اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درمورد اتصال ماسفت به میکرو برای فلاشر میخوام

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی درمورد اتصال ماسفت به میکرو برای فلاشر میخوام

مشکل سر جریان زیاد نیست چون تا حالا ندیدم یه تابلو از هرکانالش حتی 3 آمپر هم بگذه چه برسه به 10 آمپر

اگر گیت کامل تحریک نشه میشه ازش جریانی عبور داد ولی مقاومت DS زیاد میشه که افت ولتاژ پیدا میکنه وماسفت سریع داغ میکنه ماهم که بیشتر از 5 ولت حدودا 15 میلی آمپر برای تحریک که بشتر ندارم اینه که انتخاب ماسفت رو یکم سخت میکنه
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
      تو این زمونه و واسه این کار تابلو که کلا سوئیچ هست ماسفت بهترین پیشنهاده
      از smd بودن ماسفت میترسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: یعنی در اوردن مدارش اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پکیج DPAK ساده هست دا
      برادرای عزیز من...اگه ماسفتتون لاجیک هست مقاومت بذارین و راه اندازی کنین و حالشو ببرین
      اگه هم نیس یه درایور توتم پل بذارین و بازم حالش رو ببرین....حالا مشکلتون چیه؟
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی درمورد اتصال ماسفت به میکرو &

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
        سلام
        تو این زمونه و واسه این کار تابلو که کلا سوئیچ هست ماسفت بهترین پیشنهاده
        از smd بودن ماسفت میترسین؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :eek: :eek: :eek: یعنی در اوردن مدارش اینقدر سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه پکیج DPAK ساده هست دا
        برادرای عزیز من...اگه ماسفتتون لاجیک هست مقاومت بذارین و راه اندازی کنین و حالشو ببرین
        اگه هم نیس یه درایور توتم پل بذارین و بازم حالش رو ببرین....حالا مشکلتون چیه؟
        من که برای فلاشر از SMD بودنش خوشم میاد کارو راحت میکنه و قشنگتره ولی الان مشکل انتخاب ماسفت مناسب هست که چند مشخصه داشته باشه مثلا
        قیمت مناسب
        مقاومت درین سورس کم
        راه اندازی گیت با مقدار حدودی 5 ولت 15 میلی آمپر (پین میکرو)
        ولتاژ قابل تحمل بالای 30 ولت و جریان بالاتر 2،3 آمپر ( منظورم اینه که ولتاژ و جریان قابل تحمل زیادی لازم نیست)
        حالا میخواد لاجیک باشه یا معمولی
        الان شماره مسافت چنده؟ :read:

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی درمورد اتصال ماسفت به میکرو &

نوشته اصلی توسط sami222
          من که برای فلاشر از SMD بودنش خوشم میاد کارو راحت میکنه و قشنگتره ولی الان مشکل انتخاب ماسفت مناسب هست که چند مشخصه داشته باشه مثلا
          قیمت مناسب
          مقاومت درین سورس کم
          راه اندازی گیت با مقدار حدودی 5 ولت 15 میلی آمپر (پین میکرو)
          ولتاژ قابل تحمل بالای 30 ولت و جریان بالاتر 2،3 آمپر ( منظورم اینه که ولتاژ و جریان قابل تحمل زیادی لازم نیست)
          حالا میخواد لاجیک باشه یا معمولی
          الان شماره مسافت چنده؟ :read:
          اگه خوب سرچ کنین تو نت هستش
          یا باید فروشگاه ها رو بگردین
          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

من زمانایی که می خوام یه MOSFET که ولتاژ آستانه بالایی داره فعال کنم از یه 2n7000 یا 7002 استفاده می کنم. سیگنال هم معکوس می شه.
            گیت به خروجی میکرو
            سورس به زمین
            درین به گیت mosfet دوم و یه پولپ به ولتاژ بالاتر.
            2n7000 اگه مقاومت سری با گیتش 25 اهم باشه، زمان شارژ و دشارژ (روشن و خاموش شدن) 20 نانو ثانیست. من مقاومت نمی زارم (قبلا هم گفتم) چون انقدر ظرفیت خازنیش پایینه که پیک جریان فکر نکنم آسیبی به میکرو بزنه (5 سالی هست که نزده!)

دیدگاه

به هرحال یدونه باقلواشو پیدا کردم! :wow:

IRLZ44

هم توی دیتاشیتش کلمه لاجیک نوشته شده وهم منحنی هارو میبینی برای گیت سورس از 2.25ولت منحنی کشیده تا5-6 ولت.
              توی جدول هم در دمای 100 درجه وبا ولتاژگیت سورس 5ولت جریان 36 امپری ذکر شده.دیگه همه چی داره. :nice:
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                به هرحال یدونه باقلواشو پیدا کردم! :wow:
                IRLZ44
                خیلی خوبه قیمتشم 1200 تومنه ایران میکرو داره نوشته
                Vdss=60 Rds=28mOhm Id=50A که خیلی خوبه
                http://iran-micro.com/images/pdfupload/IRLZ44.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                  خیلی خوبه قیمتشم 1200 تومنه ایران میکرو داره نوشته
                  Vdss=60 Rds=28mOhm Id=50A که خیلی خوبه
                  http://iran-micro.com/images/pdfupload/IRLZ44.pdf
                  جالب تر اینه بگم اگه اخرش پسوندNداشته باشه مقاومتش میشه22میلی(البته جریان و ولتاژ ماکسش یکم کمتر میشه ولی اونقدری زیاد هستش که بتونیم ازش چشم پوشی کنیم)
                  برای نوع smdهم اخرش بایدNSباشه.که پکیجشD2pak هستش
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

ماسفت باقلوای SMD اگه میخوای ، بگرد توی مادربرد های خراب کامپیوتر توی قسمت تأمین ولتاژ CPU.
                    آمپر بهت میده بدون گرما
                    به این ماسفت هم یه نگاه بنداز
                    با یه مقاومت 27 اهمی میتونی مستقیم وصلش کنی به میکرو.

در ضمن خطاب به اون دوستی که میگفت مستقیم وصل کردن ماسفت به میکرو اصولی نیست:
                    شما درست می فرمایید اصولی نیست اما در حالتی اصولی نیست که فرکانس کاری بالاست. چون گیت FET حالت خازنی داره ، و خازن هم توی فرکانس جریان میکشه و در این حالت میکرو به فنا میره.
                    ولی در حالت عادی و برای تابلو LED که نهایتا 4 تا 5 بار در ثانیه میخوایم فت رو سویئچ کنیم ، نیازی به مدار واسط نیست و میشه مستقیم به میکرو وصلش کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X