اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساختن دماسنج دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساختن دماسنج دیجیتال

سلام من از شما بخاطر کمک هاتون بسیار سپاسگزارم.
    من چون ولتاژ lm35 رو از منبع خارجی که 5 ولت هست .اینجا با توجه به اینکه به ازای هر 1درجه 10 mv تغییر ولتاژ داریم گذاشتم 500

دیدگاه

بااین حالتم ال ایدیم همش روشنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoume&sajjad نمایش پست ها
        سلام من از شما بخاطر کمک هاتون بسیار سپاسگزارم.
        من چون ولتاژ lm35 رو از منبع خارجی که 5 ولت هست .اینجا با توجه به اینکه به ازای هر 1درجه 10 mv تغییر ولتاژ داریم گذاشتم 500
        ربطی به تغذیه نداره، مهم رفرنس ADC هستش. شما بفرمایید رفرنس ADC روی چی تنظیم شده.

دیدگاه

سلام ببخشید من شرمندهام منظور سوالتون رو نمیفهمم.ولتاژی که میکروم باهاش کار میکنه 3.3 هست.همین میشه؟؟

دیدگاه

سلام ببخشید من شرمندهام منظور سوالتون رو نمیفهمم.ولتاژی که میکروم باهاش کار میکنه 3.3 هست.همین میشه؟؟
            میتونه ولتاژ تغذیه باشه ولی لزوما اون نیست. بهتره بیشتر در مورد ADC مطالعه کنید چون ظاهرا تصور درستی از ADC ندارید.
            خیلی ساده بگم که ,واحد ADC ولتاژ رفرنس رو به تعداد حالات رزولوشن تقسیم میکنه. مثلا اگر رفرنس 3.3 ولت و رزولوشن 12 بیت (4096 حالت مختلف) باشه، در خروجی ADC عددی بین 0 تا 4095 خواهیم داشت که 0 به معنای صفر ولت و 4095 به معنای 3.3 ولت خواهد بود. حالا برای اینکه بدونیم خروجی واحد ADC چه ولتاژی رو نشون میده، باید عدد خروجی ADC رو ضرب در ضریبی کنیم. اینطور که من محاسبه کردم اگر رفرنس 3.3 ولت و رزولوشن 12 بیت باشه، کافیه خروجی ADC در عدد 0.080586 ضرب بشه تا مستقیما دما به درجه سلسیوس بدست بیاد.
            برای محاسبه اون ضریب هم از رابطه زیر میشه کمک گرفت:
            Voltage/3.3=ADC/4095
            با یک طرفین وسطین کردن ساده میشه نتیجه گرفت ولتاژ از این رابطه بدست میاد:
            Voltage=(3.3/4095)ADC
            حالا اگر مقدار ولتاژ رو تقسیم بر 10 میلی ولت کنیم، دما به درجه سلسیوس محاسبه میشه. اگر کسر رو ساده کنیم و به 10 میلی ولت تقسیم کنیم، میرسیم به همون عدد 0.080586 . شما کافیه ولتاژ رفرنس ADC رو جای 3.3 و مقدار ماکزیمم ADC رو جای 4095 قرار بدید تا به ضریب درست برسید. اول از همه باید ببینید رفرنس روی چه حالتی تنظیم شده. برای کارهای خیلی دقیق از رفرنس خارجی و IC های دقیق رفرنس ولتاژ استفاده میشه که البته برای اندازه گیری دما با LM35 لازم نیست.

دیدگاه

سلام و ممنون از اطلاعاتتون.من بعد از مطالعه متوجه شدم که من برای کارم از منبع داخلی خود میکرو که 3.3 هست استفاده میکنم.
              ولی بعد از این کار موقع پروگرام این ارور رو میده
              Error: Flash Download failed - "Cortex-M3"
              باید چکار کنم.مشکل از بردم هست؟؟؟هر چی تنظیمات keil رو چک میکنم تغییری داخلشون ندادم تا حالا مشکلی نداشتم از اون روزی که با پورت ttl به usb برای کار با نرم افزار ترمینال بهش متصل کردم از اون روز به بعد مرتب این error رو میده
              کمکم کنیییییییییییییییییییییییید

دیدگاه

سلام و ممنون از اطلاعاتتون.من بعد از مطالعه متوجه شدم که من برای کارم از منبع داخلی خود میکرو که 3.3 هست استفاده میکنم.
                ولی بعد از این کار موقع پروگرام این ارور رو میده
                Error: Flash Download failed - "Cortex-M3"
                باید چکار کنم.مشکل از بردم هست؟؟؟هر چی تنظیمات keil رو چک میکنم تغییری داخلشون ندادم تا حالا مشکلی نداشتم از اون روزی که با پورت ttl به usb برای کار با نرم افزار ترمینال بهش متصل کردم از اون روز به بعد مرتب این error رو میده
                کمکم کنیییییییییییییییییییییییید
                پروگرامر توسط کامپیوتر شناسایی میشه؟ برنامه قبلی روی برد چی؟ کار میکنه؟
                اگر این موارد درست باشن احتمالا مشکل خاصی نیست و لود نشدن فلش احتمالا به خاطر این هستش که از پین های مربوط به پروگرامر داخل برنامه قبلی لود شده روی میکروکنترلر استفاده کردید. کافیه یک بار با بوت لودر برنامه جدیدی روی میکروکنترلر بریزید تا درست بشه.

دیدگاه

بوت لودر ندارم سرچ کردم مثل اینکه write protectionشده ولی بلد نیستم از این حالت درش بیارم.!!!!!

شما میدونید چطوری ؟؟؟

دیدگاه

من jlink v8 رو از همین سایت خریدم .یکباره ال ای دی سبز رنگش خاموش شد .چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    یعنی سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    تو رو خدا جواب بدید

دیدگاه

من jlink v8 رو از همین سایت خریدم .یکباره ال ای دی سبز رنگش خاموش شد .چرااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      یعنی سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                      تو رو خدا جواب بدید
                      احتمالا فریمور اش پریده و دوباره باید پروگرام بشه. سرچ کنید آموزش اش توی سطح اینترنت و انجمن فراوونه.
                      جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۱۲:۱۱ ۱۳۹۸/۰۸/۲۳.

دیدگاه

سلام چرا جوابتون دیده نمیشه

دیدگاه

الآن درست شد. یه باگ ریز بود ظاهرا

دیدگاه

واقعا عجیه! 3، 4 بار پست رو ویرایش کردم ولی درست نشد! بعد از ویرایش درست نشون میداد ولی کافی بود صفحه رفرش بشه تا همه چیز بازم محو بشه. بگذریم...
                            احتمالا فریمور پروگرامرتون پریده و خودش دوباره باید پروگرام بشه. سرچ کنید، آموزش تعمیرش هست

دیدگاه

سلام خیلی خیلی ممنون از کمکتون.ممنون میشم اگر جواب این سوالم رو کامل بدید.
                              یعنی باید حتما بوت لودر داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام خیلی خیلی ممنون از کمکتون.ممنون میشم اگر جواب این سوالم رو کامل بدید.
                                یعنی باید حتما بوت لودر داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟راه دیگه ای نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                                منظورتون از داشتن بوت لودر چیه؟ معمولا میکروکنترلرهای ARM در زمان ساخت روشون بوت لودر ریخته میشه و نیازی به پروگرامر ندارن؛ صرفا جهت راحتی و برای دیباگ کردن از Jlink ، STlink و... استفاده میشه. حتی میکروکنترلر روی خود Jlink هم از این قاعده مستثنی نیست و میشه راحت فریمور رو روش دوباره با همون بوت لودر پروگرام کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X