اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر اتومات باطری لیتیوم یون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر اتومات باطری لیتیوم یون

نوشته اصلی توسط esmaeil57
    سلام دوستان
    من یه مداری دارم که با برق 5 ولت قراره کار کنه. حالا میخوام یه باطری لیتیوم یون که توی همین رنج ولتاژی هستش هم بهش وصل باشه تا موقع قطع برق شهر تغذیه مدارم رو تامین کنه.
    میشه کسی از دوستان لطف کنن بگن چه مداری واسه شارژ این باطری بهتره استفاده شه تا در هنگامی که برق اصلی وصل هستش بطور اتومات شارژ شه . اگه ممکنه یه شماتیک از شارژر بذارین ممنون میشم.
    با سلام :
    دقیقا ولتاژ و جریان نامی نوشته شده روی باتری قابل شارژ را اعلام کنید، تا بتوانیم دقیق تر راهنمایی کنیم.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام جناب آقای تحیری
      ولتاژی که میخوام گفتم حداقل 4و نیم و حداکثر 5 ولت باید باشه و جریان بالاتر از یک آمپر. حالا به نظر شما هر چی بهتره همون .
      هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esmaeil57
        سلام جناب آقای تحیری
        ولتاژی که میخوام گفتم حداقل 4و نیم و حداکثر 5 ولت باید باشه و جریان بالاتر از یک آمپر. حالا به نظر شما هر چی بهتره همون .
        کاربر گرامی، منظور من از ولتاژ، دقیقا ولتاژ و آمپر ساعت باتری لیتیوم یون می باشد که روی باتری ها نوشته شده لطفا این دو مورد را اعلام کنید. ( چون ولتاژ کاری و جریان مورد نیاز مدارتان را اعلام کردید).
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام
          راستش بحث سر همینه که نمیدونم توی بازار چه باطری هایی موجوده که بدرد رنج کاری من بخوره!! ولتاژ و آمپری که من میخوام رو واسه همین نوشتم گفتم شاید خودتون با توجه به باطری های موجود در بازار بدونید چه باطری بدرد من میخوره.
          تشکر از لطفتون
          قال امام صادق (ع):
          هر چیزی زکاتی دارد و زکات علم آنست که به اهلش بیاموزی.

دیدگاه

درود
            دوست عزیززتوی قسمت منابع تغذیه یک تاپیک باطر بکاپ هست که آخرین ماژول معرفی شده کار افزایش و کاهش ولتاژ را باهم و همچنین کنترل شارژ باطری انجام میده و مناسب باتری های لیتیومه قیمتشم مفته زیر 10 تومن
            الان هم من دنبال روشی هستم که از همین یک ماژول برای رگوله ولتاژ هم ورودی و هم خروجی استفاده کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X