فکر کنم تا فرکانس 20 مگ هرچه میخواد دل تنگت بگو است
تو مدار چاپی خیلی لازم نیست وسواس به خرج بدی و فقط تو لحیم کاری مراقب پایه المانهای قسمت خروجی مدارت باش که بیش از یک - دو میلیمتر نباشن که هر کدوم تشکیل یک آنتن میدن .
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
یکی از دلایلی که مطرح میشه این هست که عرض مسیر که دارای زاویه 90 درجه هست در زاویه قائمه حدود 1.5 برابر میشه ( کمی کمتر از 1.5 برابر) و باعث تغییر امپدانس مشخصه خط خواهد شد.
به تبع تغییر امپدانس مشخصه و در واقع عدم تطبیق امپدانس، پدیده زنگ زدن در مدارات دیجیتال و موج های ایستا ( میتونید درباره چیستی این موج ها به کتاب خطوط انتقال مخابراتی - نهر دانش مراجعه کنید) در مدارات آنالوگ را خواهیم داشت .
اما در عمل!اگر به همون کتاب فوق مراجعه کنید به وضوح دیده میشه که مسائل فوق در فرکانس های کار بسیار بالا اتفاق می افته .مثلا در عرض های حدود 10 میل ما در فرکانس هایی در رنج تراهرتز احتمالا به مشکل خواهیم خورد! بهتره توجه و انرژی مون رو به چینش خوب قطعات معطوف کنیم که اثراتش به وضوح حتی در فرکانس های چند مگاهرتزی قابل رویته!
با تشکر
یکی از دلایلی که مطرح میشه این هست که عرض مسیر که دارای زاویه 90 درجه هست در زاویه قائمه حدود 1.5 برابر میشه ( کمی کمتر از 1.5 برابر) و باعث تغییر امپدانس مشخصه خط خواهد شد.
به تبع تغییر امپدانس مشخصه و در واقع عدم تطبیق امپدانس، پدیده زنگ زدن در مدارات دیجیتال و موج های ایستا ( میتونید درباره چیستی این موج ها به کتاب خطوط انتقال مخابراتی - نهر دانش مراجعه کنید) در مدارات آنالوگ را خواهیم داشت .
اما در عمل!اگر به همون کتاب فوق مراجعه کنید به وضوح دیده میشه که مسائل فوق در فرکانس های کار بسیار بالا اتفاق می افته .مثلا در عرض های حدود 10 میل ما در فرکانس هایی در رنج تراهرتز احتمالا به مشکل خواهیم خورد! بهتره توجه و انرژی مون رو به چینش خوب قطعات معطوف کنیم که اثراتش به وضوح حتی در فرکانس های چند مگاهرتزی قابل رویته!
با تشکر
راجع به نحوه صحیح چینش قطعات اگر اطلاعاتی دارید ممنون میشم قرار بدید.
واقعا دستتون درد نکنه اقای کارا.من که خودم خیلی استفاده بردم.ممنونم ازتون
فقط چندتا سوال دارم اگر وقت کردین جواب بدین
من منظور از لایه های مکانیکی را متوجه نشدم
سوال دومم این هستش که برای شکل برد (بردی که من دارم)یه چیزی شبیه 8 ضلعی هستش .وقتی از گزینه Redefine shape board استفاده میکنم.اون زاویه های کناری بردم فکر کنم 45 درجه کمتر نمیشه.چیکار باید کنم که بتونم تو هر زاویه ایی بردم را ترسیم کنم.ممنون
دیدگاه