اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محلول قلع برای پوشش دهی روی مدارها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : محلول قلع برای پوشش دهی روی مدارها

نوشته اصلی توسط ali_mt109
    ویدیو جالبی بود
    امکان ساخت خانگیش هست؟
    سلام ، شما خودتون میتونید این محلول رو درست کنید.هر چند که ترکیبات متعددی برای محلول آبکاری قلع شیمیائی وجود داره که متاسفانه بهترین فرمول ترکیباتی ست که سیانور داره و طبیعیه برای محیط های غیر صنعتی و خانگی اصلا توصیه نمیشه.لذا فرمول مناسب و با کیفیت متوسط رو به بالا و در عین حال بی خطر زیر پیشنهاد می شود.برای ساخت یک لیتر محلول که توانائی پوشش حدودا دو متر مربع مدارچاپی دارد
    50 گرم تیوره + 5 گرم کلرور قلع + 15-10 میلی لیتر اسید سولفوریک غلیظ(96درصد)نیاز دارید(دمای محلول 35-25درجه سانتی گراد) فقط مراقب باشید برای ترکیب اسید سولفوریک از ریختن آن بر روی محلول اجتناب کنید و برای جلوگیری از پاشش اسید به دست و صورت و محیط از روش تزریق اسید به درون محلول(با یک سرنگ معمولی) استفاده کنید. قیمت تیوره در بازار هر کیلو 20 هزار تومان-کلرور قلع 80 هزار تومان و اسید سولفوریک هم برای یک گالن 20 لیتری هر لیتر 1500 تومان. با این حساب برای ساخت هر لیتر محلول 1500 تومان هزینه می شود......
    نوشته اصلی توسط ali_mt109

مواد اولیه از کجا باید تهیه کرد؟
    بورس شیمیائی فروش ها تهران خ ناصر خسرو کوچه خدابنده لو است
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
      سلام ، شما خودتون میتونید این محلول رو درست کنید.هر چند که ترکیبات متعددی برای محلول آبکاری قلع شیمیائی وجود داره که متاسفانه بهترین فرمول ترکیباتی ست که سیانور داره و طبیعیه برای محیط های غیر صنعتی و خانگی اصلا توصیه نمیشه.لذا فرمول مناسب و با کیفیت متوسط رو به بالا و در عین حال بی خطر زیر پیشنهاد می شود.برای ساخت یک لیتر محلول که توانائی پوشش حدودا دو متر مربع مدارچاپی دارد
      50 گرم تیوره + 5 گرم کلرور قلع + 15-10 میلی لیتر اسید سولفوریک غلیظ(96درصد)نیاز دارید(دمای محلول 35-25درجه سانتی گراد) فقط مراقب باشید برای ترکیب اسید سولفوریک از ریختن آن بر روی محلول اجتناب کنید و برای جلوگیری از پاشش اسید به دست و صورت و محیط از روش تزریق اسید به درون محلول(با یک سرنگ معمولی) استفاده کنید. قیمت تیوره در بازار هر کیلو 20 هزار تومان-کلرور قلع 80 هزار تومان و اسید سولفوریک هم برای یک گالن 20 لیتری هر لیتر 1500 تومان. با این حساب برای ساخت هر لیتر محلول 1500 تومان هزینه می شود......بورس شیمیائی فروش ها تهران خ ناصر خسرو کوچه خدابنده لو است
      جناب کاراپی سی بی عزیز
      شما نوشتی تزریق اسید به درون محلول
      ولی دوتا مواد اولیه تیوره و کلرو قلع پودر هستند
      یعنی اسید بریزیم روی ایم مواد یا باید اول مثلا توی آب حل بشن بعد اسید بریزیم؟!
      میشه روش ساختشو دقیق تر توضیح بدید که آیا واکنشش گرماده است و باید دماشو پایین نگه داشت یا همینجوری تو فضای باز هم میشه ترکیبشون کرد؟!
      درایور شبکه و nRF24L01
      کاتالوگ محصولات
      کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
      شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
      فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

