اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری توسط خورشید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری توسط خورشید

نوشته اصلی توسط محمد م
    بینید دینام برق خودش رو از دور موتور می گیره و با توجه به اینکه دور موتور مدام تغییر میکنه در نتیجه ولتاژ خروجی دینام مدام تغییر میکنه . حالا برای اینکه بتونیم یک ولتاژ درست و حسابی برای شارژ باتری موتورسیکلت داشته باشیم (مثلا 6 یا 12) یک مداری بین اون و باتری قرار میگیره (شاید همون جسم مستطیل شکلی که گفتین باشه که من هم فکر میکنم همونه). توی بازار فکر کنم به اون میگن شارژمان . این مدار برق خروجی دینام رو میگیره . این مدار دوتا خروجی دار . یکی مستقیم به جاهای پر مصرف مثل چراغ جلو و عقب میره و یکی دیگش میره به باتری .
    این مدار 3 تا کار میکنه:
    1- موقعی که دور موتور موتورسیکلت پایین هست و ولتاژ خروجی دینام پایین ولی در عوض ولتاژ باتری بالا هست مانع از برقراری جریان از باتری به دینام میشه (ساختار دیودی).
    2- مقدار خروجی این مدار برای شارژ باتری رو FIX روی مقدار6 یا 12 ولت نگه می داره.
    3- ساختار سوییچی که باعث میشه وقتی ولتاژ دینام زیاده برق سیستم رو از اون تامین و وقتی ولتاژ باتری بالاتره / برق سیستم رو از باتری می گیره .

شما اگه دسترسی به اینترنت پرسرعت داری / من یک مستند توی لینک زیر برای بچه ها گذاشته بودم در رابطه با ساخت پنل ها و سیستم های خورشیدی جهت تامین برق خونه ها . این مستند کامل کامله و توی اون دقیقا همین سیستم رو پیاده کرده و تجهیزات لازمش رو بصورت کامل کامل گفته . اونجا هم برای تامین برق خونه اومده خروجی پنل خورشیدی رو داده به یک مداری مثل همین شارژمانی که گفتم و بعد از خروجی اون مدار برای شارژ باتری اسیدی استفاده کرده. بهت توصیه می کنم حتما دانلودش کن .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=59850.0
    خب اون شارژمان!! نباید چیزی جز چند تا دیود و رگلاتور باشه ....
    در ضمن الان نگاه کردم دیدم سوال دوستمون رو درست نخونده بودم و جواب دادم
    برای شارژ با پنل خورشیدی بهترین گزینه و راحترین گزینه MC34063 هست که برای این کار اول باید دوستمون ولتاژ خروجی مبدل رو بگه
    در مورد مستند هم دست درد نکنه حتما دان میکنیم
    با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X