اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد جدا سازی برق ac از dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد جدا سازی برق ac از dc

نوشته اصلی توسط aliila
    باسلام
    نمیدونم منظور شما رو درست فهمیدم یا نه
    فکر کنم این مدار باید جواب کار شما باشه
    اگر ورودی 220 ولت برق شهر باشه رله تغییر کنتاکت میکنه
    aliila جان ممنونم از مدارت :rolleyes: ولیکن :redface: این مدار من نیست من می خوام وقتی که 12 ولت وصل می شه رله کنتاکت کنه نه 220 ولت :sad: در هر صورت ممنونم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marjangool
      aliila جان ممنونم از مدارت :rolleyes: ولیکن :redface: این مدار من نیست من می خوام وقتی که 12 ولت وصل می شه رله کنتاکت کنه نه 220 ولت :sad: در هر صورت ممنونم :job:
      خوب تو 12 ولت ورودی 1 رله به خروجی وصله و تو 220 ولت ورودی 2 رله به خروجی وصل میشه .
      کار این مدار اینه که مثلا شما یک رادیو دارین میخواین به دوشخه اش هم 220 ولت بدین کار کنه هم 12 ولت دیسی بدین بازم تغذیه بشه .
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

خیلی مدار جالب و ساده ایه
        منم ی مدار بستم (تو 4 تا کلاس ) که با اپ امپ بود و تو این مدت به فکر این بودم که تغذیه اش رو از کجا تامین کنم oo:

با همین خازنی که گزاشتید میشه اپ امپ رو تغذیه کرد ؟ (با تغذیه غیر ایزوله )
        زکات علم نشر آن است
        بیشتر با من اشنا بشین :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
        ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
          خوب تو 12 ولت ورودی 1 رله به خروجی وصله و تو 220 ولت ورودی 2 رله به خروجی وصل میشه .
          کار این مدار اینه که مثلا شما یک رادیو دارین میخواین به دوشخه اش هم 220 ولت بدین کار کنه هم 12 ولت دیسی بدین بازم تغذیه بشه .
          اول سلام بعد شرمنده که دیر جوابتو دادم آخه نبودم :"> شما درست میگید ولیکن :angry: بابا یه سری بزن به مدار من که در صفحه اوله X-( بعد متوجه میشی که من چی می خوام :cry: aliila جان فدات شم مداری رو که شما گذاشتین تکمیل شده اش و من صفحه 1 همین قسمت گذاشتم در هر صورت ممنونتم :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X