اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    بهترین کار اینه که زمان طراحی دایره دور ال ای دی ها رو با یه رنگ متفاوت از پایه ها رسم کنید
    اینجوری نیازی به پاک کردنشون نیست
    فقط به CNC کار بگید که اون رنگ رو برش نده
    به همین سادگی به همین خوشمزگی

همچنین بهتره رنگ پایه ها رو از رنگ حاشیه دور متن متمایز کنید و باز هم بگید اول رنگ پایه ها رو برش بده بعد دور متن رو
    چون وقتی اول دور متن رو برش میدن کار ممکنه جابجا بشه و اونوقت پایه ها سر جاشون در نمیاد

موفق باشید
    ممنون دیشب یه کلک زدم با گزینه find همه رو انتخاب کردم و دیلیت کردم فقط پایه هام مونده اماده برای برش :nice:
    دوست عزیز من اینطوری طراحی کردم :

http://upir.ir/aban93/kurosh.zip

با کورل 5 هست نمیدونم بتونید بازش کنید یا نه چون به یکی از دوستان نشون دادم نتونست بازکنه
    فقط چند تا سوال دارم
    1. من خودم دایره ال ای دی رو کشیدم اونم 5 میل + پایه هارو 1 میل با فاصله 3 میل از هم، الان این اندازه ها درسته یا دایره دورش رو 6 میل کنم؟چون تو تعداد تاثیر داره الان همینجوری واسه یه نوشته "کوروش" با فونت کودک، ابعاد دورشم 300میل در 150 میل گرفتم که همون 30 سانت پهنا در 15 سانت ارتفاع میشه بعد که با ledtool چیدم شد 168 تا به نظرم یکم زیاد شده تعداد ال ای دی ها
    :question:

2.اگه تک خط کار کنم چطوره ال ای دی ها کمتر میشه؟و با چه فونت هایی تک خط میشه کار کرد؟یکیشو میدونم که کامران میشه
    3.واسه سوئیچینگ من یه سوئیچینگ 5 ولت 3 آمپر 1ی 2ماه پیش خریدم نمیدونم 3آمپر رو میده واقعا یا نه طرف خودش گفت واقعا میده حالا نمیدونم دقیق
    میخواستم بدونم من اگه موازیشون کنم بعد از این سوئیچینگ استفاده کنم بهتره ؟البته با مقاومت، یا اینکه یه سوئیچینگ 12 ولت بخرم و مثل بقیه که 3تا3تا سری میکنند و در آخر موازی اینکارو بکنم؟
    البته تو حالت اول که گفتم موازی باید یه مقاومت وات بالا بذارم درسته؟

در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hellman2772
      سلام خدمت دوستان،من میخواستم فیلم آموزش کرک را دانلود کنم ولی این فایل از persiangig پاک شده،لطفاً کمکم کنید به این آموزش احتیاج دارم،ممنون
      شما کجاش مشکل دارید؟
      تو صفحات قبل کامل توضیح داده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش بزرگ
        ممنون دیشب یه کلک زدم با گزینه find همه رو انتخاب کردم و دیلیت کردم فقط پایه هام مونده اماده برای برش :nice:
        دوست عزیز من اینطوری طراحی کردم :

http://upir.ir/aban93/kurosh.zip

با کورل 5 هست نمیدونم بتونید بازش کنید یا نه چون به یکی از دوستان نشون دادم نتونست بازکنه
        فقط چند تا سوال دارم
        1. من خودم دایره ال ای دی رو کشیدم اونم 5 میل + پایه هارو 1 میل با فاصله 3 میل از هم، الان این اندازه ها درسته یا دایره دورش رو 6 میل کنم؟چون تو تعداد تاثیر داره الان همینجوری واسه یه نوشته "کوروش" با فونت کودک، ابعاد دورشم 300میل در 150 میل گرفتم که همون 30 سانت پهنا در 15 سانت ارتفاع میشه بعد که با ledtool چیدم شد 168 تا به نظرم یکم زیاد شده تعداد ال ای دی ها
        :question:

2.اگه تک خط کار کنم چطوره ال ای دی ها کمتر میشه؟و با چه فونت هایی تک خط میشه کار کرد؟یکیشو میدونم که کامران میشه
        3.واسه سوئیچینگ من یه سوئیچینگ 5 ولت 3 آمپر 1ی 2ماه پیش خریدم نمیدونم 3آمپر رو میده واقعا یا نه طرف خودش گفت واقعا میده حالا نمیدونم دقیق
        میخواستم بدونم من اگه موازیشون کنم بعد از این سوئیچینگ استفاده کنم بهتره ؟البته با مقاومت، یا اینکه یه سوئیچینگ 12 ولت بخرم و مثل بقیه که 3تا3تا سری میکنند و در آخر موازی اینکارو بکنم؟
        البته تو حالت اول که گفتم موازی باید یه مقاومت وات بالا بذارم درسته؟
        سلام
        1- تعداد ال ای دی ها و فاصله اونها از هم یه مسئله بیشتر سلیقه ای هست و هیچ استاندارد خاصی وجود نداره
        فقط باید حواستون باشه اگه خیلی فشرده بشه نور زیاد متن رو ناخوانا میکنه و اگه فاصله ها زیاد باشن طرح معلوم نمیشه
        کاری که من همیشه میکنم اینه که قطر ال ای دی رو 5.5 میلی متر در نظر میگیرم
        قطر هر سوراخ رو 0.8 میلیمتر
        و فاصله پایه ها رو(مرکز سوراخ ها تا هم) دقیقا 2.54 میلیمتر
        اینجوری اولا یه حاشیه خیلی باریک از ال ای دی بیشتر ایجاد میشه
        دوما ال ای دی کاملا سر جاش کیپ میشه و به زمینه میچسبه

2- مسلما تک خط ال ای دی کمتری میبره و من فکر میکنم چون 2 خط خیلی زیاد شده بیشتر تمایل به سمت تک خط هست
        با هر فونتی میتونید تک خط بزنید اون هم به سلیقه شما مربوطه

3-این که همش رو موازی کنید و برای همه یه مقاومت بذارید کار اشتباهی هست این کار رو نکنید
        و توصیه من اینه که از همون 12 ولت استفاده کنید
        اگه باز هم میخواید از 5 ولت استفاده کنید برای هر ال ای دی یه مقاومت جدا بذارید

آها راستی برای اینکه طرحتون باز نمیشه
        جاهای مختلف از ورژن های مختلف استفاده میکنن
        شما همیشه با چند تا ورژن(معمولا 12 و 15 رایجتره) ذخیره کنید و ببرید که به مشکل نخورید

و اینکه شما صفحه زمینه رو 30*15 تنظیم کردین
        اون رو برش نمیدن
        یه مربع بی رنگ با این ابعاد بکشید

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
          1- تعداد ال ای دی ها و فاصله اونها از هم یه مسئله بیشتر سلیقه ای هست و هیچ استاندارد خاصی وجود نداره
          فقط باید حواستون باشه اگه خیلی فشرده بشه نور زیاد متن رو ناخوانا میکنه و اگه فاصله ها زیاد باشن طرح معلوم نمیشه
          کاری که من همیشه میکنم اینه که قطر ال ای دی رو 5.5 میلی متر در نظر میگیرم
          قطر هر سوراخ رو 0.8 میلیمتر
          و فاصله پایه ها رو(مرکز سوراخ ها تا هم) دقیقا 2.54 میلیمتر
          اینجوری اولا یه حاشیه خیلی باریک از ال ای دی بیشتر ایجاد میشه
          دوما ال ای دی کاملا سر جاش کیپ میشه و به زمینه میچسبه

2- مسلما تک خط ال ای دی کمتری میبره و من فکر میکنم چون 2 خط خیلی زیاد شده بیشتر تمایل به سمت تک خط هست
          با هر فونتی میتونید تک خط بزنید اون هم به سلیقه شما مربوطه

