اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

سلام
    بله !!! منم عرض کردم (تا حدودی میتونه دلیل باشه) شاید یه نرم افزار چند برنامه ایی باشه ولی خوب ، دیگه برنامه هواشناسی که داخلش نیاوردن ؛ هر چی هست یا مستقیم مرتبط با کار نرم افزار اصلیه و یا جهت بالا بردن سرعت کار آورده شده. :bye
    *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
      سلام
      بله !!! منم عرض کردم (تا حدودی میتونه دلیل باشه) شاید یه نرم افزار چند برنامه ایی باشه ولی خوب ، دیگه برنامه هواشناسی که داخلش نیاوردن ؛ هر چی هست یا مستقیم مرتبط با کار نرم افزار اصلیه و یا جهت بالا بردن سرعت کار آورده شده. :bye
      برنامه نویسی C و vhdl و ... جزو هواشناسی محسوب نمیشن؟
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

به نظر من بهترینش التیوم است!
        با پروتئوس کار کردم! چندین مدار چاپ کردم! ولی کتابخانه هاش کامل نیستند!
        التیوم از همه نظر کامل و اماده است!
        [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

سلام میشه پروتل dxp 6.68 یا 7 رو لینکشو برارید ؟ اگه کسی آموزششو هم داره بزاره که آستینارو زدیم بالا میخایم یاد بگیریم.. فقط از این آموزش های از 0 تا 100 بزارید اگه دارید که هیجی بلد نیستم
          با تشکر از همه بجه های ECA
          با همه چی ساختم
          تا همه چی ساختم
          http://electeronic.blogfa.com

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42247.0

دیدگاه

سلام
              اگه ناراحت نمیشی <<<از نظر بنده >>> بودن حداقل یه کامپایلر برای هر زبان میتونه مفید باشه، اینا رو هم واسه دل خودم میگم نه اینکه بخوام خدایی نکرده جواب دوستان رو داده باشم، همه جوره از ما سری
              من تحلیل ام اینه که شرکت سازنده(altium) ، نرم افزارش رو سعی میکنه به هر طریقی <ممکن> واسه <همه سطوح مهارت> برای <همه گرایش های مربوطه> درست کنه، بله کسانی که آنالوگ کارن، بودن یا نبودن c و vhdl و... براشون چندان به چشم نمیاد چون تاثیری تو طراحی pcb شون نداره و شرکت هم واسه یه گرایش جدا نرم افزار نمیزنه ولی کسانی که مخصوصا با میکرو کار میکنن اگه بخوان نسخه نهایی برنامشون رو باز عوض کنن بدلیل جابجایی پورت ها ممکنه باعث بشه pcb شون رو دوباره طراحی کنن و برعکس قضیه که از دید من اون هم میتونه مهم باشه ، ممکنه یکی بخواد طرح مدار pcb رو به دلایل خودش عوض کنه او وقت شاید باید دو باره برنامه رو دستکاری کنه و شرکت به این مسائل هم توجه میکنه و نرم افزار رو واسه همه میزنه به همین خاطره که هم c رو برای c نویسها و هم vhdl و... رو قرار داده. حالا اگه یکی با vhdl برنامه مینویسه بگه basic رو شرکت اضافه گذاشته و جز برنامه های هواشناسیه باید تفکر کرد؛اگه از منظر گرایش شخص نگاه کنیم ، 100% درسته و حرفی نیست ولی از دید رشته ایی که شامل گرایش ها مختلف با افرادی که دارای سطوح مختلف مهارت هستند بودن حداقل ها، 100% درسته. با این اوصاف که داره خیلی هم طولانی میشه ممکنه یه نفر بگه تا حالا مگه چی کار میکردیم یه برنامه رو تو یه کامپایلر مینوشتیم و تو altium کارای مربوط به pcb رو میکردیم هیچ مشکلی هم نبود ؛ بله یه زمانی هم بود که میخواستیم یه صفحه جدید وب رو باز کنیم open new window تنها گذینه بود ولی حالا با گذشت زمان open new tap هم اضافه شد که دسترسی سریع به تمام صفحات رو از طریق صفحه در حال اجرا امکان پذیر میکنه و این کاربر پسند تره با این حال open new window هنوز هم هست و میشه ازش استفاده کرد. و السلام و علیکم و رحمه الله ببخشد خیلی شد :biggrin:
              *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42247.0
                ممنون ولی یدونه که خودتون تست کرده باشیدو خیلی خوب باشه سراغ ندارید ؟ نمیدونم کدومشون کامل ترو آموزشش ساده تره
                با همه چی ساختم
                تا همه چی ساختم

