اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آبی شدن صفحه نمایش در تلوزیون سامسونگ ( لطفا کمک کنید )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آبی شدن صفحه نمایش در تلوزیون سامسونگ ( لطفا کمک کنید )

با سلام
    tv ما هم همین مدارو داشت. این مشکل رو پیدا کرده بود.
    همون کارایی که بهت گفتم رو انجام بده نیازی نیست جایی بری؟
    خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
    خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
      امین جان این سوالای منم از دوستت بپرسی ممنون می شم.
      به روی چشم
      نوشته اصلی توسط rahwar
      با سلام
      tv ما هم همین مدارو داشت. این مشکل رو پیدا کرده بود.
      همون کارایی که بهت گفتم رو انجام بده نیازی نیست جایی بری؟
      چقدر عصبانی :eek: ضمن تشکر از راهنمایی شما
      این دوست من چون کارش اینه و من در این موضوع هیچ تجربه ای نداشتم به خاطر همین ترجیح دادم برم پیشش و از ایشون کمک بگیرم چون من با قسمت های مدارات تلوزیون آشنا نیستم حتی با وجود راهنمایی ممکنه نتونم تو کوتاه مدت رفع عیب کنم ( چون تو تعمیر تلوزیون عجله دارم ) :redface:
      [hr]
      راستی الان پیشش بودم ptc رو عوض کرد و بعضی از قسمت ها رو تمیز کاری و لحیم کاری شون رو عوض کرد ولی تاثیری نداشت به خاطر همین تلوزیون رو پیشش گذاشتم تا امشب بیشتر بررسی کنه میگفت شاید از لامپ تصویر باشه
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

و خداوند قانون کپی رایت را آفرید!!!!!!
        با سلام به دوست عزیز من که نوشتم به نقل یکی از دوستان :mrgreen:
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
          یه سوال داشتم.
          قسمتی که نو عکس با دایره آبی مشخص شده چیه؟کارش چیه؟

و اینکه high voltage که می گن تو تلویزیون ها هست مربوط به کدوم قسمت می شه؟
          ترانس High Voltage است و این ولتاژ بالا برای لامپ تلوزیون تولید میشه تا الکترون های تولید شده توسط gun لامپ به سمت صفحه لامپ کشیده بشن
          [hr]
          متاسفانه این تلوزیون کزایی درست نشد و احتمالا باید آی سی rgb عوض بشه (همون آی سی روی برد پشت لامپ ) یا هم باید لامپ عوض بشه که برای این کارا باید ببرم پیش کسی دیگه ای :angry:
          راستی تو این مدل تلوزیون بعد از روشن کردن توسط کنترل میشه با فشردن کلید های (display+menu+mute ) وارد code service این تلوزیون شد و بعضی تنظیمات رو اونجا انجام داد که حتی میشه بعضی کانال ها رو قفل کرد :rolleyes:
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

آقا پس چه شد . مشکل تلویزیون حل شد ؟ :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rahwar
              آقا پس چه شد . مشکل تلویزیون حل شد ؟ :question: :question: :question: :question:
              نه رفت برای بعد 13 به در :angry:
              [hr]

دیدگاه

آقا تلویزیون بعضی وقتها کم رنگ می شه بعضی وقتها هم خوب نشون می ده کسی می دونه عیبش از کجاست؟

دیدگاه

نه رفت برای بعد 13 به در
                  درست نشد امین خان؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
                    درست نشد امین خان؟ oo:
                    نه بردم نمایندگی سامسونگ از شنبه دارن روش کار می کنن ولی هنوز نتونستن درست کنن :angry: شانس مایه دیگه ، یعنی طوری از کار افتاده که فکر نکنم درست بشو باشه :sad: همین صبح خبر گرفتم می گن باید سرپرست کارگاه همون نمایندگی بیاد نگاه بندازه ببینه چشه :surprised: اونا هم می گفتن احتمالا از لامپ تصویره :angry:
                    [hr]

دیدگاه

من فکر می کردم تلویزیونای CRT دیگه منقرض شدن و تعمیرشون بازاری نداره!!!
                      ولی مثل اینکه بازارش بدم نیستا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amiri33
                        من فکر می کردم تلویزیونای CRT دیگه منقرض شدن و تعمیرشون بازاری نداره!!!
                        ولی مثل اینکه بازارش بدم نیستا
                        منقرض که شدن :mrgreen: ولی یه تعدادی موندن که هنوز دار فانی رو وداع نگفتن
                        [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امین غفاری
                          نه بردم نمایندگی سامسونگ از شنبه دارن روش کار می کنن ولی هنوز نتونستن درست کنن :angry: شانس مایه دیگه ، یعنی طوری از کار افتاده که فکر نکنم درست بشو باشه :sad: همین صبح خبر گرفتم می گن باید سرپرست کارگاه همون نمایندگی بیاد نگاه بندازه ببینه چشه :surprised: اونا هم می گفتن احتمالا از لامپ تصویره :angry:
                          با سلام
                          با این وجود کاش خود قبلش یه حرکتی روش پیاده میکردی.ترس نداشت دیگه.مگه چقدر ارزش داشت.اینطوری تجربه ای هم پیدا میکردی.البته من وبقیه دوستان که تجربیاتی در اختیار شما گذاشتیم اما خب خریدار نداشت. :angry: :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X