اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

خلاصه دیدم من این کاره نیستم ....
    سلام
    جناب sina1359 می بینید شما در آخر عرایضتون اعتراف جالبی کردید........
    همین که منتظر دیگران بودین تا استارت کار رو بزنید و همین که آخر کار با چند آزمایش ناامید شدین و کنار کشیدید بزرگترین مشکل شماست.......
    اگر یک فهرست از شب بیداریها و آزمایشهایی که تا الان انجام دادم بهتون بدم سر گیجه میگیرید.........به شخصه اگر دنبال ساخت پروژه ایی باشم.......
    شاید نزدیک به چند صد آزمایش اولیه انجام میدم..........لزومآ هم هزینه بردار نیستن...........
    شما یک نمونه اینورتر سینوسی هم در اختیار دارین درسته............اگر من جای شما بودم تا الان ریز ریز شده بود ...........
    گفتید اشتباه کردید توان پایین خریدید ...........از دید بنده براحتی میتوان همون مدل شما رو اوراق کرد و با قسمت تولید کننده سیگنال svpwm اون
    یک مبدل دیگه طراحی کرد با توان 2000 وات............
    من چندین مدل اینورتر جوش رو تا الان ذره ذره کردم و مانند اول جمع کردم حتی نمونه 12 کیلو وات سه فاز رو فقط بخاطر افزایش معلومات ..........
    بعد شما با چند تا آزمایش کار رو رها میکنی.........اینارو نگفتم که فکر کنید آدم خارالعاده ای هستم از هر کس که تو این انجمن فکر میکنید چیزی بلده
    بپرسین ..........راه دیگه ای برای یاد گرفتن وجود نداره .....
    کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام به دوستان و مهندسین عزیز . واقعا کارتون فوق العاده است و من هم امیدوارم با بزرگواری اساتید و همکاری دوستان بشه یه اینورتر با راندمان خوب طراحی کرد و ساخت . (که اگه اشتباه نکنم مدار قسمت بوست تکمیل شده و قسمت dc به ac مونده و یه جمع بندی کلی) ..اما با اجازتون من یه سوال بپرسم:
      اگه میشه یکی از اساتید خیلی مختصر یک توضیح در مورد تفاوت اینورتر مربعی ، سینوسی و شبه سینوسی بده و بگه کدوم بهتره؟ و اینورترایی که در بازارند مثلا برای تبدیل ولتاژ پنل های خورشیدی از کدوم نوع هستند؟ ممنون..
      من هم اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baha_manesh
        سلام به دوستان و مهندسین عزیز . واقعا کارتون فوق العاده است و من هم امیدوارم با بزرگواری اساتید و همکاری دوستان بشه یه اینورتر با راندمان خوب طراحی کرد و ساخت . (که اگه اشتباه نکنم مدار قسمت بوست تکمیل شده و قسمت dc به ac مونده و یه جمع بندی کلی) ..اما با اجازتون من یه سوال بپرسم:
        اگه میشه یکی از اساتید خیلی مختصر یک توضیح در مورد تفاوت اینورتر مربعی ، سینوسی و شبه سینوسی بده و بگه کدوم بهتره؟ و اینورترایی که در بازارند مثلا برای تبدیل ولتاژ پنل های خورشیدی از کدوم نوع هستند؟ ممنون..
        من هم اگه کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم...
        سلام دوست عزیز
        خوش اومدید , اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید , خوشحال میشیم با ما همفکری داشته باشید

