اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زما&

یه قاعده کلی براتون می گم هر وقت جایی اسمی از آمریکا شنیدید به یاد اون بیافتید
    ((...یه مشت یهودی و فرماسونر بیکار که تو آمریکا و اسرائیل جمع شدند و هر اتفاقی که در جهان می افته می گن ما بودیم)))
    داداش خودتی
    رو پیشونی ما رو نیگا کن ببین چیزی نوشته
    مثال های جالب
    یه بار تو هاییتی که تو آفریقاس زلزله اومد
    این برادرون آمریکایی ما گفتن دیگه این چیزای ساده مثل این که تا تو یه جایی مثل ایران انفجار میشه و چیزی می ترکه می گیم ما موشک زدیم ملت رو نمی ترسونه
    گفتن باید به فکر چیزای ترسناک تری بود
    بعد گفتن ما یه تفنگ داریم که بهتون نشون نمی دیم
    دلتون بسوزه :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
    اسمش هارپ هست : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen
    یه اسلحه خوبیه :wow: :wow: :wow:
    اولین آزمایشمون رو تو هایتی انجام دادیم و این زلزله هایتی رو ما درست کردیم
    همه خبر نگاران شده بودن اینجوری oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
    یکی گفت:خب چه طوری تیر میزنه
    آمریکایی گفت :تیرش رو شما نمی بینید تیر هوایی می زنه و تو یه جایی مثل هایتی فرود می آد و زلزله ایجاد می کنه :nerd: :nerd:
    یعنی زلزله هوایی
    خب ماییم دیگه مظهر قدرت (امضا نمی دیم هااااااااا)
    ))
    این مطلب که در بالا ذکر کرد واقعی بود بازم از این سلاح ها خواستید براتون معرفی می کنم
    ضمنا می تونید از این مطلب در قسمت های طنز استفاده کنید :biggrin: :biggrin:
    راستی آمریکا قول داده که یکی از اون تیرای تفنگشو به ایرات هم بزنه :eek: :eek: :eek: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
    یه چند سالی گذشته :angry: :angry:
    مثل این که تفنگ گیر کرده :angry: :angry: :angry:
    مقام آمریکایی : (( ای بابا چرا تهران زلزله نمی آد بگیم ما بودیم ؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry

دیدگاه

پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمانی که همچنان فعال است

شما اگر که مجموعه های فیزیکدان بزرگ هاوکینگ رو دیده باشید به طور کاملا منطقی واستون توضیح میده که اینها چجوری اتفاق می افته .
      به نظر من که کاملا واقعی هستش .
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

دوست عزیز به نظر من بهتره بجای تمسخر الکی به فکر این باشی که سطح علمیت رو بالا ببری

چون زمانی که من و شما داریم دشمن رو مسخره می کنیم اونا در حال تحقیق و پژوهش هستن و سطح علمیشون رو بالا می برن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط faridnajafy
          دوست عزیز به نظر من بهتره بجای تمسخر الکی به فکر این باشی که سطح علمیت رو بالا ببری

چون زمانی که من و شما داریم دشمن رو مسخره می کنیم اونا در حال تحقیق و پژوهش هستن و سطح علمیشون رو بالا می برن
          با من بودی؟؟//

دیدگاه

داداش
            از در علم هم که وارد شی خندت می گیره
            من شخصا با یکی از اساتید علم زمین شناسی و جغرافیا در این موضوع مفصل صحبت کردم :agree:
            همه این ها رو رد می کرد :rolleyes:
            دوست من زلزله هوایی غیر ممکن هست و انجام زلزله فقط درون زمین هست و غیر ممکن هست که لایه یونسفر زمین با تابش پرتو هایی از سطح خودش موجب لرزش بشه (می فهمید یعنی محال عقلی وجود داره ) :angry:
            اینا همه عوام فریبی است مطمئین باشید اگه آمریکا سلاحی مثل هارپ یا هرچیز دیگه ای داشت تا حالا هیچ کدوم از ما اینجا به این راحتی باهم صحبت نمی کردیم :angry:
            تازه پر رو ها گفتن زلزله ژاپن هم کار اونا بوده (به نقل از یکی از سایت ها ) :angry:
            وست عزیز به نظر من بهتره بجای تمسخر الکی به فکر این باشی که سطح علمیت رو بالا ببری
            اینجانب mmh1 هستم با مدرک تحصیلی بوق و در طول زندگی ام کتاب های تاریخچه زمان و جهان در پوست گردو استیفن هاوکینگ رو تا حدود مطالعه کردم و در انجمن فیزیک شهرمون هم چندین کنفرانس در مورد زمان و اینجور چیزا دادم

