اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حلقه قفل فاز یا PLL چیه ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : حلقه قفل فاز یا PLL چیه ؟

نوشته اصلی توسط mojtaba195 نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز ممنون از توضیحات مفیدتون .
    من میخواستم بدونم که میشه کار 4046 رو با میکرو کنترل و برنامه نویسی انجام داد؟
    سوال دوم هم اینکه من میخوام توسط یک گیرنده یک فرکانس خاصی رو بگیرم بعد توسط 4046 تغییرات فاز این فرکانس رو در صورت وجود نشون . مثلا توسط ولتاژ .اگر ممکنه این طرح رو توسط شکل بهم توضیح بده و اینکه اگه بخوام یک گیرنده خوب برای مثلا بازه 10 کیلو بسازم و تغییرات فازشو آشکار کنم چیکار باید انجام بدهم .؟
    ممنون
    دوست عزیز
    با میکرو میشه عملکردی به مراتب بهتر از PLL ارائه کرد چرا که میکرو میتونه فرکانس را دقیقا اندازه بگیره و با هر تناسبی که خواسته باشیم فرکانس ایجاد کنه ولی معمولا چون برنامه نویسی میکرو فرآیندی طولانی و گاه دشواره از نظر اقتصادی برای یک نمونه مقرون به صرفه شناخته نمیشه ..
    مدار چند گیرنده طراحی شده با PLL را ببینید شاید مفید باشه

گیرنده نوری با 4046

مدار گیرنده نوری با 565

مدار گیرنده رادیوی با 565

نوشته اصلی توسط r-el نمایش پست ها
    ببخشید این تیکه اخرشو نفهمیدم(10برابر با100برابر موج ورودی چیه)
    و اینکه حالا مثلا500برابر یا 1000برابر یا250 برابر بخوام چجوری میشه و با تغییر کدوم مقدار از قطعات اینکار انجام میشه؟کلا فرمولی داره؟
    سوم اینکه حدااکثرش چقدره؟حدداکثر فرکانسی که میتونه تو خروجی بده
    دوست عزیز منظور فرکانسش ده یا صد یا N برابر فرکانس ورودی ....در اینجا در مورد مدار ضرب کننده فرکانس بحث شده بود
    حداکثر فرکانس هم بستگی به نوع PLL استفاده شده داره مثلا PLL معروف 74HC4046 حداکثر فرکانسش با تغذیه 6 ولت حداکثر 22 مگاهرتزه در حالی که مدل قدیمی 4046 ( بدون HC ) بسته به شرکت سازنده بین یک تا دو مگاهرتز میباشد
    جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۲۲:۱۳ ۱۳۹۷/۰۲/۲۲.
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست ها
      دوست عزیز
      با میکرو میشه عملکردی به مراتب بهتر از PLL ارائه کرد چرا که میکرو میتونه فرکانس را دقیقا اندازه بگیره و با هر تناسبی که خواسته باشیم فرکانس ایجاد کنه ولی معمولا چون برنامه نویسی میکرو فرآیندی طولانی و گاه دشواره از نظر اقتصادی برای یک نمونه مقرون به صرفه شناخته نمیشه ..

گیرنده نوری با 4046

مدار گیرنده نوری با 565

دوست عزیز منظور فرکانسش ده یا صد یا N برابر فرکانس ورودی ....در اینجا در مورد مدار ضرب کننده فرکانس بحث شده بود
      حداکثر فرکانس هم بستگی به نوع PLL استفاده شده داره مثلا PLL معروف 74HC4046 حداکثر فرکانسش با تغذیه 6 ولت حداکثر 22 مگاهرتزه در حالی که مدل قدیمی 4046 ( بدون HC ) بسته به شرکت سازنده بین یک تا دو مگاهرتز میباشد
      ممنون از توضیححاتتون اونجا اشنباه تایپی بوده پس
      فقط نفرمودین اون عددnرو چجوری میشه ساخت و بستگی بچی داره؟اگه بخوام100برابر کنم یا200برابر باید کدوم مغادیر رو تغییر بدم؟
      { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ممنون از توضیححاتتون اونجا اشنباه تایپی بوده پس
        فقط نفرمودین اون عددnرو چجوری میشه ساخت و بستگی بچی داره؟اگه بخوام100برابر کنم یا200برابر باید کدوم مغادیر رو تغییر بدم؟
        دوست عزیز عدد N مقداریه که تقسیم کننده فرکانس ایجاد میکنه .... در اینجا از هر کدام از قسمتهای تراشه 4518 ( که تقسیم بر ده هستند ) برای تقسیم بین ده و صد استفاده شده است ( که با یک کلید قابل انتخاب میباشند ) ولی میتوانستیم از تقسیم بر هر عددی استفاده کنیم مثلا اگر به جای 4518 از یک تقسیم کننده فرکانس بر 144 استفاده کرده بودیم فرکانس ورودی ضربدر 144 میگردید
        جدیدترین ویرایش توسط emitor; ۱۴:۰۳ ۱۳۹۷/۰۲/۲۳.

دیدگاه

دوست عزیز عدد N مقداریه که تقسیم کننده فرکانس ایجاد میکنه .... در اینجا از هر کدام از قسمتهای تراشه 4518 ( که تقسیم بر ده هستند ) برای تقسیم بین ده و صد استفاده شده است ( که با یک کلید قابل انتخاب میباشند ) ولی میتوانستیم از تقسیم بر هر عددی استفاده کنیم مثلا اگر به جای 4518 از یک تقسیم کننده فرکانس بر 144 استفاده کرده بودیم فرکانس ورودی ضربدر 144 میگردید
          با این اوصاف تقسیمات محدوده و نمیتونیم هرچی خواستیم انتخاب کنیم درسته؟
          حالا اگه من 1000برابر کننده بخوام درواقع باید چکارکنم؟ای سیو باید تغییر بدم؟
          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با این اوصاف تقسیمات محدوده و نمیتونیم هرچی خواستیم انتخاب کنیم درسته؟
            حالا اگه من 1000برابر کننده بخوام درواقع باید چکارکنم؟ای سیو باید تغییر بدم؟
            دوست عزیز با ترکیب شمارنده های مختلف به هر عددی قابل تقسیمه
            نمونه تقسیم بر N بین 2 تا 99

دیدگاه

دوست عزیز

گیرنده نوری با 4046

مدار گیرنده نوری با 565

دوست عزیز ممنون بابت پاسخ خوبتون.

دیدگاه

سلام
                مثلا PLL رو روی یه فرکانسی تنظیم میکنیم
                اگر بخام دامنه رو افزایش بدم باید جیکار کنم
                خروجی مدار رو به چه بلوکی اعمال کنم ک بتونه مثلا 300 مگا هرتز رو دقیقا تقویت توان کنه
                ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X