در مورد اینورتر و موج خوروجیش باید خدمتتون عرض کنم که در پنلهای خورشیدی و توربینهای بادی کوچک , فقط و فقط
        اینورتر با موج سینوسی کاربرد دارد که همانند برق شهر عمل میکند...
        ما یک پارامتر سنجش در این زمینه داریم به نام THD که به معنی مجموع هارمونیکهای ولتاژ و جریان است که به صورت درصد نمایش داده می شود.
        هارمونیک ها یک امر نامطلوب می باشند و بر روی دستگاه های الکترونیکی و الکتریکی (به جز لامپهای رشته ای یا همان بارهای مقاومتی) اثر نامطلوب میگذارند
        پس هر چه مقدار THD کمتر باشد , مطلوبتر است و برعکس هر چه THD بیشتر باشد , برقی نامطلوب خواهیم داشت.
        موج سینوسی خالص که تولید آن تقریبا غیر ممکن است , THD ای برابر صفر درصد دارد و موج مربعی THD ای برابر 50 درصد دارا می باشد.
        اعوجاج هارمونیک به جز بارهای مقاومتی , بر روی بارهای خازنی و سلفی و نیمه های ها تاثیر نامطلوب دارد و در بلند مدت , مشکل آفرین می شود.
        مثلا اگر ما انسانها هر روز در غذاهایی خود از روغن سوخته فراوان استفاده کنیم , در مدتی کوتاه از پا در میایم....
        همان طور که عرض کردم , اینورتر های مربعی اعوجاج هارمونیکی در حدود 50 درصد دارند و حد مجاز برای بیشتر مصرف کننده ها 8 درصد می باشد.
        حال بعضی از تولید کنندگان اینورتر با دستکاری مدار اینورتر , کمی موج را اصلاح میکنند که به مربعی اصلاح شده یا شبه سینوسی معروف هستند
        (با نام تجاری مودیفای سین ویو) و این اعوجاج هارمونیک را به 25 درصد کاهش میدهند , ولی باز این میزان بالا می باشد (با حد مجاز 8 درصد).
        پس اگر استفاده داعم از اینورتر دارید باید حتما از مدلهای سینوسی استفاده کنید...
        اثر اعوجاج هارمونیک بر روی بارهای مقاومتی : مثل بخاری برقی و لامپهای پر مصرف رشته ای , برای این دسته از مصرف کننده ها مشکلی به وجود نمیاورند.
        اثر اعوجاج هارمونیک بر روی بارهای سلفی : هر مصرف کننده ای که داخلش سیمپیچ به کار رفته است , مثل پنکه و انواع موتور AC و پمپها و ترانسهای هسته آهنی...
        این هارمونیکها موجب گرم شدن زیاد آنها شده و موجب تخریب لاکهای سیم مسی میشود , همچنین موجب لرزش غیر عادی در سیمها شده و سیمپیچها را سست میکند...
        اثر اعوجاج هارمونیک بر روی بارهای خازنی : هر وسیله ای که داخلش خازن AC به کار رفته است , این هارمونیکها بر روی صفحات خازن تاثیر گذاشته و در بلند مدت انها را تخریب میکند....
        مصرف کننده ها میتوانند دو یا 3 حالت بالا را دارا باشند , مثلا هم سلفی و هم خارنی باشند... (بارهای ترکیبی)
        همچنین اعوجاج هارمونیک بر روی نیمه هادی ها مثل دیود تاثیر گذاشته و آنها را در بلندمدت تخریب میکنند...
        پ.ن: دستم از کار افتاد از بس تایپ کردم
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

مهندس خیلی خیلی ممنون ، توضیحاتتون فوق العاده بود و من کاملا تفهیم شدم که چرا بحث روی طراحی اینورتر سینوسیه. من هم در قسمت طراحی مدار قدرت کمی تجربه دارم که خوشحال میشم در ادامه بحث در اختیار دوستان قرار بدم . ایشاا.. بحث به نتیجه برسه

دیدگاه

فقط میخام بگم مدارش رو بخیال میدونید ترانسش چقدر هزینه داره
            البته 3 کیلو هست این UPS و قابلیت سینک شدن باشبکه یا آنلاین داره
            مال یه شرکت داخلیه ولی قدیمیه

من از تنگی چشم فیل دانستم

آنان که غنی ترند ... محتاج ترند

دیدگاه

مهندس خیلی خیلی ممنون ، توضیحاتتون فوق العاده بود و من کاملا تفهیم شدم که چرا بحث روی طراحی اینورتر سینوسیه. من هم در قسمت طراحی مدار قدرت کمی تجربه دارم که خوشحال میشم در ادامه بحث در اختیار دوستان قرار بدم . ایشاا.. بحث به نتیجه برسه
              سلام دوست عزیز
              پس میتونیم رو شما هم حساب کنیم