اینا همه مسخره بازی یه عده دشمن هس
            ببخشید اگه یکم لحنم تند بود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زما&

نوشته اصلی توسط mmh1
              مثال های جالب
              این برادرون آمریکایی ما گفتن دیگه این چیزای ساده مثل این که تا تو یه جایی مثل ایران انفجار میشه و چیزی می ترکه می گیم ما موشک زدیم ملت رو نمی ترسونه
              گفتن باید به فکر چیزای ترسناک تری بود
              بعد گفتن ما یه تفنگ داریم که بهتون نشون نمی دیم
              دلتون بسوزه :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
              اسمش هارپ هست : :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen
              یه اسلحه خوبیه :wow: :wow: :wow:
              اولین آزمایشمون رو تو هایتی انجام دادیم و این زلزله هایتی رو ما درست کردیم
              همه خبر نگاران شده بودن اینجوری oo: oo: oo: oo: oo: oo: oo:
              یکی گفت:خب چه طوری تیر میزنه
              آمریکایی گفت :تیرش رو شما نمی بینید تیر هوایی می زنه و تو یه جایی مثل هایتی فرود می آد و زلزله ایجاد می کنه :nerd: :nerd:
              یعنی زلزله هوایی
              High Frequency Active Auroral Research Program = HAARP

دوست عزیز این مطلب رو حدود 3 سال قبل خونده بودم و راجع بهش تحقیق مختصری هم کرده بودم.جهت اطلاع این موضوع کاملا واقعی هست. هارپ یه پروژه ی عظیم هست که همچنان دانشمندان دارن روش کار میکنن.توی منطقه ی آلاسکا یه مجموعه از آنتن هایی قرار داره که باهاش این کار رو میکنن.الان اطلاعات دقیقی به خاطر ندارم ولی میدونم که زلزله ی چین- برزیل(یا شیلی دقیق یادم نیست) و طبق برخی گفته ها و شواهد زلزله ی بم از آثار همین پروژه ی هارپ هست.جهت کسب اطلاعات بیشتر میتونین کلمه ی HAARP رو سرچ بزنین.

ضمنا دوست گرامی جناب mmh1 ایجاد این زلزله به خاطر نفوذ امواج بسیار پرقدرت منعکس شده از لایه آیونسفیر(اگه اسم لایه رو اشتباه نگفته باشم) هست.این امواج رو همون آنتن های مستقر تو آلاسکا به جو میفرستن.موقع زلزله ی سیچوان تو چین، چند دقیقه قبل از وقوع زلزله توی آسمون یه قسمت به رنگ تقریبا صورتی دیده شده که همه با کنجکاوی داشتن بهش نگاه میکردن.فیلمهاش رو هم تو یوتیوب(اون موقع که یوتیوب فیلتر نبود) نگاه کرده بودم.اگه بتونین به یوتیوب دسترسی پیدا کنین حتما HAARP رو سرچ بزنین.

