اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

به نظر من هم پروتل جزو بهترین هاست و اونطور که من استفاده کرده و کارکرد ورژنهای مختلف رو دیدم DXP 2002 رو بیشتر پسندیدم (البته sp2).

نوشته اصلی توسط Hamid_Rostami
    میشه یه نرم افزار خوب طراحی PCB توی لینوکس رو هم معرفی کنید.
    من از ubuntu استفاده میکنم.
    بله اگه دوستان نرم افزاری تحت لینوکس سراغ دارند معرفی کنند.

دیدگاه

میشه یه نرم افزار خوب طراحی PCB توی لینوکس رو هم معرفی کنید.
      من از ubuntu استفاده میکنم.
      با سلام
      دوست عزیز تا اونجایی که میدونم شما میآ‌توانید از ۳ نرمآ‌افزار برای طراحی PCB در لینوکس به خصوص توی ubuntu استفاده کنید.
      ۱- cadsoft eagle: این نرامآ‌افزار در واقع نسخه لینوکسی همان eagle محبوبه!
      ۲- gEDA: این نرمآ‌افزار بر خلاف نرمآ‌افزارهای موجود به صورت یکآ‌پارچه نیست و از ترکیب برنامهآ‌های مختلف درست شده (یک برنامه برای کشیدن شماتیک و برنامهآ‌ای برای تبدیل آن به بورد و برنامه طراحی بورد ). البته همون طور که از اسمش معلومه EDA است. علاوه بر برنامهآ‌های مربوط به بورد مدار چاپی، اسپایس، کامپایلر verilog، نمایش دهنده vcd-file و ... هم داره. البته به نظرم یکم کار باهاش سخت میرسه حداقل در اول کار!
      ۳- kicad: این برنامه به نظر یه برنامه جالب و یکآ‌پارچه متن باز برای طراحی بورد است. البته من تجربه خاصی باهاش ندارم ولی قیافه جالبی داره.

به عنوان یه راهنمایی برای نصب در اوبونتو (شرمنده اگر تکراری است)

نصب ۱:
      sudo aptitude install eagle
      نصب ۲:
      sudo aptitude install geda pcb
      نصب ۳:
      sudo aptitude install kicad
      البته شما برای کار با این نرمآ‌افزارها یه مشکلی دارید اونهم اینه که کسانی که در جمهوری بورد درست میآ‌کنند، فقط فایل پروتل قبول میآ‌کنند، به جای فایلآ‌های استاندارد فرمت gerber و cam!!!
      من به شخصه تو فکر نوشت یه برنامه هستم که فایل gEDA رو به پروتل تبدیل کنه! تا خدا چی بخواهد.
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

این نرم افزار رو تو لیست نمی بینم
        اصلا کسی اطلاعی چیزی از اون داره :nerd:
        http://eshop.eca.ir/product_info.php?products_id=126

دیدگاه

ممنون از توجهتون
          در اسرع وقت امتحانشون میکنم :rolleyes:
          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

PADS خیلی توپه
            من تعریفشو زیاد شنیدم

دیدگاه

راستش منم اتفاقی دیدم و دانلود کردم ! یه چند ماهی هم بود همینجوری یه ور افتاده بود !
              اتفاقی نصبیدم و خوشم اومد گذاشتم فروشگاه ! از روی ظاهر که تشکیلاتش باحال بود ! ولی می خوام بدونم که قدرتش تو چیه :nerd: نقاط ضعف و قدرت این برنامه چیه و بیشتر توی کدوم دسته از کارا استفاده میشه

دیدگاه

سلام

من kicad رو نصب کردم و یه کمی باهاش کار کردم. ولی چرا اینقدر بی کیفیت پرینت میکنه ؟؟
                لطفا اگر کسی کار کرده و میدونه مشکل از کجاست به ما هم بگه :agree:

من به شخصه تو فکر نوشت یه برنامه هستم که فایل gEDA رو به پروتل تبدیل کنه! تا خدا چی بخواهد.
                موفق باشید. اگه کمکی از دست من ساخته است بگید !
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بین PADS و Altium Designer می شه گفت کدام بهتره ؟

دیدگاه

نرم افزار pad خیلی قویه من 10 سال با پروتل کار کردم و مخواهم روی pad کار کنم اگر کسی نرم افزار تبدیل pad به protel رو داره و برعکس بفرسته
                    اینجا نگاه ها سختگیرانه است !!

