اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برش PCB

شما بفرمایید در چه زمینه ای نیاز به توضیح دارید من در خدمت تان هستم .
    و بهتر شما چند مورد را مشخص کنید یکی اینکه در روز قراره چقدر فیبر ببرید؟کار خانگی است یا صنعتی؟یا نیمه صنعتی؟و اینکه فقط صاف بر نیاز دارید یا برش منحنی هم نیاز دارید؟
    و قراره چقدر هزینه کنید؟
    در مورد سر و صدای این اره باید بگم بله صداش زیاده مخصوصا اگر کارتون باهاش زیاد باشه و مثل من داخل خانه استفاده کنید ممکنه همسایه ها شاکی بشوند.البته فرز انگشتی هم صدای کمی نداره.
    برا فرز انگشتی شما نیاز به شکلی از سر الماس دارید چون این طور که من دیدیم تنوع زیادی داره .
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
      شما بفرمایید در چه زمینه ای نیاز به توضیح دارید من در خدمت تان هستم .
      و بهتر شما چند مورد را مشخص کنید یکی اینکه در روز قراره چقدر فیبر ببرید؟کار خانگی است یا صنعتی؟یا نیمه صنعتی؟و اینکه فقط صاف بر نیاز دارید یا برش منحنی هم نیاز دارید؟
      و قراره چقدر هزینه کنید؟
      در مورد سر و صدای این اره باید بگم بله صداش زیاده مخصوصا اگر کارتون باهاش زیاد باشه و مثل من داخل خانه استفاده کنید ممکنه همسایه ها شاکی بشوند.البته فرز انگشتی هم صدای کمی نداره.
      برا فرز انگشتی شما نیاز به شکلی از سر الماس دارید چون این طور که من دیدیم تنوع زیادی داره .
      سلام با تشکر بعضی از روزها برای کارهای نواری ال ای دی که عکسشو در این تاپیک گذاشتم
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50267.0
      روزی مثلا 50 نوار حدود 7 میلی در 50 سانت لازمه که ببرم و بعضی روزها اصلا برشی ندارم بعضی مواقع هم کارهای گرد انجام میدم مثلا روزی ده تا دایره کوچک ولی رفتم و انواع گردبرها رو خریدم تقریبا بیشتر سایزهای گردبر رو دارم و با مهار کردن گرد بر و فیبر کارم رو گرد میبرم
      در مورد فرز انگشتی کاش اینو زودتر بهم میگفتی چون نزیک یک هفته وقتم گرفته شد و کلی هزینه کردم
      جریان از این قرار بود که رفتم و برای فرز انگشی(از نوع شلنگ دار) یک تیغ دایره ای شکل دندانه دار خریدم به قطر حدود 22 میل و به سر شلنگش وصل کردم که شلنگ رو جایی مهار کردم و روی اون مکان رو برش دادم که تیغ بیرون بیاد و حالت اره نجاری فیبر رو ببرم که دیدم تیغ بیرون نمیاد (چون کوچک بود) و باز رفتم یک تیغ بزرگتر به قطر حدود 32 میل به ضخامت حدود 0.3 میلی و جنس خوب و گران براش گرفتم و چون وسطش بزرگ بود رفتم تراشکاری یک بوش برام ساختن که سوراخ کوچک بشه و به فرز انگشتیه (سنگ انگشتی) بخوره و این وسطها کلی هزینه شد ولی مشکل این بود که کمی میرید ولی بعد تیغ ایست میکرد و پروانه دستگاه هم وایمیستاد در انواع سرعت ها امتحان کردم یکی گفت فیبر رو آب بزن که اینکار رو هم کردم ولی هر کار که کردم تیغ یک ذره میبرید و بعد می ایستاد و انگاردندانه گیر بکنه. و تیغ و فیبر هر دو داغ میشدن و فشنگی سه نظام و پره های دستگاه هم دیگه نمی چرخید (توضیح اینکه تیغ رو روی شلنگ سوار کرده بودم و در زیر یک صفحه برش دار مهار شده بود) خلاصه یکی گفت تیغ خرابه باز رفتم یک تیغ دیگه و دندانه دار خریدم این دفعه با ضخامت کمی بیشتر حدود 0.4 یا 0.5 خریدم و باز هم همون آش و همون کاسه بعد یکی گفت دستگاهت ضعیف نیست و چون این تیغ چپ گرد و راست گرد نیست دندانه ها نمیتونن تراشه ها رو بیرون بدن و تیغ می ایسته یکی دیگه میگفت دستگاه ضعیفه تا اینکه رفتم و سنگ الماسه گرفتم با قطر حدود 42 میلیمتر و ضخامت حدود 0.6 میلی که خیلی عالی میبره ولی مشکل اینه که من تو مشهد اکثر جاهایی رو که میشناختم رفتم ولی تیغ الماسه (بدون دندانه) از ضخامت حدود 0.6 میل کمتر پیدا نکردم و این سایز هم تاکید میکنم ضخامتش برام بزرگه و پرت کار زیاد میشه خلاصه اینکه نمیدونم سنگ الماسه مثلا با ضخامت 0.2 میل از کجا پیدا کنم که بزرگ هم باشه تقریبا قطر 3 یا 4 سانت در ضمن میگن این سنگهای کوچک الماسه (مثل سنگ سمباده میمونه) برای برش چوب نیست و اگه اینکار رو باهش بکنی عمر بسیار بسیار کمتری از اره های دندانه دار داره و اینهم خود مساله سازه
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

