اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای شارژ کردن ۴ سلول لیتیومی 3.7v که با هم سری شدند چه راهکاری دارید؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای شارژ کردن ۴ سلول لیتیومی 3.7v که با هم سری شدند چه راهکاری دارید؟

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
    با سلام
    من هم مثل شما، جناب آقای ربانی دنبال شارژر سری اما در حد 2 سل یا اگر شد 3 سل هستم
    آی سی های 2 سل، چند مورد پیدا کردم که اینجا موجود نیست ( فروشگاه های ایران)
    تو همون سایت آفتاب سوالی در مورد شارژر ذیل یکی از این ماژول ها پرسیدم که پشتیبانی فنی جواب دادند
    "این ماژول ها فقط محافظ شارژ هستند و برای شارژر باید شارژر مناسب تهیه کنید"
    خب من که گیج شدم و الان سوالم اینه که فرق شارژر و محافظ شارژ /دشارژ چیه؟
    از روز شنبه انواع ماژول های تک، دو، سه، و چهار سلولی را آورده
    دوستان راجع به سوالهایتان پاسخ دادند. اجمالا اینکه ما اگر فرضا یک باتری لیتیومی 3.7v را بخواهیم با ولتاژ مجاز 4.2 شارژ کنیم (دو سلول سری شده:2×4.2 ، سه سلول سری: 4.2×3و بهمیت ترتیب) ممکنست باتری زیادی جریان بکشد، شارژ کامل نشود، بیش از اندازه شارژ شود، و دردسرهای دیگر از این دست که باعث می شود باتری گرانبها بکلی از کار بیفتد. برای من تابحال حدود ۷-۶ تا سلول با کیفیت و قدیمی ام بهمین علت از کار افتاده طوریکه مثلا با مولتیمتر ممکنست 2.5v را نشان دهد اما نه شارژ می شوند و نه هیچ جریانی پس می دهند
    پس بجای اینکه ولتاژ 4.2 را مستقیم به باتری بدهیم به این ماژول محافظ می دهیم و او بر حسب وضعیت باتری، جریان مناسب را به باتری می دهد
    جدیدترین ویرایش توسط مهندس ربانی; ۱۴:۳۵ ۱۳۹۷/۰۴/۱۰.

دیدگاه

با دورد

دوستان
      این ماژول های 4 سل ، اگر ولتاژ نهایی هر کدام از سلول ها از 2.9 ولت کمتر بشه ،مدار را قطع می کنه
      اگر در حین شارژ ولتاژ باتری ها 4.2 جمعا (16.8) ولت هم شد مدار شارژ را قطع می کنه .

تا اینجا درست ولی چند تا سوال
      1- با این تفاسیر آیا می شه برای شارژ چنین مداری از یک آداپتور ساده 16.8 ولتی مثلا 1 آمپری استفاده کرد ، با این حساب قاعدتا آمپر بیشتری که نمی کشه و به محض رسیدن به ولتاژ هر سلول 4.2 ولت قاعدتا ولتاژ را قطع می کنه

2- سوال دوم اینکه اگر مثلا به باتری ولتاژ بالاتر داد ، مثلا 20 ولت 1 آمپر چه اتفاقی می افته ، آیا شارژی انجام می شه یا ؟؟؟؟

ضمنا آفتاب رایانه گویا 30 آمپریش را موجود داره 32 ت ولی فروشگاه اینجا من هیچ آمپریش را پیدا نکردم !!
      سپاس از همگی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111 نمایش پست ها
        1- با این تفاسیر آیا می شه برای شارژ چنین مداری از یک آداپتور ساده 16.8 ولتی مثلا 1 آمپری استفاده کرد ، با این حساب قاعدتا آمپر بیشتری که نمی کشه و به محض رسیدن به ولتاژ هر سلول 4.2 ولت قاعدتا ولتاژ را قطع می کنه
        اگر منظورتون اینه که از ماژول شارژ استفاده نکنین طبعا اینکار به سلولها آسیب میزنه. چون اگر به دیاگرام ماژول ۴ سلولی مذکور نگاه کنین دارای ۵ پایانه هست و هر پایانه به یکی از سلولها مستقیما باید وصل بشه تا وضعیت شارژ هر سلول مستقل از بقیه مانیتور و تنظیم بشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X