اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در محافظ برق دیجیتال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در محافظ برق دیجیتال

سلام و وقت بخیر به همه دوستان محترم
    این محافظ برق دیجیتال جدای نمایشگر سه تا چراغ هم داره که از چپ به راست میشه ولت، تایمر و اوت یا همون قرمز، زرد و سبز خودمون
    مشکلی که داشت روشنش که میکردی چراق ولتش روشن میشد و تایمر هم نوسانی عدد نشون میداد
    بازش کردم
    چهارتا خازن 10 ولت 1000 میکرو باد کرده بود
    دوتا 100 میکرو و یه 10 و 4.7 میکرو هم ظرفیت و esr ش مشکل داشت
    دوتا ترانزیستورهای نزدیک رله هم اتصال بود
    قطعات تعویض شدند
    الان یه لحظه میره رو تایمر یک ثانیه کم میکنه و بعد نمایشگر رو عددثابت شروع به چشمک زدن دوباره چراغ ولت روشن میشه
    مابقی قطعات تست شده هستند
    در مدار هم نوسان ولتاژ دارم جز سر خازن نمونه گیر
    البته رو خازن صافی هم نوسان یکی دو ولت هست که بخاطر چشمک زدن نمایشگره
    میکروش هم ATMEGA48-20PU هستش که وقتی از مدار جداش میکنم تموم نوسانات برطرف میشه البته ال ای دی و نمایشگر دیگه کار نمیکنه
    ولتاژ مرجع حدود 5 و چنددهم میلی ولت با یک دیود زنر تثبیت شده و ولتاژ نمونه گیر هم با یه مولتی ترن قابل تنظیم که با چرخوندن ولوم مولتی ترن هیچ تاثیری در عملکرد محافظ نداشته
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

نوشته اصلی توسط دیوانه الکترونیک نمایش پست ها
    سلام و وقت بخیر به همه دوستان محترم
    این محافظ برق دیجیتال جدای نمایشگر سه تا چراغ هم داره که از چپ به راست میشه ولت، تایمر و اوت یا همون قرمز، زرد و سبز خودمون
    مشکلی که داشت روشنش که میکردی چراق ولتش روشن میشد و تایمر هم نوسانی عدد نشون میداد
    بازش کردم
    چهارتا خازن 10 ولت 1000 میکرو باد کرده بود
    دوتا 100 میکرو و یه 10 و 4.7 میکرو هم ظرفیت و esr ش مشکل داشت
    دوتا ترانزیستورهای نزدیک رله هم اتصال بود
    قطعات تعویض شدند
    الان یه لحظه میره رو تایمر یک ثانیه کم میکنه و بعد نمایشگر رو عددثابت شروع به چشمک زدن دوباره چراغ ولت روشن میشه
    مابقی قطعات تست شده هستند
    در مدار هم نوسان ولتاژ دارم جز سر خازن نمونه گیر
    البته رو خازن صافی هم نوسان یکی دو ولت هست که بخاطر چشمک زدن نمایشگره
    میکروش هم ATMEGA48-20PU هستش که وقتی از مدار جداش میکنم تموم نوسانات برطرف میشه البته ال ای دی و نمایشگر دیگه کار نمیکنه
    ولتاژ مرجع حدود 5 و چنددهم میلی ولت با یک دیود زنر تثبیت شده و ولتاژ نمونه گیر هم با یه مولتی ترن قابل تنظیم که با چرخوندن ولوم مولتی ترن هیچ تاثیری در عملکرد محافظ نداشته
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    درود...
    اولین گام خازن ورودی ولتاژ که نقش منبع تغذیه خازنی را دارد عوض کنید ....(اکثر برد ها از خازن پلی استر با شماره 684 استفاده میکنند!!!)
    اگر مشکل حل نشد پل دیود را تست بکنید ...
    بعد هم دیود زنر ....
    باید مشکلات حل بشوند!
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام و خسته نباشیددوستان مشکل ما همنوز پا برجاست
      یه سوالی دارم خدمت عزیزان همونطو که گفتم میکروی این برد ATMEGA48-20PU هستش
      مشکل اینجاست که پایه شماره 21 این آیسی پایه رفرنس یا همون مرجع هستش که با یک lm336 باید تثبیت بشه رو ولتاژ 2.5 ولت
      ولی من ولتاژ 3.2 تا 3.5 دارم مسیر این پایه هم از دیود زنر 5 ولت مقاومت 390 اهم و یه مقاومت 1 اهم تشکیل شده
      هر ترفندی بکار آورد نتونستم ولتاژ این پایه رو به 2.5 برسونم
      محض امتحان این مسیر و قطع کردم یعنی 1 اهم و برداشتم عملا نباید رو پایه 21 میکرو ولتاژی نشون بده ولی باز هم همون 3.2 رو دارم
      الان یعنی پایه رفرنس میکرو آسیب دیده
      جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۸:۲۰ ۱۴۰۳/۰۳/۲۰.