من خیلی وقت پیش اینو توی سایتای خارجی دیدم ولی تیوره گیرم نیومد امتحان کنم
        نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
        جناب کاراپی سی بی عزیز
        شما نوشتی تزریق اسید به درون محلول
        ولی دوتا مواد اولیه تیوره و کلرو قلع پودر هستند
        یعنی اسید بریزیم روی ایم مواد یا باید اول مثلا توی آب حل بشن بعد اسید بریزیم؟!
        میشه روش ساختشو دقیق تر توضیح بدید که آیا واکنشش گرماده است و باید دماشو پایین نگه داشت یا همینجوری تو فضای باز هم میشه ترکیبشون کرد؟!
        شما تیوره و کلرید قلع رو توی اب حل میکنید بعد اسید رو اضاف کنید
        البته 10 میلی لیتر فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه ریختنش توی اب
        ولی هیچ وقت اب رو روی اسید نریزید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
          50 گرم تیوره + 5 گرم کلرور قلع + 15-10 میلی لیتر اسید سولفوریک غلیظ(96درصد)نیاز دارید(دمای محلول 35-25درجه سانتی گراد) فقط مراقب باشید برای ترکیب اسید سولفوریک از ریختن آن بر روی محلول اجتناب کنید و برای جلوگیری از پاشش اسید به دست و صورت و محیط از روش تزریق اسید به درون محلول(با یک سرنگ معمولی) استفاده کنید. قیمت تیوره در بازار هر کیلو 20 هزار تومان-کلرور قلع 80 هزار تومان و اسید سولفوریک هم برای یک گالن 20 لیتری هر لیتر 1500 تومان. با این حساب برای ساخت هر لیتر محلول 1500 تومان هزینه می شود......

سلام
          مهندس جان این فرمول رو با چه مقدار آب یا آب مقطر باید مخلوط کنیم ؟ همون 100 میلی لیتر تو پستهای اول گفته شد کافیه ؟
          دوما وقتی قلع کاری تمام شد برای استفاده مجدد قایل استفاده هست ؟
          شرایط نگهداری تو چه دمایی هست ؟ تاریک کم نور خنک معمولی
          ممنون از راهنماییتون
          الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARM-ATMEL

سلام
            مهندس جان این فرمول رو با چه مقدار آب یا آب مقطر باید مخلوط کنیم ؟ همون 100 میلی لیتر تو پستهای اول گفته شد کافیه ؟
            دوما وقتی قلع کاری تمام شد برای استفاده مجدد قایل استفاده هست ؟
            شرایط نگهداری تو چه دمایی هست ؟ تاریک کم نور خنک معمولی
            ممنون از راهنماییتون
            سلام
            فرمول فوق برای یک لیتر آب هستش(آب معمولی هم مشکلی نداره) اما تا دو لیتر هم میتونید آب اضافه کنید...محلول فوق رو میتونید تا مدت ها نگهداری کنید فقط باید در دمای محیط معمولی و بدور از نور مستقیم آفتاب باشه........موفق باشید
            {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

شرمنده 2 تا سوال :
              1: نوع مواد رو صنعتی بخرم یا ازمایشگاهی . زنگ زدم طرف میگه خلوص مواد ازمایشگاهی 99 و صنعتی 50 به بالای کلی هم طیف قیمت داره اگه 100 گرم تیروه میشه 45 ولی یک کیلوش رو میده 90 .حالا .نوع ومارک اگ مد نظرتون هست رو بگین مثل merc المان و سیگما.

2:
              نگهداری محلول اماده تو ظرف سر بسته خطر انفجار که نداره ؟
              ممنون از راهنماییتون.
              الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARM-ATMEL
                شرمنده 2 تا سوال :
                1: نوع مواد رو صنعتی بخرم یا ازمایشگاهی . زنگ زدم طرف میگه خلوص مواد ازمایشگاهی 99 و صنعتی 50 به بالای کلی هم طیف قیمت داره اگه 100 گرم تیروه میشه 45 ولی یک کیلوش رو میده 90 .حالا .نوع ومارک اگ مد نظرتون هست رو بگین مثل merc المان و سیگما.

2:
                نگهداری محلول اماده تو ظرف سر بسته خطر انفجار که نداره ؟
                ممنون از راهنماییتون.
                البته که اگر مواد آزمایشگاهی خریداری کنید کیفیت و خلوصش بهتر و بیشتره اما ما برای یک کار صنعتی معمولا به مواد صنعتی نیاز داریم(به جهت مقرون به صرفه تر بودن)...اما اگر اصرار داشتید از مواد ازمایشگاهی استفاده کنید فقط تیوره رو از نوع آزمایشگاهی بگیرید ، اون هم با مارک مرک آلمان(البته اگر جنسش واقعا آلمانی باشه)....
                نگهداری محلول هم در ظرف پلاستیکی در بسته مشکلی رو ایجاد نمیکنه
                {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
                  جناب karapcb
                  محلول قلع رو طبق فرمول شما به ازای 10cc اسید سولفریک + مواد فوق در یک لیتر اب مقطر وارد کردم و بعد از ریختن محلول بر روی فیبر اثر ان مانند فیلم بود ولی براقیت قلع روی فیبر کم بود .
                  اثر هریک از مواد چه تاثیری در نتیجه کار داره ؟؟؟
                  اگه کلرقلع رو 1g اضافه کنم ایا جذب قلع روی فیبر سریعتر میشه ؟؟
                  ممنون !!

