اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

نوشته اصلی توسط کریم
    sprint layout محصول شرکت آلمانی ABACOM هستش ، منم از محصولاتش استفاده میکنم
    بخصوص از برنامه sPlane برای کشیدن شماتیک جهت کاتالوگ ها و دیتاشیت ها و همچنین برنامه Front Designer جهت طراحی پنل !
    سایتش هم abacom-online.de هستش !
    سلام

با تشکر از اطلاعاتی که دادید (البته من خودم با گوگلینگ به بخشهاییش دست پیدا کرده بودم :biggrin
    من خودم همیشه از altium designer یا همون پروتل استفاده می کنم اما با این تفاسیری که دوستان از برنامه sprint layout ارایه میدن خیلی مشتاق شدم امتحانش کنم اما مشکل اینه که خیلی کمیابه یعنی کاربرای ایرانی کمی داره و به سادگی قابل دسترسی نیست و حوصله سر و کله زدن با جوان هم ندارم.
    به هر حال اگر ممکن هست حجم نسخه ۴ و ۵ (یعنی حجم فایل های setup) رو اینجا اعلام کنید چون می خوام از emule دانلود کنم اما نمی دونم تقریبا باید چه حجمی داشته باشه می ترسم با اینترنت ۶۴kbs کلی وقت بزارم و دانلود کنم اما ناقص و سرکاری از آب در بیاد .

خیلی ممنون

دیدگاه

SETUP برنامه sPlan ی که من دارم 2 مگ هستش ولی CD اون حدود 100 مگ !
      از ماست که بر ماست !

دیدگاه

sprint layout رو که گیر نیاوردیم اما Eagle در مقایسه با Altium خیلی ابتداییه . غیر از script نویسیش اگه موارد دیگه ای داره بگین . ظاهرا شبیه ساز هم نداره . به هر حال از بس که با Altium کار کردم نه که بگم خسته شدم چون واقعا بی نظیره اما می خوام ببینم چیز بهتری هم هست . allegro چه جوریه ؟
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام .

ای کاش این Eagle شبیه ساز هم داشت . برترین نرم افزار شبیه سازی کدومه به نظرتون ؟ یه نرم افزار خفن که هر مداری رو شبیه سازی کنه . بدون محدودیت . واینکه اگه قطعه ای رو نداشت بتونی توش بسازی . مثل Pspice

Hspice , Pspice , Proteuse , Altium

ببخشید سوالام ابتداییه . بی سوادی و هزار درد سر .

راستی در موردAuto Rout چه نرم افزاری می شناسید ؟ واسه Altium که اصلا به درد نمی خوره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر عباس عزیزی
            من اعتراف میکنم بزرگ ترین اشتباهم این بود که یک سال تمام کارهامو با پروتل میکشیدم .کار با این
            نرم افزار واقعا مشکل و دست و پا گیر و بی ارزش است . :agree:
            ممکنه بفرمایید چرا؟
            منظورتون فقط برای کارهای مخابراتی است یا نه، برای همه ی کارها نرم افزارهای دیگری مثل Eagle و SPRINT LAYOUT بهترند؟
            محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
            آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

سلام
              من چند وقتی هست با eagle آشنا شدم خیلی ساده و حرفه ای
              آموزش تبدیل فایل از eagle به پروتل
              http://kavirdownload.com/index.php?act=view&id=21

دیدگاه

من یه چند روزیه که eagle رو گرفتم و ازش هم خیلی خوشم اومده اما در مقایسه با altium چجوریه ؟ ارزشش رو داره کسی که یه عمره با altium کار می کنه بره سراغ eagle ?؟

راستی auto rout ش در مقایسه با آلتیوم برتری داره ؟

دیدگاه

سلام خدمت تمامی اساتید
                  من 7 ساله که مدار طراحی می کنم و مدار ها رو خودم می زنم ( عالی هم می شه فقط لایه سبز نداره) :angry:

به نظر من یه نرم افزار طراحی خوب باید در محیط pcb امکان net بندی داشته باشه یعنی اتصالات رو راحت انجام بدی و بعد net ها رو به به wite تبدیل کنی .پروتل این امکان رو نداره (منظورم بدون netlis کردن). orcad این امکان رو به صورت حرفهای داره . بخاطر همین 6 ساله که با orcad کار می کنم.ولی orcad هم ایرادی داشت که حتی در ورژن های جدید(orcad 16) هم تغییری در این زمینه ندادن.اما یه هفته ای میشه که از طریق این سایت با eagle آشنا شدم . فقط می تونم بگم این نرم افزار محشره عالیه :applause: :applause:
                  هر کاری که دلت می خواد میتونی انجام بدی . net بندی خوبی هم داره .مهمترین قسمت ULP ها اونه یه محیط برنامه نویسی توپ به زبان c که خیلی از امکانات رو می تونی طراحی کنید . :wow:

