اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط سارا1990
    دوست عزیز
    لطفا ادرس لینکی که دانلود کردیدوبفرمایید تا بنده هم دانلودکنم
    همه وسایلم امادست
    همین طراحی led مونده که بدم لیرز کنن
    دیوونم کرده :angry:
    سلام به شما
    شما ادرس لینک دانلود corel x5رو میخواید یا led tool x5رو؟
    من corelرو از vatandownload گرفتم!
    vatandownload.com/2010/11/-coreldraw-graphics-suite-x5-1520661.php
    به هر نحوی که شده پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه ی عرض شانه هایت باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashkana2
      سلام به شما
      شما ادرس لینک دانلود corel x5رو میخواید یا led tool x5رو؟
      من corelرو از vatandownload گرفتم!
      vatandownload.com/2010/11/-coreldraw-graphics-suite-x5-1520661.php
      اینم led tool5 x5:
      http://s2.picofile.com/file/7344208595/LEDTool5_X5_setup.zip.html
      به هر نحوی که شده پادشاه باش حتی اگر قلمروات به اندازه ی عرض شانه هایت باشد.

دیدگاه

آقا من هر کاری میکنم نمی تونم کد مربوط به برنامه رو پیدا کنم این فیلم که اینجا گذاشتید یا خرابه یا فیلتر اگه میشه دوباره برای بچه ها پلود کنید خیلی ممنون
        امام عشق هادی
        کوری چشم دشمنان امام نقی امام شیعیان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahyar76
          آقا من هر کاری میکنم نمی تونم کد مربوط به برنامه رو پیدا کنم این فیلم که اینجا گذاشتید یا خرابه یا فیلتر اگه میشه دوباره برای بچه ها پلود کنید خیلی ممنون
          سلام
          خوش آمدید
          از لینک زیر استفاده کنید:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93029.0
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

با عرض سلام خدمت شما

بنده دو روزه کامله ک دارم برا نصب کرل 15 یا همونx5 با خودم کلنجار میرم ولی نمیشه!!!!!!!!!!
            ویندوزم اکس پی هست و تنها گیری ک میده همون اول کاره،درخواست نصب framwork 3.5 sp1 داره یعنی پیغام میده نرم افزار ب این برنامه احتیاج داره و باید اینترنت رو واسه دانلود و نصب این نرم افزار براش فعال کنی،اما فایده ایی نداره چون باید ی فایل حدود 50 مگ رو دانلود و نصب کنه ولی تا 5 یانهایتا 10 مگ رو ک دانلود کرد با ز صفر میشه دیگه کلافه شدم

رو سیستم از قبل فریم ورک 2 و همچنین 3 نصب داشتم ولی قبول نمیکنه میگه 3.5 میخوام براش 4 نصب کردم باز قبول نمیکنه،
            3.5 گیر میاد ولی حدود 200 مگ هست و من بخاطر سرعت پایین نتم قادر ب دانلود نیستم میخواستم بیبینم راهی سراغ ندارید

هر کاری کردم نشده امیدوارم کمک کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student-p
              با عرض سلام خدمت شما

بنده دو روزه کامله ک دارم برا نصب کرل 15 یا همونx5 با خودم کلنجار میرم ولی نمیشه!!!!!!!!!!
              ویندوزم اکس پی هست و تنها گیری ک میده همون اول کاره،درخواست نصب framwork 3.5 sp1 داره یعنی پیغام میده نرم افزار ب این برنامه احتیاج داره و باید اینترنت رو واسه دانلود و نصب این نرم افزار براش فعال کنی،اما فایده ایی نداره چون باید ی فایل حدود 50 مگ رو دانلود و نصب کنه ولی تا 5 یانهایتا 10 مگ رو ک دانلود کرد با ز صفر میشه دیگه کلافه شدم

رو سیستم از قبل فریم ورک 2 و همچنین 3 نصب داشتم ولی قبول نمیکنه میگه 3.5 میخوام براش 4 نصب کردم باز قبول نمیکنه،
              3.5 گیر میاد ولی حدود 200 مگ هست و من بخاطر سرعت پایین نتم قادر ب دانلود نیستم میخواستم بیبینم راهی سراغ ندارید

هر کاری کردم نشده امیدوارم کمک کنید
              سلام
              قاعدتا 3.5 به بالا هر ورژنی نصب کنید قبول مکنه
              یه سر به یه مغازه CD فروشی بزنید بگید هر چی فریم ورک دات نت داره براتون رایت کنه
              نهایتا 500 تومن پولش میشه
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                آقا دیگه خسته شدم چند روزه فقط کارم پشت سیستم شده نصب و انیستال انواع ورژن های کرل و led tools ،خدا رو شکر بعد از 3 روز تونستم کرل 14 یا همونX4 رو نصب و کرک کنم ولی......................