دیدگاه

دوستانی که دنبال این محلول بودند میتونن به سایت زیر یه سر بزنن

http://www.qazvision.ir/shop/index.p...;product_id=50

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahid0561
                      سلام
                      جناب karapcb
                      محلول قلع رو طبق فرمول شما به ازای 10cc اسید سولفریک + مواد فوق در یک لیتر اب مقطر وارد کردم و بعد از ریختن محلول بر روی فیبر اثر ان مانند فیلم بود ولی براقیت قلع روی فیبر کم بود .
                      اثر هریک از مواد چه تاثیری در نتیجه کار داره ؟؟؟
                      اگه کلرقلع رو 1g اضافه کنم ایا جذب قلع روی فیبر سریعتر میشه ؟؟
                      ممنون !!
                      براقی قلع ارتباط زیادی به کیفیت مواد مصرفی تون داره اما نگران نباشید برای براق شدن کافیه وقتی بردتون درون محلوله با یک پوساب(سمباده p400) برد رو درون محلول ساب بزنید....موفق باشید
                      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
                        دوستانی که دنبال این محلول بودند میتونن به سایت زیر یه سر بزنن

http://www.qazvision.ir/shop/index.p...;product_id=50
                        این سایت به نظر جالب میاد
                        شما خودتون انجام دادید؟

دیدگاه

نه منم تازه دیدم...پس فک کنم الان باید تو بازار آمادش باشه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
                            براقی قلع ارتباط زیادی به کیفیت مواد مصرفی تون داره اما نگران نباشید برای براق شدن کافیه وقتی بردتون درون محلوله با یک پوساب(سمباده p400) برد رو درون محلول ساب بزنید....موفق باشید
                            سلام

دستتون درد نکنه
                            ممنون!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : محلول قلع برای پوشش دهی روی مدارها

نوشته اصلی توسط hishis
                              باید بگم که با توجه به تحقیقاتی که داشتم متالیزه کردن بردهای مدار چاپی دقیقا مشابه آبکاری قطعات پلاستیک هست که برای آشنائی با اون می تونید به لینک زیر مراجعه کنید .
                              http://www.iran-eng.com/showthread.p...AA%DB%8C%DA%A9
                              اگه هم سوالی داشتید در حد اطلاعاتم می تونم پاسخگو باشم .
                              سلام hishis
                              من این لینک را قبلا دیدم ولی همانطور که معلومه بعضی از موارد را توضیح نداده در کل آیا شما با این روش کار کردید؟ آیا جواب میده ؟ ممنون

دیدگاه

[quote author=karapcb link=topic=78096.msg485329#msg485329 date=1374559505]
                                [/quote

سلام
                                من با سه تا مشکل روبرو هستم.
                                1)قبل از زدن فیبر,سطح مسی فیبرکثیفه,چه کار کنم که قشنگ سطحش صیقلی بشه
                                2)فیبر رو زدم سوراخ کاری کردم حالا رو و پشت فیبر زائده داره
                                3)حالا که فیبر رو چاپ سبزشو زدم سطح مسی که معلومه محلول ضد اکسید بزنم تا همیشه براقیتشو حفظ کنه

چیزی که دستم امد از این تاپینگ این که
                                واسه اولی از الکل سفید,سنباده استفاده کنم
                                واسه دومی از سنباده استفاده کنم
                                واسه سومی از محلول پست اول
                                حالا این سنباده که ذکر کردین از کجا ها می شه تهیه کرد؟ من دو مرحله از سنباده بکشم چیزی از این فیبر فلک زده چیزی باقی می مونه ؟!این محلول جواب گو طولانی مدت هست جایی که من هستم رطوبت زیاده جوابگو باشه؟دوستان این کاررارو واسه تیراژ می خوام
                                او

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X