نوشته اصلی توسط aliebi1
              فقط میخام بگم مدارش رو بخیال میدونید ترانسش چقدر هزینه داره
              البته 3 کیلو هست این UPS و قابلیت سینک شدن باشبکه یا آنلاین داره
              مال یه شرکت داخلیه ولی قدیمیه
              سلام علی آقا
              این یو پی اس سینوسی هست؟
              به نظر من بعد از طراحی اینورتر سینوسی به راحتی میشه آن را به UPS تبدیل کرد
              مدل کوتک من هم یک خروجی ریموت کنترل دارد که با یک مدار آماده 20 دومانی میتوان آن را یا ریموت کنترلی کنیم
              و یا مداری است که آن را تبدیل به UPS آنلاین میکنه (با شارژر) و قیمتی حدود 50 تومان داره...
              البته UPS های سینوسی دیگر نیاز به مدار وصل کننده اتوماتیک بعد از قطع برق ندارند(و این قسمت برای اینورترهای مربعیست)
              چون مصرف کننده داعما از خروجی اینورتر برق خود را تامین میکند (چه در زمان قطع برق و چه در زمان وصل بودن برق شهری)
              فقط نیاز به یک شارژر هوشمند و دقیق برای قسمت باتری هست تا باتری را هوشمندانه شارژ کند...
              این اساس برای تمام یو پی اس های آنلاین میباشد و معمولا مدار اینورترهای سینوسی برای کارکرد دائم طراحی شده است
              مثلا در کاتالوگ اینورتر کوتکی که دارم به این موضوع اشاره کرده که میتوانید به صورت دائم اینورتر را استفاده نمایید (24 ساعته)
              وبرای آن مشکلی پیش نمی آید...

-------------------------اضافه شد:
              تازه دو عکس آخر برام لود شد , ندیده بودم :mrgreen:
              پس سینوسی هست
              اون ترانس هسته آهنی داخل عکس , تراس پایین گذر هست برای حذف هارمونیکها ؟

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

این یو پی اس ترانسی است و دیگه عمرشون سر اومده تو این تاپیک اگر قرار به طراحی هم باشه هدف ساخت اینورتور سویچینگه که ترانسش کمتر از یک دهم این ترانس وزن داره و هسته فریت داره
                بازده هم بالاتر از این مدلهای قدیمی

upsآنلاین تا اونجا که من می دونم ارتباطی با نوع موج خروجی نداره آنلاین همیشه باتری به خروجی وصل است آفلاین باتری از مدار خارجه وقتی برق میره میاد تو مدار .برای همین عمر باتری در آنلاینها کمتره اما هیچ گونه تاخیر سویچ ندارند بیشتر هم برای دستگاه های خیلی حساس مثل پزشکی صرفه اقتصادی داره البته طبیعتا وقتی دستگاهی حساسی حتما خروجی هم سینوسی طراحی میشه نه مربعی !
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                  این یو پی اس ترانسی است و دیگه عمرشون سر اومده تو این تاپیک اگر قرار به طراحی هم باشه هدف ساخت اینورتور سویچینگه که ترانسش کمتر از یک دهم این ترانس وزن داره و هسته فریت داره
                  بازده هم بالاتر از این مدلهای قدیمی

