پاسخ : منبع سوییچینگ 12 به 35+ و 35- (12 امپر)
jooly جان همونطور که تو پستهای قبل گفتم تمام تلاش من این بود که تا 15 اردیبهشت کل قضیه رو تموم کنم تا ساخت این مدار موجب عقب موندن تو درس و مشق نشه (اینو گفتم فکر کنید بچه درسخونی هستم
)
الانم که راست خوردیم وسط امتحانات و برای این مدار از وقت خواب و استراحتم میزنم. (هر شب 4 ساعت میخوابم)
تو پستای قبلی هم گفته بودم که تا پایان امتحانات ادامه نمیدم ولی نتونستم دووم بیارم. (کار عملی رو از 10 خرداد شروع میکنیم)
مداریه که با دادن ولتاژ 12 ولت مدار رو به زمین وصل میکنه :nice:
اروین جان میخوام led رو با ریموت پخش روشن نکنم.
ریموت پخش جریانش خیلی کمه!
الانم که 2تا امپ پشت ماشین دارم و اگه بخوام ریموت این امپ + 2تا خازن دیگه هم بهش وصل کنم تقریبا از حداکثر جریانش استفاده کردم.
پس نمیخوام led باعث محدودیت تو نصب تعداد لوازم تو پشت ماشین باشه ( محدودیت هم نباشه فشار میاد به ریموت پخش که در دراز مدت رتته )
برایهمین خط منفی led رو به پایه 10 وصل میکنیم که اگه پایه 10 به زمین وصل بود اینم روشن بشه اگه هم نبود اینم خاموش بشه.
اگه هم عملی نشه از 2تا ترانزیستور استفاده میکنم.
نوشته اصلی توسط jooly

الانم که راست خوردیم وسط امتحانات و برای این مدار از وقت خواب و استراحتم میزنم. (هر شب 4 ساعت میخوابم)
تو پستای قبلی هم گفته بودم که تا پایان امتحانات ادامه نمیدم ولی نتونستم دووم بیارم. (کار عملی رو از 10 خرداد شروع میکنیم)
نوشته اصلی توسط arvinfx
اروین جان میخوام led رو با ریموت پخش روشن نکنم.
ریموت پخش جریانش خیلی کمه!
الانم که 2تا امپ پشت ماشین دارم و اگه بخوام ریموت این امپ + 2تا خازن دیگه هم بهش وصل کنم تقریبا از حداکثر جریانش استفاده کردم.
پس نمیخوام led باعث محدودیت تو نصب تعداد لوازم تو پشت ماشین باشه ( محدودیت هم نباشه فشار میاد به ریموت پخش که در دراز مدت رتته )
برایهمین خط منفی led رو به پایه 10 وصل میکنیم که اگه پایه 10 به زمین وصل بود اینم روشن بشه اگه هم نبود اینم خاموش بشه.
اگه هم عملی نشه از 2تا ترانزیستور استفاده میکنم.
دیدگاه