سلام
اقای ریاحی ممنون
من دارم کسب اطلاعات میکنم
این طرح رو پلکسی رو قیمت دارین ؟ جایی هم هس خودشون طرح رو بزنن و با شما کار کنن ( هزینه طراحی رو چند میگیرن ) ؟؟
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
سلام
اقای ریاحی ممنون
من دارم کسب اطلاعات میکنم
این طرح رو پلکسی رو قیمت دارین ؟ جایی هم هس خودشون طرح رو بزنن و با شما کار کنن ( هزینه طراحی رو چند میگیرن ) ؟؟
پلکس که مت مربعی 80 تومن اگه میخای تابلو ال ایدی بزنی باید طرحت را درست کنی بعد بدی لیزر اما به نظر من فیبر مسی واسه کارت بهتره بنده خودم طراحی می کنم شما روش را انتخاب کن طراحیش می کنم واست :read:
یه برد سوراخ دار رو رنگ زدم چجوری ال ای دی ها رو فیکس و ثابت کنم؟باید چسب بزنم؟(بعد اگه بخوام یکی رو تعویض کنم...) یا با همون لحیمی که پایه های هر LED میخورن کافییه؟
شرمنده اقا که من بازم نفهمیدم و زیاد سوال میکنم(به اون لینکی که دادین سر زدم):
اند های روی هر سطر رو به هم و کاتد های روی هر ستون رو به هم وصل کنم؟
طول کابل فلتی که از این سطر و ستون ها میگیرم چقدر باشه؟
یه منبع تغذیه 5 ولت 5 امپر برای 320 تا LED کافییه؟
پلکس که مت مربعی 80 تومن اگه میخای تابلو ال ایدی بزنی باید طرحت را درست کنی بعد بدی لیزر اما به نظر من فیبر مسی واسه کارت بهتره بنده خودم طراحی می کنم شما روش را انتخاب کن طراحیش می کنم واست :read:
این 80 هزاره یا 80 تا تک تومن
اخا جاش رو سقفه و قالب خاصی داره بازم باهاش صحبت کنم به چشم
شما چند میگیری طراحی ؟
از لحاظ مداری باید دقت کنی و سعی کن جوری کار کنی که کمترین زحمت از لحاظ لحیم کاری و تمیزی کار داشته باشی
به نظر من اگه راه داره تا قشنگ به هم چفت شن بهتره ، بازم از دوستان بپرس
از لحاظ مداری باید دقت کنی و سعی کن جوری کار کنی که کمترین زحمت از لحاظ لحیم کاری و تمیزی کار داشته باشی
به نظر من اگه راه داره تا قشنگ به هم چفت شن بهتره ، بازم از دوستان بپرس
اره اون یه ردیف سوراخی که بین LEDها دیده میشه یه کم رو اعصابمه ولی از این چفت تر چندتا مشکل پیش میاد:اگه یه خونه نزدیک تر بشن LED ها رو هم میفتن و جا نمیخوره-اندازه تابلو از این هم کوچک تر میشه-شلوغی پشت تابلو خیلی زیادتر میشه.
اره اون یه ردیف سوراخی که بین LEDها دیده میشه یه کم رو اعصابمه ولی از این چفت تر چندتا مشکل پیش میاد:اگه یه خونه نزدیک تر بشن LED ها رو هم میفتن و جا نمیخوره-اندازه تابلو از این هم کوچک تر میشه-شلوغی پشت تابلو خیلی زیادتر میشه.
حالا مطمئنی مدارش ج میده این همه وقت میخوای بزاری ؟
ردیفایی که باید به هم وصل شن سریع یه سیم تلفن رو لخت کن و سرتاسرش بزار و لحیم کن
اینجوری سریتر میشه
حالا مطمئنی مدارش ج میده این همه وقت میخوای بزاری ؟
ردیفایی که باید به هم وصل شن سریع یه سیم تلفن رو لخت کن و سرتاسرش بزار و لحیم کن
اینجوری سریتر میشه
نه :cry2:.
حتی مطمین نیستم درسته که باید اندهای هر سطر رو به هم و کاتد های هرستون رو به هم وصل کرد!چند بار پرسیدم هنوز کسی جواب نداده
چاره ای نیست باید خودم تجربشو بدست بیارم :read:.حداقل اگه یه عکس از پشت یه تابلو کسی میزاشت خیلی کمک میکرد.
4094 هم نتونستم پیدا کنم بجاش میخوام 74HC59581 بزارم که احتمال مشکل رو بیشتر میکنه.
ببین 16سانت در نیم متر میخوای تابلو بزنی ؟قیمت اماده بیرونشو گرفتی ؟
AT89C51RD2
من با این ای سی یه پرو زه دارم ولی برنامه نویسیش کامل نیس
یه برنامه میدی (هگزش کن ) تا ببینم چی میشه ؟
ویرایش :
اگرم بخوای یه فایل ااد پروتئوس 210 ال ای دی دارم بزارم
فقط باید یکم تغیررش بدی همین
ببین 16سانت در نیم متر میخوای تابلو بزنی ؟قیمت اماده بیرونشو گرفتی ؟
AT89C51RD2
من با این ای سی یه پرو زه دارم ولی برنامه نویسیش کامل نیس
یه برنامه میدی (هگزش کن ) تا ببینم چی میشه ؟
تعداد ال ای دی 40*8=320 تاس اندازش چون نزدیک به هم گرفتم شد 31*7 سانت :cry:.
قیمت امادشو ندارم ولی حدودا 120 تومن بدون قاب و تغذیه هزینه قطعات شد(ال ای دی کلاهی 5 میلی HG گرفتم).
من هنوز به برنامه نویسیش نرسیدم.برنامه (C)همین مدار رو روی کاغذ دارم که متنو از چپ به راست حرکت میده و کد حروف هاش(برای همین 40*8 هست) انگلیسیه من میخوام فارسی باشه باید کد هاشو خودم دربیارم ولی چون تعداد سطرهاش کمه متن فارسی رو فک نکنم زیاد جالب نشون بده.اگه میخواین عکس برنامشو براتون بزارم.اگه خود برنامه (یا hex)رو هم میخواین نوشتم براتون میزارم.
تعداد ال ای دی 40*8=320 تاس اندازش چون نزدیک به هم گرفتم شد 31*7 سانت :cry:.
قیمت امادشو ندارم ولی حدودا 120 تومن بدون قاب و تغذیه هزینه قطعات شد(ال ای دی کلاهی 5 میلی HG گرفتم).
من هنوز به برنامه نویسیش نرسیدم.برنامه (C)همین مدار رو روی کاغذ دارم که متنو از چپ به راست حرکت میده و کد حروف هاش(برای همین 40*8 هست) انگلیسیه من میخوام فارسی باشه باید کد هاشو خودم دربیارم ولی چون تعداد سطرهاش کمه متن فارسی رو فک نکنم زیاد جالب نشون بده.اگه میخواین عکس برنامشو براتون بزارم.اگه خود برنامه (یا hex)رو هم میخواین نوشتم براتون میزارم.
سلام من 2تا شو از نت دانلود کردم برات میزارم
ایشالله بدردت بخوره
امادش مگه چند بود ؟؟؟؟؟؟؟؟
دیدگاه