اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشورت برای ساختن امپلی فایر 2000واتی!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشورت برای ساختن امپلی فایر 2000واتی!

خب این دید شما هست که سیستم های تقویت کننده هارو توی یک فضای کوچیک میبیند اما وقتی حرف از فضا هایی میشه که با 400 500 وات نمیشه تون مکان رو صداگذاری کرد به مشکل برمیخوریم بنده حقیر کارم صدابرداری گسترده هست در فضا های باز و هییت ها که وقعا این توان ها لازم هست حتی 1000 وات هم برای ما کمه
    در کوی نیک نامان ما را گذر ندادن
    گر تو نمی پسندی تغییر ده قضا را

طراحی مدارات ( pcb ) پذیرفته میشود

دیدگاه

.راستی من تصمیم گرفتم سر عقل بیام بفهمم دیگه کلاس ا ب قدیمی شده،میخوام بیام سراغ کلاس دی،اول irs900رو میسازم تا کمی تجربه و دردسر هاشو بفهمم بعد میزم سراغ همون irs3000که اقا مهدی پیشنهادش دادند.
      دماغم شکست،دوهفته ای خوب شد،دستم شکست،یه ماهه خوب شد،چاقوم زدند،10روزه خوب شد،
      قلبم شکست،هیچ وقت خوب نشد.
      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

منم خیلی دوست دارم برم تو کار کلاس دی
        راستی این LCR METER تاچند میکرو هانری را میتونه اندازه گیری کنه ؟
        من میخواستم برای ساختن کراس اوور یکی بخرم ولی گفتم شاید تا رنج میلی هانری را نداشته باشه با فرمول حساب کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
          منم خیلی دوست دارم برم تو کار کلاس دی
          راستی این LCR METER تاچند میکرو هانری را میتونه اندازه گیری کنه ؟
          من میخواستم برای ساختن کراس اوور یکی بخرم ولی گفتم شاید تا رنج میلی هانری را نداشته باشه با فرمول حساب کردم
          بستگی به قیمتش داره یدونه بگیرید که رنج خازنش هم زیاد باشه،
          منم باید یدونه بگیرم،کسی میدونه خوبش چه مدلیه و تا چقدر هزینه کنم تا بتونم کارهای مثل امپلی فایر رو راه بندازم؟
          ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
            بستگی به قیمتش داره یدونه بگیرید که رنج خازنش هم زیاد باشه،
            منم باید یدونه بگیرم،کسی میدونه خوبش چه مدلیه و تا چقدر هزینه کنم تا بتونم کارهای مثل امپلی فایر رو راه بندازم؟
            سلام این مدلو تو یه سایت زده 150 هزار تومن VICHY 4070