به نظر من اره موئی که جواب کار شما را نمیده چون بردن فیبر 50 سانتی زیر این اره و صاف در آوردنش کار ساده ای نیست.در مورد فرز هم شما دیسک برش خریدید که من با فرز فورم و برش که شکل مته است اشتباه گرفتم.بعدشم به نظر من یک میلیمتر پرت برش برای فیبر خیلی خوبه دیگه فکر نکنم با گیوتین هم بشه ظریف تر در آورد دیسک برش کمتر از 6.میلیمتر هم به راحتی میشکنه تازه اگر پیدا بشه .من تازه میخواستم به شما میز برش نجاری پیشنهاد بدم که فکر کنم پرت برشش حداقل 3میلیمتر باشه :read: :agree:
        ولتر

دیدگاه

به نظر من اره موئی که جواب کار شما را نمیده چون بردن فیبر 50 سانتی زیر این اره و صاف در آوردنش کار ساده ای نیست.در مورد فرز هم شما دیسک برش خریدید که من با فرز فورم و برش که شکل مته است اشتباه گرفتم.بعدشم به نظر من یک میلیمتر پرت برش برای فیبر خیلی خوبه دیگه فکر نکنم با گیوتین هم بشه ظریف تر در آورد دیسک برش کمتر از 6.میلیمتر هم به راحتی میشکنه تازه اگر پیدا بشه .من تازه میخواستم به شما میز برش نجاری پیشنهاد بدم که فکر کنم پرت برشش حداقل 3میلیمتر باشه :read: :agree:
          ممنون ولی مگه آره میویی برقی نمیتونه روی یک خط صاف 50 سانت رو ببره؟مثلا نمیشه دور یواش بذاری با دقت ببره؟؟
          یک میل پرت برای کاری که کلا 7 میله عرض داره زیاده و باعث میشه در یک تخته فیبر تعداد زیادی نوار کمتری در بیاد
          با گیوتین همین نوع که گفتم که کابین سازی ها دارن و برقیه و بزرگه و ظاهرا دو تا تیغ رو هم میاد یا کار اصلا پرت نداره یا اگه داره در حد بسیار بسیار جزئیه ولی فروشگاهی که رفتم گفت 120 سانت و 2 متری داره و قیمت 2 میلیون و بالای اون بود که قیمتش برام سنگینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            ممنون ولی مگه آره میویی برقی نمیتونه روی یک خط صاف 50 سانت رو ببره؟مثلا نمیشه دور یواش بذاری با دقت ببره؟؟
            یک میل پرت برای کاری که کلا 7 میله عرض داره زیاده و باعث میشه در یک تخته فیبر تعداد زیادی نوار کمتری در بیاد
            با گیوتین همین نوع که گفتم که کابین سازی ها دارن و برقیه و بزرگه و ظاهرا دو تا تیغ رو هم میاد یا کار اصلا پرت نداره یا اگه داره در حد بسیار بسیار جزئیه ولی فروشگاهی که رفتم گفت 120 سانت و 2 متری داره و قیمت 2 میلیون و بالای اون بود که قیمتش برام سنگینه
            میشه با اره مویی در طول 50 صاف برید اما دقت زیادی نیاز داره و مقداری هم سخته .منم چند وقت پیش دنبال گیوتین برا بریدن ورق آهن اصفهان رفتم.اما دقیقا همین حرف شما را فروشنده ها می زدند که زیر 120 گیر نمیاد.البته اکثرا میگفتند قدیم بوده اما حالا نیست .و اگر بخواهی باید سفارش بدی برات بسازن که من تجربه خوبی از سفارش دادن این چیزها ندارم .و از قیمت بگذریم این گیوتینها اینقدر سنگینه که حملش آسان نیست.
            الان یک متر هم از اره گرفتم و دیدم اصلا 50سانت زیر این اره نمیره حداکثر 40 سانت جاداره.
            در هر صورت نظر من اینه که برای کار شما اره موئی زیاد مفید نیست چون حداقل یک میلیمتر پرت را دارد و بریدن چین طولی با یان عرض کم بسیار مشکله تازه بیشتر از طول 40 هم زیر این ماکیتا نمیره.
            ولتر