upsآنلاین تا اونجا که من می دونم ارتباطی با نوع موج خروجی نداره آنلاین همیشه باتری به خروجی وصل است آفلاین باتری از مدار خارجه وقتی برق میره میاد تو مدار .برای همین عمر باتری در آنلاینها کمتره اما هیچ گونه تاخیر سویچ ندارند بیشتر هم برای دستگاه های خیلی حساس مثل پزشکی صرفه اقتصادی داره البته طبیعتا وقتی دستگاهی حساسی حتما خروجی هم سینوسی طراحی میشه نه مربعی !
                  سلام محمد خان
                  در مدلهای خطی در بهترین شرایط 50 درصد بازدهی دارند و مدلهای سوئیچینگ در بهترین حالت بازده 100 درصد دارند , یعنی دو برابر مدهای خطی
                  با حجم حدود یک پنجم تا یک دهم مدلهای خطی...
                  البته بهترین شرایط هیچوقت وجود ندارد و در مدهای خطی بین 40 تا 48 درصد است و مدلهای سوئیچینگ بین 80 تا 95 درصد
                  حالا اگر سایز بزرگ مدلهای خطی را نادیده بگیریم , اینورتر هم چون برق ورویش باتری بوده و محدودیت انرژی داریم , راندمان برای ما خیلی خیلی مهم است
                  محمد خان من در جایی UPS مربعی آنلاین ندید , میشود طراحی کرد ولی استفاده آن در کجاست؟
                  مگر نه این که استفاده آنلاین برای مصرف کننده های حساس هست و این دسته از مصرف کننده ها فقط باید موج سینوسی دریافت کنند
                  حتی گروهی باید THD زیر 3 درصد در بارهای غیر خطی داشته باشند که حتی اینورتر من که در خطی 3 درصد و در غیر خطی 5 درصد است
                  کاربرد نداشته و فقط گروهی UPS گرانقیمت در بازار هستند که در بار خطی کمتر از 2 درصد THD دارد و در بارهای غیر خطی کمتر از 3 درصد
                  این گروه در آزمایشگاه های پاتوبیولوژی مورد استفاده قرار میگیرند...
                  ما در بازار سه دسته اینورتر و UPS سینوسی داریم:
                  مدلهای ارزان قیمت چینی : که در بارهای خطی THD زیر 5 درصد و در بارهای غیر خطی THD زیر 8 درصد دارند
                  مدلهای معمولی مثل کوتک - مینول... : که در بارهای خطی زیر 3 درصد و در بارهای غیر خطی زیر 5 درصد
                  مدلهای گرانقیمت که فقط UPS آن موجود است : در بارهای خطی زیر 2 درصد و در بارهای خیر خطی زیر 3 درصد که فقط در آزمایشگاه ها کاربرد دارد که THD
                  5 درصد هم برای آنها کاربرد ندارد...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                    گفتید اشتباه کردید توان پایین خریدید ...........از دید بنده براحتی میتوان همون مدل شما رو اوراق کرد و با قسمت تولید کننده سیگنال svpwm اون
                    یک مبدل دیگه طراحی کرد با توان 2000 وات............
                    سلام افشین خان
                    نیازی به باز کردن و تکه تکه کردن این اینورتر نیست
                    ماژولهای SPWM اینورتر در اینترنت موجود بوده و به فروش میرسند
                    از چینی که حدود 5-6 دلار است تا برندهای با کیفیت که حدود 50 -60 دلار قیمت دارد.
                    ماژولهای سه فاز هم موجود هستند و برای ساخت اینورتر سه فاز سینوسی خالص مورد استفاده قرار میگیرند
                    کافیه در اینترنت سرچ کنید :
                    Spwm driver board
                    یا
                    Pure sine wave inverter driver board
                    این هم مدل 3 فازش هست با قیمت 20 دلار (با شیلتر شکن برید , سایت پیوندیه :mrgreen :

http://www.dhgate.com/store/product/5pcs-lot-egs031-three-phase-pure-sine-wave/161304753.html

http://www.ebay.com/itm/New-EGS031-threephase-pure-sine-wave-inverter-driver-board-EG8030-UPS-EPS-tested-/221255096726

اگر نظرتون استفاده از این دسته ماژولهاست که راحت میتونیم چند نفر با هم جمع شویم و از اینترنت سفارش دهیم تا هزینه پست بینمون تقسیم بشه
                    همچنین نقشه اسمبل (چگونگی اتصال ماسفتها - مدار پوش پول .... به ماژول در دیتا شیتشون موجود هست)

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=Pure+sine+wave+inverter+driver+board &tbm=shop

این هم نمونه نقشه دیتا شیتش :

دیدگاه

سلام . احتمالا هریک از دوستان یه هدفی از طراحی اینورتر در ذهن دارند . که مثلا هدف من طراحی یک میکرو اینورتر با راندمان بالای 90 درصده برای پنل های خورشیدیه . به نظر شخص بنده بیاید تمرکز رو روی طراحی یک اینورتر با راندمان بالا که قابل رقابت و ارزون تر از نمونه خارجیه بزاریم در یک زمینه مشترک و پر کاربرد . دوست عزیزمون که زحمت قسمت قدرتشو کشیدند بیاید روی قسمت موج سینوسی متمرکزی کار کنیم و روی اون مدار قدرت بحث کنیم کارو پله پله ببریم جلو :read:

دیدگاه

سلام . احتمالا هریک از دوستان یه هدفی از طراحی اینورتر در ذهن دارند . که مثلا هدف من طراحی یک میکرو اینورتر با راندمان بالای 90 درصده برای پنل های خورشیدیه . به نظر شخص بنده بیاید تمرکز رو روی طراحی یک اینورتر با راندمان بالا که قابل رقابت و ارزون تر از نمونه خارجیه بزاریم در یک زمینه مشترک و پر کاربرد . دوست عزیزمون که زحمت قسمت قدرتشو کشیدند بیاید روی قسمت موج سینوسی متمرکزی کار کنیم و روی اون مدار قدرت بحث کنیم کارو پله پله ببریم جلو :read:
                        سلام دوست عزیز
                        انگار مدار پوشپول علی آقا 200 تا 400 وات قدرت داره
                        دقیق نتونستم محاصبه کنم , باید خودشون بفرمایند که چند وات خروجی داره....