دیدگاه

http://s1.picofile.com/file/7311217953/Altium_Designer_9_robotics_liau_blogfa_com.rar.htm l
                  پسورد این فایل چیه ؟
                  با همه چی ساختم
                  تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                    ممنون ولی یدونه که خودتون تست کرده باشیدو خیلی خوب باشه سراغ ندارید ؟ نمیدونم کدومشون کامل ترو آموزشش ساده تره
                    نمیشه گفت یکی بهتر از همه هست. اشخاص باتجربه ای اینارو نوشتند که هر کدوم ممکنه نکته ای گفته باشند که بقیه نگفتند. شما بخونیدشون به نتیجه مطلوبی میرسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
                      سلام
                      اگه ناراحت نمیشی <<<از نظر بنده >>> بودن حداقل یه کامپایلر برای هر زبان میتونه مفید باشه، اینا رو هم واسه دل خودم میگم نه اینکه بخوام خدایی نکرده جواب دوستان رو داده باشم، همه جوره از ما سری
                      من تحلیل ام اینه که شرکت سازنده(altium) ، نرم افزارش رو سعی میکنه به هر طریقی <ممکن> واسه <همه سطوح مهارت> برای <همه گرایش های مربوطه> درست کنه، بله کسانی که آنالوگ کارن، بودن یا نبودن c و vhdl و... براشون چندان به چشم نمیاد چون تاثیری تو طراحی pcb شون نداره و شرکت هم واسه یه گرایش جدا نرم افزار نمیزنه ولی کسانی که مخصوصا با میکرو کار میکنن اگه بخوان نسخه نهایی برنامشون رو باز عوض کنن بدلیل جابجایی پورت ها ممکنه باعث بشه pcb شون رو دوباره طراحی کنن و برعکس قضیه که از دید من اون هم میتونه مهم باشه ، ممکنه یکی بخواد طرح مدار pcb رو به دلایل خودش عوض کنه او وقت شاید باید دو باره برنامه رو دستکاری کنه و شرکت به این مسائل هم توجه میکنه و نرم افزار رو واسه همه میزنه به همین خاطره که هم c رو برای c نویسها و هم vhdl و... رو قرار داده. حالا اگه یکی با vhdl برنامه مینویسه بگه basic رو شرکت اضافه گذاشته و جز برنامه های هواشناسیه باید تفکر کرد؛اگه از منظر گرایش شخص نگاه کنیم ، 100% درسته و حرفی نیست ولی از دید رشته ایی که شامل گرایش ها مختلف با افرادی که دارای سطوح مختلف مهارت هستند بودن حداقل ها، 100% درسته. با این اوصاف که داره خیلی هم طولانی میشه ممکنه یه نفر بگه تا حالا مگه چی کار میکردیم یه برنامه رو تو یه کامپایلر مینوشتیم و تو altium کارای مربوط به pcb رو میکردیم هیچ مشکلی هم نبود ؛ بله یه زمانی هم بود که میخواستیم یه صفحه جدید وب رو باز کنیم open new window تنها گذینه بود ولی حالا با گذشت زمان open new tap هم اضافه شد که دسترسی سریع به تمام صفحات رو از طریق صفحه در حال اجرا امکان پذیر میکنه و این کاربر پسند تره با این حال open new window هنوز هم هست و میشه ازش استفاده کرد. و السلام و علیکم و رحمه الله ببخشد خیلی شد :biggrin:
                      دقیقا حق با شماست. دلیل بنده هم برای اینکه گفتم نباید از روی حجم نگاه کرد همینه. نمیخوام بهتون سردرد بدم. خودم هم طرفدار پروتل هستم ولی نظرم اینه که به هیچ چیز مطلق نگاه نکنیم!
                      موفق باشید.

دیدگاه

.
                        با همه چی ساختم
                        تا همه چی ساختم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mirana
                          چشم. فقط در مورد پروتل میشه توضیح بدید لطفا ؟ گیج شدم dxp چیه ؟ آلتیوم چه نقشی داره ؟ خود آلتیوم چیه ؟
                          راستش من هیچی سر در نمیارم میخوام یاد بگیرم چه ورژنی بگیرم و چی که خوبو معروف باشه

خیلی ممنون
                          دوست عزیز آلتیوم همون پروتل هست . در واقع به ورژن های جدید پروتل آلتیوم گفته میشه.
                          جای سوالاتتون هم این تاپیک نیست لطفا تو قسمت پروتل بگردید پیدا نکردید یک تاپیک جدید بزنید.

دیدگاه

ببینید من از پروتئوس استفاده کردم ازش راضی نیستم . حالا مطالب این جا رو هم خوندم موندم با چی شروع کنم . به نظر شما کدام نرم افزار برای من با توجه به این که قبلاً با پروتئوس کار کردم خوبه ؟ توجه حتماً کتابخانه اش خوب باشه و کامل و همچنین بیرون تو پاساژ امجد بیشتر با چی کدام نرم افزار کار می کنند یعنی بیشتر با کدام نرم افزار طرح پی سی بی رو می زنن . بازار کدام نرم افزار گسترده تره ؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehran.rivandi
                              ببینید من از پروتئوس استفاده کردم ازش راضی نیستم . حالا مطالب این جا رو هم خوندم موندم با چی شروع کنم . به نظر شما کدام نرم افزار برای من با توجه به این که قبلاً با پروتئوس کار کردم خوبه ؟ توجه حتماً کتابخانه اش خوب باشه و کامل و همچنین بیرون تو پاساژ امجد بیشتر با چی کدام نرم افزار کار می کنند یعنی بیشتر با کدام نرم افزار طرح پی سی بی رو می زنن . بازار کدام نرم افزار گسترده تره ؟

ممنون
                              خوب حرفه ای ترین و کامل ترین همون آلتیوم هست و به نسبت بی نقص هست.
                              ولی eagle هم خیلی جالب هست و بنظرم تمام نیاز ها رو پوشش میده و محیط ساده تری داره.

دیدگاه

چی فک میکردیم و چی شد.....
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                الان من با کدومش کار کنم؟؟؟؟؟
                                pad - eagle - orcad - Proteus - SPECTRA - PROTEL - sprint layout - Alegro
                                ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :question: :question: :question: :question: :question: :question:

کار های من(فعلا) = AVR-ARM-FPGA
                                حالا سراغ کدومش برم بهتره؟؟؟؟؟
                                با پروتئوس و پروتل کمی کار کردم....
                                اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اگه دوس دارید سریع به جواب برسید :
                                1) قبل از پرسیدن سوال، بسرچید.
                                2) سوالاتون رو با جزئیات کامل مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X