با سلام دوستان گرامی بنده میخوام یه منبع تغذیه درس کنم واسع فن سی پی یو چون سه تا سیم ورودی دارع گیج شدم و میخوام پی وی ام کار کنه اگه مدار ساده باشع که بتونه با تغییر دما سرعتش زیاد و کم شع بزارین ممنون میشم.
این مدل فنهای سه سیم دوسیم برای ولتاژ میباشد که با کم و زیاد شدن ولتاژ درو آن کم و زیاد میشود و سیم سیم پالسی را برای مادربرد ارسال میکند که تعداد دور را مشخص میکند !!!!!
حالا مداری سراغ ندارین.درضمن من اکثر تو فن س پی یو های جدید دیدم همشون چهارسیم هستن اوناچطوری هستن سیم چهام چیکار میکنه
اگه با میکروکنترلر ها آشنایی دارید کار زیاد سختی نیس. یه سنسور دما مث Lm35 لازم دارین و چند خط برنامه نویسی . فن رو هم میشه با موج pwm میکرو راه اندازی کنین که سرعتش به راحتی تغییر کنه
اگه با میکروکنترلر ها آشنایی دارید کار زیاد سختی نیس. یه سنسور دما مث Lm35 لازم دارین و چند خط برنامه نویسی . فن رو هم میشه با موج pwm میکرو راه اندازی کنین که سرعتش به راحتی تغییر کنه
باسلام دوست گرامی اصلا اشنایی ندارم.درضمن همین سنسور میشه خروجیشو به ای سی 555 بدیم با افزایش دما سرعت فن هم بالا بره رنج دما هم از 25تا80درجه هس
دیدگاه