بد نیست این لینکها رو هم یه نگاهی بندازین:
              http://www.haarp.alaska.edu/
              http://en.wikipedia.org/wiki/High_Fr...search_Program

لینک فارسی

http://www.shia-news.com/fa/pages/?cid=12663

البته فراموش نشه که این پست اصلا به موضوع هارپ مربوط نمیشد! بحث پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمان بود.....خواهشا بحث رو منحرف نکنین!! :mrgreen:

دیدگاه

خارج از بحث
                طبق گفته های هاوکینگ
                ما اگر دور تا دور زمین رو به صورت مستقیم یک ریل قطار بکشیم . اون قطار هم قابلیتحرکت با صورت نور رو داشته باشه در 1 ثانیه هم 7 بار زمین رو دور بزنه . مسافرین این قطار اگر که 1 هفته درون این قطار باشند . وقتی بیرون بیاییند سال گذشته . oo:

دیدگاه

البته فراموش نشه که این پست اصلا به موضوع هارپ مربوط نمیشد! بحث پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زمان بود.....خواهشا بحث رو منحرف نکنین!!
                  باشه منم از این بحث خسته شدم
                  فقط می تونم بگم که هارپ یه دروغ خیلی بزرگ بود
                  مثل هلوکاست
                  علت زلزله بم و سایر زلزله ها همچون هایتی هم کاملا مشخص هست
                  زلزله بم رو می دونم
                  علتش این بود که دو صفحه عربستال و ایران که در محل بم دارای گسل هستند و دو صفحه کنار هم لغزنده هستند به هم گیر میکنند
                  و بعد از یه مدت ذخیره انرژی به یکباره آزاد می شوند و زلزله ایجاد می کند
                  بدیهی است که این امر در طول زمان اتفاق می افته نه با هارپ
                  اینا رو فراموش کن
                  درر مورد مونتاک که ما از دوم دبیرستان تا حالا در موردش بحث کردیم و به هیچ جایی نرسیدیم
                  خیلی مسخره هست
                  ببین اصولا زمان و سرعت باهم رابطه دارند که فک نکنم نیازی باشه فرمول بزارم
                  با افزایش سرعت یا افزایش جاذبه سرعتی که ما حس می کنیم کند می شه
                  حالا من یه سوال از شما در مورد مونتاک دارم
                  بازگشت در زمان دیگه چیه که مونتاک میگه ؟؟؟؟؟؟؟
                  طبق قوانین اینیشتین شما اگر بتونی به صورت محال به سرعت نور برسی زمان برای شما نسبت به زمین صفر می شه
                  یعنی شما دیگه نیستی و وجود خارجی نداری
                  ولی بازگشت در زمان رو دیگه آمریکا باید کمک کنه
                  امیدوارم که این لحن بد من رو به دل نگیرد دوستان

دیدگاه

دوست عزیز تا حالا دیدید که خواننده های اپرا با اجرای یک نت خاص باعث لرزش شیشه های سالن میشوند؟
                    اگه شما به سمت یه جسم یه موج با فرکانس تشدید اون جسم بفرستید میتونید اون رو بشدت بلرزونید با یه انرژی کم
                    از اون اساتید هم من زیاد دیدم که هنوز نمیدونند زمین کرویه

دیدگاه

علی آقا عصبی نشو
                      داریم بحث علمی می کنیم
                      به هر حال شما می تونید با هر کی که زمین شناسی خونده صحبت کنید پروژه هارپ یه رویا بود
                      در مورد مونتاک هم بفرما فرمول
                      به من بگید که چطوری ممکنه که t منفی در بیاد

't برای یه فردی هست که مثلا داره از روی زمین یه موشک رو می بینه که مثلا 10 ثانیه طول می کشه که از مریخ بره به مشتری
                      t زمان که ساکنیم موشک بین مریخ و مشتری حس می کنند و ساعتشان نشان می دهد
                      V سرعتی است
                      c سرعت نور
                      یعنی شما می گید که اینیشتین یه حرفی زده بعد تو پروژه مونتاک حرف خودشو نقض کرده بعد هم هیچی برا تصحیح حرفش نزده