دیدگاه

سلام و خسته نباشیددوستان مشکل ما همنوز پا برجاست
        یه سوالی دارم خدمت عزیزان همونطو که گفتم میکروی این برد ATMEGA48-20PU هستش
        مشکل اینجاست که پایه شماره 21 این آیسی پایه رفرنس یا همون مرجع هستش که با یک lm336 باید تثبیت بشه رو ولتاژ 2.5 ولت
        ولی من ولتاژ 3.2 تا 3.5 دارم مسیر این پایه هم از دیود زنر 5 ولت مقاومت 390 اهم و یه مقاومت 1 اهم تشکیل شده
        هر ترفندی بکار آورد نتونستم ولتاژ این پایه رو به 2.5 برسونم
        محض امتحان این مسیر و قطع کردم یعنی 1 اهم و برداشتم عملا نباید رو پایه 21 میکرو ولتاژی نشون بده ولی باز هم همون 3.2 رو دارم
        الان یعنی پایه رفرنس میکرو آسیب دیده
        با سلام، بله همینطور هست، پایه مورد نظر دچار نشتی به VCC شده.
        البته احتمال احیا کردن وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام، بله همینطور هست، پایه مورد نظر دچار نشتی به VCC شده.
          البته احتمال احیا کردن وجود داره.
          ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میشه احیاش کرد

دیدگاه

ممنون میشم راهنمایی کنید که چطور میشه احیاش کرد
            یک منبع تغذیه متغییر لازم دارید که ولتاژ خروجی رو باید در حد ۶ ولت تنظیم کنید.
            قطب مثبت به VCC میکروکنترلر و قطب منفی به پایه مد نظر ( REF ) اعمال کنید.
            در اینصورت میکروکنترلر در لحظات اولیه جریان بالایی میکشه و باعث قطع شدن دیود یا ترانزیستور داخلی آسیب دیده میشه، و پس از چند ثانیه جریان کشی به چند میلی آمپر کاهش پیدا میکنه و پین مد نظر احیا میشه.
            البته این احتمال هم هست که این روش کارساز نباشه که در اینصورت پین میکروکنترلر دار فانی رو وداع گفته و شاید تنها روش باقی مونده پروگرام کردن میکروکنترلر با برنامه جدید و ولتاژ مرجع داخلی باشه که خب، افراد کمی این کار رو میکنن

دیدگاه

یک منبع تغذیه متغییر لازم دارید که ولتاژ خروجی رو باید در حد ۶ ولت تنظیم کنید.
              قطب مثبت به VCC میکروکنترلر و قطب منفی به پایه مد نظر ( REF ) اعمال کنید.
              در اینصورت میکروکنترلر در لحظات اولیه جریان بالایی میکشه و باعث قطع شدن دیود یا ترانزیستور داخلی آسیب دیده میشه، و پس از چند ثانیه جریان کشی به چند میلی آمپر کاهش پیدا میکنه و پین مد نظر احیا میشه.
              البته این احتمال هم هست که این روش کارساز نباشه که در اینصورت پین میکروکنترلر دار فانی رو وداع گفته و شاید تنها روش باقی مونده پروگرام کردن میکروکنترلر با برنامه جدید و ولتاژ مرجع داخلی باشه که خب، افراد کمی این کار رو میکنن
              درود دوست عزیز
              ممنونم از راهنمایی شما
              دوتا سوال داشتم اول اینکه این میکرو دوتا پایه تغذیه داره که یکیش پایه 7 با vcc و دیگری پایه 20 با Avcc مشخص شده منظور شما اینکه 6 ولت و به پایه 7 بزنم
              دومین سوالم اینکه ولتاژ و باید لحظه ای اعمال کنم یا نه یه تایمی نگهدارم
              ممنونم میشم

دیدگاه

درود دوست عزیز
                ممنونم از راهنمایی شما
                دوتا سوال داشتم اول اینکه این میکرو دوتا پایه تغذیه داره که یکیش پایه 7 با vcc و دیگری پایه 20 با Avcc مشخص شده منظور شما اینکه 6 ولت و به پایه 7 بزنم
                دومین سوالم اینکه ولتاژ و باید لحظه ای اعمال کنم یا نه یه تایمی نگهدارم
                ممنونم میشم
                همزمان به پایه های 7و 20اعمال کنید.
                ضمنا پیشنهاد میکنم آمپر متر هم سری کنید.
                اول با ۵ ولت انجام بدید و پالسی اعمال کنید و بعد چند ثانیه نگه دارید.
                جریان کشی در حد نیم آمپر خوبه .