دیدگاه

من نرم افزار آلگرا رو گرفتم یک دی وی دی هستش .
                      اگه کسی PAD رو داره برای دانلود قرار بده . حجمش مهم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian
                        البته شما برای کار با این نرمآ‌افزارها یه مشکلی دارید اونهم اینه که کسانی که در جمهوری بورد درست میآ‌کنند، فقط فایل پروتل قبول میآ‌کنند، به جای فایلآ‌های استاندارد فرمت gerber و cam!!!
                        سلام
                        من یادم اومد که اشتباه کردم. میشه به راحتی فایل eagle رو به فرمت Protel تبدیل کرد (البته منظورم فرمت DXP نیست بلکه فرمت Protel ASCII است). من به شخصه این رو تست کردهآ‌ام و یک بورد دولایه هم باهاش ساختم و دادم جمهوری درستش کردند.
                        برای این کار باید به سایت cadsoft.de مراجعه کنید و فایل protel.ulp (این فایل در واقع یک User Program Language است که کاربران میآ‌توانند به کمک یک زبان اسکریپتی شبیه C برای eagle کد بزنند) را دریافت کنید و روی برد اجراش کنید تا خروجی پروتل براتون درست کنه. نرمآ‌افزار eagle واقعا مجموعه قطعات فراوانی داره و حسابی کار باهاش جذابه ولی حیف که ابعاد بورد در نسخه مجانی اون به ۸ در ۱۰ سانتیآ‌متر محدوده :sad:!
                        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

سلام
                          من یادم اومد که اشتباه کردم. میشه به راحتی فایل eagle رو به فرمت Protel تبدیل کرد (البته منظورم فرمت DXP نیست بلکه فرمت Protel ASCII است). من به شخصه این رو تست کردهآ‌ام و یک بورد دولایه هم باهاش ساختم و دادم جمهوری درستش کردند.
                          برای این کار باید به سایت cadsoft.de مراجعه کنید و فایل protel.ulp (این فایل در واقع یک User Program Language است که کاربران میآ‌توانند به کمک یک زبان اسکریپتی شبیه C برای eagle کد بزنند) را دریافت کنید و روی برد اجراش کنید تا خروجی پروتل براتون درست کنه. نرمآ‌افزار eagle واقعا مجموعه قطعات فراوانی داره و حسابی کار باهاش جذابه ولی حیف که ابعاد بورد در نسخه مجانی اون به ۸ در ۱۰ سانتیآ‌متر محدوده :sad:!
                          این برنامه واقعا عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط manian

سلام
                            دوست عزیز:

تبدیل فایلهای شماتیک Eagle به شماتیک Protel رو هم دارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avinar

دوست عزیز:

تبدیل فایلهای شماتیک Eagle به شماتیک Protel رو هم دارید؟
                              سلام
                              توی لیست ulpها سایتش یه نگاهی بکنید. ولی فکر نکنم مستقیما برای شماتیک داشته باشه ( یه چیزی برای درست کردن net-list داره که فکر کنم بشه به کمک اون یه شماتیک eagle رو توی پروتل لود کرد البته در قسمت بورد نه شماتیک).

دیدگاه

دوستان عزیز اگر ممکنه بفرمایید شرکت های حرفه ای و تولید کنندگان اصلی وسایل الکترونیکی از چه برنامه هایی استفاده میکنند چون اگر تا به حال به PCB های تلویزیون ها توجه کرده باشید تقریبا با ابزار ها و امکانات این برنامه ها که ما می شناسیم تقریبا ساخت اونها محاله بخصوص با اون تراکم بالا و ضمنا یک لایه
                                با تشکر.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X