اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در تبدیل PCB پروتئوس به Altium Designer !!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در تبدیل PCB پروتئوس به Altium Designer !!!

سلام آقای بیرامی خوب هستید؟
    من نرم افزار آلتیوم را uninstall کردم و یه ورژن دیگه به جاش نصب کردم ولی هنوز همون خطا را نشون میده :cry2: :-((
    دارم فیلم روش تبدیلم را ضبط میکنم تا دقیقا" ببینید مشکل از کجاست! :sad:
    ممنون میشم اگه کمکم کنید.
    حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

آقای بیرامی مشکل را تا حدی حل کردم!!
      اگر در پروتئوس pad ها را در دو لایه (هم در top و هم در Bottom) در نظر بگیرم مشکلی پیش نمیاد . ولی اگه Pad ها را فقط در یک لایه تعریف کنم در آلتیوم اون خطا را نشون میده!
      حالا اگه pad ها را توی یک لایه تعریف کرده باشم یا اینکه تمام قطعاتم SMD بوده باشه , به مشکل بر میخورم! :cry: :-((
      یه سوال دیگه هم دارم
      وقتی تبدیل انجام میشه , ناحیه بورد (ناحیه مشکی رنگ) دقیقا" چسبیده به پایه میخواستم ببینم چطوری این کادر مستطیل شکل سیاه رنگ را بزرگترش کنم؟؟ :mrgreen:
      با تشکر از شما استاد بزرگوار :nerd: :biggrin:
      حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)

دیدگاه

سلام به مهندسین
        منم مشکل رو داشتم
        برد من تک لایه بود و من همینطوری توی پروتئوس یه لایه (به صورت نوشته) بهش اضافه کردم و تونستم از آلتیوم خروجی بگیرم.
        فقط واسه ساخت برد گفتم لایه زیری رو استفاده کنن.

دیدگاه

سلام
          تو آلتیوم این خطا رو به من میده کسی هست کمکم کنه تا مشکلم رفع بشه؟
          netlist extraction error: mising drill layer

دیدگاه

سلام به همه،
            یه PCB رو از پروتئوس به آلتیوم با واسط گربر Export میکنم،
            ولی PCB ایجاد شده در آلتیوم، سوراخ دریل نداره!!!
            ...
            توی گربر، فایل مربوط به سوراخ کاری وجود داره! و همچنین لایه Drill توی Table هم میاد و ON هم هست؟!!!
            چه کارش کنم؟
            ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

سلام دوست عزیز,
              یه PDF هست واسه این کار که خیلی کامل و نکته به نکته مراحل رو گفته...
              یه نگاه بنداز,

اگه مشکلت حل نشد, احتمالا مشکل از ورژن های نرم افزارهاست...
              اگه دوست داشتی توی خصوصی فایلت رو بفرست , من هم از این ور برات امتحان بکنم.....
              چون من تاحالا به مشکل برنخوردم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamidreza.BRZ نمایش پست ها
                ... یه PDF هست واسه این کار که خیلی کامل و نکته به نکته مراحل رو گفته...
                متشکر دوست عزیز،
                اتفاقاً از همین PDF استفاده کردم!
                و همه مراحلش رو هم مثل خودش رفتم!
                پروتئوس 8.2
                آلتیوم 2014
                ؟؟؟
                ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

آلتیوم من 2006 هست...!
                  پروتئوس , هم 8.6 هست, هم 7.6( که واسه این کار با 7.6 کار میکنم)
                  اگه خواستین با این ورژن ها کار کنید, یا درخدمتتون هستم واسه تبدیل
                  ( اگه منم به مشکل خوردم , اون موقع میرم واسه سرچ ببینم داستان چیه....)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamidreza.BRZ نمایش پست ها
                    آلتیوم من 2006 هست...!
                    پروتئوس , هم 8.6 هست, هم 7.6( که واسه این کار با 7.6 کار میکنم)
                    اگه خواستین با این ورژن ها کار کنید, یا درخدمتتون هستم واسه تبدیل
                    ( اگه منم به مشکل خوردم , اون موقع میرم واسه سرچ ببینم داستان چیه....)

جناب مهندس، ممنون از پیگیریتون!
                    مشکل مربوط به فایل گربرِ مختص Drill بود، که حل شد!
                    من بدون اینکه توی پروتئوس تیکش رو فعال کنم، میدیدم توی خروجی گربر هست و به همون بسنده میکردم، که از قضا ناقص بوده!!!

دیدگاه

سلام مجدد!
                      ...
                      یه سوال دیگه داشتم!
                      فرض کنید یه PCB توی آلتیوم داریم (Export شده از پروتئوس)!
                      من میخوام از این طرح، به عنوان راهنما (مثل یه سایه یا بک گراند) استفاده کنم و از روش، توی آلتیوم یه PCB دیگه با برخی تغییرات بکشم! مثلا از روی این طرح، جای قطعاتم رو فیکس کنم یا برخی خطوط رو تقلید کنم، و بقیه اش رو خودم تغییر بدم!
                      پیشنهادتون چیه که کمتر دست و پا گیر باشه؟؟
                      باید PCB قبلی رو به چه نوع لایه هایی تبدیل کنم و چه جوری؟؟

دیدگاه

درود به شما,
                        راستش من زیاد آلتیوم بلد نیستم ( در حد I am black broad) و شاید مطلبی که میگم, غیراصولی یا مبتدی باشه...
                        (از اون ورژن آلتیومم تابلوئه دیگه آخه....)

چیزی که هست اینه که کل طرح رو انتخاب کنید و زیر همون طرح کپی, پیست کنید ....که الان دوتا طرح دارید که از یکیش میتونید به عنوان راهنما استفاده کنید...
                        بعد رو ترک ها, قطعات یا یا جاهایی که میخواین ثابت بمونه روش راست کلیک کنید و گزینه locked رو انتخاب کنید....
                        بعد هرجایی رو که میخواین پاک کنید, یا ترک یا ادامه ترک یا جای قطعه و ... کم و زیاد کنید...
                        از هموم قطعاتی که موجود هست, کپی/پیست کنید به عنوان قطعه جدید...
                        آخر سر که تموم شد,, اون فیل راهنما رو هم پاک کنید و save بزنید....
                        اینطوری دیگه درگیر لایه ها و کتابخونه ها و... نمیشید, چون دیگه همه چی از اون اول هست و شما فقط , تغییرات رو ذخیره میکنین....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                          من بدون اینکه توی پروتئوس تیکش رو فعال کنم، میدیدم توی خروجی گربر هست و به همون بسنده میکردم، که از قضا ناقص بوده!!!
                          شما با پروتوس ۸٫۶ کار میکنید؟ من الان مشکل با قسمت دریل دارم و متاسفانه تو پروتل بسته میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
                            با درود
                            من تیک رو هم فعال میکنم ولی پد ها سوراخ ندارن

دیدگاه

بهتره که از نسخه 8.9 استفاده کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X