دیدگاه

dj.mendez عزیز اون بالایی با شما نبودم//

جناب mmh1 در راستای تاکید شما بر بحث علمی اگر از کمک های الهی و قدرت بلاشک ایزد یکتا به اشتباه صرف نظر کنیم
                        (مطمنا هر کشوری برای خود ابزارهایی نظامی دارد و برملا نمیکند و اسرار نظامی هستند)
                        آیا می دانید تکنولوزی نظامی هارپ ابتدا درانحصار شوروی سابق بود؟
                        آیا می دانید طوفان طبس در تاریخ پنجم اردیبهشت سال 1359 چگونه رخ داد؟

جناب mmh1 آمریکا پس از شکست در طبس توسط هارپ شوروی علل وقوع حادثه ی سوختگی افرادش در طبس را بررسی کرد و چند سال بعد بنیان تاسیسات هارپ در آلاسکا را بوجود آورد
                        که پداران ما تا سال ها از اشعه ی شوروی در طبس سخن می گفتند.

امیدوارم بدونین قضیه چیه!!!!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پروژه اسرار آمیز فیلادلفیا و تونل زما&

نوشته اصلی توسط mmh1
                          مثال های جالب

اینجانب mmh1 هستم با مدرک تحصیلی بوق و در طول زندگی ام کتاب های تاریخچه زمان و جهان در پوست گردو استیفن هاوکینگ رو تا حدود مطالعه کردم و در انجمن فیزیک شهرمون هم چندین کنفرانس در مورد زمان و اینجور چیزا دادم

اینا همه مسخره بازی یه عده دشمن هس
                          ببخشید اگه یکم لحنم تند بود
                          شما اول برو ببین هاییتی کجا هست بعد بیا نظر بده!!! متاسفم برای اون انجمنتون! شما کره زمین رو نمیشناسی در مورد جهان نظر میدی؟!! به نظرم اول از شهرتون شروع کن! امضات رو هم ویرایش کن

دیدگاه

یک طرفه به موضوع نگاه نکنید.از این بشر هر کاری بگین بر میاد.

دیدگاه

دوستان اول من یه چیزی بگم بحث علمی رو به جدل تبدیل نکنید که باعث ناراحتی می شه
                              من هم همواره به خاطر این که لحن تندم باعث ناراحتی بعضی از دوستان می شه پیشاپیش عذر می خوام
                              لطفا همه مطالبی رو که در زیر نوشتم با تمرکز و دقت زیاد بخونید و هی ساز مخالف نزنید
                              جناب mmh1 آمریکا پس از شکست در طبس توسط هارپ شوروی علل وقوع حادثه ی سوختگی افرادش در طبس را بررسی کرد و چند سال بعد بنیان تاسیسات هارپ در آلاسکا را بوجود آورد
                              که پداران ما تا سال ها از اشعه ی شوروی در طبس سخن می گفتند.
                              من احساس می کنم شما ساده به موضوع نگاه کردید
                              واقعا شما فکر می کنی که آمریکا و شوروی یه سری سلاح هایی دارن که یه گوشه نگه می دارن و اونوقت می زارن ما هرچی می خوایم بگیم
                              مثلا در مورد هلوکاست(که امیدوارم فک نکید این یکی واقعیه)هی ایران می آد صحبت می کنه و به تمسخر می گیره که اگه یادتون هم باشه تو بحث اخیری که دکتر بوق در سازمان ملل انجام داد و مسخره کرد همه حضار از صحن سازمان ملل خارج شدند
                              بعد از چند هفته یه مثلث فشار درست کردند که ایران رو له کنند (که اگه یادت باشه یکی اش این بود که گفتند یه ایرانی می خواسته سفیر عربستان رو در آمریکا ترور کنه و بعد هم موضوع به شکایت کشید و اوضاع برای ایران خیلی بد شد که ...)که البته سازگار هم نشد و ضایع شدند (و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین )
                              خب شما باید از همین جریان عبرت بگیری
                              الان یهودی ها که دارن جهان رو می گردونند از موضوع هلوکاست عصبی شدند و می یاند یه مثلث فشار درست می کنن
                              خب رفیق اینا اگه یه سلاحی مثل هارپ داشتن دیگه من و تو روز و شب نداشتیم ؟؟؟؟؟ مگه بیکار بودن مثلث فشار درست کنند ؟؟؟ یه زلزله درست می کردند و در نهایت می گفتند ما نبودیم
                              خواهش می کنم اینقدر ساده فریب جنگ روانی دشمن رو نخورید
                              موضوع طبس هم فقط رحمت الهی بود و بس
                              شما اول برو ببین هاییتی کجا هست بعد بیا نظر بده!!! متاسفم برای اون انجمنتون! شما کره زمین رو نمیشناسی در مورد جهان نظر میدی؟!! به نظرم اول از شهرتون شروع کن! امضات رو هم ویرایش کن
                              بله من اشتباه کردم و این رو می پذیرم
                              ولی این موضوع چیزی رو عوض نمی کنه رفیق
                              من تو اخبار وقتی اسم هایتی رو شنیدم دیگه به قارش گوش ندادم و چون همه سیاه پوست بودن (لا اقل اکثرا) گفتم شاید تو آفریقا باشه
                              به هر حال عذر می خوام
                              امضات رو هم ویرایش کن
                              گرماه و مهر را در دوستم نهد من مهر مولا به دو دنیا نمی دهم