دیدگاه

منم چند وقت پیش دنبال گیوتین برا بریدن ورق آهن اصفهان رفتم.اما دقیقا همین حرف شما را فروشنده ها می زدند که زیر 120 گیر نمیاد.البته اکثرا میگفتند قدیم بوده اما حالا نیست .و اگر بخواهی باید سفارش بدی برات بسازن که من تجربه خوبی از سفارش دادن این چیزها ندارم .و از قیمت بگذریم این گیوتینها اینقدر سنگینه که حملش آسان نیست.
              الان یک متر هم از اره گرفتم و دیدم اصلا 50سانت زیر این اره نمیره حداکثر 40 سانت جاداره.
              در هر صورت نظر من اینه که برای کار شما اره موئی زیاد مفید نیست چون حداقل یک میلیمتر پرت را دارد و بریدن چین طولی با یان عرض کم بسیار مشکله تازه بیشتر از طول 40 هم زیر این ماکیتا نمیره.
              سلام و با تشکر دقیقا حرفی که به شما زدن به من هم در مشهد زدن که دستگاهی که تیغش کمتر از 120 سانت باشه نیست و قیمت حدود 2 میلیون تومانه و اگه کوچکتر میخوای باید سفارش بدی برات بسازن و من نگرانم که اگه سفارش بدم چیز خوبی از کار درنیاد و همونطور که گفتی اینها بسیار سنگینه و حملش هم بسیار هزینه بر و سخته.
              با تیغ خیلی ریز هم این ماکیتا یک میل پرت داره؟ ؟؟؟مثلا اره مویی 0.1 یا 0.2 گیر نمیاد؟؟؟ که البته جنس خوب هم باشه و زود نشکنه؟؟
              خب مگه نمیشه 40 سانت از یک طرف برید و بعد فیبر رو چرخوند و 10 سانت رو از طرف دیگر؟
              دستگاهی هست مثل دستگاه های نجاری که تیغ مثلا 0.2 یا 0.3 بخوره؟
              این گیوتین ها مثلا با تیغ 50 سانت تو تهران پیدا نمیشه که مثلا زیر یک تومان باشه؟؟؟
              این اره مویی های برقی چینی هم اینقدر سر و صدا داره؟ و این ماکیتا یکطوری بود که انگار تیغ رو میپروند بالا و پایین دستگاهی نیست که روان و کم صدا این کار رو بکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام و با تشکر دقیقا حرفی که به شما زدن به من هم در مشهد زدن که دستگاهی که تیغش کمتر از 120 سانت باشه نیست و قیمت حدود 2 میلیون تومانه و اگه کوچکتر میخوای باید سفارش بدی برات بسازن و من نگرانم که اگه سفارش بدم چیز خوبی از کار درنیاد و همونطور که گفتی اینها بسیار سنگینه و حملش هم بسیار هزینه بر و سخته.
                سلام