3-این که همش رو موازی کنید و برای همه یه مقاومت بذارید کار اشتباهی هست این کار رو نکنید
          و توصیه من اینه که از همون 12 ولت استفاده کنید
          اگه باز هم میخواید از 5 ولت استفاده کنید برای هر ال ای دی یه مقاومت جدا بذارید

آها راستی برای اینکه طرحتون باز نمیشه
          جاهای مختلف از ورژن های مختلف استفاده میکنن
          شما همیشه با چند تا ورژن(معمولا 12 و 15 رایجتره) ذخیره کنید و ببرید که به مشکل نخورید

و اینکه شما صفحه زمینه رو 30*15 تنظیم کردین
          اون رو برش نمیدن
          یه مربع بی رنگ با این ابعاد بکشید

از توضیحاتتون بسیار ممنون راستش قبل اینکه بیام این پیامتونو بخونم خودم یه حرکتایی زدم بردم برام برش زدن ،داخل سوراخ رو خودش توخالی کرد من کلا مشکی زده بودم(منظورم سوراخ پایه هاس که داخلشو میشه سفید کرد برای برش زدن
          بعد اینکه حاشیه دورش هم مشکلی نداشت برام 12 در 30 زد یعنی 12 ارتفاع و 30 سانت پهنا
          منتهی یه سری کار برای مشتری زده بود اونارو فقط متن در اوردن بود یعنی ابعاد رو نزده بود ،تو این روش که فقط متن رو در میارن باید یه حاشیه دور اون متنی اولیه بکشی که دستگاه بتون برش بده یعنی دور اون سوراخ خهای دوتایی و اینکه یه لبه های در قسمت هایی از کار بدیم که بشه با mdf ای که پشت کار میزنیم چفت بشه (منظورم یه جا برای نصب mdf و پلکسی به هم دیگه اس

راستی من اونجایی که بردم تو شهرخودمونه نه تهران،میگفت ما متری کار میکنیم زیر 10 متر یا خود ده متر بجز خود پلکسی متری 1100 میگیریم اگه پلکسی بیارید که هیچی ،راستی گفت 9متر هم باشه ما همون 10تومنو میگیرم گفت نمیصرفه دستگاه رو روشن کنیم برای کار کوچیک،اگه ده متر به بالا باشه مثلا بشه 15 متر اونوقت 15 ضرب در 1100تومن :eek: بعدشم میگفت متراژ کار نسبت به اون متنشه یعنی اگه همین نوشته منو کش بیاری میشی 1متر،البته یه پلاگین بود که رو کورل نصب کرده بود و میگفت خودش حساب میکنه چقد کار شما متراژشه
          اگه پلکسیش هم با ما باشه نسبت به کار اگه ورق 1متر در 60 سانت بزنن 50 هزارتومنم پول پلکسی،پرت هاشم میدن به خودت اگه کار دیگه داشتی دوباره استفاده کنی

اینم کار بنده اگه مشکل داره بگید:

دیدگاه

از توضیحاتتون بسیار ممنون راستش قبل اینکه بیام این پیامتونو بخونم خودم یه حرکتایی زدم بردم برام برش زدن ،داخل سوراخ رو خودش توخالی کرد من کلا مشکی زده بودم(منظورم سوراخ پایه هاس که داخلشو میشه سفید کرد برای برش زدن
            بعد اینکه حاشیه دورش هم مشکلی نداشت برام 12 در 30 زد یعنی 12 ارتفاع و 30 سانت پهنا
            منتهی یه سری کار برای مشتری زده بود اونارو فقط متن در اوردن بود یعنی ابعاد رو نزده بود ،تو این روش که فقط متن رو در میارن باید یه حاشیه دور اون متنی اولیه بکشی که دستگاه بتون برش بده یعنی دور اون سوراخ خهای دوتایی و اینکه یه لبه های در قسمت هایی از کار بدیم که بشه با mdf ای که پشت کار میزنیم چفت بشه (منظورم یه جا برای نصب mdf و پلکسی به هم دیگه اس