اما از اونجایی که در دنیا هیج چیزی کامل نیست باید بگم که این نرم افزار یه ایراد خیلی بزرگ داره . ابزار اندازه گیری نداره واقعا عجیبه :angry:
                  فکر کنم در آینده بتونم با ULP این ابزار رو بنویسم.

خلاصه کلام، اساتید محترم برای مدار های پیچیده و پر حجم (یا حتی مدارات ساده) از oracd یا eagle یا هر نرم افزاری که net بندی در محیط PCB رو داره انتخاب کنید . :bye

دیدگاه

میشه منظورتون از Net بندی بفرمایید من بیسواد هم بهمم ؟

یه سوال دیگه من تا حالا با ارکد کار نکردم ، نسبت به Eagle چه جوریاست ؟ کدوم باحالتره ؟ به نظرت PCB های فوق حرفه ای رو با کدوم بهتر میشه طراحی کرد : Altium-Orcad-Eagle
                    فوق حرفه ای منظورم قابلیتهای مختلف مثل Signal integrity یا اثر( بازتاب ) سیگنالها روی هم تو فرکانسهای بالا یا قابلیت محاسبه امپدانس مسی و ...

من خودم با Eagle خیلی حال کردم مخصوصا با ULP ش . اما مدت زیادی که با آلتیوم کار می کنم و تا حالا هر نیازی رو که داشتم بر طرف کرده اما تو Eagle قسمت UlP خیلی دست و بال آدم رو باز می کنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronics Boy
                      میشه منظورتون از Net بندی بفرمایید من بیسواد هم بهمم ؟

یه سوال دیگه من تا حالا با ارکد کار نکردم ، نسبت به Eagle چه جوریاست ؟ کدوم باحالتره ؟ به نظرت PCB های فوق حرفه ای رو با کدوم بهتر میشه طراحی کرد : Altium-Orcad-Eagle
                      فوق حرفه ای منظورم قابلیتهای مختلف مثل Signal integrity یا اثر( بازتاب ) سیگنالها روی هم تو فرکانسهای بالا یا قابلیت محاسبه امپدانس مسی و ...

من خودم با Eagle خیلی حال کردم مخصوصا با ULP ش . اما مدت زیادی که با آلتیوم کار می کنم و تا حالا هر نیازی رو که داشتم بر طرف کرده اما تو Eagle قسمت UlP خیلی دست و بال آدم رو باز می کنه ....
                      سلام
                      دوست عزیز توپوتل نیز خیلی راحت میشه این کاررا کردفقط لازم هست شماره هر پدرا بدوی بعد تعریف می کنی
                      اما شما مه با orcad کار کردیدان هم محیط pcbمیشه کمی درباره محیطpcd orcadاموزش برای من وبچه ها بگذارین
                      من هیچ جا امزشی برای orcad ندیدم
                      البتهhelpاین برنامه خیلی قوی هست
                      اما اگر توانستید یک اموزش کوتاه وبدرد بخور قرار دهید
                      دوستان استفاده می کنند
                      البته 3d altium را orcadندارد

دیدگاه

سلام
                        منم به سوی eagle مهاجرت کردم :mrgreen:
                        پس از دو سه سال سروکله زدن با پروتل و پروتئوس بالاخره دور هر دوتاشون رو خط کشیدمو eagle ای شدم.به چند دلیل :

autorouter تو پروتل خیلی ضعیف عمل می کنه و مناسب برای بردهای چند لایه هستش
                        پروتئوس هم با داشتن محیطی کاربر پسند و ساده یه مشکل اساسی داره و اونم اینه که کتابخانه کاملی نداره و امکان تعریف کردن قطعه جدید رو نداره!

به نظر من autorouter در eagle خیلی بهتر از پروتل عمل می کنه ضمن اینکه کتابخونه خیلی کاملی هم داره.
                        جالبه بدونین که طبق اظهارات سازنده این نرم افزار ؛خیلی از شرکت های تولید کننده pcb از این نرم افزار استفاده می کنن که سازنده دلیل این امر رو نه فقط به دلیل ارزان بودن این نرم افزار بلکه به دلیل قابلیت های High-end در کنار سادگی عملکرد می دونه.

