اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
[آموزش] کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با Corel Draw و LED Tool
Collapse
X
-
پاسخ : آموزش کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با
نوشته اصلی توسط milad-adminمسعود جان ممنون ولی مشکل من با این راهنمای حل نمیشه منظورم از استفاده از شکل های خاصی تو تابلو هست مثلا ارم شرکتی مثلا عکس خونه و..... اینا رو چطور میزارن تو تابلو
مثلا این تابلو اگه قشنگ دقیق نگاه کنید میبیند که عکس پس زمینه داره ؟ این عکس پس زمینه چطوری گذاشته و در اخر عکس این تایر را چطوری ترسیم کرده؟ اصلا چطوری میشه عکس ترسیم کرد
در مورد پس زمینه من نظرم اینه که از پلکسی شفاف استفاده کرده و پشت پلکسی طرحش رو چسب زده حالا طرح روی چی چاپ کرده نمیدونم دقیق
یا شاید از پلکسی نیمه شفاف استفاده کرده که رنگ طرح پشتش سیاه و سفید بشه ...
در مورد تبدیل عکس به وکتور باید کار زیر رو بعد وارد کردن عکس به کورل دراو انجام بدید :
عکس رو انتخاب کنید، از منوی Bitmaps گزینه Outline Trace سپس گزینه Logo یا اگر عکستون جزئیاتش زیاده گزینه Detailed Logo بزنید
در صفحه ای که باز میشه تنظیمات رو به دلخواه خودتون میتونید تغییر بدید، بعد ok بزنید و در آخر مثل متن رنگ عکس توخالی کنید
دیدگاه
-
پاسخ : آموزش کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با Corel Draw و LED Tool
از طریق تصویری زیر که کشیدم دقیقتر توضیح دادم :
من خودم هرجا اینجوری شده باشه دستی درست میکنم
دیدگاه
-
پاسخ : آموزش کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با
سلام دوستان
من تو کورل یه طرح led گزاری کردم
حالا بعد اتمام کار دیدم اندازه پایه های led اشتباهی کوچک زدم (قطر پایه ها رو 0.55 میلیمتر زدم)
طرح هم پیچدگیش زیاده و نمیشه دوباره از اول led گزاری کنم چون وقت میبره
راهی هست همزمان همه ی پایه های led هارو انتخاب کنم و بعد اندازه قطرشونو بزرگ کنم؟
یا اینکه اندازه 0.55 میلیمتر برای پایه های led کلاهی روی پلکسی میخوره بهش؟ ممن خودم قبلن 0.6 میل هم زدم و برای mdf اندازه 0.55 میزنم
اینبار یادم نبود تابلو رو پلکسیه و 0.55 میل زدم، اگر کسی از دوستان این ادازه روی پلکسی زده ممنون میشم بگه آیا مشکلی در گذاشتن led روی سوراخ با این اندازه پیش میاد یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دیدگاه
-
روش تغییر اندازه دسته جمعی خودم پیدا کردم
فرض کنید 200 تا دایره 0.55 میلیمتر داریم یکیشون رو انتخاب میکنیم سپس از منو بالای کورل Edit سپس Clone میزنیم، یک دایره کپی میشه کنار دایره انتخاب شده، دایره Clone شده رو تغییر اندازه میدیم به اندازه مورد نظرمون، سپس دایره های دیگه که اندازشون 0.55 میلیمتر هست انتخاب میکنیم و از روی کیبورد Ctrl+R میزنیم و اندازه همشون هم اندازه دایراه Clone شده میشه
دیدگاه
-
انتشار سومین نسخه از ماکرو رایگان جهت کرل دراو، با ابزار جدید طراح سوراخهای ال ای دی:
با این ابزار جدید می توانید سوراخهای ال ای دی را در کمترین زمان طراحی کنید. با ورود پارامترهای مورد نیاز مانند تراکم چینش ال ای دی، فاصله از حاشیه، نوع لنز ال ای دی، نوع پایه ال ای دی، شکل سوراخهای ال ای دی و... نرم افزار به صورت خودکار سوراخهای ال ای دی را طراحی نموده و پس از تکمیل طراحی، گزارشی شامل: تعداد ال ای دی به کار گرفته شده، تراکم چینش ال ای دی ها، فاصله بین ال ای دی ها و متراژ کار ارائه می دهد.