راستی من اونجایی که بردم تو شهرخودمونه نه تهران،میگفت ما متری کار میکنیم زیر 10 متر یا خود ده متر بجز خود پلکسی متری 1100 میگیریم اگه پلکسی بیارید که هیچی ،راستی گفت 9متر هم باشه ما همون 10تومنو میگیرم گفت نمیصرفه دستگاه رو روشن کنیم برای کار کوچیک،اگه ده متر به بالا باشه مثلا بشه 15 متر اونوقت 15 ضرب در 1100تومن :eek: بعدشم میگفت متراژ کار نسبت به اون متنشه یعنی اگه همین نوشته منو کش بیاری میشی 1متر،البته یه پلاگین بود که رو کورل نصب کرده بود و میگفت خودش حساب میکنه چقد کار شما متراژشه
            اگه پلکسیش هم با ما باشه نسبت به کار اگه ورق 1متر در 60 سانت بزنن 50 هزارتومنم پول پلکسی،پرت هاشم میدن به خودت اگه کار دیگه داشتی دوباره استفاده کنی

اینم کار بنده اگه مشکل داره بگید:
            سلام
            قشنگ شده =D>

چند صفحه پبش توضیح دادم
            برای اینکه دور متن رو دربیارید باید متن رو تبدیل به نمودار کنید
            به همین سادگی

بله متاسفانه تو شهرهای کوچیک مثل شهر ما اولا که هر کسی یه نرخ میده
            دوما زیر یه متراژی رو هر چی که بخوان میگیرن
            خیلیها هم کار رو میگیرن بعد میگن باید صبر کنی تا کار جمع بشه بعد دستگاه رو روشن میکنیم

خودم چند وقت پیش یه قطعه 3*5 سانت برای نمونه زدم گفت ده تومن!!! :eek:
            خلاصه بجث و دعوا و... آخرش 3500 گرفت
            یه متن 50*30 هم دیروز داشتم
            پلکسی رو خودم گرفتم 18 تومن
            برش روش با یه لایه پشتش(پشتش با mdf بود) در اومد 12 تومن
            کاریش نمیشه کرد :rolleyes:
            آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام
              قشنگ شده =D>

چند صفحه پبش توضیح دادم
              برای اینکه دور متن رو دربیارید باید متن رو تبدیل به نمودار کنید
              به همین سادگی

بله متاسفانه تو شهرهای کوچیک مثل شهر ما اولا که هر کسی یه نرخ میده
              دوما زیر یه متراژی رو هر چی که بخوان میگیرن
              خیلیها هم کار رو میگیرن بعد میگن باید صبر کنی تا کار جمع بشه بعد دستگاه رو روشن میکنیم

خودم چند وقت پیش یه قطعه 3*5 سانت برای نمونه زدم گفت ده تومن!!! :eek:
              خلاصه بجث و دعوا و... آخرش 3500 گرفت
              یه متن 50*30 هم دیروز داشتم
              پلکسی رو خودم گرفتم 18 تومن
              برش روش با یه لایه پشتش(پشتش با mdf بود) در اومد 12 تومن
              کاریش نمیشه کرد :rolleyes:
              ممنون داداش فقط ال ای دی به تعداد نداشتم سه رنگ کار کردم سبز و سفیدوقرمز،پرچم ایران
              داداش تهرانشم بریم دقیقه ای میگیرن تو نمیدونی سرعت برشش رو کند کرده یا سریع اونم میتونه کلک بزنه و بیشتر بگیره :nice:
              من از این به بعد کارمو جم میکنم یهو می برم زیر ده متر نمی برم نمیصرفه :mrgreen: میخوام اسم 12 امام رو بزنم اگه هر کدومش قد همین نوشته کوروش در بیاد میتونم تو یه ورق 1متر در 60 سانت پلکسی همه رو در بیارم متراژشم فک کنم 15متر بشه حدودی
              فقط موندم مثل همین بزنم یا اینکه دور نوشته رو در بیارم ؟ بلد نیستم دور نوشته رو حاشیه بذارم که cnc برش بزنه برام تازه یه سری نمونه کار تو مغازه ای که رفتم بود رو نوشته هاشون یه حالت قلاب مانند اطرافش میزنن که با mdf پشتش چفت بشه و بهم متصل بشن
              روش کارشو بلدی داداش یا اموزشی چیزی داشته باشه ببینم ؟یه سری فیلم تو پارات هست نمیدونم داخل اونا باشه یا نه :rolleyes:
              راستی داداش نوشته بالارو مجبور شدم موازی کار کنم میخوام uln2003 بذارم سرعت سوئیچش خوبه؟یکی از دوستان گفت uln2803 بهتره! ماسفت یا ترانزیستور ندارم و واسه اینکارهم به نظرم نذارم بهتره چون نهایت جریانم مربوط به حرف "ش" میشه که 30تا ال ای ای قرمز رنگه