یک طرفه به موضوع نگاه نکنید.از این بشر هر کاری بگین بر میاد.
                              نمی دونم چی بگم
                              جدا از فرمولی که تو پست بالا گذاشتم یه چند تا مطلب دیگه هم مونده
                              با فرض این که خدا رو قبول داریم و خلقت آدم رو اثر خدا بدونیم یه چند تا سوال از پروژه مونتاک مطرح می شه
                              خداوند برای جسم انسان محدودیت هایی قائل شده مثلا این که نمی تونه بسیط باشه ( یعنی از محدوده مکان خارج شه و به طور ساده تر مثل جن و فرشته ها و روح بشه)
                              و همچنین نمی تونه از ظرف زمان خارج شه و در زمان تصرف کنه (در این مورد موجودات غیر بسیط مانند جن و روح و فرشته هم نمی توانند و همه در این دنیا محدود به زمان اند)
                              حالا شما میگید که بی انصافیه که من می گم این غلط هست که انسان در زمان تصرف کنه و یاد همین طور در مکان
                              ضمنا دلایل عقلی دیگه ای هم وجود داره
                              شما فرض کن من یه آدمی ام که می تونم در گذشته سفر کنم
                              من می رم به 100 سال پیش و پدر بزرگم( که در اون زمان بچه هست ) رو به قتل می رسونم و به زمان خودم بر می گردم
                              حالا از همسایمون می پرسم (پدر من کی بوده ) مسلما چون پدر من اصلا وجود خارجی نداشته همسایه می گه (شما اصلا پدر نداشتی ) و از طرفی این یه محال عقلی هست که آدم بدون پدر به دنیا بیاد و اینجا برای سفر در زمان و پروژه کاملا مسخره تسلا به تناقض رسیدیم و محال عقلی ثابت شد
                              از طرفی انیشتین می گه سرعت بی نهایت سرعت نور هست (که همه دانشمندان این رو قبول دارن)
                              یه رابطه صحیح و مشهور در فیزیک وجود داره که همه با اون آشنایی داریم
                              E=1/2 * MV^2
                              این رابطه انرژی جنبشی هست که ما تو دوم دبیرستان خوندیم
                              حالا بیاید یه مسئله حل کنیم
                              فکر کن من بینهایت انرژی دارم
                              پس e مساوی با بینهایت می شه
                              از اونجایی که m رو داریم و بینهایت نیست برای این که تساوی برقرار بشه من باید سرعت بی نهایت داشته باشم که انیشتین می گه این سرعت سرعت نور هست
                              حالا بیا برعکس به مسئله نگاه کنیم
                              من اگه بخوام با جرم ثابت به سرعت نور برسم باید بی نهایت انرژی داشته باشم
                              کسی تو جهان هست که برای من انرژی بی نهایت رو توضیح بده(به همین دلیل انسان نمی تونه مثل فرشته و جن و روح باشه)
                              اگه یکم هم فکر کنید می بینید که اگه شما یه ماشین داشته باشی بخوای باهاش بی نهایت سرعت بری مصرف سوخت اون به بی نهایت میل می کنه پس رسیدن به سرعت نور محال هست که انیشتین هم گفت
                              و از طرف تنها راه غیب شدن و سفر در آینده رسیدن به سرعت نور هست طبق فرمول زیر