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
              سلام این مدلو تو یه سایت زده 150 هزار تومن VICHY 4070
              رنج سلفش خیلی خوبه ولی خازنش زیاد نیست،تا 20هانری رو میتونه اندازه بگیره!
              ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                رنج سلفش خیلی خوبه ولی خازنش زیاد نیست،تا 20هانری رو میتونه اندازه بگیره!
                خازن سنج جدا دارم شاید همینو بگیرم ولی یه چیزی در مورد این مولتی متر ها هست که اگر باتری کامل پر نباشه مقادیر را درست نشون نمیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                  خازن سنج جدا دارم شاید همینو بگیرم ولی یه چیزی در مورد این مولتی متر ها هست که اگر باتری کامل پر نباشه مقادیر را درست نشون نمیده
                  از اینا که به برق شهر وصل میشن(رومیزی ها)بگیرید،دقیق تر هم هست.
                  ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                    از اینا که به برق شهر وصل میشن(رومیزی ها)بگیرید،دقیق تر هم هست.
                    سلام یه سوال داشتم اگه اسیلسکوپ دیجیتال بخرم باهاش نمیشه مقدار سلف را اندازه گرفت ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                      سلام یه سوال داشتم اگه اسیلسکوپ دیجیتال بخرم باهاش نمیشه مقدار سلف را اندازه گرفت ؟
                      چرا یه راه ساده ای داره،اول بیاید یه مدار فرکانس ساز (ترجیحا با فرکانس متغیر بسازید،)بعد دامنه خروجی و فرکانس اون رو محاسبه کنید،بعد باید یه مدار شبیه مدار فیلتر پایین گذر با یه سلف و یدونه مقاومت بسازید و بعد مدار سلف و مقاومت سری رو بزنید به فرکانس ساز،و با محاسبه ی دامنه و یه سری فرمول های دیگه و ...میشه مقدار سلف رو محاسبه کرد.دامنه و فرکانس دقیق رو با اسیلوسکوپ محاسبه کنید...
                      -------------------------------------------------------------------------------------
                      دوستان یدونه مدار که هم از دی سی محافظت کنه هم از اتصال کوتاه شدن خروجی،میخوام ولی هم ایسی اش گیر بیاد با ترجیحا ترانزیستوری باشه،برای امپلی irs900میخوام؟
                      ای روزگار لعنتی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahan43
                        چرا یه راه ساده ای داره،اول بیاید یه مدار فرکانس ساز (ترجیحا با فرکانس متغیر بسازید،)بعد دامنه خروجی و فرکانس اون رو محاسبه کنید،بعد باید یه مدار شبیه مدار فیلتر پایین گذر با یه سلف و یدونه مقاومت بسازید و بعد مدار سلف و مقاومت سری رو بزنید به فرکانس ساز،و با محاسبه ی دامنه و یه سری فرمول های دیگه و ...میشه مقدار سلف رو محاسبه کرد.دامنه و فرکانس دقیق رو با اسیلوسکوپ محاسبه کنید...
                        -------------------------------------------------------------------------------------
                        دوستان یدونه مدار که هم از دی سی محافظت کنه هم از اتصال کوتاه شدن خروجی،میخوام ولی هم ایسی اش گیر بیاد با ترجیحا ترانزیستوری باشه،برای امپلی irs900میخوام؟
                        سلام آقا جهان برو تو سایت diyaudio مدار محافظ apex همین کارو انجام میده هم کامله هم ساده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MEHDI EMZ نمایش پست ها
                          سلام دوست عزیز بنده هم پیشنهاد میکنم اگر پاور امپلیی میخوای که واقعا کوبنده باشه برو سراغ امپلی های ماسفت چون جریان دهی ماسفت ها فوق العادست و واقعا برای ساب عالی هستن بنده av1000 رو بهت پیشهناد میکنم که 1000 وات روی 4 اهم میده البته مدار کلاس h900 هم خیلی فوق العاده هست که خروجیه 1200 وات رو 4 اهم میده و همین طور اون 1500 واتیه مه این هم 1500 وات روی 4 اهم و 3000 وات روی 2 اهم میده خیلی گردن کلفته سراع اون 500 وات استریو نرو که جون نداره برای کشدین ساب های 18 هات
                          اگر هم مداری خواستی که هم کم حجم و پر قدرت باشه من irs3000d رو بهت پیشنهاد میکنم که قدرت فوق العاده ای داره اما برای راه اندازیش باید بیای پیش خودم
                          قدرت این پاور امپلی 1500 وات روی 4 اهم میباشد
                          سلام آقا مهدی، می خواستم این irs300d رو بسازم واسه همین دارم راجع بهش تحقیق می کنم، مطالب توی انجمن رو خوندم دیدم شما این مدارو ساختی و کلی ازش هم لذت بردی واسه همین گفتم مزاحم شما بشم.آقا مهدی من سوویچینگ زیاد کار کردم و اسکوپ و ال سی متر و فرکانس متر هم دارم و از شما می خوام اگر واست امکان داره ورژن پی سی بی خوده شرکت دتکس و شماتیکه مدارو رو بزارید که منم بشازمش و اینکه مدار پروتکت دی سی داره؟ و اینکه زمان مرده(Dead time) تو این مدار چطور تنظیم میشه؟ببخشید سوالام زیاد شد.منتظره جواباتون می مونم.
                          ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X