امان از دست این led tools هر کاری کردم نمیشه تمامی وژن ها رو امتحان کردم تا اینکه تریال شد هر کاری کردم با winhex کد اکتیو بگیرم نشد یعنی ی چیزی حدود ده تا کد در آوردم ؛اونا رو وارد و اکتیو رو میزنم ولی اتفاقی نمی افته هیچ خبری نمیشه؛
                هچی دیگه امروز ویندوز رو عوض کردم (XP SP3) از نو کرل x4 رو نصب کردم بعدش led tools باز امتحان کردم کد اکتیوا رو ولی فایده نداره ،دوستان خواهشا راهنمایی کنین، :cry:

کدهایی ک با وین هگز دارم دارم ایناس،
                4F1B12F918C4DFFA76E148C1B75
                E04F1B12F918C4DFFA76E148C1B75
                OLE04F1B12F918C4DFFA76E148C1B75
                14722F1B-12F918C4-DFFA76E1-48C1B754
                6bda2e86d6cf5909e6966eeeaa590bc1
                OLEC03E3A0C9E5349ABA87B4B670652
                A8F03BE3-EDB74972-821FAF6F8-EA34884
                1B1CAD8C-2DAB11D2-B6040010-4B703EFD
                AASD3BE3-EDB74972-821FAF6F-8EA34884
                F8E57213-FA52BE1A-41EC619B-8C4D7A0D
                (البته بعضی هاش با حروف کوچیک و بدون خط فاصله است ک خودم حروف بزرگ و تو چهار دسته 8 تایی نوشتم)
                البته اینا رو با کلی جستوجو پیدا کردم ،تو اکثر آموزشا گفته مقداری بالاتر یا پایین تر از عبارت سرچ شده،اما واسه من قرو قاطی هست حالا هم که کپی-پیست میکنم بعد اکتیو رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته..........

نمیدونم دیگه کلافه شدم، :cry2:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                  آقا دیگه خسته شدم چند روزه فقط کارم پشت سیستم شده نصب و انیستال انواع ورژن های کرل و led tools ،خدا رو شکر بعد از 3 روز تونستم کرل 14 یا همونX4 رو نصب و کرک کنم ولی......................

امان از دست این led tools هر کاری کردم نمیشه تمامی وژن ها رو امتحان کردم تا اینکه تریال شد هر کاری کردم با winhex کد اکتیو بگیرم نشد یعنی ی چیزی حدود ده تا کد در آوردم ؛اونا رو وارد و اکتیو رو میزنم ولی اتفاقی نمی افته هیچ خبری نمیشه؛
                  هچی دیگه امروز ویندوز رو عوض کردم (XP SP3) از نو کرل x4 رو نصب کردم بعدش led tools باز امتحان کردم کد اکتیوا رو ولی فایده نداره ،دوستان خواهشا راهنمایی کنین، :cry:

کدهایی ک با وین هگز دارم دارم ایناس،
                  4F1B12F918C4DFFA76E148C1B75
                  E04F1B12F918C4DFFA76E148C1B75
                  14722F1B-12F918C4-DFFA76E1-48C1B754
                  6bda2e86d6cf5909e6966eeeaa590bc1
                  OLEC03E3A0C9E5349ABA87B4B670652
                  A8F03BE3-EDB74972-821FAF6F8-EA34884
                  1B1CAD8C-2DAB11D2-B6040010-4B703EFD
                  AASD3BE3-EDB74972-821FAF6F-8EA34884
                  F8E57213-FA52BE1A-41EC619B-8C4D7A0D
                  (البته بعضی هاش با حروف کوچیک و بدون خط فاصله است ک خودم حروف بزرگ و تو چهار دسته 8 تایی نوشتم)
                  البته اینا رو با کلی جستوجو پیدا کردم ،تو اکثر آموزشا گفته مقداری بالاتر یا پایین تر از عبارت سرچ شده،اما واسه من قرو قاطی هست حالا هم که کپی-پیست میکنم بعد اکتیو رو میزنم هیچ اتفاقی نمیافته..........