و اینکه چن تا چن تا موازی کنم و مقاومت بذارم بهتره؟

دیدگاه

ممنون داداش فقط ال ای دی به تعداد نداشتم سه رنگ کار کردم سبز و سفیدوقرمز،پرچم ایران
                داداش تهرانشم بریم دقیقه ای میگیرن تو نمیدونی سرعت برشش رو کند کرده یا سریع اونم میتونه کلک بزنه و بیشتر بگیره :nice:
                من از این به بعد کارمو جم میکنم یهو می برم زیر ده متر نمی برم نمیصرفه :mrgreen: میخوام اسم 12 امام رو بزنم اگه هر کدومش قد همین نوشته کوروش در بیاد میتونم تو یه ورق 1متر در 60 سانت پلکسی همه رو در بیارم متراژشم فک کنم 15متر بشه حدودی
                فقط موندم مثل همین بزنم یا اینکه دور نوشته رو در بیارم ؟ بلد نیستم دور نوشته رو حاشیه بذارم که cnc برش بزنه برام تازه یه سری نمونه کار تو مغازه ای که رفتم بود رو نوشته هاشون یه حالت قلاب مانند اطرافش میزنن که با mdf پشتش چفت بشه و بهم متصل بشن
                روش کارشو بلدی داداش یا اموزشی چیزی داشته باشه ببینم ؟یه سری فیلم تو پارات هست نمیدونم داخل اونا باشه یا نه :rolleyes:
                راستی داداش نوشته بالارو مجبور شدم موازی کار کنم میخوام uln2003 بذارم سرعت سوئیچش خوبه؟یکی از دوستان گفت uln2803 بهتره! ماسفت یا ترانزیستور ندارم و واسه اینکارهم به نظرم نذارم بهتره چون نهایت جریانم مربوط به حرف "ش" میشه که 30تا ال ای ای قرمز رنگه

و اینکه چن تا چن تا موازی کنم و مقاومت بذارم بهتره؟
                خب به سلامتی
                تا یکی دو روز دیگه آموزش رو پدیت میکنم و این قسمت رو بهش اضافه میکنم
                در مورد درایور حقیقتش من با اینا کار نکردم
                فلاشری که میزنم همیشه TIP122 میذارم
                حالا اگه جرسان کشی زیاد باشه یا دوبلش میکنم یا هیت سینک میذارم

دیدگاه

آخه شنیدم tip افت ولتاژ داره حدود نیم ولت، ماسفت بهتر نیست ؟البته برای کار بعدیم میگم ،واسه این کارم که 5ولت میخوام کار کنم همه رو هم موازی میکنم

دیدگاه

آخه شنیدم tip افت ولتاژ داره حدود نیم ولت، ماسفت بهتر نیست ؟البته برای کار بعدیم میگم ،واسه این کارم که 5ولت میخوام کار کنم همه رو هم موازی میکنم
                    بله
                    0.5 تا 1 ولت افت ولتاژ داره
                    که برای ما اینجوری مطمئن تره
                    چون اکثر دوستانی که تابلو میزنن از محاسبات مقاومتها سر در نمیارن
                    ممکنه کمی نورش کم بشه(که بخوای حساب کنی سر هم ال ای دی حدود 0.25 ولت کم میشه که ناچیزه) ولی عمر ال ای دی طولانیتر میشه
                    حتی گاهی وقتها پاورهای نامناسب رو دیدم که تا 13 ولت داشتن که باز هم اینجوری بهتره
                    و مسلما ماسفت بهتر خواهد بود
                    ولی جنس خوبش براتون گرونتر در میاد