البته قیمت نسخه حرفه ای این نرم افزار با تمامی امکانات 1494 دلاره که البته از چشم سازنده یه قیمت پایین به حساب می آد.

شاید تنها مشکل این نم افزار که خیلی هم اعصاب خردکن هستش ؛ عدم وجود ابزارهای اندازه گیری برد باشه :angry:
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          توprotelقطعه میشه تعریف کرد خیلی خوب هم میشه تعریف کرد
                          محیط3dپروتل دارد کمتر برنامه دارد
                          البته eagle هم برناهمه خوبی هست چه توpcbچه تو3d
                          اما مسیر یابی پروتل نیز اگر قواعد را خوب تعریف کنی شاید به پایه orcad نرسه اما خیلی خوب هست
                          کتابخونه کدام ورپن را کار کردی که فرمدی ناقصه!!!!
                          altium2009Summerنصب کن هر چی نداشت 3تاسوت ز farnel یاdigikey میاره
                          دیگه ناراحت قطعا نباش
                          این لینک را نگاه کن شاید نظرت عوض شه
                          http://www.altium.com/products/altium-designer/features/en/features_home.cfm

دیدگاه

به جرات می تون بگم Atium بهترین وقوی ترین نرم افزار طراحی PCB است , eagle پروتئوس و بقیه به غیر از اورکد در مقابلش اسباب بازیند .

ببینم شما تو کدوم نرم افزار طراحی pcb می تونی قابلیتهای Reflection و کراس تک و حفظ تمامیت سیگنال یا Signal integrity رو با دقیق ترین متد و نزدیک ترین منحنی ها به واقعیت ببینی و محاسبه کنید ؟

تو کدوم نرم افزار طراحی PCB این قدر دقیق و حرفه ای می تونی با FPGA های معروفترین شرکتهای جهان یعنی زایلینکس و آلترا ، طراحی لایو انجام بدید ؟

می تونم بگم حتی از اورکد هم قوی تره .

تنها مزیت ای گل اینه که روی لینوکس هم اجرا می شه و یه ULP داره که می تونید برخی قابلیتهارو بش اضافه کنید که اون هم البته کار هر کسی نیست و نقطه ضعف عجیب و بزرگش هم اینه که اصلا ابزاری واسه اندازه گیری برد نداره . oo:

دوستانی که از آلتیوم ایراد می گیرن به جرات می شه گفت که سطحی و در حد مبتدی با این نرم افزار کار کردن و پس از اینکه نتونستن به عمق اون نفوذ کنند ازش خسته شدند و سراغ نرم افزارهای ساده تر رفتند .

دیدگاه

توprotelقطعه میشه تعریف کرد خیلی خوب هم میشه تعریف کرد
                              محیط3dپروتل دارد کمتر برنامه دارد
                              دوست عزیز آخه من کی گفتم که protel قابلیت تعریف قطعه رو نداره ؛ من خودم دوسه سال باهاش کار کردم و می دونم که چه قابلیت هایی بزرگی داره ؛ من فقط گفتم که قابلیت autorouter رش واسه بردهای تک لایه ؛ نسبت به eagle ضعیف عمل می کنه ؛ همین.

احتمالا شما خیلی با عجله پست رو خوندین ؛ که proteus رو protel دیدین.

تازه هر نرم افزاری در کنار همه مزایایی که داره؛ بالاخره یه معایبی هم داره دیگه ؛ و این درست نیست که بگیم فلان برنامه بهترینه و بقیه بیخود هستن.

دیدگاه

اتفاقا حتی Auto rout نرم افزار Altium هم از Eagle قوی تره . نمی دونم تو کدوم تاپیک بود ولی یکی از دوستان مقایسه کرده بود و نتیجه با برتری آلتیوم همراه بود .

ببینید دوستان شاید خیلی از دوستان به این جمله معتقد نباشند که هر کی پول بیشتر بده آش بیشتری نصیبش می شه ( منظور دوستان لینوکسی و Open source هست ) ولی واقعیت اینه که هر چی پول کمتری بدی آش کم تری هم گیرت میاد . فرق است بین آلتیوم و eagle و ... از زمین تا آسمون ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X