اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

نوشته اصلی توسط mahdiyeh_hj نمایش پست ها
    خیلی ممنونم از وقتی که گذاشتین برای پاسخ دادن

هدف آزمایش پاک سازی خاک آلوده به یون های فلزی هست..در حقیقت جریان الکتریکی باعث حرکت و خارج شدن یون های آلاینده از خاک میشه..ولی چون از باکتری ها برای آزادسازی فلزات از خاک استفاده میشه باید محدودیت جریان اعمال کنیم تا بتونن زنده بمونن....
    متاسفانه منابع و هزینه ای هم که میتونیم بکینم محدوده... با توجه به طولانی مدت بودن آزمایش ها هم احتمالا یک منبع تغذیه کمه... داشتم دنبال راهی میگشتم با منبع تغذیه ارزون قیمت بتونم این محدودیت جریان رو اعمال کنم
    آها پس نیازی نیست حتما جریان 10 میلی آمپر باشه. فقط از این مقدار بیشتر نشه.
    خب شما از همون روش منبع ولتاژ ثابت + مقاومت + میلی آمپرمتر یا مالتی متر استفاده کنید. نیازی هم نیست همیشه بالاسرش باشید.

1) ولتاژ رو یه مقدار ثابت، مثلا 10ولت انتخاب کنید
    2) یه میلی آمپرمتر با مدار سری کنید (سر راه تغذیه بذارید)
    3) یه مقاومت متغییر یا ثابت سر راهش بذارید. با مقدار 1 کیلواهم شروع کنید. اگر ولتاژ 10ولت باشه و مقاومت یک کیلو اهم، ضمانت میشه که حداکثر جریانی که از خاک میگذره ، 10 میلی آمپره. با در نظر گرفتن مقاومت خاک صفر. بدیهیه که با مقاومت خاک 1500 اهم، جریان میشه 4 میلی آمپر (10 ولت تقسیم بر 2.5 کیلواهم که مجموع مقاومت ثابت و مقاومت خاکه)
    Si vis pacem, para bellum

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tiranoid نمایش پست ها
      آها پس نیازی نیست حتما جریان 10 میلی آمپر باشه. فقط از این مقدار بیشتر نشه.
      خب شما از همون روش منبع ولتاژ ثابت + مقاومت + میلی آمپرمتر یا مالتی متر استفاده کنید. نیازی هم نیست همیشه بالاسرش باشید.

1) ولتاژ رو یه مقدار ثابت، مثلا 10ولت انتخاب کنید
      2) یه میلی آمپرمتر با مدار سری کنید (سر راه تغذیه بذارید)
      3) یه مقاومت متغییر یا ثابت سر راهش بذارید. با مقدار 1 کیلواهم شروع کنید. اگر ولتاژ 10ولت باشه و مقاومت یک کیلو اهم، ضمانت میشه که حداکثر جریانی که از خاک میگذره ، 10 میلی آمپره. با در نظر گرفتن مقاومت خاک صفر. بدیهیه که با مقاومت خاک 1500 اهم، جریان میشه 4 میلی آمپر (10 ولت تقسیم بر 2.5 کیلواهم که مجموع مقاومت ثابت و مقاومت خاکه)
      خیلی متشکرم از راهنمایی تون

دیدگاه

درمورد خرید منبع تغذیه از تعمیرکار منبع تغذیه پرسیدم که چه مدل از نظر هزینه و کیفیت خوبه بهم رایان نیک و پیشنهاد کرد منم که سرچ کردم ظرات درمورد این منبع تغذیه خوب بود درسته ایرانی هستش ولی راضیت داشتن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
          درمورد خرید منبع تغذیه از تعمیرکار منبع تغذیه پرسیدم که چه مدل از نظر هزینه و کیفیت خوبه بهم رایان نیک و پیشنهاد کرد منم که سرچ کردم ظرات درمورد این منبع تغذیه خوب بود درسته ایرانی هستش ولی راضیت داشتن
          متشکرم از راهنماییتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
            سلام دوستان واساتید گرامی
            خلاصه بگم.... میخواهم یک منبع تغذیه آزمایشگاهی بگیرم....
            چی بگیرم؟ چه برندهایی را پیشنهاد میدهید که در بازار موجود است؟
            پ.ن: من یک دازهنگ دارم که ریپل بالایی دارد و کمی هم خراب شده و
            ولتاژ را یک دفعه بالا و پایین میکند..... دنبال یک برند بهتر و بودن ریپل هستم
            حدود 2 تا 5 آمپر کفایت میکند و قیمت هم معقول باشد....
            منتظر پیشنهادات دوستان هستم..... با تشکر
            سلام و خسته نباشید اگر بخوایین حدود یک و نیم هزینه کنید میتونید منبع تغذیه ی داژنگ تهیه کنید اما اگر بتونید حدود دو تومن هزینه کنید منبع تغذیه ی 5 آمپر سانشاین پیشنهاد میشه Sunshine P-3005A

این دستگاه به قدری دقیقه که میتونه تا هزارم میلی آمپر رو هم نمایش بده
            میتونید مشخصاتشو اینجا ببینید
            https://abzarakmobile.com/منبع-تغذیه/