دیدگاه

بله
                      0.5 تا 1 ولت افت ولتاژ داره
                      که برای ما اینجوری مطمئن تره
                      چون اکثر دوستانی که تابلو میزنن از محاسبات مقاومتها سر در نمیارن
                      ممکنه کمی نورش کم بشه(که بخوای حساب کنی سر هم ال ای دی حدود 0.25 ولت کم میشه که ناچیزه) ولی عمر ال ای دی طولانیتر میشه
                      حتی گاهی وقتها پاورهای نامناسب رو دیدم که تا 13 ولت داشتن که باز هم اینجوری بهتره
                      و مسلما ماسفت بهتر خواهد بود
                      ولی جنس خوبش براتون گرونتر در میاد
                      برای حالت سری برای رنگ های مختلف مقاومت ها اینجنوریه؟ داخل اون یکی تاپیک بچه ها زده بودند

قرمز نارنجی زرد=============================>3تا3تا سری و وصل به مقاومت 330 اهم

سبز آبی سفید=============================>3تا 3تا سری و به مقاومت 180 اهم

نور قرمز یکم کمه با این حالت بالا نورش خوب هست؟ماسفت راه اندازیش راحت تره یا tip?چون کار نکردم :nerd:

ن

دیدگاه

برای حالت سری برای رنگ های مختلف مقاومت ها اینجنوریه؟ داخل اون یکی تاپیک بچه ها زده بودند

قرمز نارنجی زرد=============================>3تا3تا سری و وصل به مقاومت 330 اهم

سبز آبی سفید=============================>3تا 3تا سری و به مقاومت 180 اهم

نور قرمز یکم کمه با این حالت بالا نورش خوب هست؟ماسفت راه اندازیش راحت تره یا tip?چون کار نکردم :nerd:

ن
                        معمولا به جای 180 از 220 هم استفاده میکنن
                        ولی تجربیات دوستان معتبرتره
                        شما ماسفت رو با میکرو نمیتونید درایو کنید :-?
                        بین میکرو و ماسفت باید یه ترانزیستور معمولی قرار بدین
                        پس بهتره از همون TIP استفاده کنید

دیدگاه

معمولا به جای 180 از 220 هم استفاده میکنن
                          ولی تجربیات دوستان معتبرتره
                          شما ماسفت رو با میکرو نمیتونید درایو کنید :-?
                          بین میکرو و ماسفت باید یه ترانزیستور معمولی قرار بدین
                          پس بهتره از همون TIP استفاده کنید
                          خب اگه کارم مثل همین کوروش کوچیک باشه از uln استقاده میکنم منتهی من الان uln2003 دارم به نظرت نسبت به 2803 از نظر سرعت سوئیچ چقدر فرق داره؟ :-?داداش داشتم یه چرخی میزدم تو انجمن دیدم بعضیا از ماسفت های جریان بالا تو تابلو استفاده میکنن مثل 45n03
                          نظرت چیه؟راه اندازیشم مثل همون tip41 هست با این تفاوت که پایه هاشو فرق داره
                          گیتشم جریان کمی میکشه افتشم نسبت به سری tip خیلی کمه منتهی چون ترانزیستور قدرت هست نمیدونم میشه تو کارای کوچیک هم استفاده کرد ؟میصرفه؟کوچیک منظورم در حد 2 یا 3 آمپر
                          البته نمیدونم tip 41 افتش رو نور ال ای دی تاثیرش چطوریه چون ظاهرا از این نوع هم زیاد استفاده میکنن

دیدگاه

دوستان ledtool من چرا این ارور رو میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                              دوستان ledtool من چرا این ارور رو میده؟
                              سلام
                              من تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم
                              ولی احتمالا ویندوزتون پدیت نیست!

دیدگاه

مرسی
                                یه نرم افزار بهتر پیدا شد که دیگه نیاز به این نیس
                                خیلی راحت و عالی
                                PG Gando رو تو گوگل سرچ کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X