سلام و وقت بخیر به همه دوستان محترم

این محافظ برق دیجیتال جدای نمایشگر سه تا چراغ هم داره که از چپ به راست میشه ولت، تایمر و اوت یا همون قرمز، زرد و سبز خودمون
مشکلی که داشت روشنش که میکردی چراق ولتش روشن میشد و تایمر هم نوسانی عدد نشون میداد
بازش کردم
چهارتا خازن 10 ولت 1000 میکرو باد کرده بود
دوتا 100 میکرو و یه 10 و 4.7 میکرو هم ظرفیت و esr ش مشکل داشت
دوتا ترانزیستورهای نزدیک رله هم اتصال بود
قطعات تعویض شدند
الان یه لحظه میره رو تایمر یک ثانیه کم میکنه و بعد نمایشگر رو عددثابت شروع به چشمک زدن دوباره چراغ ولت روشن میشه
مابقی قطعات تست شده هستند
در مدار هم نوسان ولتاژ دارم جز سر خازن نمونه گیر
البته رو خازن صافی هم نوسان یکی دو ولت هست که بخاطر چشمک زدن نمایشگره
میکروش هم ATMEGA48-20PU هستش که وقتی از مدار جداش میکنم تموم نوسانات برطرف میشه البته ال ای دی و نمایشگر دیگه کار نمیکنه
ولتاژ مرجع حدود 5 و چنددهم میلی ولت با یک دیود زنر تثبیت شده و ولتاژ نمونه گیر هم با یه مولتی ترن قابل تنظیم که با چرخوندن ولوم مولتی ترن هیچ تاثیری در عملکرد محافظ نداشته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشکلی که داشت روشنش که میکردی چراق ولتش روشن میشد و تایمر هم نوسانی عدد نشون میداد
بازش کردم
چهارتا خازن 10 ولت 1000 میکرو باد کرده بود
دوتا 100 میکرو و یه 10 و 4.7 میکرو هم ظرفیت و esr ش مشکل داشت
دوتا ترانزیستورهای نزدیک رله هم اتصال بود
قطعات تعویض شدند
الان یه لحظه میره رو تایمر یک ثانیه کم میکنه و بعد نمایشگر رو عددثابت شروع به چشمک زدن دوباره چراغ ولت روشن میشه
مابقی قطعات تست شده هستند
در مدار هم نوسان ولتاژ دارم جز سر خازن نمونه گیر
البته رو خازن صافی هم نوسان یکی دو ولت هست که بخاطر چشمک زدن نمایشگره
میکروش هم ATMEGA48-20PU هستش که وقتی از مدار جداش میکنم تموم نوسانات برطرف میشه البته ال ای دی و نمایشگر دیگه کار نمیکنه
ولتاژ مرجع حدود 5 و چنددهم میلی ولت با یک دیود زنر تثبیت شده و ولتاژ نمونه گیر هم با یه مولتی ترن قابل تنظیم که با چرخوندن ولوم مولتی ترن هیچ تاثیری در عملکرد محافظ نداشته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
دیدگاه