دیدگاه

سلام
              از کاربران کسی منبع تغذیه RD 6012 رو سراغ نداره؟
              سایت bir-robotic.ir فقط مدل 6 آمپرش رو موجود داره.
              البته کاربری به نام mortez5118 توو سایت ایسام همین RD 6012 رو واسه فروش گذاشته با قیمت 6800..خب سایت ایسام هم داره درصد میگیره.حالا کسی این کاربر mortez5118 رو میشناسه یا شماره تماسی چیزی ازش داره؟که بتونم مستقیم ازش خرید کنم با قیمت کمتر
              ممنون میشم منو راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_82111 نمایش پست ها
                سلام
                از کاربران کسی منبع تغذیه RD 6012 رو سراغ نداره؟
                سایت bir-robotic.ir فقط مدل 6 آمپرش رو موجود داره.
                البته کاربری به نام mortez5118 توو سایت ایسام همین RD 6012 رو واسه فروش گذاشته با قیمت 6800..خب سایت ایسام هم داره درصد میگیره.حالا کسی این کاربر mortez5118 رو میشناسه یا شماره تماسی چیزی ازش داره؟که بتونم مستقیم ازش خرید کنم با قیمت کمتر
                ممنون میشم منو راهنمایی کنید
                سلام
                سایت روباتیک هم قیمت گذاشته هم گزینه خریدش فعاله شما تماس گرفتید گفتند نداریم؟؟؟؟تا اونجا که یادمه فرضا نداشته باشند هم می تونید سفارش بگذارید براتون میارند.طرف تو ایسام هم الان دیدم 200تومن تخفیف زده
                بعیده راهی باشه شماره اش را پیدا کنید اما فرضا هم پیدا کنید پول را زدید حسابش هیچی ارسال نکرد چیکار می کنید؟؟؟؟250تومن گرون تر بخرید بهتره یا کل پولتون به باد بره؟؟!!
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
                  سلام
                  سایت روباتیک هم قیمت گذاشته هم گزینه خریدش فعاله شما تماس گرفتید گفتند نداریم؟؟؟؟تا اونجا که یادمه فرضا نداشته باشند هم می تونید سفارش بگذارید براتون میارند.طرف تو ایسام هم الان دیدم 200تومن تخفیف زده
                  بعیده راهی باشه شماره اش را پیدا کنید اما فرضا هم پیدا کنید پول را زدید حسابش هیچی ارسال نکرد چیکار می کنید؟؟؟؟250تومن گرون تر بخرید بهتره یا کل پولتون به باد بره؟؟!!
                  حق با شماست.. سایت رباتیک حدودا 6350 در میاد.. 250 تومان زیر قیمت ایسام

دیدگاه

من جدیدا مدل ۱۸ امپر ش رو خریداری کردم بسیار راضی هستم نسبت به قیمت پرداختی

دیدگاه

من یه PMax داشتم که 8 سال پیش واسه کار خریدم (3 آمپرش 30 ولت) خداییش 8 سال کار کرد بعد هم احتمالا به دلیل اشتباه خودم (یعنی نوسان برق) یهو از کار افتاد ! البته قابل تعمیره فقط روی ای سیهاش سنگ گرفتن :دی
                      قیمتش هم که فوق العاده به صرفه
                      الان میخام PMax 5 امپر رو بگیرم که ایشالله با فشار کمی که من بهش میارم (فک نکنم بالای 4 امپر نیازم بشه)سالها جواب حال خرابمو بده :دی
                      حیف ب ا دستپاچگی واسه تعمیر یه کار کردم که الان فقط باید اسکوپ یا دستگاه مشابه رو داشته باشی بفهمی چی به چیه تعمیر کنی بزاری به عنوان کانال دوم :دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza Azimy_RW نمایش پست ها
                        من یه PMax داشتم که 8 سال پیش واسه کار خریدم (3 آمپرش 30 ولت) خداییش 8 سال کار کرد بعد هم احتمالا به دلیل اشتباه خودم (یعنی نوسان برق) یهو از کار افتاد ! البته قابل تعمیره فقط روی ای سیهاش سنگ گرفتن :دی
                        قیمتش هم که فوق العاده به صرفه
                        الان میخام PMax 5 امپر رو بگیرم که ایشالله با فشار کمی که من بهش میارم (فک نکنم بالای 4 امپر نیازم بشه)سالها جواب حال خرابمو بده :دی
                        حیف ب ا دستپاچگی واسه تعمیر یه کار کردم که الان فقط باید اسکوپ یا دستگاه مشابه رو داشته باشی بفهمی چی به چیه تعمیر کنی بزاری به عنوان کانال دوم :دی
                        طرف ( ارسال کننده این تاپیک ) یک قرن پیش درخواستِ داده که بهش پیشنهاد بدن برای خرید منبع تغذیه! تا الان شاید واسه خودش مخترع یا مهندس الکترونیک شده و با بهترین برندهای منبع تغذیه داره کار می‌کنه!
                        اونوقت شما، بدون توجه به تاریخِ ارسال تاپیک، بعد از قرنی اومدی داری بهش پیشنهاد میدی چی بخره؟!????

دیدگاه

سلام دوست عزیز ، اینکه کسی چند سال پیش این موضوع رو مطرح کرده و امروز یه نفر دیگه جوابش رو میده ، کار اشتباهی نیست ، شاید سوال شخص دیگه ای باشه که فقط داره تو گوگل جستجو میکنه و میاد تاپیک های مطرح شده با جواباش میخونه ، و شاید دوستمون که امروز جواب سوال چند سال پیش کس دیگه رو داده ، مسیله اونی که داره دنبال سوالش رو میگرده رو بده...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X