پ.ن: مقاله ای PDF از خلاصه فرمایشات علی آقا در تاپیک پوش پول 12 به 310 (در بخش منبع تغذیه) , تهیه دیدم و در سایت پیکو فایل پلود کردم

http://s4.picofile.com/file/8172221668/DctoDc12310.pdf.html

این قسمت پوش پول DC to DC Converter مدار اینورتر
                        حالا باید قسمت فول بریج و SPWM را به کمک دوستان طراحی کنیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساخت اینورتر سینوسی خالص - Pure Sine Wave Inverter

نوشته اصلی توسط sina1359
                          سلام افشین خان
                          نیازی به باز کردن و تکه تکه کردن این اینورتر نیست
                          ماژولهای SPWM اینورتر در اینترنت موجود بوده و به فروش میرسند
                          از چینی که حدود 5-6 دلار است تا برندهای با کیفیت که حدود 50 -60 دلار قیمت دارد.
                          ماژولهای سه فاز هم موجود هستند و برای ساخت اینورتر سه فاز سینوسی خالص مورد استفاده قرار میگیرند
                          کافیه در اینترنت سرچ کنید :
                          Spwm driver board
                          یا
                          Pure sine wave inverter driver board
                          این هم مدل 3 فازش هست با قیمت 20 دلار (با شیلتر شکن برید , سایت پیوندیه :mrgreen :

http://www.dhgate.com/store/product/5pcs-lot-egs031-three-phase-pure-sine-wave/161304753.html

http://www.ebay.com/itm/New-EGS031-threephase-pure-sine-wave-inverter-driver-board-EG8030-UPS-EPS-tested-/221255096726

اگر نظرتون استفاده از این دسته ماژولهاست که راحت میتونیم چند نفر با هم جمع شویم و از اینترنت سفارش دهیم تا هزینه پست بینمون تقسیم بشه
                          همچنین نقشه اسمبل (چگونگی اتصال ماسفتها - مدار پوش پول .... به ماژول در دیتا شیتشون موجود هست)

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q=Pure+sine+wave+inverter+driver+board &tbm=shop

این هم نمونه نقشه دیتا شیتش :

سلام
                          این ماژول ها خیلی وقته برای فروش در نت وجود داره ...........
                          تو همین تاپیک هم قبل از اینکه شما بفرمایید یه بنده خدایی درخواست همکاری برای ساخت داد و گفت که میتونه به هر تعدادی وارد کنه.........
                          هر چند به این ماژول هم نیازی نیست و به راحتی میتوان با میکرو همین کار رو کرد ...............
                          اینکه گفتم اگر من بودم تا الان اون اینورتر رو ذره ذره کرده بودم ............کنایه از این بود که این تاپیک بسیار طولانی شده و با اینکه بیشتر مطالب تئوری بیان شده
                          و نمونه هم وجود داره.......اما کار عملی انجام نمیشه.........
                          تولید این اینورتر صرفه اقتصادی نداره اطلاعات در مورد این اینورتر بیشتر جنبه یادگیری و تجربه رو داره.......پس وارد کردن بردی که سیگنالها رو میسازه
                          بدون اینکه درکی از نحوه عملکردش بده با منطق آموزشی منطبق نیست .......
                          اینم عکس یک اینورتر spwm برای کنترل دور موتور تک فاز که طراحیش به چند سال قبل بر میگرده که تمام مراحل ساختش از صفر صورت گرفته و نمونه ایرانی و چینی نداره...
                          که ساختش به مراتب از اینورتر سینوسی مشکلتره.................