دوست من اگه شما بخوای مونتاک رو قبول کنی باید خیلی از فرمول ها رو که اساس اثبات فرمول های دیگه اند (مثل بالا ) رو منکر بشین
                              به همین دلیل که دیگه تو هیچ دانشگاهی حتی تو آمریکا دیگه حرفی از این داستان تخیلی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmh1
                                دوستان اول من یه چیزی بگم بحث علمی رو به جدل تبدیل نکنید که باعث ناراحتی می شه
                                من هم همواره به خاطر این که لحن تندم باعث ناراحتی بعضی از دوستان می شه پیشاپیش عذر می خوام
                                لطفا همه مطالبی رو که در زیر نوشتم با تمرکز و دقت زیاد بخونید و هی ساز مخالف نزنید
                                من احساس می کنم شما ساده به موضوع نگاه کردید
                                واقعا شما فکر می کنی که آمریکا و شوروی یه سری سلاح هایی دارن که یه گوشه نگه می دارن و اونوقت می زارن ما هرچی می خوایم بگیم
                                مثلا در مورد هلوکاست(که امیدوارم فک نکید این یکی واقعیه)هی ایران می آد صحبت می کنه و به تمسخر می گیره که اگه یادتون هم باشه تو بحث اخیری که دکتر بوق در سازمان ملل انجام داد و مسخره کرد همه حضار از صحن سازمان ملل خارج شدند
                                بعد از چند هفته یه مثلث فشار درست کردند که ایران رو له کنند (که اگه یادت باشه یکی اش این بود که گفتند یه ایرانی می خواسته سفیر عربستان رو در آمریکا ترور کنه و بعد هم موضوع به شکایت کشید و اوضاع برای ایران خیلی بد شد که ...)که البته سازگار هم نشد و ضایع شدند (و مکروا و مکر الله و الله خیر الماکرین )
                                خب شما باید از همین جریان عبرت بگیری
                                الان یهودی ها که دارن جهان رو می گردونند از موضوع هلوکاست عصبی شدند و می یاند یه مثلث فشار درست می کنن
                                خب رفیق اینا اگه یه سلاحی مثل هارپ داشتن دیگه من و تو روز و شب نداشتیم ؟؟؟؟؟ مگه بیکار بودن مثلث فشار درست کنند ؟؟؟ یه زلزله درست می کردند و در نهایت می گفتند ما نبودیم
                                خواهش می کنم اینقدر ساده فریب جنگ روانی دشمن رو نخورید
                                موضوع طبس هم فقط رحمت الهی بود و بسبله من اشتباه کردم و این رو می پذیرم
                                ولی این موضوع چیزی رو عوض نمی کنه رفیق
                                من تو اخبار وقتی اسم هایتی رو شنیدم دیگه به قارش گوش ندادم و چون همه سیاه پوست بودن (لا اقل اکثرا) گفتم شاید تو آفریقا باشه
                                به هر حال عذر می خوامگرماه و مهر را در دوستم نهد من مهر مولا به دو دنیا نمی دهم
                                نمی دونم چی بگم
                                جدا از فرمولی که تو پست بالا گذاشتم یه چند تا مطلب دیگه هم مونده
                                با فرض این که خدا رو قبول داریم و خلقت آدم رو اثر خدا بدونیم یه چند تا سوال از پروژه مونتاک مطرح می شه
                                خداوند برای جسم انسان محدودیت هایی قائل شده مثلا این که نمی تونه بسیط باشه ( یعنی از محدوده مکان خارج شه و به طور ساده تر مثل جن و فرشته ها و روح بشه)
                                و همچنین نمی تونه از ظرف زمان خارج شه و در زمان تصرف کنه (در این مورد موجودات غیر بسیط مانند جن و روح و فرشته هم نمی توانند و همه در این دنیا محدود به زمان اند)
                                حالا شما میگید که بی انصافیه که من می گم این غلط هست که انسان در زمان تصرف کنه و یاد همین طور در مکان
                                ضمنا دلایل عقلی دیگه ای هم وجود داره
                                شما فرض کن من یه آدمی ام که می تونم در گذشته سفر کنم
                                من می رم به 100 سال پیش و پدر بزرگم( که در اون زمان بچه هست ) رو به قتل می رسونم و به زمان خودم بر می گردم
                                حالا از همسایمون می پرسم (پدر من کی بوده ) مسلما چون پدر من اصلا وجود خارجی نداشته همسایه می گه (شما اصلا پدر نداشتی ) و از طرفی این یه محال عقلی هست که آدم بدون پدر به دنیا بیاد و اینجا برای سفر در زمان و پروژه کاملا مسخره تسلا به تناقض رسیدیم و محال عقلی ثابت شد
                                از طرفی انیشتین می گه سرعت بی نهایت سرعت نور هست (که همه دانشمندان این رو قبول دارن)
                                یه رابطه صحیح و مشهور در فیزیک وجود داره که همه با اون آشنایی داریم
                                E=1/2 * MV^2
                                این رابطه انرژی جنبشی هست که ما تو دوم دبیرستان خوندیم
                                حالا بیاید یه مسئله حل کنیم
                                فکر کن من بینهایت انرژی دارم
                                پس e مساوی با بینهایت می شه
                                از اونجایی که m رو داریم و بینهایت نیست برای این که تساوی برقرار بشه من باید سرعت بی نهایت داشته باشم که انیشتین می گه این سرعت سرعت نور هست
                                حالا بیا برعکس به مسئله نگاه کنیم
                                من اگه بخوام با جرم ثابت به سرعت نور برسم باید بی نهایت انرژی داشته باشم
                                کسی تو جهان هست که برای من انرژی بی نهایت رو توضیح بده(به همین دلیل انسان نمی تونه مثل فرشته و جن و روح باشه)
                                اگه یکم هم فکر کنید می بینید که اگه شما یه ماشین داشته باشی بخوای باهاش بی نهایت سرعت بری مصرف سوخت اون به بی نهایت میل می کنه پس رسیدن به سرعت نور محال هست که انیشتین هم گفت
                                و از طرف تنها راه غیب شدن و سفر در آینده رسیدن به سرعت نور هست طبق فرمول زیر

