اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق بین ادابتور 3 امپر در سایت با منبع تغذیه سوچینگ 2 امپر در چیه؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق بین ادابتور 3 امپر در سایت با منبع تغذیه سوچینگ 2 امپر در چیه؟؟

خواهش می کنم

اگر منظور شما مدار من بود که این مدار هم متغیره هم با موازی کردن 3تا lm338تا 15 آمپر خروجی میده .من خودم این مدار را نساختم اما خیلی مشتاقم بسازم و ببینم جواب میده یا نه چون فکر کنم ارزان ترین نوع منبع متغیر بشه .به جای پل دیود و ترانس هم یدونه سویچینگ 12 ولت نیاز داره
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

اکثر ماژولهای منابع تغذیه سویچ مد یک پتانسیومتر جهت تنظیم ولتاژ خروجی دارند البته در حد یکی دو ولت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
        آقای چمنی عجب نقشه های خوبی دارید رو نمی کنید :biggrin:.البته من تحلیل مداری بلد نیستم اما به نظر نقشه درست درمونی میاد .فقط مشکلش اینه که با گرونی مس و ترانس خرج ترانسش خیلی بالا است درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کنم یک ترانس 400ولت آمپر را نیاز داره
        خواهش میکنم.قابلی نداشت
        کلی نقشه سوئیچینگ دارم ...هر ولتاژ و جریانی....قابل دوستان گل سایت هم نداره..امر کنید در خدمتم
        در همون پست عرض کردم که ترانس نداره !
        یک سلف دوناتی هسته هوا داره فقط !

عکس و مشخصاتش هم توی همون فایل ضمیمه ای که گذاشتم هست.

PCB و توضیحات و تصاویر و کوچکترین نکنه ها رو داره... واقعا آموزش ساخت به این کاملی توی منبع تغذیه ندیدم
        خوشحالم مورد پسند دوستان هم واقع شده
        موفق باشید
        یا حق
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X