دیدگاه

من هم خیلی وقت است با این سری ماژولها آشنا هستم
                            قبل از این که اون دوستمون معرفیش کنه , به ایشون هم عرض کردم که
                            باید چه قسمتهایی به این دسته ماژولها اضافه بشه تا اینورتر سینوسی داشته باشیم...
                            من هم با به کارگیری این دسته از ماژولها مخالف بوده و هستم
                            فکر کردم که شما به انها علاقه نشان دادید
                            گفتم اگر دوست دارید بر روی آنها کار کنید

باید خدمتتون عرض کنم که من ساخت پوشپولو شروع کردم
                            تا حالا هم اگر نتونستم شروع کنم , هیچ فیلم و یا مطلب آموزشی بستن ترانس هسته فیریت پیدا نکرد
                            چه خارجی و چه فارسی , برای این که برای اولین بار دست به پیچیدن ترانس هسته فریت بزنید
                            باید حداقل یک نفر یک بار آن را به شما آموزش داده باشد , شما هم حتما از دست کسی یاد گرفتید...
                            با چند خط توضیح از علی آقا و سوال و جواب که ایشون با حوصله جواب من را دادند , تونستم یک چوک ببندم
                            و حالا در شار لاک قرار دادم تا توش نفوذ کنه (حدود 2 ساعت به گفته دوستان در نت) , بعد برد را میبندم...
                            من فقط و فقط مشکل ترانس داشتم و کسی هم راهنمایی نمیکرد و هر بار هم به بن بست میخوردم
                            توضیحات دائی جان هم در این فروم به 4-5 عکس خلاصه میشد که همه عکسها از بین رفته اند و فقط جای خالی
                            آنها باقی مانده ...
                            برام جالب بود هر چی در نت سرچ میکردم , یک فیلم و یا عکس در این باره نبود :eek:
                            راستش هم بخواهید زیاد روم نمیشد مزاحم دوستان بشم (یک بار هم به شما رو انداختم که گرفتار بودید و خودم هم راضی نبودم مزاحمتون بشم...)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              من هم خیلی وقت است با این سری ماژولها آشنا هستم
                              قبل از این که اون دوستمون معرفیش کنه , به ایشون هم عرض کردم که
                              باید چه قسمتهایی به این دسته ماژولها اضافه بشه تا اینورتر سینوسی داشته باشیم...
                              من هم با به کارگیری این دسته از ماژولها مخالف بوده و هستم
                              فکر کردم که شما به انها علاقه نشان دادید
                              گفتم اگر دوست دارید بر روی آنها کار کنید