دوست من اگه شما بخوای مونتاک رو قبول کنی باید خیلی از فرمول ها رو که اساس اثبات فرمول های دیگه اند (مثل بالا ) رو منکر بشین
                                به همین دلیل که دیگه تو هیچ دانشگاهی حتی تو آمریکا دیگه حرفی از این داستان تخیلی نیست
                                سلام
                                منم مطرح کردن این داستانهای عجیب رو سیاسی میدونم
                                اگر یکی از این کشور ها به همچین قدرتی دست پیدا کنه دیگه فرصت به کس دیگه ای نخواهد داد
                                شاید بزرگترین اشتباه ایالات متحده که در بدست آوردن بمب اتمی پیشرو بود این بود که کلک رقبا رو نکند و با دست دست کردن
                                گرفتار جنگ سرد شد.
                                اما فرضیه های دیگه ای هم وجود داره مثل دنیا های موازی و ایجاد انحنا در فضا و مکان که دیگه نیازی به سرعت نور نیست
                                ظاهرآ در آزمایشگاه در حد ذرات به چیزایی رسیدن
                                در مورد اینکه شخصی بره به گذشته و پدر بزرگشو بکشه میشه اینجور پاسخ داد که در اصل خود کشی کرده. :biggrin:
                                این مدعیان در طلبش بی خبرانند
                                آن را که خبر شد خبری باز نیامد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X