سایته فیلتر نیست ، پلودش خراب شده
بعد عزیز داشتن ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن برای سرچ یکی از مهماته. خیلی از سایت های علمی ، مدار ها فیلتر هستند ، ما کاری به سایت های غیر مجاز نداریم ولی نمی شه که به خاطر فیلترینگ علم و دانش رو هم از دست بدیم.
سلام دوستان یه سوال شاید همتون یه چیزی زیر لب بهم بگین
میخواستم بپرسم این صفحاتی که تو بازار به فروش میرسه چجوری ساخته شدن ، میتونم با گشتن تو اینترنت چیزی واسه ساختن این صفحات به دست بیارم که کاربردی و عملی باشه و بدرد بخور و بصرفه
اینهایی که تو سایتها دیدم ، همینایی که شما در بارشون بحث کردین و گذاشتین
قانع نشدم و به نظرم تو کار عملی آدم رو لنگ میزارن
و در باره این صفحات بازاری که الان به فروش میرسن هرجور اطلاتی که دارین واسم بزارین ممنون میشم و اگر هم دارین و ازشون استفاده میکنین هرچی ازش برداشت کردین و فهمیدین رو با بچه ها در میون بزارین ممنون میشم
:nerd:
داداش ها اگه باطری خورشیدی با حجم کم و جریان دهی خوب و ولتاژ خوب می خوان ------------------------------------->>> از 2N3055 استفاده کنن!!!
کافیه سرش رو در بیارید و مقابل خورشید بگیرید!!!
من از جنس مرغوبش حدود 1.6 ولت با جریان 100 میلی آمپر گرفتم! :job: :job:
داداش ها اگه باطری خورشیدی با حجم کم و جریان دهی خوب و ولتاژ خوب می خوان ------------------------------------->>> از 2N3055 استفاده کنن!!!
متریال سلول های خورشیدی تین فیلم که نوع قدیمی میباشد و جدید تک سیلیکن و چند سلیکنی هستش .
سیلیکن هم نوعی نیمه هادی هست که در مجاورت نور خورشید تولید انرژی میکنه .
برای همین در دیود ها و ترانزیستورها وقتی سیلیکن انها در مجاورت خورشید قرار بگیره انرژی تولید میشود .
کلا انرژی تولید شده توسط سیلیکن دیود ها ی باز شده بسیار کم و ناچیز است زیرا
میزان انرژی تولید شده از سیلیکن تحت مجاورت خورشید خانوم به سطح و ضخامت بستگی داره .
آرزو دارم روزی این حقیقت به واقعیت مبدل شود که همهآی انسانآها برابرند.
ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیمودهآایم میآتوانیم هدایت کنیم.
دوست گرامی با یه دونه 2N3055 به این ولتاژ و آمپر رسیدید؟
دیدگاه