باید خدمتتون عرض کنم که من ساخت پوشپولو شروع کردم
                              تا حالا هم اگر نتونستم شروع کنم , هیچ فیلم و یا مطلب آموزشی بستن ترانس هسته فیریت پیدا نکرد
                              چه خارجی و چه فارسی , برای این که برای اولین بار دست به پیچیدن ترانس هسته فریت بزنید
                              باید حداقل یک نفر یک بار آن را به شما آموزش داده باشد , شما هم حتما از دست کسی یاد گرفتید...
                              با چند خط توضیح از علی آقا و سوال و جواب که ایشون با حوصله جواب من را دادند , تونستم یک چوک ببندم
                              و حالا در شار لاک قرار دادم تا توش نفوذ کنه (حدود 2 ساعت به گفته دوستان در نت) , بعد برد را میبندم...
                              من فقط و فقط مشکل ترانس داشتم و کسی هم راهنمایی نمیکرد و هر بار هم به بن بست میخوردم
                              توضیحات دائی جان هم در این فروم به 4-5 عکس خلاصه میشد که همه عکسها از بین رفته اند و فقط جای خالی
                              آنها باقی مانده ...
                              برام جالب بود هر چی در نت سرچ میکردم , یک فیلم و یا عکس در این باره نبود :eek:
                              راستش هم بخواهید زیاد روم نمیشد مزاحم دوستان بشم (یک بار هم به شما رو انداختم که گرفتار بودید و خودم هم راضی نبودم مزاحمتون بشم...)
                              سلام
                              بنده همان زمان عکس از ترانس و سیم پیچی آن قرار دادم.....شاید مشکل دوستان اینه که ابتدا باید از موارد آموزشی سطح پایینتر شروع کنن
                              مثلآ تغذیه فلای بک وآشنایی اولیه با سویچینگ........
                              ببینید جناب sina1359 بنده مواردی از نوع فعالیت خود بشما عرض کردم الان بیشتر عرض میکنم ...........هر چی باشه اینم خودش یک جور تبادل اطلاعات هست..
                              نه بنده از هیچ کس بصورت مستقیم آموزش الکترونیک ندیدم......و تا جایی که مجبور نباشم از هیچ کس سئوال نمیکنم .......دانشگاهی هم نیستم
                              الکترونیک رو خودم دنبال کردم.........بنده از تعمیرات شروع کردم ......بنظر من یک مدار ساخته شده میتونه اطلاعاتی به شخص بده که 100 تا مهندس نمی تونن بدن.....
                              طراحی یک مدار خوب حدالقل بالای 1000 ساعت کار مطالعاتی پشتش داره وقتی او نمونه خوب بررسی بشه بسیار اطلاعات گرنبها بدست میاد........
                              یک اینورتر تایوانی 200 وات تمام داستان مدارات پوش پول رو سالها پیش به من داد ...........الانم یک اینورتر 50 تومنی چینی میتونه تمام اطلاعات لازم رو
                              به افراد بده که با ساعتها جستجو در نت بدست نمیاد............شما میتونی بررسی کنید ببینید تو این چند سال که عضو هستم چند تا سئوال مطرح کردم......
                              الان وقتی وارد انجمن میشید میبینید برای کوچکترین سئوال تاپیک زده میشه..........بسیار دیده میشه افراد یک شبه دنبال ساخت مداراتی هستن که هیچ
                              پیش زمینه ای در اون مورد ندارن وقتی بهشون توضیح میدی 100 تا سئوال دیگه براشون مطرح میشه..................
                              شما اگر قبل پیچیدن ترانس سویچینگ سیم پیچی ترانس هسته آهنی کار کنی دیگه توضیح چندانی لازم نداری ......اگر شما مدارات سویچینگ
                              مثل هالف بریدچ و فول بریدج رو برای ساخت یک منبع تغذیه بکار برده باشی یک اشاره کوچک میتونه عمق داستان رو براتون روشن کنه...........
                              دوستانی بهم pm میدن میگن میخواهیم فلان مدار رو بسازیم راهنمایی کنید ......بعد که می پرسیم میبینم آکبنده......
                              تازه وقت هم نداره 1 ماهه باید کار تموم بشه...........در عوض دوستانی هم هستن که واقعآ زحمت کشیدن با یک اشاره می افتن تو مسیر تا آخر میرن....

دیدگاه

فرمایشات شما کاملا صحیح است و حرف حساب جواب ندارد....
                                من همان اول وقتی اینورتر کوتک را خریدم , همین هدف را داشتم
                                ولی به دلیل این که حدود 600 تومان پول داده بودم وگارانتی هم داشت
                                دلم نیومد بازش کنم که این بزرگتریم اشتباه بنده بود
                                من هم موافق هستم , مهندسی معکوس بهترین ابزار برای یادگیریست
                                حتی زبانهای برنامه نویسی را من به همین سبک یاد گرفتم....
                                این را هم فراموش نمیکنم که شما خیلی من را راهنمایی کردید (با این که گرفتاری های زیاد داشتید
                                و دیر به دیر به سایت سر میزدید , اما همیشه پرسشهای من را بیجواب نمیگذاشتید... دستتون درد نکنه)
                                اما در اون زمان دانش من در این زمینه خیلی ابتدایی بود و توضیحات شما و دوستان , نمیتوانست
                                کاربرد زیادی داشته باشد (به دلیل این که مفاهیم اولیه را نمیدانستم)....
                                مثلا شما روش پیچیدن ترانس را توضیح دادید ولی من چون الف بای اولیه آن را نمیدانستم , چیزی دستگیرم نشد...
                                به هر حال این دفعه آمدو که اینورتر سینوسی را به امید خدا با کمک شما و دوستان بسازم

پ.ن: بله دقیقا فرمایش شما صحیح است , محصولات با کیفیت , برای طراحیشان ساعتها و ماه ها و گاه سالها وقت صرف شده
                                و بارها و بارها آزمون و خطا و تولید ورژنهای مختلف .... تا به اینجا رسیده است.
                                همین موضوع است که فرق یک کالای بی کیفیت و ساده چینی را از یک کالای با کیفیت غربی متمایز میکند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X