CorelDraw Macro Tirajeh LEDTCT
ماکرویی رایگان جهت اجرا در محیط برنامه CorelDraw، دارای چهار ابزار فونت آنالیزر، بدست آوردن محیط، فاکتورساز و طراح سوراخهای ال ای دی.
لینک دانلود:
http://www.tirajeh-teg.ir/products%20-%2007.htmمعرفی محصولات تیراژه:
WWW.TIRAJEH-TEG.IR
تبادل نظر و ارتباط با سایر همکاران در کشور:
https://telegram.me/joinchat/B-hTYwb1v_nQr9EiVEfPxA
دیدگاه
-
سلام به دوستان گل
من میخواستم یه تصویر رو توی نرم افزار به طرحی برای تابلو LED تبدیل کنم . باید چیکار کنم . هر چقدر با نرافزار کار کردم موفق نشدم .
لطفا دوستان کمک کنید .
اینم تصویری که من میخوام تبدیل به طرحی برای تابلو led کنم :
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
از دوستان این خواهشو دارم که اگه کسی راهی یا آموزشی بلده به من کمک کنه که هر چه زودتر این تابلو با طرح این کلید رو اجرا کنم . این تابلو رو من برای مغازم میخوام و باید هر چه زودتر درستش کنم .
از لطف تمام دوستان ممونمخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahwar نمایش پست هاسلام به دوستان گل
من میخواستم یه تصویر رو توی نرم افزار به طرحی برای تابلو LED تبدیل کنم . باید چیکار کنم . هر چقدر با نرافزار کار کردم موفق نشدم .
لطفا دوستان کمک کنید .
اینم تصویری که من میخوام تبدیل به طرحی برای تابلو led کنم :
از دوستان این خواهشو دارم که اگه کسی راهی یا آموزشی بلده به من کمک کنه که هر چه زودتر این تابلو با طرح این کلید رو اجرا کنم . این تابلو رو من برای مغازم میخوام و باید هر چه زودتر درستش کنم .
از لطف تمام دوستان ممونم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هاطرح کلید توی کورل رو میخواید یا طرح کامل با چینش ؟
ممنون از کمک و راهنماییت . من طرح همراه با چینش میخوام . در واقعم میخوام طرحی داشته باشم از کلید که بدم بیرون برام لیزر کنن
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هاطرحت چون عکس هست و خطوط لبه های زیر داره توی کورل خوب از آب درنمیاد
یه طرح مشابه داشتم برات میذارم.
اگه طرح چینشش رو هم میخوای ابعاد تابلو رو بگو تا برات بذارم
http://s9.picofile.com/file/83083161...a_key.cdr.html
ابعاد تابلوی من یک چهار چوب مستطیلی شکل به ابعاد : ارتفاع 60 سانتیمتر - عرض 30 سانتیمتر . و خود کلید هم در مرکز این ورق مستطیلی و یکم مایل به پایین باشه . بخاطر اینکه قسمت بالای ورق رو میخوام سوراخ کنم تا بتونم بیرون آویزونش کنم
ممنونخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahwar نمایش پست هاسلام
ممنون از کمک و راهنماییت . من طرح همراه با چینش میخوام . در واقعم میخوام طرحی داشته باشم از کلید که بدم بیرون برام لیزر کنن
طرح شما هم جالب و عالیه مهندس
ابعاد تابلوی من یک چهار چوب مستطیلی شکل به ابعاد : ارتفاع 60 سانتیمتر - عرض 30 سانتیمتر . و خود کلید هم در مرکز این ورق مستطیلی و یکم مایل به پایین باشه . بخاطر اینکه قسمت بالای ورق رو میخوام سوراخ کنم تا بتونم بیرون آویزونش کنم
ممنون
فقط چون با Blend ایدی ها رو چیدم سه چهارجاها یکی دو میلیمترفاصله الیدی ها فرق داره که به چشم نمیاد.(بیشتر روی زاویه های تند لوگوی تویوتا هست)
رنگ قرمز (پایه های led ) و رنگ آبی (دور کار) برش هست. رنگ سبز رو نمیخواد
ابعاد هم 27در65سانت
روی پلی کربناب بزنی بهتر از پلکسی هست. پلکسی به مرور زمان کدر میشه و شکم میندازه
نکته : هیچ موقع اسپم نزن!!!! کلاهمون میره توی هم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هااین هم با چینش led
فقط چون با Blend ایدی ها رو چیدم سه چهارجاها یکی دو میلیمترفاصله الیدی ها فرق داره که به چشم نمیاد.(بیشتر روی زاویه های تند لوگوی تویوتا هست)
رنگ قرمز (پایه های led ) و رنگ آبی (دور کار) برش هست. رنگ سبز رو نمیخواد
ابعاد هم 27در65سانت
روی پلی کربناب بزنی بهتر از پلکسی هست. پلکسی به مرور زمان کدر میشه و شکم میندازه
نکته : هیچ موقع اسپم نزن!!!! کلاهمون میره توی هم
خیلی ممنون مهندس . خدا خیرت بده .
