اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین برند لپ تاپ ار لحاظ کارایی و قیمت و طول عمر و هرسه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین برند لپ تاپ ار لحاظ کارایی و قی&#1605

اصلا به نظرم مارک و برند مهم نیست
    asus که همه تعریفش میکنن خریدم سر یه هفته رفت گارانتی
    برگشت حالا هنوز یک ماه نشده داره بازم عیب پیدا میکنه
    نیوتن غلط کرد !
    واسه بعضی عمل ها
    هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

پاسخ : بهترین برند لپ تاپ ار لحاظ کارایی و قی&#1605

برای نیاز های مختلف و در رنج های قیمتی مختلف برند های مختلفی خوب فعالیت میکنند و مورد هدف قرار میدن اون رنج بازار رو ...
      ببینید چه نیاز و بودجه ای دارید ، مدل های مناسب رو پیدا کنید و با هم مقایسه کنید

با سپاس

دیدگاه

پاسخ : بهترین برند لپ تاپ ار لحاظ کارایی و قیمت و طول عمر و هرسه

منlenovo dell hp sony asus acer رو داشتم و دارم
        برای خواهر و برادر و ...

اما sony , lenovo یه چیز دیگست
        sony تو حالت روشن چند بار خورده زمین :twisted:

دیدگاه

سلام دوست عزیزم
          تو خرید سیستم کامپیوتری یه نکته رو در نظر بگیر و اون انتظاراتتو رو قبل از خرید حتما بدونی!!!! مثلن مالتی مدیا و وبگردی، پروگرامینگ، گیمینگ و یا اجرای برنامه های سنگین و یا موارد دیگه ...
          بد از اون شما هر برندی که انتخاب کنی تو اون میتونی یه مدلو بسته به انتظارتت انتخاب کنی
          من خودم عاشقه برنده اپل و و قاعدتن مک بوک پروی اخر سال جاری میلادی رو که از نظر کانفیگ همیشه بالاترین سخت افزارو داره انتخاب میکنم که واقعا یه شاهکاره مهندسیه :job: :applause:و من این رو با خیال راحت می تونم تو این سایت بیان کنم چونکه یه سایته مهندسی برقه و کسانی که تو این سایت هستن می دونن که ، تا چه مقدار طراحیه یه PCB چند لایه مشکله و اپل تا چه اندازه این فاکتوره سخت بودن رو با محدودیت فضایی و مکانی با این مهارت درامیخته و یه محصوله فوق پیشرفته به باریکیه چند ده میلیمتر رو خلق میکنه حالا بماند مک بوک ایراش که از دو سه تا برگ کاغذ حجیم تره ببنید دیگه اونو چیکار کرده کلهم تو محصولات High-End ، من اپل رو خیلی قوی تر از سونی می دونم البته منظورم از های اند ینی بودجه ی تصویب شدست نه اون کلاس بندی خاص خودش ینی یه چیزی در حدو 7 تا 10 میلیون تومن
          بده اپل هم من ایسوز و توشیبا رو خیلی قبول دارم این دو تا ، تو کیفیت معمولن کم نمیذارن و به قوله خودمون از این ورو اون ور محصول نمی زنن این رو هم با قاطعیت عرض می کنم
          اگه بودجت تو رنجه اپله و سونی های حرفه ای حتمن اپل بگیر اصن شک نکن و اگه می خوای سخت افزار خوب با قیمت مناسب داشته باشی برو به چسب به ایسوز و یا لنوو این دو تا خدایی قیمت مناسبند حالا تو هر رده بندی مصرفی که قرار بگیری منصفانه قیمت پرداخت میکنی
          یه نکته ی دیگه هم هیچ وقت قدرته یه کامپیوتره دکستاپو (Desktop) رو فراموش نکن
          مثلن من خودم یه دسکتاپو Intel Core i7 4770K با 16 GB رم و یا بیشتر با یه هارد حداقل 400 500 گیگابایت حافظه ی SSD با یه مانیتوره full HD و چونکه گیمر نیستم خوشبختانه اهمیتی به کارت گرافیکی نمیدم ولی حتما یه چیزی باشه که توانایی نمایش Full HD با حداقل فرکانسه 80 و یا بالاترو داشته باشه و به همراه یه لب تاپ در حدوده یه تومن (منظورم ده میلیون ریال وجه رایج کشور بوده است :agree: ) و اینو واسه جابجایی و این ورو اون ور همراه داشته باشی حالا این دو تا سیستم رو می تونی با 4 تومن (باز هم غرض 40 میلیون ریال وجه رایج بوده) تا ببای مثلن چونکه خودم ایسزو ترجیح می دم از سری گیمینگ اون G56JK یا G551JR و یا از سری حرفه ای N اون N550 یا N56JK با قیمتای 4 میلیون تومن بگیرم این جوری به بنفع تر واسه کاربرای حرفه ای
          حالا اگه خدا هم بهت داد هر دو تا رو داشته باشی ینی هم تو خونه یه دسکتاپ حرفه ای و هم برای خارج از منزل یک لبتاپ حرفه ای که نوره علی نوره این دیگه حرفی تو این زمینه ندارم :nice:
          اگه خواستی تو زمینه چگونگی انتخاب سی پی یو لبتاپ هم اطلاعات داشته باشی باز در خدمتم فعلن اینارو داشته باشید :agree:
          You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
            من و دوستم 1 سال پیش با هم لپتاپ خریدیم.
            من دل خریدم.اون لنوو خرید.
            الان لبتاپ من مثل جنازه شده.اما لپتاپ اون هیچ چیزش نشده.با اینکه که من خیلی مراقبم ولی اون برعکس منه.لنوو بدنش خیلی محکمه.قبلا لنوو داشتم.
            لپتاپ دل خودم بدنش مثل اسباب بازی میمونه.همه جاش ترک گرفته.اسپیکر سمت چپش سوخته.باطریش خراب شده.
            یکی از دوستامم لپتاپ ایسر خریده بود نو.باطریش 10 دقیقه بیشتر نگه نمیداشت.برد نمایندگی باطریشو واسش عوض کردن مجانی.

من بشدت موافق بااین نظردوستمون .
            منم دل دارم چندماه اول که اسپیکرهاش کلاازکارافتاد.بعدرنگش رفت (ازیکی ازتعمیرکاران پرسیدم گفت شایدمال عرق دستت خیلی اسیدی ooبعدازمدتی (اینبارطولانی تر)درایوسی دی اش بازنشسته شد.بعددرحال حاضرباطریش10دقیقه به زورباطری نگه می دارد.
            دل نخر.
            به نظرم فوجیتسو ( چندملیتیhttp://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%...AA%D8%B3%D9%88)
            توشیبا،ایسر،ایسوز
            برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

فقط ایسوی سری N

من خودم یه i5 سری N دارم و کاملا راضی ام

البته قیمتشون یه کم بالا هست
              --------------------------- --------------------------

دیدگاه

آقو من ایسوس x450lدارم حدود یکساله خیلی هم راضیم تازه چند بار خورده زمین هیچ چیش نشده حتی وقتی روشن بود سیم شارژرش به پام گیر کرد افتاد ولی خیلی خوبه من که راضیم ازش
                عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X