اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری های قلمی نیکل متال هیدرید ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری های قلمی نیکل متال هیدرید ؟

مهندس اگر قرار باشه بیش از 40 ال ای ای را روشن کنیم باید ترانزیستور BD140 را نیز عوض کنیم ، و قوی تری قرار دهیم چه ترانزیستوری پیشنهاد می دهید ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
    خدایا یکی بزرگترین آرزویهایم در این دنیا این است که همه مردم حالشان خوب باشد و احساس خوشبختی داشته باشند....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fmicro نمایش پست ها
      مهندس اگر قرار باشه بیش از 40 ال ای ای را روشن کنیم باید ترانزیستور BD140 را نیز عوض کنیم ، و قوی تری قرار دهیم چه ترانزیستوری پیشنهاد می دهید ؟

با سلام به شما ....
      ترانزیستورهای که من استفاده کردم..2SA671 ..و 2SB834.. هستند و ترانزیستورBD242 همچنین .مناسب هستند ...
      جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۱۰:۴۶ ۱۴۰۰/۱۱/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
        با سلام به شما ....
        ترانزیستورهای که من استفاده کردم..2SA671 ..و 2SB834.. هستند و ترانزیستورBD242 همچنین .مناسب هستند ...
        سلام مهندس خسته نباشید
        مهندس جان میخاستم یه سوال راجب همین مدار داشته باشم تعداد دو ال ای دی که گزاشتین واسه مدار کافیه یا باید تعداد بیشتری موازی کنیم باهاش و اینکه تون سویچی که تو مدار قرار دادین دقیقا کارش چیه

با سلام به شما ....
        سلام مهندس خسته نباشید
        مهندس جان میخاستم یه سوال راجب همین مدار داشته باشم تعداد دو ال ای دی که گزاشتین واسه مدار کافیه یا باید تعداد بیشتری موازی کنیم باهاش و اینکه تون سویچی که تو مدار قرار دادین دقیقا کارش چیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amoraii نمایش پست ها
          سلام مهندس خسته نباشید

سلام مهندس خسته نباشید
          با عرض سلام*به شما ...
          در پست شماره ..51...اگر دقت کرده باشید در عکس پایین ...تعداد ۸ عدد led در پایین جنب باتری قرار
          دارد و تعداد ۱۲ عدد ..LEDدر بالا قرار دارد ..این LEDها برای روشنایی در هنگام قطع برق هستند ...
          و دو عدد LED قرمز برای نشانگر روشن بودن و سالم بودن دستگاه می باشد .....
          ودر نقشه ..سوئیچ S1...که بعد از مقاومت ۳۳......اهمی قرار دارد برای آزمایش مدار می باشد
          و با فشار دادن آن باید LED های سفید رنگ روشن شوند ...

دیدگاه

با عرض سلام*به شما ...
            در پست شماره ..51...اگر دقت کرده باشید در عکس پایین ...تعداد ۸ عدد led در پایین جنب باتری قرار
            دارد و تعداد ۱۲ عدد ..LEDدر بالا قرار دارد ..این LEDها برای روشنایی در هنگام قطع برق هستند ...
            و دو عدد LED قرمز برای نشانگر روشن بودن و سالم بودن دستگاه می باشد .....
            ودر نقشه ..سوئیچ S1...که بعد از مقاومت ۳۳......اهمی قرار دارد برای آزمایش مدار می باشد
            و با فشار دادن آن باید LED های سفید رنگ روشن شوند ...
            مهندس جان من یه منبع تغذیه متغیر دارم با ایسی lm317 ولتاژ رو روی ۱.۵ولت و سه تا مقاومت ۶اهم هم باهاش بصورتی که سه تا باطری رو شارژ کنم یعنی هر مقاومت برای یک باطری قرار دادم جریان مدار رو بعد مقاومت اندازه گرفتم ۱.۵/۵شد ۲۳۰میلی امپر باطری هام مثل باطری شما هست بعد زدم به باطری ها ایسی گرم میشد هیتسینکش هم کوچیک بود تعویضش کردم ولتاژ باطری ها یاید هنگام فول شارژ چقدر بشن و اینکه ایا مدار به مشکل بر میخوره یا می*تونه کار کنه برام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amoraii نمایش پست ها
              مهندس جان من یه منبع تغذیه متغیر دارم با ایسی lm317 ولتاژ رو روی ۱.۵ولت و سه تا مقاومت ۶اهم هم باهاش بصورتی که سه تا باطری رو شارژ کنم یعنی هر مقاومت برای یک باطری قرار دادم جریان مدار رو بعد مقاومت اندازه گرفتم ۱.۵/۵شد ۲۳۰میلی امپر باطری هام مثل باطری شما هست بعد زدم به باطری ها ایسی گرم میشد هیتسینکش هم کوچیک بود تعویضش کردم ولتاژ باطری ها یاید هنگام فول شارژ چقدر بشن و اینکه ایا مدار به مشکل بر میخوره یا می*تونه کار کنه برام
              ..با سلام به شما ......
              خدمتتان عرض،کنم که ..
              ۱..

اولا جریان شارژ باتری ۲۳۰۰ میلی آمپر ساعت ..باید ۲۳۰*میلی آمپر در مدت ۱۴ تا ۱۶
              ساعت باشد .....
              ۲ ...ولتاژشارژ باتری نیکل متال ۱.۲ ولت نباید بیشتر از ۱.۵ ولت باشد ....
              ۳...با مقاومت ۶.......اهم*جریان شارژ کاهش پیدا میکنه..و مجموع جریان ها ی شارژ ۳ باتری
              را باید ترانس بتواند
              تامین کند. میتوانید در حین
              شارژ ولتاژ دوسر مقاومت ۶. اهم را اندازه بگیرید
              تا بتوانید جریان کل را بدست آورید ...حتما گرما گیر مناسب برای رگولاتور قرار دهید تا زیاد داغ نشود و قطعات
              اطرافش را داغ نکند ...باتری شارژ شده نباید بیش از ۱.۵ ولت داشته باشد ......مدار شما می*تواند کار کند و
              مشکلی ندارد
              موفق باشید
              جدیدترین ویرایش توسط فرزاد الکترونیک; ۲۲:۲۰ ۱۴۰۱/۰۷/۱۳.

دیدگاه

ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X