فقط یه سوال : توی این طرح چینش یه خط منحنی که روی طرح کلید قبلی بود حذف شده نمیشد اونم باشه ؟؟ من همین فایل رو بدم بیرون برام سوراخکاری میکنن یا نیازه کاره دیگه ای بکنم ؟
بازم تشکر میکنمجدیدترین ویرایش توسط rahwar; ۱۱:۳۸ ۱۳۹۶/۰۷/۱۶.خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط rahwar نمایش پست هاسلام
خیلی ممنون مهندس . خدا خیرت بده .
فقط یه سوال : توی این طرح چینش یه خط منحنی که روی طرح کلید قبلی بود حذف شده نمیشد اونم باشه ؟؟ من همین فایل رو بدم بیرون برام سوراخکاری میکنن یا نیازه کاره دیگه ای بکنم ؟
بازم تشکر میکنم
اگر هم میخوای لوگو بهتر دیده میشه کلید رو با led قرمز کار کن خود لوگو رو با سبز بزن.
فایل آماده هست کار دیگه ای نمیخواد. موقع لیزر کاری این رو به مغازه دار بگو : ((رنگ قرمز (پایه های led ) و رنگ آبی (دور کار) برش هست. رنگ سبز رو نمیخواد))
روی ورق پلی کربنات هم کار کنی بهتر از پلکسی هست.
یه چی یادم رفت بگم. تعداد کل الیدی ها 563 تا هست که خود کلید 404عدد الیدی میخواد که 430تا بگیری بهتره
لوگو تویوتا هم 159 تا میخواد که باز 175 تا بگیری بهتره.
تعداد بیشتر به خاطر این هست اگه تابلو اولت باشه موقع مونتاز چندتا الیدی رو خراب میکنی یا خوود الیدی ها گاها یکی دوتا معیوب توش هست
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست هااگه اون خط رو حذف نمیکردم اونموقع لوگوی تویوتا خیلی کوچیک میشد که موقع روشن شدن فقط یه دایره تو پر دیده میشد.
اگر هم میخوای لوگو بهتر دیده میشه کلید رو با led قرمز کار کن خود لوگو رو با سبز بزن.
فایل آماده هست کار دیگه ای نمیخواد. موقع لیزر کاری این رو به مغازه دار بگو : ((رنگ قرمز (پایه های led ) و رنگ آبی (دور کار) برش هست. رنگ سبز رو نمیخواد))
روی ورق پلی کربنات هم کار کنی بهتر از پلکسی هست.
سلام . خیلی خیلی ممنون مهندس جان . پس ورقشو در صورت امکان پلی کربنات میزنم طبق توصیه ای که کردید .
یه چی یادم رفت بگم. تعداد کل الیدی ها 563 تا هست که خود کلید 404عدد الیدی میخواد که 430تا بگیری بهتره
لوگو تویوتا هم 159 تا میخواد که باز 175 تا بگیری بهتره.
تعداد بیشتر به خاطر این هست اگه تابلو اولت باشه موقع مونتاز چندتا الیدی رو خراب میکنی یا خوود الیدی ها گاها یکی دوتا معیوب توش هست
مچکرخواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
دیدگاه
-
پاسخ : [آموزش] کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با Corel Draw و LED Tool
سلام
راستی مهندس غفارزاده من میخوام با همون رنگ led هایی که گفتین تابلو رو بزنم . میخواستم به روش سری و سپس موازی همراه با مقاومت کار کنم .
اول اینکه از چه منبع تغذیه ای استفاده کنم و دوم اینکه led هارو چندتایی سری کنم و از چه مقاومتی استفاده کنم . و اینکه ورق استفاده شده برای تابلو چند میلیمتری باشد ؟؟؟
ممنونم از راهنماییتونجدیدترین ویرایش توسط rahwar; ۲۲:۳۴ ۱۳۹۶/۰۷/۱۷.خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
دیدگاه
دیدگاه