دیدگاه

همزمان به پایه های 7و 20اعمال کنید.
                  ضمنا پیشنهاد میکنم آمپر متر هم سری کنید.
                  اول با ۵ ولت انجام بدید و پالسی اعمال کنید و بعد چند ثانیه نگه دارید.
                  جریان کشی در حد نیم آمپر خوبه .
                  سلام وقتتون بخیر طبق فرمایشات شما عمل کردم ولی در کاهش جریان چیزی مشاهده نشد از 5 ولت به سمت 6 ولت در حد میلی ولت بالا رفتم و بصورت پالسی و ثابت ولی تغییرات در حد صدم اصلا به چشم نمیومد
                  واینکه در تست دیود پایه 7 و 21 که پایه های مورد نظر ما بودن از هر دوطرف تقریبا عددی برابر نشون میده از یک طرف (1.381) و از طرف دیگه(1.803)

دیدگاه

سلام وقتتون بخیر طبق فرمایشات شما عمل کردم ولی در کاهش جریان چیزی مشاهده نشد از 5 ولت به سمت 6 ولت در حد میلی ولت بالا رفتم و بصورت پالسی و ثابت ولی تغییرات در حد صدم اصلا به چشم نمیومد
                    واینکه در تست دیود پایه 7 و 21 که پایه های مورد نظر ما بودن از هر دوطرف تقریبا عددی برابر نشون میده از یک طرف (1.381) و از طرف دیگه(1.803)
                    درود، چقدر جریان کشی داشتید؟
                    اگر جریان کشی خاصی مشاهده نکردید، کار از احیا گذشته.

دیدگاه

درود، چقدر جریان کشی داشتید؟
                      اگر جریان کشی خاصی مشاهده نکردید، کار از احیا گذشته.
                      سلام و وقت بخیر
                      معذرت میخوام از بابت اینهمه تاخیر
                      جریان حول حوش 70 80 میلی آمپر حتی بیشتر مولتی متر نشون میداد
                      راستش منم ناامید شدم و ولتاژ و درحد 7 تا7.5 کردم یه دو سه بار پالسی و بعدش در حد 5 تا 6 ثانیه ثابت قرار دادم
                      حالا نمیدونم درست شد یا نه کلا میکرو سوخت هنوز روی برد تست نکردم
                      ولی ولتاژ 3 و خرده ایکه روپایه 21 داشتم دیگه وجود نداره و همینطور تست دیودی قبل تر گفته بودم از هر دوطرف برابر بود الان از یک طرف در حد یک دیود و از طرف دیگه ol
                      جریانی هم که میکشه 11 تا 11.5 میلی آمپر هستش
                      یه چیز دیگه شاید مهم باشه یا نه و اینکه قبلا به میکرو ولتاژمیدادم تغذیه 1 صدم و نشون میداد ولیالان دیگه نه
                      جدیدترین ویرایش توسط دیوانه الکترونیک; ۱۲:۲۳ ۱۴۰۳/۰۵/۰۸.

دیدگاه

سلام و وقت بخیر
                        معذرت میخوام از بابت اینهمه تاخیر
                        جریان حول حوش 70 80 میلی آمپر حتی بیشتر مولتی متر نشون میداد
                        راستش منم ناامید شدم و ولتاژ و درحد 7 تا7.5 کردم یه دو سه بار پالسی و بعدش در حد 5 تا 6 ثانیه ثابت قرار دادم
                        حالا نمیدونم درست شد یا نه کلا میکرو سوخت هنوز روی برد تست نکردم
                        ولی ولتاژ 3 و خرده ایکه روپایه 21 داشتم دیگه وجود نداره و همینطور تست دیودی قبل تر گفته بودم از هر دوطرف برابر بود الان از یک طرف در حد یک دیود و از طرف دیگه ol
                        جریانی هم که میکشه 11 تا 11.5 میلی آمپر هستش
                        یه چیز دیگه شاید مهم باشه یا نه و اینکه قبلا به میکرو ولتاژمیدادم تغذیه 1 صدم و نشون میداد ولیالان دیگه نه
                        سلام مجدد،
                        خب همین که جریان کشی داشتید نشانه خوبی بوده.
                        الان میتونید بذارید روی کار.
                        هر چند احتمال سوختن میکروکنترلر هم کم نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X