نمیدونم دیگه کلافه شدم، :cry2:
                  سلام
                  از این آموزش استفاده کنید:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    سلام
                    از این آموزش استفاده کنید:
                    سلام مسعود جان ممنون از آموزش،
                    ولی دوباره امتحان کردم نشد هر کلمه ای رو بگین سرچ زدم ولی چیزی پیدا نکرد، :sad: :cry:

یعنی بعضی موقع ها ی سری کد پیدا میکنم ک 32 تایی هستن ولی ولی ب صورت هشتایی جدا نشدن (مثلا دو-سه تا چهارتای و یک هشتایی؛خودم میام هشتایی شون میکنم ولی بازم ج نمیده)؛اگه دقت کرده باشین تو همه آموزشا(از جمله خودتون) کد اکتیوی ک پیدا میشه دو بار تکرار شده پشت سر هم؛ی بار با حروف کوچیک ی بارم با حروف بزرگ...

ولی برا من اینجوری نیست؛ب نظرتون من چکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry:
                    ماکرو آیدیمم اینه>>>>>>>>> 6BDA2E86

دیدگاه

مرسی از همه دوستان الللللللللللللللللللخصوص مسعود جان :redface:

آخر شد :nice:

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                      فقط ب اونایی ک شرایط منو داشتم بگم اصلا نگران نباشید،فقط سعی کنید اگه شده صد بارررررررررر : :wow:

من بر خلاف آقا مسعود با سرچ کردن خود ماکرو آیدی نتیجه گرفته،شاید شما با ی عبارت دیگه نتیجه بگیرید ولی دست بردار نباشید

موفق باشید

دیدگاه

مرسی از همه دوستان الللللللللللللللللللخصوص مسعود جان :redface:

آخر شد :nice:

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice: :nice:
                        فقط ب اونایی ک شرایط منو داشتم بگم اصلا نگران نباشید،فقط سعی کنید اگه شده صد بارررررررررر : :wow:

من بر خلاف آقا مسعود با سرچ کردن خود ماکرو آیدی نتیجه گرفته،شاید شما با ی عبارت دیگه نتیجه بگیرید ولی دست بردار نباشید

موفق باشید
                        سلام
                        خدا رو شکر که مشکلتون حل شد
                        نکته همینه که اینقدر باید بهش گیر بدین تا در بیاد
                        ولی کاش دوستانی که میتونن فقط با داشتن مایکرو آی دی، کد اکتیو رو بدست بیارن آموزشش رو بذارن

دیدگاه

من خیلی وین هگز رو بالا و پایین کردم ولی نشد،
                          از وین هگز16.7(البته بعد از این نتیجه گرفتم شاید خوش قدم بود)استفاده کردم جواب داد!

قبل از اون هم ماکرو آیدی رو سرچ کردم بیشتر از بیست بار،،،،،ولی بعد از استفاده از ورژن 16.7 با دومین یا سومین f3 ک زدم جواب داد...
                          همین،بازم ممنون

دیدگاه

با سلام
                            یه سوال دارم
                            کرل نسخه x6 روی لپ تاپ من نصبه(نسخه 16.0.0.707)
                            ledtools-x6 رو از یکی از فروم های همسایه دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد و ار قسمت tools>cutomization>macro یه شورت کات ایجاد کردم
                            اول اینکه وقتی متن رو تایپ میکنم ی جدا تایپ میشه دوم اینکه وقتی ledtools5-x6 رو از طریق شورت کات اجرا میکنم اتفاقی نمیفته
                            بنظرتون چیکار کنم نسخه x6 رو uninstall و بعد نسخه 14 رو نصب کنم؟ . . . با همین نسخه میشه کاری کرد؟
                            با تشکر از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -shahram
                              با سلام
                              یه سوال دارم
                              کرل نسخه x6 روی لپ تاپ من نصبه(نسخه 16.0.0.707)
                              ledtools-x6 رو از یکی از فروم های همسایه دانلود کردم و بدون مشکل نصب شد و ار قسمت tools>cutomization>macro یه شورت کات ایجاد کردم
                              اول اینکه وقتی متن رو تایپ میکنم ی جدا تایپ میشه دوم اینکه وقتی ledtools5-x6 رو از طریق شورت کات اجرا میکنم اتفاقی نمیفته
                              بنظرتون چیکار کنم نسخه x6 رو uninstall و بعد نسخه 14 رو نصب کنم؟ . . . با همین نسخه میشه کاری کرد؟
                              با تشکر از شما
                              سلام
                              برای تایپ فارسی از این نرم افزار استفاده کنید:
                              http://dl.downloadha.com/Hamid/Octob...oadha.com).zip

برای چی میخواید 16 رو پاک کنید و 14 رو نصب کنید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                                سلام
                                برای تایپ فارسی از این نرم افزار استفاده کنید:
                                http://dl.downloadha.com/Hamid/Octob...oadha.com).zip

برای چی میخواید 16 رو پاک کنید و 14 رو نصب کنید؟
                                ledtools کار نکرد و بنظرم رسید برای این نسخه ledtools5-x6 کرک نشده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X