                دوست عزیز من نمیدونم شما تو کدوم شهر هستی ولی توی تهران فاصله بین چهارراه لشکر و میدان قزوین بورس فروش انواع گیوتین(قیچی برقی) هست.شما برای اینکه بتونی طول 50 سانت رو به راحتی ببری باید یک قیچی برقی 60 سانت بخری که این ابعاد هم نیاز به سفارش ساخت نداره چون که آماده اون هست ما خودمون 4 تای از اونها رو از شرکت دنیا ماشین که فروشگاهشون همونجاست خریداری کردیم.البته این داستان برای 15 سال پیشه و ما الان از ماشین آلات دیگه ای برای برشکاری استفاده میکنیم ولی هنوز هم اونها این نوع قیچی رو دارن و تولید میکنن.با این قیچی شما به راحتی میتونید انواع فیبرهای موجود در بازار رو ببرید فقط برای برش فیبرهای فنلیک(استخوانی) نیاز به پیش گرم دارید.متاسفانه الان نمیدونم قیمتش چنده ولی باید حدود یک میلیون وپانصد هزار تومن باشه.در ضمن برای اینکه بتونید کیفیت برش قیچی رو تشخیص بدید باید اون قیچی بتونه کاغذ فکس رو ببره.اگه برید با اطمینان خرید کنید و اگر نه باید تیغه ها رو جوری رگلاژ کنن که بتونه این کار رو انجام بده.اگر کاغذ فکس رو نبره و فقط خم کنه با مشکل مواجه خواهید شد.البته نه اینکه هر چیزی که کاغذ فکس رو ببره برای اینکار مناسب باشه این آزمایش صرفا برای تست رگلاژ تیغه های قیچی برقی ست.متاسفانه با توجه به قوانین انجمن از ارائه شماره تلفن در تایپیک معذوریم.
                موفق باشید
                زکات علم،نشر و پخش آن است.
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  با تیغ خیلی ریز هم این ماکیتا یک میل پرت داره؟ ؟؟؟مثلا اره مویی 0.1 یا 0.2 گیر نمیاد؟؟؟ که البته جنس خوب هم باشه و زود نشکنه؟؟
                  خب مگه نمیشه 40 سانت از یک طرف برید و بعد فیبر رو چرخوند و 10 سانت رو از طرف دیگر؟
                  دستگاهی هست مثل دستگاه های نجاری که تیغ مثلا 0.2 یا 0.3 بخوره؟
                  این گیوتین ها مثلا با تیغ 50 سانت تو تهران پیدا نمیشه که مثلا زیر یک تومان باشه؟؟؟
                  این اره مویی های برقی چینی هم اینقدر سر و صدا داره؟ و این ماکیتا یکطوری بود که انگار تیغ رو میپروند بالا و پایین دستگاهی نیست که روان و کم صدا این کار رو بکنه؟
                  سلام
                  اره مویی نازک شاید گیر بیاد اما مشکل اینه که راحت خم میشه ومی شکند و هزینه اره مویی بیشتر از پرت فیبر میشه.
                  میشه از یک طرف 40 سانت برید و از طرف دیگر هم 40 سانت اما صاف در آوردن چنین چیزی خودش ..........
                  من چنین دستگاهی سراغ ندارم چون استفاده هم نداره

اصلا به نظر من دستگاه معمولی که بتونه با تیغ برش بده و پرت کمتر از یک میل داشته باشه نیست به غیر از مصارف خاص مثلا برش نمونه برای میکروسکوپ oo: :nerd:

شما یا باید همان گیوتین را تهیه کنید یا دستگاه های برش صنعتی که قیمتهای نجومی داره و تخصص و مکان مناسب نیاز داره
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                    سلام
                    دوست عزیز من نمیدونم شما تو کدوم شهر هستی ولی توی تهران فاصله بین چهارراه لشکر و میدان قزوین بورس فروش انواع گیوتین(قیچی برقی) هست.شما برای اینکه بتونی طول 50 سانت رو به راحتی ببری باید یک قیچی برقی 60 سانت بخری که این ابعاد هم نیاز به سفارش ساخت نداره چون که آماده اون هست ما خودمون 4 تای از اونها رو از شرکت دنیا ماشین که فروشگاهشون همونجاست خریداری کردیم.البته این داستان برای 15 سال پیشه و ما الان از ماشین آلات دیگه ای برای برشکاری استفاده میکنیم ولی هنوز هم اونها این نوع قیچی رو دارن و تولید میکنن.با این قیچی شما به راحتی میتونید انواع فیبرهای موجود در بازار رو ببرید فقط برای برش فیبرهای فنلیک(استخوانی) نیاز به پیش گرم دارید.متاسفانه الان نمیدونم قیمتش چنده ولی باید حدود یک میلیون وپانصد هزار تومن باشه.در ضمن برای اینکه بتونید کیفیت برش قیچی رو تشخیص بدید باید اون قیچی بتونه کاغذ فکس رو ببره.اگه برید با اطمینان خرید کنید و اگر نه باید تیغه ها رو جوری رگلاژ کنن که بتونه این کار رو انجام بده.اگر کاغذ فکس رو نبره و فقط خم کنه با مشکل مواجه خواهید شد.البته نه اینکه هر چیزی که کاغذ فکس رو ببره برای اینکار مناسب باشه این آزمایش صرفا برای تست رگلاژ تیغه های قیچی برقی ست.متاسفانه با توجه به قوانین انجمن از ارائه شماره تلفن در تایپیک معذوریم.
                    موفق باشید
                    سلام دوست عزیز من ساکن مشهد هستم و امروز در تهران یک شماره پیدا کردم که میگفت دستگاههای گیوتین برقیمون ساخت خودمونه و قیمتهاش بالا 2 میلیون تومان بود. و تیغه هاش هم 125 سانت و 2 متری بود و میگفت اگه مثلا تیغه 70 سانت رو بخوای باید سفارش بدی و حدود 1650 درمیاد.
                    لطفا میشه در پیام خصوصی شماره تلفن چند جا رو که تو کار فروش این نوع گیوتینهای برقی هستن بهم بدی شاید قیمت بهتری پیدا کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام دوست عزیز من ساکن مشهد هستم و امروز در تهران یک شماره پیدا کردم که میگفت دستگاههای گیوتین برقیمون ساخت خودمونه و قیمتهاش بالا 2 میلیون تومان بود. و تیغه هاش هم 125 سانت و 2 متری بود و میگفت اگه مثلا تیغه 70 سانت رو بخوای باید سفارش بدی و حدود 1650 درمیاد.
                      لطفا میشه در پیام خصوصی شماره تلفن چند جا رو که تو کار فروش این نوع گیوتینهای برقی هستن بهم بدی شاید قیمت بهتری پیدا کردم
                      دوست من متاسفانه بعد از چندین سال پلاک مشخصات سازنده قیچی های 60 سانت موجود در کارا کنده شده(به دلیل نقاشی دوره ای ماشین الات) و در حال حاضر شماره ای ندارم اما به بچه های تدارکاتمون سپردم اگر مسیرشون اونورا افتاد حتما چند نفر رو براتون پیدا کنند.اما فکر کنم قیمتی که بهتون دادن غیر معقول نباشه و عرفش همین باشه.
                      زکات علم،نشر و پخش آن است.
                      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام

من یک میلگرد بر خونه دارم (از همین ها که آرماتور بند ها با ان میلگرد برای فوندانسون قطع میکنند) رفتم با ان یک تیکه فیبر برش زدم مثل حلوا ان می برید :job: اما یک مشکل داره ، ان هم این که اگر حسابی گرمش نکنید فیبر را ، آن قسمتی که از فیبر در دست شما نیست را خراب میکنه و دیگه قابل استفاده نیست ...

این هم بگم که این وسیله نو نو و ان تیغه تا حالا هیچی نبریده ، اینجوری بگم که کاغذ را هم به راحتی برش میزد و گیر نیکرد ...

دیدگاه

چقدر دنبال این گیوتین ها گشتم
                          بیرجند که پیدا نشد ونمیشه از دوستان کسی قیمت جدید این گیوتین ها رو نداره؟
                          یا شماره سازنده یا سایت؟
                          ممنون
                          گوته میگه: برای بدست اوردن چیزایی که تا حالا نداشتی، باید آدمی بشی که تا حالا نبودی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X