اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیاده کردن طرح کورل و جای پایه ها روی پلکسی یا فیبر چوبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیاده کردن طرح کورل و جای پایه ها روی پلکسی یا فیبر چوبی

نوشته اصلی توسط Nima200
    البته نه همشون
    در ضمن به نظر من pg gando خیییییلی بهتر از led tool هست
    منم تازه pg gando رو یافتم :wow: ولی بعضی وقتا چند تا led رو هم میندازه یا خیلی نزدیک به هم میندازه که باید خودمون. درستش کنیم .

بازم ممنون :smile:
    دنیا را انسان های عاشق می سازند
    اما بقیه انسان ها از آن بهره می برند

دیدگاه

باید نوشته تون رو خوب اماده کنید بعد بزنید pg gando کار کنه،در اینصورت بسیار تمیز جواب میده
      متن باید کاملا بردار باشه،کلش به هم weld شده باشه و خطوط اضافه اش هم حذف شده باشه
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
        چرا کلاهی رد نمیشه؟
        چون توی کار با چوب و ام دی اف سه میل باید روی فیبر سوراخ خای ال ای دی به قطر 4 میلی متر بزنی و از پشت ال ای دی اوال نصب کنی تا از جلو ال ای دی ها معلوم بشن ارتفاع ال ای دی های کلاهی اونقدری نیست که از تخته ام دی اف 3 میل عبور کنن
        البته اینو هم بگم میتونی بجای سوراخ خای 4 میل از تیغ دریل های 0.5 میلی متر استفاده کنی و فقط جای پای ال ای دی ها رو در بیاری اونوقا از روی تابلو ال ای دی نصب کنی و اینطوری میشه از کلاهی هم استفاده کرد ولی فکرشو بکن یه تابلو متوسط با 900 ال ای دی باید 1800 سوراخ با مینی دریل و تیغه 0.5 سوراخ کنی که به نظرم یه جورایی از عقل به دوره چون دهن ادم سرویس میشه من قبلا این کارو امتحان کردم و نصفه کار ام دی اف رو از وسط شیکستم از بس اعصاب ادمو خورد میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ambrella
          چون توی کار با چوب و ام دی اف سه میل باید روی فیبر سوراخ خای ال ای دی به قطر 4 میلی متر بزنی و از پشت ال ای دی اوال نصب کنی تا از جلو ال ای دی ها معلوم بشن ارتفاع ال ای دی های کلاهی اونقدری نیست که از تخته ام دی اف 3 میل عبور کنن
          البته اینو هم بگم میتونی بجای سوراخ خای 4 میل از تیغ دریل های 0.5 میلی متر استفاده کنی و فقط جای پای ال ای دی ها رو در بیاری اونوقا از روی تابلو ال ای دی نصب کنی و اینطوری میشه از کلاهی هم استفاده کرد ولی فکرشو بکن یه تابلو متوسط با 900 ال ای دی باید 1800 سوراخ با مینی دریل و تیغه 0.5 سوراخ کنی که به نظرم یه جورایی از عقل به دوره چون دهن ادم سرویس میشه من قبلا این کارو امتحان کردم و نصفه کار ام دی اف رو از وسط شیکستم از بس اعصاب ادمو خورد میکنه
          چیییییییییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
          با دست :surprised:
          برادر من مگه بیکاری که با دست سوراخ میکنی؟ بده لیزر،خیلی راحت
          در ضمن تا حالا ندیده بودم جای الیدی رو سوراخ کنن و از پشت بکننش تو!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
            البته نه همشون
            در ضمن به نظر من pg gando خیییییلی بهتر از led tool هست
            کجاش بهتره؟
            من با pg gando نتونستم کار کنم و led tool رو انتخاب کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alinonor
              کجاش بهتره؟
              بدون اینا هم میشه تو کورل انجام داد اصلا پلاگین استفاده نکنیم
              دنیا را انسان های عاشق می سازند
              اما بقیه انسان ها از آن بهره می برند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alinonor
                کجاش بهتره؟
                والا ما که هر موقع اومدیم رو هر تابلویی استفاده کردیم،تعداد الیدی هارو زیر صد تا نشون داد!!!!!!!!!!!
                شاید،شاید،شاید الیدی تول برای کسی که دستگاه برش داره بهتر باشه اما برای من که فقط میخام تعداد الیدی رو برا مشتری پیش بینی کنم اصلا خوب نیست،همون کرک کردنش یه عذابیه که کلا نمیصرفه بهش فک کنم :angry:

دیدگاه

پاسخ : پیاده کردن طرح کورل و جای پایه ها روی پ&

نوشته اصلی توسط Nima200
                  والا ما که هر موقع اومدیم رو هر تابلویی استفاده کردیم،تعداد الیدی هارو زیر صد تا نشون داد!!!!!!!!!!!
                  شاید،شاید،شاید الیدی تول برای کسی که دستگاه برش داره بهتر باشه اما برای من که فقط میخام تعداد الیدی رو برا مشتری پیش بینی کنم اصلا خوب نیست،همون کرک کردنش یه عذابیه که کلا نمیصرفه بهش فک کنم :angry:
                  خب وقتی با ledtool طرح رو led گذاری کردی بعد همه led های روی طرح رو با موس انتخاب کن اون پایین قسمت status bar تعداد رو مینویسه!

اضافه شده در تاریخ :
                  نوشته اصلی توسط mohammad-mim
                  بدون اینا هم میشه تو کورل انجام داد اصلا پلاگین استفاده نکنیم
                  بله میشه
                  من یک بار که به کورل دسترسی نداشتم داخل برنامه Publisher مجموعه office به صورت دستی led گزاری کردم، کار هم خیلی خوب در اومد ولی نسبت به استفاده از برنامه ها وقت گیر بود و حدود 1 ساعت زمان برد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X