضی از اهنگها به قدری زیاد است که قابل تحمل نیست :mrgreen:و این در حالی است که سابم متفرقه و چینی است و امپم هم 70 وات rms بیشتر نمیدهد
          شما اگر خودتان میخواهید بسازید مشخصات ساب و امپتان را به من بگید تا با نرم افزار WinISD که مخصوص طراحی باکس برای ساب هستش و با توجه به صدایی که دوست دارید باکس را طراحی میکنم و اگه خواستید اندازه و نوع تخته چوب مورد نیاز را هم به شما میگم.
          و از لحاظ ظاهری هم اگه خودتان تمیز کار کنید و از روکش مناسب استفاده کنید بسیار زیبا و حتی در حد باندهای شرکتی میشود.
          DD Audio & SP Audio

دیدگاه

من توی ساخت باکس و غیره مشکلی ندارم
            اول فکر کرده بودم که آقا مصطفی منظورشون این هست که یک بلندگو رو خودم درست کنم یعنی دیافراگم و سیم پیچ و از این حرفا
            به این دلیل گفتم باند شرکتی بهتر است بعد که با ایشون صحبت کردم فهمیدم منظورشون چیز دیگه ای بوده
            در کل باتشکر از همه

اضافه شده در تاریخ :
            ویدئو تست مدار 180وات
            www.aparat.com/ELc1.ir
            وب سایت ای ال سی وان
            www.elc1.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              ممنون از راهنمایی مصطفی عزیزم پیرو گفته ایشان :
              معمولا نمره 3 - 4 و 5 بیشترین مصرف را دارند که اینجا نمره 3 کارایی داره. همانگونه که مصطفی گفت بهتر هست لحیم کنی
              اگر نه چار پرس مخصوص داره که کار را سریعتر میکنه در غیر اینصورت با دم باریک یا انبر دست هم میتونی پرس کنی.

چار دستی :

چار اتوماتیک :

درباره سیم هم که مصطفی عزیز فرمود.

دو مدل هم داره روکش دار و بدون روکش. یک مدل هم هست که حلقه ای نیست و به شکل U هست.
              شکل U آنجا به کار میاد که نخواهی پیچ را باز کنی. بلکه تنها شل میکنی و سر سیم را آزاد میکنی.

سر سیم برنجی :

سرسیم روکش دار :

سرسیم دوشاخه یا U شکل :
              درود سام عزیز
              این پرسایی که گذاشتی داداش همشون پرس وایرشو هست.پرس سر سیم همین شکله ولی دندونه هاش متفاوت از این هست.این پرس فقط برای قسمت فلزی وایرشو هست.پرس سرسیم دندونه هاش برا قسمت لاستیکیه.متاسفانه نزدیکیه کارگاه نیستم وگرنه عکس جفتشو میزاشتم.ولی در کل مطالب فوق العاده ای میزاری داداش
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

اقا یه سوال
                منم دارم این امپو میسازم :biggrin:
                پل دیود رو چند امپر بزنم آیا ؟
                بعدشم من کل شهرمونو گشتم 2 تا ترانزیستور 2sc2229 گیر نمیاد :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Armin_457
                  اقا یه سوال
                  منم دارم این امپو میسازم :biggrin:
                  پل دیود رو چند امپر بزنم آیا ؟
                  بعدشم من کل شهرمونو گشتم 2 تا ترانزیستور 2sc2229 گیر نمیاد :cry2:
                  6 آمپر
                  فروشگاه اینترنتی اسپیار داره

پیروز باشی
                  خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام .بنده ب فرمایشات جناب سام اضافه کنم ک پایاهم داره خودم خریدم 80 تومان والکتروسیستم شیراز هم داره120هم میده موفق باشی :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                      6 آمپر
                      فروشگاه اینترنتی اسپیار داره

پیروز باشی
                      آقا ساختم :wow:
                      کیفیتش خیلی خوبه
                      یه جورایی عالیه
                      مرسی راهنمایی

دیدگاه

درود دوستان
                        میشه به جای ز2229 از 2n5551 استفاده کرد؟پیدا نمیشه لامصب.اعصابمو بهم ریخته.هرکی مشابهاتشو میدونه بگه.همه تو همین گیر کردن

دیدگاه

درود دوستان
                          من این آمپو ساختم.بجای 2229 از2n5551استفاده کردم.همه چی مدار درسته.همه قطعاتم تست شده سالمن ولی اصا هیچ صدا یا نویزی ندارم.فقط موقع وصل کردن بلندگو.تاکید میکنم بلند گو نه تغذیه یه صدای کوچیک مثه اینکه به یه باطری قلمی بزنی صدا میده.نه چیزی گرم میشه و نه چیزی داغ.لامپ هم هیچ اتصالی رو نشون نمیده.همه قطعاتو دوباره دونه دونه در آوردم تست کردم همه سالمن. :angry:نمیدونم چه مرگشه.شاید بخاطر جایگزینی 2229باشه.دوستان بکمکید خواهشا

دیدگاه

سلم
                            به جای ترانزیستورc2229می تونی از2sc2230ویا2sc1573 استفاده کنی فقط دیتاشیتشونونگاه کن ببین ترتیب پایه هاشون چطوریه.
                            سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                              سلم
                              به جای ترانزیستورc2229می تونی از2sc2230ویا2sc1573 استفاده کنی فقط دیتاشیتشونونگاه کن ببین ترتیب پایه هاشون چطوریه.
                              درود سیروس جان
                              این مشابهاتی که تو پی دی اف فایلا هم هست بد گیر میان.اینارو میدونستم.میگم غیر اینا چیز دیگه ای نیست؟مدار کلا خاموشه :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                                درود سیروس جان
                                این مشابهاتی که تو پی دی اف فایلا هم هست بد گیر میان.اینارو میدونستم.میگم غیر اینا چیز دیگه ای نیست؟مدار کلا خاموشه :angry:
                                درود بر تو

علیرضا جان بهت گفته بودم اسپیار داره دادا :smile:
                                خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X