حالا اگه فرض بر این باشه مدار بالا درست باشه من اگه دو تا از این درست کنم و این جوری به هم وصل کنم مشکلی پیش نمیاد با این گراند مجازی که ساختم ؟؟ یعنی این جوری وصل کنیم به هم برای ولتاژ ، متقارن
معجزه پس از معجزه می آید و شگفتی ها از تجلی باز نمی مانند.
سلام. خوبه. اگه مدارتون از دو منبع جدا از هم که ایزوله باشن تغذیه بشه مشکلی نداره. مثلا ورودی از دو باتری یا دو ترانس یا دو منبع تغذیه سوییچینگ باشه مشکلی پیش نمیاد. راستی گراند ورودی مدار هارو چند نوشتید؟ باید 0 ولت باشه دیگه. اگه اشتباه نکنم گراند رو 60 ولت نوشتید و ورودی رو +60 نوشته باشید.
راستی واسه خروجی مدارتون فیوز 10 آمپر هم بذارید چون محافظ اتصال کوتاه نداره. راستی فیدبک (پایه 4) رو به خروجی وصل کنید. سلف هم بعید بدونم 8 آمپرش گیرتون بیاد ولی میتونید با موازی کردن مثلا 3 تا سلف 470 یا 560 میکرو هانری 3 آمپر سلف 9 آمپر بسازید. مجموع سلفتون تا 330 میکرو هم بشه اشکالی نداره یعنی لازم نیست حتما 150 میکرو بشه.
لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.
آقای محمد شاهی عزیز فید بک رو من اشتباه کرده تصحیح می کنم عکس بالا رو پدیت می کنم
ولی یه مساله ای من یه دونه ورودی 60 ولت دی سی که بیشتر ندارم این جوری فکر کنم مشکل پیش بیاد نه ؟؟ مگر اینکه Gnd ورودی و خروجی رو جدا کنیم که نمیدونم بشه یا نه ؟
آقای محمد شاهی عزیز فید بک رو من اشتباه کرده تصحیح می کنم عکس بالا رو پدیت می کنم
ولی یه مساله ای من یه دونه ورودی 60 ولت دی سی که بیشتر ندارم این جوری فکر کنم مشکل پیش بیاد نه ؟؟ مگر اینکه Gnd ورودی و خروجی رو جدا کنیم که نمیدونم بشه یا نه ؟
اگه یه ورودی دارید نمیشه این کارو کرد. نمیشه گرند ورودی و خروجی رو جدا کرد. اصولا تو مبدل های دی سی به دی سی باک نمیشه ایزوله سازی کرد چون تا زمانی که ترانس در مدار نباشه ایزوله بودن معنی نمیده. میتونید با یکی از مدارات بالا ولتاژ رو کم کنید و بعد با رگولاتور +- تولید کنید.
آقای محمد شاهی عزیز
تا اینجا خیلی راحت تونستیم به 12 ولت استاندارد برسیم متوجه نمیشم چه طوری با رگولاتور +- بسازم ؟؟؟متوجه منظورتون نمیشم ؟؟
شما اگه میخوای ولتاژ + - 12 ولت بسازی. میتونی این کار رو بکنی. از 2 مدار استفاده کنی ولی نه اون صورتی که شما کشیدی. خوب شما تا اینجا ولتاژ 12 از 2576 فیکس رو تونستی ایجاد کنی. پس از یه 2576 دیگه از نوع adj استفاده کنید و ولتاژ خروجی اون رو رو 24 ولت تنظیم کنید. تا اینجا یه 12 داریم یه 24 ولت. خوب حالا ولتاژ 12 رو به عنوان GND در نطر میگیریم. سر منفی 12 ولتمون رو به عنوان -12 و سر مثبت 24 ولتمون رو به عنوان +12 در نطر میگیریم.
پس مشکل حل شد
خیلی عالی من دارم پس سی بی میزنم تست کنم فکر کنم تا قطعه بیاد دو هفته طول میکشه این تاپیک روبا کلی عکس و نتیجه میارم امید وارم باز هم شما من رو تنها نزارید
من هر تغییری بدم برای استفاده بقیه افراد همین جا میزارم آقای محمدشاهی بازم ممنونم .
دیدگاه