oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
پل دیود رو چرا حذف کردی آخه؟!
آقا تو قرآن مراقب خودت باش داری با برق 220 کار میکنی یه وقت دست به خازن نزنی، برق خیلی کشنده و خطرناکه؛ پیشنهاد میکنم اول مدار های سبک تری رو با ولتاژ های پایین تر ببندی یه مقداری که آنالوگت قوی شد بعد بیایی سراغ مداراتی که با 220 کار میکنن.
شما هم به احتمال زیاد آند کاتد Led ها و دیودها رو درست وصل نکردید.
مرسی دوست عزیز
اونقدرها هم آماتور نیستم
پل دیود رو مگه حذف کنیم نباید باز ال ای دی ها روشن بشه؟فقط مشکل نوسان نور پیدا میکنه درسته؟
به همین سرعت باعث سوختن ال ای دی ها میشه یا در بلند مدت؟
بدون پل دیود اگه LEd هات آسیب دیده باشن؛ ممکنه خازنت که امپندانس ایجاد میکنه بترکه عزیز، در ضمن اگه جریان ورودیت به LEd هات هم Dc نکنی(شکل سمت چپ) با پل دیود در هر ثانیه 120 بار Led هات خاموش و روشن میشه که این مقدار در یک ساعت برابر هست با500 هزار بار در ساعت خاموش و روشن شدن Led که به نظرت Led برای این مقدار خاموش و روشن شدن در ساعت ساخته شده؟؟؟ (در 24 ساعت کار 10 میلیون بار خاموش و روشن میشه :eek جانکشن های LEd فکر نمی کنم برای این همه کار بتونه دوام بیاره
رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
:-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O :-O
پل دیود رو چرا حذف کردی آخه؟!
آقا تو قرآن مراقب خودت باش داری با برق 220 کار میکنی یه وقت دست به خازن نزنی، برق خیلی کشنده و خطرناکه؛ پیشنهاد میکنم اول مدار های سبک تری رو با ولتاژ های پایین تر ببندی یه مقداری که آنالوگت قوی شد بعد بیایی سراغ مداراتی که با 220 کار میکنن.
شما هم به احتمال زیاد آند کاتد Led ها و دیودها رو درست وصل نکردید.
نگران نباشید خازن ها بعد از خاموش شدن لامپ در عرض چن ثانیه دشارژ میشن و توسط ال ای دی ها مصرف میشن،
دست به ال ای ها ها به صورت تکی میتوتید بزنید ولی اگه دو سر ال ای دی ها رو دس بزنید با یه شک ضعیف روبرو میشید(90 ولت داره)
ولی در کل مواظب باشید و ناشی گری در نیارید. :twisted:
بدون پل دیود اگه LEd هات آسیب دیده باشن؛ ممکنه خازنت که امپندانس ایجاد میکنه بترکه عزیز، در ضمن اگه جریان ورودیت به LEd هات هم Dc نکنی(شکل سمت چپ) با پل دیود در هر ثانیه 120 بار Led هات خاموش و روشن میشه که این مقدار در یک ساعت برابر هست با500 هزار بار در ساعت خاموش و روشن شدن Led که به نظرت Led برای این مقدار خاموش و روشن شدن در ساعت ساخته شده؟؟؟ (در 24 ساعت کار 10 میلیون بار خاموش و روشن میشه :eek جانکشن های LEd فکر نمی کنم برای این همه کار بتونه دوام بیاره
خوب پس باید بدون پل دیود هم روشن بشه ال ای دی ها درسته؟
دوستان اون مدار 5 تا ال ای دی رو میبندم سریع ال ای دی هام رو میسوزنه
مشکل از کجاست؟
چون خازن صافی نداره در هر ثانیه 120 بار Led ها خاموش و روش میشه، این خودش یه فاکتور مهم هست.
نوشته اصلی توسط pencil
رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.
چون خازن صافی نداره در هر ثانیه 120 بار Led ها خاموش و روش میشه، این خودش یه فاکتور مهم هست.
یعنی در عرض 1 ثانیه باید بسوزه 5 تا ال ای دی من؟
یه زحمتی میکشین این مدار 5 تا ال ای دی رو توی یه نرم افزاری که دارین پیاده کنین ببنین مشکل از کجاست
راستی خازنی که خریدیم 334 نانو هست و خازنی که توی نقشه زده 330 نانو هست این میتونه باعث مشکل باشه؟
مرسی دوست عزیز
با ولتمتر دوسر ولتاژی که سر ال ای دی ها می افته رو میگیرم حدود 200 ولته به نظرتون این مقدار ولتاژ عادیه؟
نه دیگه غیر عادیه
ال ای دی هارو بیار بیرون مدار
با ولتاژ دی سی تست کن ببین روشن میشه
هر ال ای دی 1.5 الی 2.5 ولت میخواد
نسبت به تعداد ال ای دی منبع دی سی رو انتخاب کن
نه دیگه غیر عادیه
ال ای دی هارو بیار بیرون مدار
با ولتاژ دی سی تست کن ببین روشن میشه
هر ال ای دی 1.5 الی 2.5 ولت میخواد
نسبت به تعداد ال ای دی منبع دی سی رو انتخاب کن
به نظرتون مشکل از کجاست ؟
چون توی سایتش نمونه ساخته شده با 5 تا ال ای دی رو گذاشته بود
اینم سایت:
http://danyk.cz/ledzar_en.html
آقای محتشم اگر مدار ساختید عکس مدار رو بزارید اگر نساختید دیگران رو چرا علاف میکنید؟!
شما هی میگین ساختم ولی یه عکسم نمیزارید؟!
خوب عکس مدار با نام کاربریت رو بزار چند نفرم قبل من خواستن بازم اینکارو نکردی و فقط یه لینک میدید
دیدگاه